Tag Archives: Mayar

Alabama Sheriff ngajalin injeuman mayar off judi hutang

Lalaki ngasongkeun tumpukan kas

Ex-Alabama sheriff kapaksa illegally ngarobah hiji aplikasi injeuman ku kituna manéhna bisa ngagunakeun duit pikeun mayar kaluar hutang judi. [Image: Shuttestock.com]

Bray bohong

William “Ray” Norris, urut sheriff Alabama, ngaku salah Senén mun filing hiji aplikasi injeuman pikeun mantuan mayar hutang judi unpaid.

Norris ogé ngaku yén anjeunna ngadamel pernyataan palsu ka agénsi anu diasuransikeun federally

Tilas pejabat nyarios yén anjeunna ngagunakeun hasil pikeun nutupan biaya operasi di kantor, tapi panilitian anu langkung jero ngungkabkeun yén anjeunna parantos nganggo sababaraha artos pikeun mayar deui bets anu gagal, nurutkeun jaksa. Norris ogé ngaku yén anjeunna ngadamel pernyataan palsu ka agénsi anu diasuransikeun federally, sedengkeun tuduhan anu sanés ngalawan anjeunna ditolak.

Norris, 44, nyanghareupan hukuman maksimal 30 taun di penjara sareng denda $ 1 juta. Anjeunna oge bisa cocog keur tilu taun release diawasan.

Hutang judi ngabalukarkeun pengunduran diri

Norris mundur ti Departemen Sheriff Clarke County dina Juni 2021 saatos tuduhan ngalawan anjeunna munggaran dilakukeun. Anjeunna didakwa, sarta rencana pikeun impeach anjeunna gancang jadi panas. Tapi, H mundur, sateuacan prosésna réngsé.

Alabama Jaksa Agung Steve Marshall éta di puseur gugatan ti mimiti na tetep aub dina kasus.

pengunduran dirinya kedah janten relief ka masarakat.

“Sheriff Norris henteu tiasa dipercanten deui salaku PNS atanapi salaku perwira penegak hukum, sareng pengunduran diri na kedah janten lega pikeun masarakat,” saur Marshall dina hiji pernyataan. “Kaputusan Sheriff Norris pikeun mundur tina jabatanna, kumaha ogé, henteu ngaluarkeun kamungkinan yén tuduhan kriminal bakal diajukeun ngalawan anjeunna.”

Numutkeun situs warta régional AL.comNorris dilarapkeun pikeun opat gajian ti dua bank lokal – Town County National Bank di Camden jeung Sweet Cai State Bank di Sweet Cai – dina 2017 jeung 2018. Norris ogé ganda-dipped Town County Bank Nasional, lajeng aktipitas mitra bisnis panawaran pikeun gajian ngaleuwihan. $ 192.000 ti 2017-20.

Tilas sheriff nyarios yén anjeunna nyandak artos pikeun nutupan biaya suplai kantor sareng tuangeun pikeun tahanan. Hanjakal, éta engké ditangtukeun yén duit dipaké pikeun ngabiayaan hutang judi na, rekening pribadi kosong, sarta expenses non-karya, teu ngarojong karyana.

Norris ogé nganggo pinjaman $ 75,000 pikeun ngabantosan mayar $ 25,000 dina pinjaman pribadi.

Salajengna sumping

penampilan panganyarna Norris ‘di pangadilan sanes na munggaran. Anjeunna ogé saméméhna didakwa dina lima cacah pamakean ilegal kontribusi kampanye, pamakéan kantor keur kauntungan pribadi, sarta ngajauhan pajeg panghasilan, nurutkeun situs warta lokal. Alabama Dintenlaporan.

Norris ngalanggar sababaraha undang-undang, kalebet UU Praktek Kampanye Adil sareng Pernyataan Kapentingan Ékonomi, dina ngalakukeunana.

pasatujuan plea geus ditangtayungan anjeunna nalika anjeunna di kantor

Hakim Alabama Braxton Kittrell mecat biaya dina Maret, arguing yén Norris geus pasrah sarta yén perjangjian plea geus ditangtayungan anjeunna bari anjeunna di kantor.

Sheriff DeWayne Smith diangkat sheriff of Clarke County ku Gubernur Kay Ivey on June 28, 2021. Saacanna éta, manéhna geus 29 taun pangalaman dina penegak hukum jeung digawé di militer jeung pamaréntah.

Léngkah salajengna pikeun Norris nyaéta sidang hukuman sareng hakim, dimana anjeunna bakal terang sabaraha lami anjeunna bakal panjara. Anjeunna bakal tetep di kandangan dugi tanggal diatur sarta tungtungna ngahontal.

#Alabama #Sheriff #ngajalin #injeuman #mayar #judi #hutang

William Hill Bakal Mayar $100,000 Denda Pikeun Kasalahan di Nevada

aplikasi William Hill on mobile

William Hill bakal mayar denda $ 100.000 di Nevada pikeun masalah téknis anu panjang anu nyababkeun bets palsu dua kali. [Image: Shutterstock.com]

Genep taun telat

William Hill panginten kedah mayar denda $ 100,000 di Nevada saatos gagal ngalaporkeun masalah téknis salami genep taun. Komisi kaulinan Nevada (NGC) bakal ngonfirmasi denda salami rapat na Kemis.

nyertakeun periode antara 2015 sareng Juni 2021

masalah, nu mangaruhan kira 50.000 bets Nevada, patali jeung operasi teknis operator urang antara 2015 jeung Juni 2021. Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus outlined masalah dina keluhan 12-kaca.

keluhan nu ngécéskeun yén William Hill gagal pikeun leres ngabéjaan otoritas ngeunaan masalah ngabalukarkeun duplikasi bets pamaké online. nasabah disangka informed William Hill ngeunaan masalah, tapi operator teu geuwat ngabéjaan regulator Nevada.

Resolusi ahir

Ngajelaskeun kumaha gangguan téknis nyababkeun duplikasi bets, keluhanna nyarios: “Antrian anu nahan taruhan bakal mundur sareng patron anu nempatkeun taruhan awal bakal ningali pesen pamrosésan, teu sabar, kaluar tina aplikasi, sareng cobian bet anu sami. . deui.”

tungtungna ngarengsekeun kasalahan dina Juni 2021

Sakali sistem jadi stabil sakali deui, unggal item antrian lajeng bakal diolah, kaasup sababaraha usaha alungan. William Hill tungtungna ngabéréskeun kasalahan éta dina Juni 2021 sareng teu acan ningali masalah duplikasi ti saprak éta.

hukum judi Nevada nyatakeun yén operator kudu ngalaporkeun masalah sapertos ka régulator dina tilu poé. Kusabab William Hill gagal minuhan kawajiban ieu, NGCB geus ngajukeun denda $100.000.

Volume tohan tinggi

NGCB ngaklaim 55.000 bets ieu dua kali ku kasalahan. kira-kira 42.000 tina bets ieu leungit bets, hartina William Hill salah $ 1,3 jutaan. Operator geus balik kabeh duit ka pamaké. Sabudeureun 13.000 bets éta suksés, ngahasilkeun $ 2 juta di winnings pikeun pamaké. Kabéh winnings ieu geus pulih ku operator sportsbook.

William Hill jeung boga na Caesars Hiburan geus sapuk pikeun bayar a $ 100.000 denda finansial pikeun kalakuan nu jahat. Panongton ngarepkeun NGC sacara resmi ngaluarkeun hukuman nalika rapat dina Kemis.

#William #Hill #Bakal #Mayar #Denda #Pikeun #Kasalahan #Nevada

Churchill Downs mayar $ 79M Cash pikeun Meuli Ellis Park

Balap kuda

Churchill Downs meuli Ellis Park di Kentucky dina $ 79 juta deal tunai. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

Churchill Downs Nyarita. (CDI) geus nandatanganan perjangjian pikeun meuli Ellis Park di Henderson, Kentucky salaku bagian tina hiji $ 79 juta deal tunai. The ngarah judi jeung parusahaan balap-fokus ngumumkeun warta dina Kemis. Salaku hasil tina deal, CDI bakal boga pilihan pikeun ngembangkeun fasilitas extension lagu di Owensboro, ngeunaan 25 mil ti Henderson.

jual bakal nutup gancang sanggeus persetujuan

Komisi Balap Kuda Kentucky masih kedah nyatujuan deal. Harepan éta penjualan bakal ditutup gancang saatos persetujuan dipasihkeun.

Usaha anu saé pikeun nagara

Chief executive officer CDI Bill Carstanjen senang jeung deal, nyebutkeun: “Kami bungah ngabagéakeun Ellis Park ka kulawarga balap Churchill Downs.”

CDI ayeuna ngoperasikeun sababaraha racetracks sarta fasilitas séjén di AS, kaasup Kentucky Derby istal, Churchill Downs. Lagu-lagu anu sanés dina kapamilikanna kalebet Fair Grounds di New Orleans sareng Turfway Park di Kentucky. Éta dina prosés ngajual Arlington Park ka Chicago Bears.

CDI riweuh transaksi taun ieu. Nembe dibeuli kamar poker di New Hampshire, sarta dina prosés acquiring nyangkokkeun badag tina portopolio judi Peninsula Pasifik Hiburan urang.

Gubernur Kentucky Andy Beshear ogé tampi warta, nyebutkeun: “Churchill Downs geus kabuktian boga pangalaman, sumberdaya jeung kahayang pikeun nyegerkeun Ellis Park kana tujuan balap Premier jeung nyadiakeun hiburan kaulinan unrivaled.”

Neruskeun warisan

Ellis Park parantos ngayakeun balap kuda salami 100 taun, ngagungkeun saratus taun ieu. Lokasina deukeut Evansville, Indiana, éta ciri balap murni-balap dina usum panas, kitu ogé fasilitas kaulinan ngandung ngeunaan 300 mesin balap bersejarah. CDI ngarencanakeun neruskeun balap usum panas, kalayan tujuan ngajaga pelatih sareng kuda berbasis Kentucky di nagara éta.

CDI parantos ngamimitian tahap perencanaan pikeun ngembangkeun Owensboro Racing & Gaming. Ieu bakal tempat hiburan sarta extension lagu, lokasina di Towne Square Mall di Owensboro. Bakal aya 600 mesin balap bersejarah di fasilitas jeung puseur pikeun tohan simulcast. CDI ngarepkeun investasi deui $ 75 juta di daérah Owensboro sareng Henderson.

#Churchill #Downs #mayar #79M #Cash #pikeun #Meuli #Ellis #Park

Sydney Béntang Dipénta Mayar ditumpurkeun Gamblers AU $ 285.000

Sydney Star

Hiji hakim geus maréntahkeun The Star di Sydney mayar gamblers cacad pikeun 2019 jackpot kutang. [Image: Shutterstock.com]

Babaturan pencét jackpot nu

New South Wales (NSW) Pangadilan District geus maréntahkeun The Star kasino di Sydney bayar a nu maen judi ditumpurkeun AU $ 285.000 (urang $ 195.910) sanggeus babaturan meunang jackpot ku anjeunna.

Kaputusan Jumaah ogé nyatakeun yén The Star kedah mayar David Joe tambahan AU $ 35,000 (US $ 24,059) kanggo bunga, ditambah biaya hukum.

nanya ka sobatna Lois Lie pikeun mantuan beroperasi mesin slot The Star

Kameunangan jackpot kontroversial sumping 25. Oktober 2019. Joe, anu boga kasakit motor neuron, ditanya sobat na Lois Lie pikeun mantuan beroperasi mesin slot The Star, katelah pokies di Australia.

Dina arah Joe, Lie pencét jackpot badag. The Star, kumaha oge, moal mayar kaluar AU $ 285.000 (AS $ 195.910), Citing urutan pangaluaran kasino sukarela Lie urang nu teu masihan anjeunna hak meunang. Dumasarkeun kana Pengacara, Joe teu nyaho The Star geus ngalarang sobat na, bari Lie disangka nyangka pesenan geus réngsé sanggeus kasino di dieureunkeun ngalarang anjeunna asup.

Turutan duit

Hakim Robert Montgomery manggihan yén bari lalaki sanggup-bodied ieu dipake dina mesin kaulinan, éta sobat ditumpurkeun na anu nyandak kana resiko ékonomi ngagunakeun kartu kaanggotaan VIP na pikeun ngabiayaan kaulinan.

“Sadaya patok ékonomi anu staked salila operasi mesin kaulinan ku Bapak Lie, bari [Joe’s] Kartu diselapkeun sareng anjeunna melong sareng ngintip ka Pak Lie, naha— [Joe’s] duit,” ceuk Hakim Montgomery.

ngajadikeun anjeunna leungit kamampuhan pikeun ngoperasikeun mesin sorangan keur pelesir “.

hakim ogé nyatet konteks meunangna jackpot, panyorot yén pasangan geus maén mesin “pikeun sababaraha jam.” Montgomery ceuk Joe urang “cacad kacida signifikan, jelas dicabut anjeunna tina kamampuhan pikeun beroperasi mesin sorangan keur pelesir”.

Tungtungna, hakim maréntah yén The Star teu bisa deui nahan duit tunai ti Joe.

Eleh hiji meunang hiji

Ngan bulan panungtungan, The Star Sydney dihindari a judi dilarang usaha pikeun meunang deui AU $ 950.000 ($ 644.437) leungit dina hiji sési.

Tanggal 25 Juli, Kaadilan Mitra Joanne Harrison ngalungkeun gugatan ahli terapi kageulisan Kim Nguyen ngalawan The Star di luar pengadilan, tambah Nguyen ogé kedah mayar biaya hukum kasino.

#Sydney #Béntang #Dipénta #Mayar #ditumpurkeun #Gamblers

Paddy Power Mayar Sapuluh Hags Pikeun Meunangkeun Tembakan salajengna EPL

Erik Ten Hago

Manchester United ngalaman eleh deui ngahinakeun dina sabtu minggu, sareng Paddy Power parantos mayar saham pikeun manajer Erik Ten Hag (gambar) janten manajer salajengna dina EPL. [Image: Shutterstock.com]

Geulis katingali

Operator sportsbook Irlandia Paddy Power dipikanyaho pikeun kampanye pamasaran kaluar-témbok na. Awal bulan ieu, perusahaan mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier sateuacan usum 22/23 bahkan dimimitian, sareng ayeuna parantos mutuskeun karung manajerial salajengna.

ngajempolan 4-0 kaleungitan sisi London Selatan Brentford

Saatos timna ngalaman kameunangan 4-0 ka sisi London Kidul Brentford dinten Saptu, Paddy Power parantos mayar bos Manchester United énggal Erik Ten Hag pikeun kaleungitan padamelan salajengna. Pausahaan nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun apdet tohan maén bal:

Eleh dina sabtu minggu hartosna Manchester henteu meunang dina dua pertandingan kahiji saatos kaleungitan 2-1 ka Brighton saminggu sateuacana. Tim ayeuna calik di handapeun méja Premier League pikeun kahiji kalina saprak Agustus 1992. Éta ogé mimiti awon pikeun kampanye Man United manajer anyar dina leuwih ti abad.

Kumaha dimaénkeun?

Henteu ngan ukur Manchester United eleh dinten Saptu, aranjeunna eleh mutlak dina salah sahiji hasil anu paling endah dina sajarah EPL.

Kasalahan penjaga gawang ti Man U De Gea ngamimitian serangan Brentford tapi Bees parantos nambihan tilu gol deui kana jumlahna teu lami saatos pertandingan ngahontal tanda 30 menit. Brentford nyéépkeun sésa-sésa patandingan sareng Manchester, sedengkeun béntang-béntang Red Devils anu kawéntar sadunya gagal mangaruhan naon waé.

Anjeun bakal dipecat isuk-isuk. ”

Para fans Brentford henteu ngaganggu lawan-lawanna. Stadion Komunitas Gtech hirup kalayan nyanyian “Anjeun bakal dipecat isuk-isuk” diarahkeun ka Ten Hag. Samentara éta, seueur pangguna Twitter ogé narékahan ka Manchester saatos mimiti ngerakeun:

Pamaké anu sanés ogé nyorotkeun pagelaran anu goréng tina sababaraha pamaén, sapertos gelandang Skotlandia Scott McTominay:

Sportsbooks motong odds

Paddy Power sanes hiji-hijina operator sportsbook anu nyatet kinerja goréng Serikat. Sportsbooks sanésna ngirangan kasempetan pikeun kaluarna Sapuluh Hag. Langit tohan jeung kaulinan, 888Olahraga jeung Betvictor sadayana urut pamuter Ajax salaku +400 ninggalkeun hareup, balik ngan manajer Southampton Ralph Hasenhuttl.

Lamun manéhna ninggalkeun, Ten Hag bakal jadi manajer kadalapan ninggalkeun klub saprak legenda EPL Alex Ferguson mutuskeun pikeun pangsiun di 2013. Klub teu meunang liga saprak Ferguson ditinggalkeun, finish kadua dua kali jeung panghandapna katujuh sakali. Dina waktos éta. Usum kamari, klub réngsé dina tempat kagenep – rengking kadua panghandapna saprak jaman Fergie.

Sedengkeun pikeun odds meunang Liga Premier, FanDuel jeung Paddy Power geus dibanderol Man U +10000. DraftKings rada kurang harepan ngeunaan odds tim dina +13000. Kanyataanna, sportsbooks yakin tim boga kasempetan hadé tina degradasi ti ngangkat piala, dibanderol di +2500 kalawan DraftKings na FanDuel.


#Paddy #Power #Mayar #Sapuluh #Hags #Pikeun #Meunangkeun #Tembakan #salajengna #EPL

Paddy Power Mayar Liverpool Pikeun Meunang EPL 2022-23

Lambang Liverpool FC

Liverpool ngéléhkeun Manchester City 3-1 dina Community Shield, hasil anu nyababkeun Paddy Power mayar awal nalika Reds dinobatkeun juara EPL 2022-23. [Image: Shutterstock.com]

Biasa kuciwa

Sportsbook basis Dublin Paddy Power ngadamel faux pas biasa saatos ngumumkeun yén éta bakal mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier Inggris (EPL) 2022-23 saminggu sateuacan usum dimimitian.

kaputusan datang ngan méméh kacapi final

Kaputusan Paddy Power sumping pas sateuacan kacapi final dina kameunangan Liverpool 3-1 Community Shield dinten Saptu. Pembuka tirai tradisional ningali Reds lengkep ngaunggulan anu gaduh gelar EPL ayeuna, Manchester City. Sportsbook nyandak kana Twitter kalayan iklan anu nampilkeun manajer Liverpool anu berseri-seri diapit ku kolega anu teu puas anu judulna “The Kop Out”:

Pikeun ngagosok uyah kana tatu para loyalis Manchester City anu ninggalkeun Leicester’s King Power saatos eleh Liverpool, van digital anu disimpen di luar stadion nampilkeun iklan anu kurang ajar.

Dipikawanoh pikeun stunts pamasaran disruptive na, sportsbook nyebutkeun kawas batur, teu ningali Community Shield salaku “silaturahim Maha Agung”. Disebutkeun yén pertandingan éta “serius pisan” anu diputuskeun “janten pisan berehan sareng pencét tombol beureum ageung anu ditandaan ‘Pay Out’.”

waktos bola kristal

stasiun radio Inggris olahraga ngobrol ceuk Paddy Power mayar kaluar “pisan mimiti” na bettors Reds-dijieun bakal nampa winnings maranéhna ampir salapan bulan sateuacanna.

Ieu sanés pertama kalina buku olahraga Irlandia parantos nutup bukuna awal. Pikeun usum 2020-21, Paddy Power mayar Fulham anu diturunkeun tina EPL saatos tilu pertandingan dina kampanye. judi bayaran kaluar salaku Fulham gagal tetep di EPL, jeung, sakumaha Paddy Power ngingetkeun bettors dina release warta Senén urang: “urang meunang katuhu saméméh.”

Nalika Paddy Power ngaku yén “tiasa mungkas endogna” [its] nyanghareupan,” anjeunna ngawartoskeun bettors ngarojong Liverpool yén “kameunangan anjeun geus datang ka jalan anjeun tanpa bal malah ditajong dina hiber luhur.”

Langit Blues paporit pikeun judul pa -175. odds

Sportsbooks gaduh Liverpool salaku paporit kadua pikeun EPL kalayan shot umum +200. Pep Guardiola’s Sky Blues mangrupikeun paporit pikeun gelar dina odds -175. Numutkeun laporan dina média Inggris, pamayaran The Kop Out parantos ngarugikeun Paddy Power sajumlah genep angka.

Usum ganti

Nalika Liverpool kagum ngalawan Manchester City, nyetak ngalangkungan Trent Alexander-Arnold, Mo Salah sareng pengganti Sadio Mane £ 85m ($ 104m) Darwin Núñez, aranjeunna eleh 4-0 ka Manchester United (+2500) dina pra-musim Juli. ramah di Thailand.

Kalayan United terlibat dina saga transfer Cristiano Ronaldo sareng Chelsea (+1300) acan ngayakinkeun manajer sorangan yén aranjeunna siap, Tottenham Hotspur anu pas (+1400) direvitalisasi sareng Arsenal anu langkung efektif (+3300) tiasa janten nilai. bet.

Gemblengna, ieu mangrupikeun usum parobihan anu signifikan pikeun EPL di tengah sengketa anu lumangsung pikeun sponsor tohan. Sahenteuna Paddy Power salawasna ningali sisi lucu, sanajan lulucon ends up backfiring.


#Paddy #Power #Mayar #Liverpool #Pikeun #Meunang #EPL