Tag Archives: Maryland

Maryland Ayeuna Bisa Ngaluncurkeun Tohan Olahraga Online di 2022

Jajaran jalma ngacungkeun jempol

Sportsbooks online ayeuna tiasa diluncurkeun di Maryland pas aranjeunna nampi lisénsi lengkep, tinimbang ngantosan tanggal peluncuran universal. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal peluncuran beuki deukeut

Tohan olahraga online tiasa janten kanyataan dina 2022 di Maryland saatos Komisi Review Aplikasi Tohan Olahraga (SWARC) masihan payun pikeun persetujuan rolling lisénsi online.

kaputusan unanimous Kemis urang hartina sportsbooks online bakal tiasa buka hirup pas aranjeunna nampi persetujuan lisénsi pinuh, tinimbang kudu ngadagoan tanggal peluncuran universal.

peluncuran dina awal Désémber bisa carded

Saméméhna, ekspektasi éta yén sportsbook di Maryland moal nepi na ngajalankeun dugi taun hareup, tapi kaputusan SWARC ieu bisa ngahasilkeun peluncuran gancang-ti-harepan. Dugi ka ayeuna, tujuanana nyaéta pikeun buku olahraga anu dioperasikeun ku Super Bowl ku bulan Pebruari, tapi ayeuna sigana peluncuran dina awal Désémber tiasa dilaksanakeun.

Prosés aplikasi

SWARC nembe ngamimitian prosés aplikasi lisénsi tohan olahraga online. Saha waé anu hoyong kéngingkeun lisénsi kedah ngalebetkeun aplikasina ku 21 Oktober. SWRC bakal nyandak dugi ka 45 dinten kanggo ngira-ngira aplikasi.

Aya saloba 60 lisensi tohan olahraga online tur 30 lisénsi ritel up for cengkraman di Maryland.

Upami pihak nampi persetujuan, éta kedah ngaliwat période uji pikeun mastikeun yén sportsbook sapinuhna patuh kana peraturan nagara. Maryland Lottery and Games ogé kedah ningali demonstrasi anu suksés sateuacan platformna tiasa langsung.

Lila datang

Warga Maryland parantos ngantosan lami pikeun sportsbook diluncurkeun. Pamilih masihan dukungan pikeun legalisasi tohan olahraga dina bulan Nopémber 2020 sareng undang-undang éta ditandatanganan dina bulan Méi 2021. Gubernur Maryland Larry Hogan nyatakeun hanjelu ngeunaan reureuh.

lokasi séjén masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel

Sportsbook ritel parantos beroperasi saprak Désémber. Ayeuna, aya genep fasilitas sapertos operasi dina kasino di. Sababaraha lokasi anu sanés masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel, kalebet Washington FedEx Field sareng di Timmonium Racecourse.

Operator anu geus ngajalankeun sportsbooks ritel miharep éta prosés lisénsi online bisa gancangan, sabab geus ngaliwatan prosés vetting pikeun meunangkeun lisénsi ritel. Operator tohan olahraga utama sapertos FanDuel, DraftKings, Caesars, BetMGM, sareng Barstool sadayana diperkirakeun ngudag lisénsi online.

#Maryland #Ayeuna #Bisa #Ngaluncurkeun #Tohan #Olahraga #Online

Maryland Mobile Olahraga tohan Aplikasi Periode Buka

Universitas Maryland Football

Maryland olahraga tohan bade mobile kiwari yén jandela pikeun aplikasi geus dibuka. [Image: Shutterstock.com]

Tahap anyar

Maryland Olahraga tohan Aplikasi Review Komisi (SWARC) geus dibuka jandela pikeun olahraga tohan aplikasi lisénsi.

Maryland Olahraga tohan ieu legalized taun ka tukang via HB940, sanajan pasar online kaayaan urang tetep kaluar tina operasi. sumebarna judi , digabungkeun jeung lembaga saperti Baltimore Orioles jeung Washington Panglima welcoming operator, ditambahkeun kana tekanan nepi ka pengumuman Salasa.

gaduh dugi 21 Oktober pikeun ngalebetkeun aplikasi

Operator anu kabetot dina nyetél toko di Maryland dugi ka 21 Oktober pikeun ngalebetkeun aplikasi.

tohan olahraga Maryland tumuwuh

Tohan online Maryland asalna berkat peraturan tohan olahraga darurat SWARC, anu nembe disatujuan ku Komite Gabungan Maryland pikeun Administratif, Legislatif, sareng Eksekutif Review.

Nepi ka 60 lisénsi sélulér sayogi, sareng SWARC bakal gaduh 45 dinten pikeun marios unggal aplikasi saatos jandela ditutup. Maryland Lottery bakal gaduh kecap ahir sareng tiasa veto pelamar upami gagal cek latar atanapi dianggap henteu siap pikeun ngamimitian operasi.

Kami museurkeun kana nyepetkeun bagian tina prosés urang supados tohan mobile tiasa ngamimitian pas mungkin.

“Sajumlah usaha ngarencanakeun panawaran pikeun lisénsi mobile geus dikintunkeun informasi pikeun ngawitan panalungtikan maranéhanana, sarta staf Lisénsi urang bakal neruskeun pituduh aranjeunna ngaliwatan prosedur kualifikasi,”Sa Maryland lotre sarta diréktur kaulinan John Martin dina siaran pers. “Kami museurkeun kana nyepetkeun bagian tina prosés kami supados tohan mobile tiasa ngamimitian pas mungkin.”

Martin ogé reinforces pamanggih yén nagara bagian hayang meunang tohan online up na ngajalankeun pas mungkin – Désémber geus disetel salaku udagan minimum.

“Kami terang fans olahraga hoyong pisan gaduh tohan mobile, sareng kami ogé terang yén éta bakal ningkatkeun kontribusi pikeun dana pendidikan, janten kami ogé bungah. Kami parantos ngalaksanakeun sagala rupa pikeun ngaluncurkeunana sateuacan akhir taun, sareng ayeuna kami ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun ngawujudkeunana.

Tetempoan di Maryland

Sakali disatujuan, pausahaan bakal boga 30 poé nyadiakeun parusahaan maranéhanana jeung rencana diversity. Upami SWARC henteu satuju, perusahaan bakal nahan lisénsina tapi nampi petunjuk ngeunaan cara nyaluyukeun. SWRC ogé bakal tetep dina loop komunikasi sapanjang prosés.

Nalika komunitas pro-tohan tungtungna tiasa istirahat kalayan muka jandela, éta sanés jalan anu gampang. Gubernur Maryland Larry Hogan kedah terus bajoang jeung SWARC pikeun sanksi tohan olahraga mobile, malah bade sajauh ngomong yén éta geus diwenangkeun kamajuan pikeun “stagnate sarta jadi mired dina prosedur overly birokrasi.”

SWARC tungtungna disatujuan aturan dina bulan Juli, mungkas mumusuhan lumangsung.

67% tina gamblers nempatkeun bets online dina lima taun ka tukang

Numutkeun kana Washington Post, 67% tina gamblers nempatkeun bets online dina lima taun ka tukang. 49% nyebutkeun aranjeunna rutin ngagunakeun platform mobile atawa online pikeun nempatkeun bets maranéhna, bari 40% resep casinos.

Ku kituna, “Old Line Nagara” bakal nguntungkeun nyata tina bubuka tohan mobile. Aya seueur sweepstakes lokal anu pikaresepeun, kalebet Orioles, Commanders, Baltimore Ravens, sareng Universitas Maryland Terrapins, anu bakal ngajaga bettors aktipitas.

Nu panganyarna, Orioles gawé bareng jeung SuperBook Sports pikeun nyieun buku olahraga di stadion di Oriole Park di Camden Yards. Henteu janten outdone, Panglima ogé ngagaduhan lisénsi sportsbook sateuacan usum NFL 2022-23.

#Maryland #Mobile #Olahraga #tohan #Aplikasi #Periode #Buka