Tag Archives: Meunangkeun

Penn pikeun meunangkeun sésa saham Barstool Sports

logo bar stool

Penn Entertainment ngagaleuh sadaya saham luar biasa tina Barstool Sports, ngamungkinkeun éta pikeun ngontrol perusahaan média. [Image: Shutterstock.com]

Candak kadali pinuh

Penn Hiburan, baheulana kawanoh salaku Penn Nasional kaulinan, geus sapuk meuli saham beredar sésana dina Barstool Olahraga. Hasilna, perusahaan kasino bakal gaduh kontrol lengkep dina organisasi média olahraga.

Barstool bakal janten anak perusahaan Penn

Dina filing Komisi Securities and Exchange (SEC) AS Rebo, Penn negeskeun yén éta parantos ngalaksanakeun hak mésérna pikeun ngagaleuh saham anu beredar dina bulan Pebruari 2023. Sakali deal parantos réngsé, Barstool bakal janten anak perusahaan Penn.

Spésifikasi deal

Pikeun ningkatkeun kapamilikan Barstool ka 100%, Penn kedah nyumponan kaayaan anu tangtu kalayan biaya total $387 juta. Prosés dua bagian kahiji bakal ningali Penn mayar $62m pikeun 50% kapamilikan. Lajeng kudu mayar tambahan $ 325 juta pikeun satengah séjén.

Penn Nasional kaulinan robah ngaranna jadi Penn Hiburan dina awal Agustus. Pausahaan boga leuwih ti 40 fasilitas judi dumasar tanah-di sakuliah Amérika Kalér.

Penn ngumumkeun yén éta mésér 36% tina Barstool dina deal $ 162,2 juta taun ka tukang. Saprak harita, parusahaan geus dibuka sportsbooks na casinos online ngaliwatan brand Barstool. Pausahaan Kasino Tujuan pikeun ngahontal panongton ngora ngaliwatan acquisitions.

Masalah Portnoy

David Portnoy dimimitian Barstool di 2003, mimitina launching parusahaan salaku koran nu patali judi di Boston. Leuwih taun, anjeunna tumuwuh sarta dimekarkeun jadi produser video online, podcast, sarta eusi lianna.

sangkaan kalakuan nu jahat seksual dijieun ngalawan Portnoy

Sanajan pausahaan geus kabuktian suksés, Barstool geus Nyanghareupan sababaraha masalah alatan tuduhan kalakuan nu jahat seksual dijieun ngalawan Portnoy. Bari anjeunna vehemently denies klaim, Indiana na Nevada judi régulator geus nalungtik Barstool hasilna.

Dina Maret, lulugu eksekutif Penn Jay Snowden ceuk parusahaan tetep supportive of Portnoy.

#Penn #pikeun #meunangkeun #sésa #saham #Barstool #Sports

Paddy Power Mayar Sapuluh Hags Pikeun Meunangkeun Tembakan salajengna EPL

Erik Ten Hago

Manchester United ngalaman eleh deui ngahinakeun dina sabtu minggu, sareng Paddy Power parantos mayar saham pikeun manajer Erik Ten Hag (gambar) janten manajer salajengna dina EPL. [Image: Shutterstock.com]

Geulis katingali

Operator sportsbook Irlandia Paddy Power dipikanyaho pikeun kampanye pamasaran kaluar-témbok na. Awal bulan ieu, perusahaan mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier sateuacan usum 22/23 bahkan dimimitian, sareng ayeuna parantos mutuskeun karung manajerial salajengna.

ngajempolan 4-0 kaleungitan sisi London Selatan Brentford

Saatos timna ngalaman kameunangan 4-0 ka sisi London Kidul Brentford dinten Saptu, Paddy Power parantos mayar bos Manchester United énggal Erik Ten Hag pikeun kaleungitan padamelan salajengna. Pausahaan nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun apdet tohan maén bal:

Eleh dina sabtu minggu hartosna Manchester henteu meunang dina dua pertandingan kahiji saatos kaleungitan 2-1 ka Brighton saminggu sateuacana. Tim ayeuna calik di handapeun méja Premier League pikeun kahiji kalina saprak Agustus 1992. Éta ogé mimiti awon pikeun kampanye Man United manajer anyar dina leuwih ti abad.

Kumaha dimaénkeun?

Henteu ngan ukur Manchester United eleh dinten Saptu, aranjeunna eleh mutlak dina salah sahiji hasil anu paling endah dina sajarah EPL.

Kasalahan penjaga gawang ti Man U De Gea ngamimitian serangan Brentford tapi Bees parantos nambihan tilu gol deui kana jumlahna teu lami saatos pertandingan ngahontal tanda 30 menit. Brentford nyéépkeun sésa-sésa patandingan sareng Manchester, sedengkeun béntang-béntang Red Devils anu kawéntar sadunya gagal mangaruhan naon waé.

Anjeun bakal dipecat isuk-isuk. ”

Para fans Brentford henteu ngaganggu lawan-lawanna. Stadion Komunitas Gtech hirup kalayan nyanyian “Anjeun bakal dipecat isuk-isuk” diarahkeun ka Ten Hag. Samentara éta, seueur pangguna Twitter ogé narékahan ka Manchester saatos mimiti ngerakeun:

Pamaké anu sanés ogé nyorotkeun pagelaran anu goréng tina sababaraha pamaén, sapertos gelandang Skotlandia Scott McTominay:

Sportsbooks motong odds

Paddy Power sanes hiji-hijina operator sportsbook anu nyatet kinerja goréng Serikat. Sportsbooks sanésna ngirangan kasempetan pikeun kaluarna Sapuluh Hag. Langit tohan jeung kaulinan, 888Olahraga jeung Betvictor sadayana urut pamuter Ajax salaku +400 ninggalkeun hareup, balik ngan manajer Southampton Ralph Hasenhuttl.

Lamun manéhna ninggalkeun, Ten Hag bakal jadi manajer kadalapan ninggalkeun klub saprak legenda EPL Alex Ferguson mutuskeun pikeun pangsiun di 2013. Klub teu meunang liga saprak Ferguson ditinggalkeun, finish kadua dua kali jeung panghandapna katujuh sakali. Dina waktos éta. Usum kamari, klub réngsé dina tempat kagenep – rengking kadua panghandapna saprak jaman Fergie.

Sedengkeun pikeun odds meunang Liga Premier, FanDuel jeung Paddy Power geus dibanderol Man U +10000. DraftKings rada kurang harepan ngeunaan odds tim dina +13000. Kanyataanna, sportsbooks yakin tim boga kasempetan hadé tina degradasi ti ngangkat piala, dibanderol di +2500 kalawan DraftKings na FanDuel.


#Paddy #Power #Mayar #Sapuluh #Hags #Pikeun #Meunangkeun #Tembakan #salajengna #EPL