Tag Archives: MGM

Lawsuits Suing MGM Dupi ‘Robbing’ Gamblers ‘Robah

Jalma anu nempatkeun duit kana mesin slot

The gugatan Peta kelas Filed di Mississippi alleges yén MGM Resorts International geus éféktif “rampok” gamblers na robah. [image: Shutterstock.com]

Panghasilan badag

A gugatan Peta kelas anyar Filed ngalawan MGM Resorts International ngaklaim yén raksasa kasino geus dipaling robah ti nasabah na di sagala rupa sipat AS na.

dasarna ngarampok para nasabah sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi “

The filing di Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Kidul Mississippi alleges yén parusahaan kasino geus sababaraha kali breached kontrak na jeung konsumén ku teu pinuh mayar tikét tunai. Hasilna, MGM “dasarna ngarampok para nasabahna sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi,” gugatan negeskeun.

Nyicingan New Orleans Leane Scherer, nu ngagugat kalungguhan di gugatan, ngaklaim yén kasino kasebut éféktif taxing gamblers ku teu adequately ngajelaskeun sistem pembayaran tunai. Numutkeun Scherer, MGM geus gagal nyadiakeun informasi mangpaat cukup sabudeureun kios instructing pamaén cara tukeur tikét pikeun kas.

Cash pikeun tiket

Scherer boga tujuan pikeun ngawakilan grup nasional jalma anu geus leungit robah maranéhanana dina sipat MGM ngaliwatan sistem voucher game cash-out saprak 19 September 2012.

Casinos nyobian ngurangan jumlah transaksi patali touch

Masalah éta disangka mimiti muncul di tengah pandémik COVID-19. Kasino milarian ngirangan jumlah transaksi anu aya hubunganana ku cara nyayogikeun tikét pikeun jumlah anu kirang ti $ 1.

Salaku per sistem ieu, lamun ngéléhkeun $ 3,48 maén mesin slot, anjeun tiasa nampi tilu $ 1 tagihan ti kios otomatis tur $ 0,48 patut tikét. Pikeun nebus tikét saharga $0,48, anjeun kedah ngantri di kandang kasir. Seueur casinos nganggo pendekatan anu sami tapi disangka gaduh petunjuk anu langkung jelas ngeunaan cara tukeur tiket kas.

béakna 30 poé

Salaku dilaporkeun ku 8warta ayeuna, gugatan ngaklaim MGM casinos nyieun loba duit tina sistem tunai-kaluar ayeuna. Loba gamblers nahan kana tiket na teu sadar yen aranjeunna kadaluarsa sanggeus 30 poé, kaayaan outlined dina print rupa.

Numutkeun hukum kaayaan Nevada, tiket kasino bakal salawasna kadaluarsa sanggeus 180 poé. nagara lajeng meunang 75% tina nilai tikét, kalawan sesa duit bade kasino di. Nembe Las Vegas Review-Journal laporan nyatakeun yén nagara éta nampi langkung ti $ 16.5 juta dina fiskal 2022 ngalangkungan tikét anu teu diklaim.

Scherer milarian ganti rugi ngaliwatan gugatan tindakan kelas. Aksi hukum daptar sipat MGM ti sakuliah AS, kaasup di Nevada, New York, Mississippi, sarta Michigan.

#Lawsuits #Suing #MGM #Dupi #Robbing #Gamblers #Robah

Davante Adams diangkat jadi Brand Ambassador of MGM Resorts

logo Las Vegas Raiders

Davante Adams nyaéta pamuter NFL aktip munggaran anu janten duta merek MGM Resorts. [Image: Shutterstock.com]

Sambungan Raiders séjén

Las Vegas Raiders panarima lega Davante Adams ayeuna duta brand pikeun MGM Resorts Internasional. MGM Resorts geus mangrupa pasangan kaulinan resmi pikeun Raiders.

Anjeunna bakal diulas dina inisiatif eusi digital perusahaan sareng kampanye pamasaran. Béntang ogé bakal aya kalana ilubiung dina acara MGM husus dina sipat Las Vegas sarta nguap sakuliah nagara. MGM Rewards masangkeun pidéo Adams dina Twitter pikeun ngumumkeun hubungan anyar:

partnership metot

Wapres senior olahraga sarta sponsor MGM Resorts International, Lance Evans, dikedalkeun pikagumbiraeun na ngeunaan gawé bareng Adams, nelepon hiji polah kelas duanana on na kaluar pitch nu. Evans percaya yén Adams bakal janten duta hébat, sareng perusahaan kasino ngarepkeun “papacangan pamuter sareng anggota MGM Rewards kami.”

terus ngawangun warisan di kota anyar anu ku kuring disebut bumi”

Davante Adams ogé ngarilis hiji pernyataan announcing peran anyar-Na jeung MGM, ngawangkong ngeunaan kumaha parusahaan geus tampi anjeunna jeung kulawargana kalayan leungeun kabuka saprak anjeunna dipindahkeun ka kota. Ngomongkeun perjanjian éta, Adams nyarios: “Éta mangrupikeun kahormatan janten atlit NFL aktip anu munggaran pikeun pasangan sareng perusahaan kelas dunya ieu sareng teras ngawangun warisan di kota énggal anu kuring nyauran bumi.”

Pilari nyieun tanda

Davante Adams aya dina usum kahijina salaku Raider, parantos dagang ka waralaba dina Maret ti Green Bay Packers. Anjeunna engké satuju kana perpanjangan kontrak lima taun bernilai dugi ka $ 140 juta. Anjeunna nyéépkeun dalapan musim di Green Bay, kéngingkeun tim munggaran All-Pro dina dua musim terakhir sareng Pro Bowl unggeuk dina lima musim terakhir. The 29 taun heubeul miboga sapuluh nangkeupan pikeun 141 yard sarta gawang dina debut Raiders na ngalawan Los Angeles Chargers dina sabtu minggu teh.

MGM Resorts International mangrupakeun salah sahiji pausahaan kasino pangbadagna di AS. Salian sipat ikonik Las Vegas sapertos MGM Grand, Bellagio, sareng ARIA, éta ogé gaduh casinos sapertos Atlantic City, Mississippi, sareng Maryland.

MGM Resorts boga catetan lagu rewarding konsumén na kalawan sagala rupa fasilitas ngaliwatan program MGM ganjaran. program tiered ngawengku kaulinan sarta non-kaulinan expenses dina sipat MGM sarta titik ganjaran bisa ditebus pikeun hotél tetep, raramean, dahareun jeung inuman.

#Davante #Adams #diangkat #jadi #Brand #Ambassador #MGM #Resorts

MGM Ngadeukeutan LeoVegas Panyandakan Alih salaku Shareholder OK deal

tanda MGM

Mayoritas shareholders LeoVegas geus sapuk pikeun ngajual ka MGM dina deal patut kira $604 juta. [Image: Shutterstock.com]

Kabayang obah

MGM Resorts International beuki ngadeukeutan mésér raksasa kaulinan Swedia LeoVegas. Dina sora minggu ieu, 96% pemegang saham LeoVegas nampi tawaran tender umum SEK61 ($5.71) per saham.

nampi persetujuan pangaturan ahir bulan kamari

MGM munggaran dicoo pikeun LeoVegas dina Méi taun ieu, nalika eta ditawarkeun ngeunaan $ 607 juta pikeun 100% stake di pausahaan. Nilai totalna parantos turun sakitar $3 juta ti saprak éta. Pausahaan kasino AS ceuk eta bakal ngagunakeun tunai aya pikeun ngabiayaan deal, nu narima persetujuan pangaturan ahir bulan panungtungan.

Sanaos 96% pemegang saham LeoVegas parantos nyatujuan penjualan, sésa investor dugi ka 14 Séptémber ogé nampi tawaran tender. Pihak-pihak anu kalibet ngaharepkeun pakampungan dimimitian sakitar 22 Séptémber.

Hornbuckle ngaréaksikeun

CEO sareng présidén MGM Bill Hornbuckle ngajelaskeun nampi persetujuan pemegang saham salaku “tonggak utama” pikeun perusahaan nalika ngudag strategi pertumbuhanana. “Kami ngarepkeun ngabagéakeun tim LeoVegas sareng bungah pikeun ngamimitian damel sareng aranjeunna pikeun ngembangkeun bisnis kaulinan digital global,” saur CEO.

Salaku bagian tina Panyandakan Alih ku, MGM ngarencanakeun pikeun gabung tim manajemen brand Swedia, babarengan jeung platform na kurban produk. Ieu ngawengku casinos online tur olahraga tohan kurban luar AS, kalawan MGM saméméhna nyatakeun niat na rék dilegakeun ayana di pasar Éropa.

LeoVegas ngalaporkeun pendapatan € 394m ($ 395.4m) pikeun taun kauangan tungtung 30 Juni 2022. Numutkeun MGM, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa LeoVegas ti 2017 ka 2021 nyaéta 16%.

padagang?

Nalika tawaran pangambilalihan MGM tiasa janten warta anu saé pikeun sabagéan ageung pemegang saham, éta ogé nyababkeun panyilidikan kana perdagangan insider di Swedia.

batur bocor tawaran MGM pikeun pausahaan

Otoritas Kajahatan Ékonomi Swedia ngadamel kunjungan anu teu diumumkeun ka markas LeoVegas dina bulan Juni salaku bagian tina panalungtikanana. ramatloka warta Swedia DI ngusulkeun yén batur bocor tawaran MGM pikeun parusahaan dina usaha pikeun naékkeun harga, najan lulugu LeoVegas Per Norman disangka ngalawan rumor.

Teu aya karyawan LeoVegas anu dituduh salah dina panyelidikan sareng perusahaan nyarios yén éta “sapenuhna ngabantosan” otoritas.

#MGM #Ngadeukeutan #LeoVegas #Panyandakan #Alih #salaku #Shareholder #deal

MGM Resorts meunang persetujuan pangaturan pikeun meuli LeoVegas

Layar Santika LeoVegas dina smartphone

MGM Resorts geus narima sagala approvals pangaturan diperlukeun pikeun lumangsungna kalawan $ 607 juta akuisisi LeoVegas. [Image: Shutterstock.com]

Uap pinuh payun

MGM Resorts International kiwari boga sagala approvals pangaturan relevan diperlukeun pikeun nyokot alih LeoVegas. Pausahaan kasino ngumumkeun dina Méi rencana na a acquire brand judi online dina pa deal $ 607 juta.

ngembangna paparan ka pasar judi online di Éropa sarta pasar non-AS séjén

rencana MGM kalawan akuisisi ieu rék dilegakeun paparan ka pasar judi online di Éropa sarta pasar non-AS séjén. Eta geus boga ayana kuat di Amérika Kalér online judi sector ngaliwatan brand BetMGM na nu ko-milik Britania judi group Entain.

The LeoVegas dewan gancang sarta unanimously masihan rojongan maranéhna pikeun tawaran MGM urang. Sanajan kitu, sababaraha pasatujuan béda diperlukeun pikeun deal ka jalan. MGM geus ngomong yén sagala idin béda geus narima.

Tungtung dina tetempoan

Aya kénéh aspék tangtu tina dokumen Panawaran resmi nu kudu direngsekeun saméméh deal bisa ditutup sacara resmi. MGM boga nepi ka ahir Agustus pikeun minuhan sakabeh sarat dokumén nawar. Pausahaan kasino yakin pikeun ngalakukeun éta, kalayan tanggal patempatan target ayeuna diatur pikeun 7 September.

LeoVegas mangrupakeun merek judi online basis Swedia diadegkeun dina 2011 nu nawarkeun kaulinan kasino online tur olahraga tohan ka pamaké sakuliah Éropah.

Dina waktos pengumuman awal ngeunaan Panyandakan Alih ku LeoVegas, presiden MGM Resorts International sareng lulugu eksekutif Bill Hornbuckle nyarios: “Kasempetan strategis ieu sareng LeoVegas bakal ngamungkinkeun urang pikeun terus dilegakeun jangkauan urang ka sakuliah dunya.”

Langkung seueur tawaran tiasa dijalankeun

MGM Resorts parantos ngalaksanakeun saé saatos masalah anu aya hubunganana sareng pandémik. Sateuacanna dina bulan Agustus, perusahaan ngumumkeun yén pendapatanna dina satengah munggaran 2022 nyaéta 54.3% langkung sataun-on-taun dibandingkeun sareng période anu sami dina 2021.

Salila panggero earnings, Hornbuckle disebutkeun yen meureun aya aksi salajengna ti MGM sanggeus parantosan deal LeoVegas rék dilegakeun jangkauan na kana wewengkon anyar. Anjeunna dicutat akuisisi LeoVegas salaku titik awal alus, tapi poéna salajengna bisa jadi diperlukeun pikeun mindahkeun jarum signifikan.

Dugaan kamungkinan insider dagang di saham LeoVegas saham

Aya sababaraha snags saprak pengumuman tina akuisisi LeoVegas, kaasup hiji panalungtikan awal di Swedia kana mungkin insider dagang saham LeoVegas di na sabudeureun waktu pengumuman tina Panyandakan Alih ku MGM.

#MGM #Resorts #meunang #persetujuan #pangaturan #pikeun #meuli #LeoVegas