Tag Archives: makuta

makuta Sydney kasino tungtungna dimimitian Operasi kaulinan

Sydney makuta

makuta Sydney kasino bisa ngajalankeun operasi kaulinan na dina Senén, leuwih ti 18 bulan sanggeus harta dibuka. [Image: Shutterstock.com]

Lila datang

makuta Sydney kasino di Barangaroo tungtungna bisa ngamimitian operasi kaulinan na, leuwih ti 18 bulan sanggeus operasi non-kaulinan Resort urang dimimitian. AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) lanté kasino utama ayeuna dibuka pikeun bisnis; tawaran kaulinan VIP pinuh moal pinuh siap dugi Oktober.

dianggap teu cocog pikeun nyekel lisénsi kasino di propinsi

Perusahaan induk kasino, Crown Resorts, mangrupikeun alesan naha kasino henteu tiasa ngamimitian nalika pangwangunan parantos réngsé. Pausahaan ieu dianggap teu pantes nyekel hiji lisénsi kasino di propinsi salaku hasil tina gagalna éksténsif dina operasi mibanda sipat kasino aya.

fokus badag dina kaulinan méja

Lantai utama dina anggota-hijina Crown Sydney boga 160 méja béda, salian 66 méja éléktronik. Aya ogé 30 salons swasta sadia salaku bagian tina fasilitas VIP. Henteu aya mesin slot dina tawaran khusus VIP, kalayan ukuran bet minimum AU $ 20 (US $ 14). Jalma bisa meunang aksés ka kasino di bebas lamun aranjeunna bagian tina program Crown ganjaran.

tingkat kapentingan geus ngaleuwihan ekspektasi urang”

Diomongkeun ngeunaan réspon ka tanggal ngeunaan peluncuran kasino sipat, lulugu eksekutif Crown Sydney Simon McGrath ceuk: “Tingkat dipikaresep geus ngaleuwihan ekspektasi urang dina watesan kaanggotaan. Kuring pikir urang bakal dina laju anu lumayan lumayan gancang. ”

Henteu écés naon tujuan finansial Crown pikeun operasi kaulinan anyar na di Sydney.

Nyanghareupan rupa-rupa masalah

Crown Resorts sigana tungtungna réngsé operasi sakuliah Australia. Sapanjang taun katukang, éta parantos janten subyek panilitian mandiri di Australia Kulon, Victoria sareng New South Wales. Hasil tina unggal investigations ieu éta Crown Resorts katempona teu pantes pikeun nyekel sagala lisénsi kasino Australia. The rationale awal pikeun panalungtikan éta laporan média Crown Resorts ‘kajahatan diatur ngaliwatan junkets roller tinggi, kitu ogé mistreatment miboga addicts judi .

overhauling prosedur na, manajemén jeung dewan

Pausahaan geus nyokot léngkah éksténsif pikeun nyobaan janten pas sakali deui nyekel hiji lisénsi kasino. Éta parantos ngarobih prosedur, manajemén, sareng dewan pikeun nyumponan tungtutan régulator. Pausahaan ogé geus kaala ku firma ekuitas swasta AS Blackstone dina deal AU $ 8.9 milyar (US $ 6.2 milyar). Mahkota ieu dibéré lisénsi saratna pikeun tawaran kaulinan dina casinos Sydney dina Juni; Lisensina valid dugi ka akhir taun 2023. Perusahaan masih ngantosan ngadangu upami aranjeunna tiasa kéngingkeun lisénsi saratna.

#makuta #Sydney #kasino #tungtungna #dimimitian #Operasi #kaulinan