Tag Archives: Mesin

UNLV slot Mesin Goes Viral Salila College Football Kickoff

mesin slot elehan UNLV

Tim maén bal UNLV nyiptakeun mesin slot interlude perayaan salami pertandingan maén bal sabtu minggu sareng éta langsung viral. [Image: YouTube/Eddie Hoeweleryt]

Vegas sarta bal datangna babarengan

Minggu enol dina maén bal kuliah mawa imut ti fans gumbira, nyorot kaulinan ti atlit dazzling, jeung… mesin slot.

Éta leres, gelandang Universitas Nevada, Las Vegas (UNLV) Austin Ajiake ngan ukur peryogi genep menit sareng 29 detik pikeun motong intercept ti gelandang Idaho State, nuju kameunangan 52-21, anu anjeunna teras dirayakeun ku ngajalankeun sareng nyéépkeun. a mesin slot di sisi.

Téater anu bahagia janten viral dina waktos éta sareng nunjukkeun sabaraha jauh judi parantos sumping dina hiburan olahraga.

UNLV nyolong acara

UNLV ngadamel debut mesin slot na di 2021 ngalawan Utah State sareng narik perhatian seueur. Nanging, épisode sabtu minggu kamari ieu langkung narik perhatian kusabab jadwal pertandingan anu jarang. Seueur tim ageung henteu pas dugi ka sabtu minggu payun, nyésakeun rohangan pikeun program anu kurang penting sapertos UNLV pikeun ngadamel headline.

The Rebels geus bajoang pikeun nyieun kamajuan signifikan sorangan, sanggeus kacatet ngan hiji mangsa kaleungitan saprak 2013. Aranjeunna ogé geus junun ngan dua musim unggul saprak 1995.

nyangkut jeung akar Las Vegas sarta dikirimkeun hiji tontonan hébat

Naon UNLV mungkin kakurangan dina produk rengse, kumaha oge, aranjeunna leuwih ti diwangun ku prop samping maranéhna. Mesin slot Spinning napel akar Las Vegas sarta nyadiakeun tontonan hébat pikeun sakabéh fans.

Ngagunakeun prop salaku bagian tina hajatan hiji nanaon anyar pikeun NCAA. Universitas Miami Hurricanes nembé ngeureunkeun “ranté rotasi” na, sapotong dasi emas anu saé anu dipasihkeun ka unggal pamaén anu tiasa maok harta tambahan pikeun pelanggaran na. Dina 2018, Boise State Broncos ngumumkeun “tahta substitusi,” anu ogé ngémutan pembela anu maksa lawan batuk kulit babi.

Sanajan kitu, taya pelopor wani cross-pollinate bal kuliah sarta judi kawas UNLV tuh – sarta sanajan showmanship cemerlang, NCAA bisa boga musibah serius di leungeun na.

Mesin slot salajengna dilarang?

aturan NCAA ayeuna nyaram murid-atlit judi dina formulir wae. NCAA Regulasi 10.3 husus prohibits olahraga judi , sektor tumuwuh gancang dina komunitas tohan.

Tambih Deui, badan atlit kuliah parantos nyampur éta-ka dismay fans-kalawan tim. Baheula taun ieu, tim baseball Virginia Tech “Hammerin'” Hokies kapaksa ninggalkeun mérek dagang na di hareup dugout na sanggeus unggal imah ngajalankeun tim maranéhanana pencét.

Sekretaris baseball NCAA Randy Bruns ngabela kaputusan ku nyatakeun yén “sagala kagiatan anu diatur ku personel dugout dirancang pikeun ngaganggu, nyingsieunan, atanapi ngabingungkeun tim lawan atanapi ngagambarkeun sportivitas anu goréng moal diidinan.”

Ku kituna bari mesin slot bisa jadi teu intimidating atawa matak ngabingungkeun pikeun kalolobaan jalma, eta pasti bisa digolongkeun kana “disruptive,” ninggalkeun NCAA kalawan kaayaan sejen ngawas.

Sajaba ti éta, réspon umum teu sagemblengna positif. fans tangtu sual naha UNLV bakal ngamajukeun judi ka panongton badag jadi irresponsibly, jeung nu lianna naha sawawa ngora keur dijieun nyanghareupan judi .

Tim baskét UNLV sakali-kawentar geus ngagabung tim maén bal na di irrelevance panganyarna, jadi gimmicks kawas mesin slot elehan penting pikeun pamasaran sakola. Naha kaputusan serius sareng jangka panjang dilakukeun tetep kedah ditingali.

Olahraga tohan masih ilegal atawa inoperative dina ngeunaan sapertilu sadaya nagara bagian, nu ngaronjatkeun patok malah salajengna.

Pemberontak terus kampanye flamboyant maranéhanana dina 10. September jeung gelut ngalawan California Golden ngasuh.


#UNLV #slot #Mesin #Viral #Salila #College #Football #Kickoff