Tag Archives: Masalah

UKGC alamat masalah judi, Bunuh diri di Inggris

UK scratch tikét lotre

Panalungtikan di Inggris nunjukeun yen gamblers masalah anu leuwih gampang masihan barudak maranéhanana tikét lotre mimiti sahingga berpotensi ngakibatkeun aranjeunna ka handap a judi jalur. [Image: Shutterstock.com]

efek samping tina judi

kaséhatan méntal sarta stabilitas terus jadi fokus penyidik ​​​​ditengah hiji booming unprecedented dina judi sakuliah dunya.

pamakéan corétan, nu loba jalma buang kalawan ultah jeung kado Natal

Panalungtikan ti Inggris mangka nu maen judi masalah condong melak bibit alam disruptive di barudak maranéhanana ngaliwatan pamakéan corat-coret, nu keur loba tossed kalawan ultah jeung kado Natal. Bari papanggihan keur dianalisis, UK judi komisi (UKGC) ogé pilari kana sapuluh maotna bunuh diri ku sieun link judi ngabahayakeun.

Papanggihan ti survey sarta investigations bisa nangtukeun arah anyar pikeun pasar positif tapi volatile, salah sahiji nu sigana Linggarjati pikeun nyokot alih dunya hiburan.

Masalah generasi

Goresan. Scratch-offs mangrupakeun bagian leutik tina kurban judi sadia di mana wae toko sudut, SPBU, atawa toko grocery. Tiket nyadiakeun pikagumbiraeun jeung antisipasi jeung ngajaga konsumén tina disappointment utama alatan harga beuli low.

Tapi, nilai moneter anu teu pati penting tiasa dibayangkeun ku épék jangka panjang anu ngabahayakeun.

Sakumaha dilaporkeun Kaamanan sarta nurutkeun ulikan YouGov commissioned ku Britania judi amal GamCare, paling gamblers masalah mikaresep maén kaulinan kalayan barudak maranéhanana.

38% tina masalah judi geus dibeuli tikét pikeun barudak maranéhanana

Panalitian naliti 4,000 kolotna anu cicing di Inggris yuswa 16 sareng langkung, anu 12% ngaku mésér scratchers pikeun murangkalih. YouGov dipaké informasi éta pikeun nangtukeun yén 38% gamblers masalah geus dibeuli tikét pikeun barudak maranéhanana, jeung 22% tina gamblers minor geus dibikeun tiket ka jalma ngora.

Sanajan kitu, data lotre Nasional nunjukeun yen masalah judi dina turunna. Lotre ngalaporkeun penjualan awal £ 1.73bn ($ 2.03bn) dina satengah munggaran taun fiskal 2021-22, naék 1.6% sataun-on-taun. Dina waktos anu sami, tingkat kecanduan judi di Inggris turun tina 0,4% ka 0,2%.

Alexa Roseblade of GamCare catetan anu jalma “biasa” manggihan cara séjén pikeun maen judi. Sanajan kitu, paparan mimiti scratching ogé masihan kolotna kasempetan pikeun ngabejaan barudak maranéhanana ngeunaan bahaya kecanduan.

UKGC nungtut waleran

Hanjakal, masalah judi kasus teu salawasna trivial sakumaha angka basajan sangkan sigana.

Anyar-anyar ieu, régulator Inggris ngahubungi operator anu mungkin gaduh bisnis sareng sapuluh korban bunuh diri, kalebet tilas maén bal Oxford United Joey Beauchamp.

Akun warta Substack Earnings and More nyarios yén aranjeunna nampi surat anu dikirim ka pamawa, anu berbunyi kieu:

“Dina tahap ieu kami ngan saukur naroskeun (yén) anjeun marios databés palanggan anjeun sareng wartosan kami upami anjeun ngagaduhan rékaman hubungan palanggan sareng jalma-jalma ieu.”

“Nunjukkeun sifat kawates inpormasi anu kami nyayogikeun, anjeun panginten badé ngalakukeun open source atanapi cek anu sanés pikeun ngarujuk kana naon anu anjeun mendakan.”

netelakeun lamun [the companies] sadar kasalempang bahaya pakait sareng judi “

Lamun operator ngirimkeun sajarah jeung almarhum, regulator bakal hoyong informasi dina jumlah di stake, “klarifikasi lamun” [the companies] sadar kasalempang bahaya pakait sareng judi , “Jeung ngajawab” naha [the companies] sadar yen batur geus nyokot nyawana sorangan.”

UKGC boga leungeun pinuh dina sagala rupa widang poé ieu. Taun ka tukang, komisi denda Aspers Kasino di Stratford, London, £ 650.000 ($ 760.347) pikeun kagagalan tanggung jawab sosial sanggeus ieu wangsit yén hiji lalaki 37 taun bunuh diri dina wengi anu sami anjeunna leungit £ 25.000 ($ 29.244) dina roulette na slot. mesin.. .

Bulan kamari, komisi ngagantungkeun lisénsi tohan pikeun operator Bet-at-Home kusabab teu tanggung jawab sosial sareng kasieun pencucian artos.

UKGC oge bagian tina usaha pamaréntah pikeun nempatkeun tekanan dina tim Liga Premier di tengah larangan looming on iklan judi .

#UKGC #alamat #masalah #judi #Bunuh #diri #Inggris

FanDuel Deukeut ka Nevada Éntri Sanajan Masalah saméméhna

logo FanDuel on mobile

FanDuel geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun asupna kawates kana pasar tohan olahraga nagara urang. [Image: Shutterstock.com]

Méh aya

Sigana nu FanDuel nyaeta on verge of jumping kana pasar olahraga tohan Nevada pikeun kahiji kalina. operator sportsbook AS ngarah – nu saméméhna narima pesenan eureun-na-balik dina kaayaan di 2015 – narima persetujuan Nevada kaulinan Board Control (NGCB) Rebo pikeun asupna kawates kana kaayaan di partnership kalawan Boyd kaulinan.

fasilitas bakal boga FanDuel branding

Komisi kaulinan Nevada ogé bakal perlu masihan FanDuel persetujuan salila na 25. Agustus pasamoan. Mun kabeh mana nurutkeun rencana, parusahaan bakal datang ka Boyd kaulinan urang Fremont Hotel & kasino di kota Las Vegas. Boyd kaulinan bakal neruskeun beroperasi sportsbook sabenerna, tapi fasilitas bakal boga branding FanDuel.

Pikeun ayeuna, FanDuel teu boga rencana pikeun mawa téhnologi ka Nevada. Fremont nganggo platform IGT sareng bakal kéngingkeun pembaruan kalebet sababaraha spésifikasi FanDuel. FanDuel bakal nyadiakeun odds sarta feed garis, kitu ogé hidayah manajemén résiko sarta nasihat. Boyd Gaming sareng FanDuel bakal gaduh perjanjian bagi hasil ngeunaan buku olahraga ritel.

Ngarengsekeun masalah poténsial

Salaku dilaporkeun ku Las Vegas Review-JournalDina rapat Dewan Kontrol kaulinan Nevada, CEO FanDuel Amy Howe nyarios yén karya renovasi dina sportsbook énggal bakal réngsé dina ahir taun 2022. Anjeunna negeskeun yén panawaran canggih anyar bakal nyayogikeun para nasabah pangalaman anu saé. .

meureun hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa ka “

Ngomentaran rencana pikeun masa depan, Howe nyarios: “Tujuanana henteu nyangking aplikasi FanDuel ayeuna. Meureun aya hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa, tapi aplikasi (Boyd) bakal terus muncul ka patron sakumaha ayeuna. FanDuel ngabutuhkeun persetujuan pangaturan salajengna pikeun ngaluncurkeun buku olahraga online.

Sababaraha masalah anu dipiboga ku anggota dewan ngeunaan rencana FanDuel kalebet masalah ngeunaan sengketa sareng palanggan sareng poténsi kabur tanggung jawab merek.

Kéngingkeun langkung kredibilitas

Asupna kana pasar Nevada bakal ditandaan milestone utama pikeun FanDuel dibikeun parusahaan narima eureun jeung eureun urutan di 2015 ti NGCB. Régulator manggihan yén FanDuel nawarkeun poéna olahraga lamunan poéan na ka jalma di nagara éta tanpa lisénsi diperlukeun. Ieu kajantenan dina kapamilikan perusahaan sateuacana sateuacan Flutter Entertainment ngagaleuh perusahaan di 2018.

Boyd Gaming ayeuna gaduh 5% tina FanDuel. Pausahaan ayeuna boga 26 sportsbooks ritel operasi di sakuliah AS, 13 diantarana aya di casinos Boyd kaulinan urang. Dua pihak ogé boga partnership iGaming.

Boyd kaulinan ayeuna ngoperasikeun sportsbook dina sapuluh casinos na di wewengkon Las Vegas ngaliwatan brand Boyd Olahraga.

#FanDuel #Deukeut #Nevada #Éntri #Sanajan #Masalah #saméméhna