Tag Archives: Makau

Genting boga “Kasempetan Strong” pikeun Makau kasino Lisensi

Genting kasino

Numutkeun analis industri, portopolio non-kaulinan Genting Grup urang, nu ngawengku dua taman tema pangbadagna Asia, nempatkeun eta dina posisi kuat meunang lisénsi kasino kacida coveted Makau urang. [Image: Shutterstock.com]

Ucing diantara japati

operator judi Global Genting Grup heran diasupkeun perang Panawaran pikeun lisensi kasino Makau dua minggu ka tukang. Ayeuna, laporan panganyarna ti analis jeung executives Asia-nyanghareup nunjukkeun yen parusahaan boga kasempetan kuat pikeun ngarebut lisénsi ti salah sahiji genep operator utama Makau.

disuruh masuk”

Numutkeun kana Reuters dilaporkeun dina Kemis, grup nu dipingpin ku billionaire Malaysia Cina Tan Sri Lim nawarkeun loba banding kana gagasan Beijing pikeun Makau. Kanyataanna, anjeunna ngusulkeun yén Genting “bakal wanti ka datangna dina” kalawan tawaran.

Pamaréntah Wewengkon Administratif Husus (SAR) geus allocated ngan genep lisensi ka tujuh Ngalamar, kalawan genep concessions ayeuna alatan kadaluarsa ku tungtung 2022. incumbents operasi di Makau saprak 2002 ayeuna nyanghareupan prospek dire Genting ngagantikeun aranjeunna, sarta insiders. industri ngira-ngira yén éta bakal ngagambarkeun overhaul pangbadagna Makau di leuwih ti 20 jeung.

Reuters geus dicutat Ben Lee, pangadeg Makau consultancy kaulinan IGamiX, ​​nyebutkeun Genting “boga kuat kasempetan pikeun outsting salah sahiji incumbents”.

Operator dina leungeun Cina

Sanajan Genting ayeuna teu boga kasino Makau, éta pamaén global kalawan sipat kaulinan di AS, Inggris, Malaysia jeung Singapura. Sanajan kitu, sakumaha dilaporkeun ku ReutersLee ceuk tukang Genting sarta sinergi jeung Beijing nyadiakeun kasempetan nyata pikeun ngaganggu status quo di hub judi .

atraksi pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia

Genting geus financed sababaraha investasi non-kaulinan na di Cina, kayaning Resort ski dipaké dina Olimpiade Usum tiis 2022. Sajaba ti éta, analis nyarankeun yén draw pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia, Genting SkyWorlds. sareng Genting Highlands, anu cocog sareng agenda Beijing sapertos sarung tangan.

Beijing geus lila hayang Makau ngudag wisatawan asing ku kaluar judi . Analis Maybank Samuel Yin Shao Yang ngécéskeun yén sanaos paréntah anu diulang-ulang pikeun “kurang difokuskeun kana VIP Cina sareng langkung seueur kana non-kaulinan”, industri éta “rada mayar jasa pikeun ideu.”

Nalika perang panawaran lisénsi panas sareng seueur anu kaleungitan, operator incumbent ayeuna “kudu ngalihkeun filosofi éta,” saur Yang. Samentara éta, ceuk Genting “tiasa nawiskeun pamaréntah Makau naon maranéhna nyata nyebutkeun aranjeunna hoyong.”

Marengan Genting Malaysia-kantor pusatna, tujuh Ngalamar pikeun genep lisensi tilu pausahaan dumasar di Nevada: Sands Cina, MGM Resorts, sarta Wynn Makau, kitu ogé Galaxy Hiburan, Melco Resorts, sarta MJM Holdings dumasar di Asia.

Gugup di Nevada?

Sedengkeun dina Salasa, bebas Nevada deeming anceman Genting ka tilu operator basis AS di Makau “langkung oddity ti annoyance a,” tegangan antara Cina jeung AS bisa cet gambar badag tur leuwih pulitik.

Konsultan kaulinan Lee ayeuna percaya nyaéta:

Panginten janten kasempetan anu sampurna pikeun Beijing ngaleungitkeun hiji Amérika (panyekel konsési) upami henteu dua.

Dina Senén, tekanan dina kaulinan tawaran lisénsi-patok tinggi inténsif sanggeus biasa di casinos Makau soared. Kanaékan éta saatos SAR ngumumkeun rencana pikeun ngijinkeun grup wisata ti daratan Cina balik ti Nopémber.

#Genting #boga #Kasempetan #Strong #pikeun #Makau #kasino #Lisensi

Saham kasino Makau Soar sakumaha Cina Tour Grup mulih

Wangunan Pasir Cina

Dina tonggong warta yén Makau bakal ngabagéakeun deui grup wisata ti daratan Cina dina bulan Nopémber, biasa di casinos Wewengkon Administratif Husus geus soared, kaasup Sands Cina. [Image: Shutterstock.com]

Loba diperlukeun mulang

saham Sands Cina geus meunang 13% sanggeus CEO Makau Ho Iat Seng ngumumkeun grup wisata Cina daratan bisa balik deui ka hub judi dina bulan Nopémber. Dina sabtu minggu, lulugu eksekutif ngumumkeun yén Wewengkon Administratif Khusus (SAR) bakal ngaluncurkeun deui “skéma e-visa pikeun wisatawan daratan sareng ngijinkeun tur grup.”

MGM Cina jeung SJM Holdings biasa luncat 8% unggal

Sands Cina, cabangna Las Vegas Sands, nempo gain harga dibagikeun na pangluhurna diantara operator kasino Makau, sakabéh nu nempo tumuwuh mimiti Senén. Dumasarkeun kana Reuters, Saham Wynn Makau naek 7%, bari biasa MGM Cina jeung SJM Holdings ucul 8% unggal. Galaxy Entertainment, ningali saham na naek 10%.

Nalika Mekah judi ngabagéakeun grup wisata daratan Cina anu munggaran dina bulan Nopémber sakumaha anu direncanakeun, éta bakal nyirian pertama kalina dina tilu taun yén grup anu lumayan bakal nganjang ka Makau salaku hasil tina pandémik COVID-19.

Balik deui ka normal?

Sakumaha dilaporkeun Reuters, analis JP Morgan Hong Kong DS Kim outlined merits tina pengumuman anyar. Anjeunna ngadawuh: “The resumption of e-visa sarta wisata grup kedah ngurangan gesekan pikeun iinditan ka Makau, kitu ogé sinyal ka loba jalma yén éta téh OK didatangan”. Tungtungna, Kim ngungkabkeun rasa lega, nambahan: “Ahirna urang ngarasa urang tiasa nyarioskeun deui ka normal.”

Nalika perjalanan antara daratan sareng Makau parantos lumangsung salami dua taun ka pengker, para maen judi Cina ayeuna henteu tiasa nampi layanan e-visa anu aranjeunna dianggo sateuacan pandémik pikeun ngadamel pesenan grup instan. Pangunjung Cina ayeuna kedah mesen janjian visa, anu sateuacanna prosés persetujuan saminggu.

Dumasarkeun kana Reuters, Makau moal ngidinan grup ti unggal wewengkon Cina sakaligus. Sabalikna, pejabat bakal dikelompokeun sacara bertahap tina sababaraha propinsi. Fase kahiji bakal ningali grup anu diidinan ti Guangdong, Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, sareng Fujian. Propinsi ieu ngagambarkeun ampir 60% kunjungan darat ka SAR dina 2019.

Natal datang mimiti

pendekatan uncompromising Cina pikeun COVID-19 geus ngabalukarkeun ngarugikeun serius ka industri kasino Makau urang, utamana salaku nu maen judi daratan jawab ngeunaan 90% tina total panghasilan kasino yurisdiksi urang.

Sanajan kitu, sababaraha analis yakin pengumuman Sabtu urang ti CEO Makau sumping saméméhna ti ekspektasi. Aranjeunna ngan ukur ngarepkeun uih deui e-visa sareng perjalanan grup dina awal 2023, numutkeun Reuters.

Pikeun Sands jeung sasama operator kasino Makau-kaasup Wynn anu kahiji contemporaries na panawaran pikeun lisénsi kasino Makau anyar dina bulan Séptember-Natal sigana geus anjog mimiti.

#Saham #kasino #Makau #Soar #sakumaha #Cina #Tour #Grup #mulih

Makau judi sirah mungkir laundering, kaulinan ilegal

Lantai kasino di Makau

Alvin Chau, inohong nonjol dina Makau urang judi pamandangan, nampik sababaraha biaya nu patali jeung ilegal judi di pangadilan Senén. [Image: Shutterstock.com]

Tuduhan ngalawan Alvin Chau

Alvin Chau, a-profil tinggi judi eksekutif di Makau, nampik tuduhan tina ilegal judi , laundering duit jeung ngajalankeun hiji sindikat kriminal salila sidang na dina Senén.

ditahan dina nawaran nuduh anjeunna ilegal judi di daratan Cina

Chau boga fungsi minangka pupuhu luncheon Suncity Macau, nu mantuan ngatur kagiatan pikeun pamaén luhur Cina urang. Dina Désémber 2021, sabulan saatos anjeunna ditéwak ku surat nawaran nuduh anjeunna judi ilegal di daratan Cina, anjeunna dikaluarkeun tina jabatanna.

Makau mangrupakeun hiji-hijina wewengkon Cina dimana kasino judi diwenangkeun.

Meuntas ka daratan Cina

Chau ngawartoskeun pangadilan Cina dina Senén yén anjeunna henteu nyandak bagian dina sagala kagiatan judi ilegal jeung yén anjeunna teu aub dina laundering duit, nurutkeun TDM penyiar umum.

Patarosan ogé geus diangkat ngeunaan kapentingan na di Filipina, sanajan anjeunna mertahankeun yén bisnis na diatur ku otoritas lokal.

garis bisnis Chau ngawengku, diantara hal séjén, ngalegaan garis kiridit ka gamblers saméméh ngumpulkeun hutang dina otoritas kasino. Salaku kalawan kasino judi , ménta kiridit oge ilegal di daratan Cina.

Chau nyatakeun yén teu aya grup na nawiskeun kiridit di luar Makau.

ngahasilkeun 25% tina 2019 sharing kaulinan di Makau

Banquet di Suncity mangrupikeun salah sahiji anu paling suksés di Makau sateuacan pandémik coronavirus. Numutkeun eksekutif industri, éta diwangun ku 25% tina pendapatan kaulinan Makau 2019, anu jumlahna $ 36 milyar. Industri junket parantos ambruk saatos Chau ditewak

Teu lila sanggeus Chau ditahan, sakabéh kamar VIP Suncity ditutup. Pesaing sanésna runtuh saatosna, kalayan larangan perjalanan, protokol COVID, sareng stigma négatip umumna nahan pasar.

Masalah di Makau jeung saterusna

Chau urang teu hijina junket ti Makau nyanghareup kasulitan légal. Dina Januari, Levo Chan, rengking kadua di industri, ditahan dina kacurigaan organisasi kriminal, laundering duit, jeung judi ilegal. Anjeunna sareng Chau duanana di panjara Makau.

Wewengkon Cina kidul kasohor ku tawaran hiburan anu mewah, khususna ngeunaan judi. Anyar-anyar ieu, jutawan Malaysia anu namina Lim Kok Thay ngalamar idin judi di daérah éta, jumlahna aya tujuh pelamar.

Aya ngan genep lisensi sadia.

Pasar Asia Tenggara ngagaduhan jalan anu panjang pikeun ningkatkeun citra na

Sanajan suitors jegud, pasar Asia Tenggara boga cara lila balik pikeun ngaronjatkeun gambar na. Di Filipina, tarung antara otoritas nagara sareng Mogul Jepang nyababkeun usaha kudéta di Resort Okada anu kasohor di Manila.

Leuwih sabtu minggu teh, 60 Vietnam ngungsi a kasino Cambodian. Kajadian ieu nandaan kadua kalina dina bulan ieu grup Vietnam geus lolos ti kasino Cambodian.

#Makau #judi #sirah #mungkir #laundering #kaulinan #ilegal

Miliarder Malaysia ngajadikeun tawaran pikeun Makau kasino Lisensi

Miliarder Malaysia Lim Kok Thay mingpin tawaran telat pikeun salah sahiji lisénsi kasino Makau. [Image: Shutterstock.com]

Hiji lalaki aneh kaluar

billionaire Malaysia Lim Kok Thay, pupuhu Genting Malaysia Grup, ieu dikonfirmasi salaku bidder pikeun lisénsi kasino Makau.

raises mamang yen sakabeh licensees incumbent bakal balik

Thay teh calon katujuh asup saméméh deadline malem Rebo. Aya ngan genep bintik lisénsi up for cengkraman, nu raises mamang yen sakabeh licensees aya bakal balik deui ka pasar.

A parusahaan disebut GMM Limited, dipingpin ku Thay, dijieun nawar ngan sababaraha jam saméméh jandela ditutup dina 5:45 p.m. waktos lokal. A wawakil ti GMM dikonfirmasi yén pausahaan ieu Blok kalawan Genting, nurutkeun TDM, penyiar jasa publik Makau urang.

Kapentingan di Makau

Sajaba ti persamaan matematik atra, aya masalah serius diantara ahli industri nu Thay bisa maok lisensi ti operator aya.

Genting boga loba ngungkit finansial pikeun mantuan nyorong amplop dina proyék anyar na. Perusahaan henteu masihan koméntar ngeunaan aplikasi éta.

Genep konsesi anu aya — Wynn Macau, Galaxy Entertainment, SJM Holdings, Melco Entertainment, sareng MGM China — sadayana ngalebetkeun aplikasi sateuacan éntri kejutan GMM. Wynn mangrupikeun anu munggaran ngumumkeun kalumanna sacara umum ngan ukur sadinten sateuacan watesna.

Ben Lee tina iGamiX, ​​firma konsultan anu fokus di Asia dina industri kaulinan, henteu kaget ku aplikasi jutawan.

sadaya pausahaan kaulinan di dunya, aranjeunna hiji-hijina operator kaulinan sabenerna global “.

“Genting geus salawasna geus kabetot dina Makau,”Sa Lee. “Ti sakabéh pausahaan kaulinan di dunya, aranjeunna hijina operator kaulinan sabenerna global, kalawan tapak suku di Malaysia, Singapura, Filipina, Inggris, AS, Bahama jeung sagara luhur.”

Lee ogé foresaw poténsi dominan Genting di rohangan, sanggeus pausahaan gagal pikeun megatkeun kana pasar Amérika.

“Lamun aya pendatang nu concessionaires aya bakal sieun, nyaeta Genting sabab Genting téh ngan hiji kalawan catetan lagu suksés tina ngamekarkeun tur ngajalankeun taman tema, tur daék jeung bisa investasi nyata dina non-kaulinan,”Sa Lee.

Aturan keur Ngalamar

Makau netepkeun aturan pikeun tawaran lisénsi dina Juni. Diantara dibekelan séjén, calon kudu nampilkeun rencana ngembangkeun pariwisata, kauntungan tina Investasi nu patali kaulinan jeung nu teu patali di Makau, jeung tanggung jawab pausahaan maranéhna bakal ngadegkeun tur uphold.

Lisensi genep operator ayeuna kadaluwarsa dina ahir taun.

Genep konsési bakal dijalankeun salami sapuluh taun sateuacan aplikasi dibuka deui, sareng dina waktos éta tiasa langkung seueur tempat, gumantung kana kaayaan pasar. Lisensi genep operator ayeuna kadaluwarsa dina ahir taun.

Henteu heran yén genep operator ayeuna nuju ngalamar deui lisénsi, numutkeun Lee.

“Aranjeunna parantos gaduh suku di buruan sareng aranjeunna parantos ngagaduhan biaya. Éta henteu kantos kantos aranjeunna mundur ayeuna, ”saur Lee.

Tanggung jawabna ayeuna aya ku pamaréntah pikeun mutuskeun pelamar mana anu bakal dipilih pikeun lisénsi. Kaputusan bakal sumping dina ahir taun, sanaos teu aya tanggal pengumuman anu konkrit.

Baheula taun ieu, pejabat sacara signifikan ningkatkeun ante pikeun konsési. Unggal parusahaan diwajibkeun boga modal minimum 5 miliar patacas ($618,9 juta), up ti saméméhna 200 juta patacas ($24,8 jutaan). Sajaba ti éta, diréktur menata kudu jadi nyicingan permanén di Makau kalawan sahanteuna 15% ibukota di operasi.

#Miliarder #Malaysia #ngajadikeun #tawaran #pikeun #Makau #kasino #Lisensi

Makau Caps kasino Meja Ditengah Prosés Panawaran Lisensi

Lisbon kasino i Makau

Makau netepkeun tawaran kaulinan kasino maksimum sareng syarat panghasilan minimum pikeun ngabantosan tina épék pandémik. [Image: Shutterstock.com]

Pamaksaan anyar

Makau geus diatur wates dina 6.000 méja kaulinan sarta 12.000 mesin kaulinan salian sarat sharing minimum keur casinos anyar taun hareup, nurutkeun pamaréntah lokal.

geus teu ditumpukeun larangan sapertos nu geus kaliwat, tapi hayang ngaronjatkeun otoritas na leuwih kasino di

Cina kidul judi Puseur teu ditumpukeun larangan sapertos nu geus kaliwat, tapi hayang ngaronjatkeun otoritas na leuwih casinos. Genep operator dilisensikeun di wewengkon – Sands Cina, Wynn Makau, Galaxy Hiburan, MGM Cina, SJM Holdings na Melco Resorts – ogé geus kadaluwarsa lisénsi jeung kudu reapply.

Kasino basis Makau kéngingkeun pendapatan $ 36 milyar dina 2019 sateuacan gelombang munggaran COVID-19 pencét. Wewengkon éta parantos bajoang pulih ti saprak éta sareng ayeuna bakal gaduh tali anu langkung pondok.

Minimum jeung maksimum

Panawaran pikeun lisénsi énggal dimimitian dina ahir Juli sareng bakal dugi ka 14 Séptémber. Sanaos larangan perjalanan anu ditumpukeun ku pamaréntah Cina sareng jasa VIP anu sangsara, Makau tetep diposisikan pikeun pulih anu kuat, numutkeun para ahli ti Morgan Stanley.

pamaréntah Makau ekspektasi peraturan anyar maénkeun peran konci dina shaping masa depan lokal judi .

“Operasi kaulinan anyar dimimitian mimiti taun hareup bakal … ngawatesan jumlah total sakabéh tabel kaulinan sarta mesin kaulinan pikeun mastikeun ngembangkeun tertib jeung cageur,” ceuk pamaréntah dina hiji pernyataan dina ramatloka na.

establishments judi dilisensikeun kudu ngahasilkeun pendapatan tujuh juta patacas ($ 865,969) pikeun tiap kaulinan tabel aranjeunna disadiakeun. Unggal mesin kaulinan bakal mandat sharing 300.000 patacas ($ 37.113).

Panghasilan minimum pikeun meja sareng mesin ngajamin pamaréntah bakal nampi jumlah dana pajeg anu séhat. Operator kedah nebus kakurangan upami gagal nyumponan sarat minimum. Pamarentah ngaharepkeun Perda bakal maksa perusahaan pikeun ngamangpaatkeun fasilitasna.

Dina 2012, pamaréntah netepkeun wates kaulinan méja anu nyababkeun paningkatan 3% dina tawaran kasino.

Makau berjuang pikeun rebound

Makau ngagaduhan 6,198 méja kaulinan sareng 11,758 mesin beroperasi dina ahir taun 2021. Utamana, jumlah méja turun tina 6,739 dina pra-pandémik 2019.

casinos lokal oge masih teu dina posisi kuat di pasar lokal atawa dunya. Lonjakan dina kasus positip COVID-19 kapaksa nutup 12 dinten panganyarna pikeun sadaya casinos, sareng sanaos parantos dibuka deui ti saprak éta, aranjeunna tetep henteu ngaraosan panyalindungan anu ageung kusabab faktor anu ngawatesan anu sanés.

Makau kasino méakkeun sabudeureun $ 600 juta per bulan

Naha rencana pamaréntah pikeun ngamajukeun kamekaran bakal tiasa dianggo atanapi henteu, tetep ditingali, tapi sadayana pihak anu kabetot bakal ngaharepkeun anu pangsaéna. hub judi séjén, utamana Las Vegas, geus posting hasil finansial kuat, bari Makau casinos méakkeun ngeunaan $ 600 juta per bulan. Ogé, panawaran kaulinan Makau henteu dipiharep bakal nguntungkeun pikeun sahenteuna sababaraha bulan, upami henteu langkung lami.

Panghasilan Makau 2022 turun langkung ti 53% ti waktos ayeuna taun ka tukang. Leuwih ti éta, éta ngan ngarasakeun 15.3% tina lalulintas pre-pandémik.

#Makau #Caps #kasino #Meja #Ditengah #Prosés #Panawaran #Lisensi

Diréktur Morgan Stanley Projects Bounceback pikeun Makau

Makau skyline peuting

Makau nampi pernyataan ngajangjikeun ti ahli Morgan Stanley di G2E minggu ieu. [Image: Shutterstock.com]

Mumbul deui

Sanajan laju bisnis sakedapan salami puncak sareng fase pamulihan pandémik, Makau diposisikan pikeun tetep pasar “kacida nguntungkeun” pikeun operator.

ngarepkeun pendapatan Makau ngaleuwihan total 2019 sareng pulih pinuh ku 2024

Praveen Choudhary, diréktur Morgan Stanley Asia, ceuk parusahaan na ekspektasi sharing Makau urang ngaleuwihan na 2019 total na sangkan recovery pinuh dina 2024. Nya ucapan Rebo menyimpulkan presentasi Morgan Stanley ngeunaan Outlook Financial Tujuan kaulinan Asia di G2E Asia.

Makau geus di kasulitan pikeun sababaraha taun, tapi optimism bakal balik cara lila pikeun mastikeun pamutahiran dina bisnis na.

Perjuangan di Makau

G2E mangrupa rapat taunan diayakeun pikeun ngabahas kamajuan panganyarna dina industri hiburan kaulinan. Rapat minggu ieu lumangsung di Singapura, salah sahiji nagara anu paling beunghar sareng paling mahal di dunya.

Salila presentasina, Choudhary nunjuk ka pandémik salaku panyabab nyata turunna ékonomi Makau. Anjeunna ogé nunjukkeun seueur tanda positip naha daérah Cina kidul kedah pulih.

éta tiasa lebet dina satengah kadua 2023 ”

“Pendapatan massal sareng EBITDA bakal langkung ageung tibatan 2019, sahenteuna éta anu kami ngarepkeun,” saur Choudhary. “Kami ngagantungkeun éta dina 2024, tapi éta tiasa sumping dina satengah kadua 2023.”

Makau parantos katarajang ku pandémik. Sapertos pertengahan Juli, sadayana 40+ casinos na kapaksa nutup saatos gelombang virus anu sanés nyerang kota.

Watesan perjalanan anu ditumpukeun ku pamaréntah Cina ogé ngawatesan siling ékonomi pikeun tujuan judi. Hasilna, usaha langkung laun pulih tibatan di kota-kota hiburan anu sanés.

Sanajan kaayaan pikareueuseun, pasar Makau digambarkeun salaku “tahan banting” pikeun riungan G2E.

“Ieu naha pasar terus tetep bungah ngeunaan Makau. Paménta masih aya, ngan ukur mawa deui [hotel] kamar, sareng tangtosna, ngaleungitkeun larangan perjalanan, ”saur Choudhary. “Dina sababaraha waktos urang ogé peryogi [nearby] Hengqin Island pikeun mawa leuwih kamar pikeun numpak [an] pertumbuhan malah leuwih luhur. Éta sababna kami nyangka Makau henteu acan ngahontal puncakna.”

Ngarobah usaha

Kumisan ti serelek di sharing kaulinan, VIP numpak Makau geus slow neruskeun. Tapi, Choudhary henteu ningali ieu salaku masalah.

“Gaduh luhur liang usaha sarta VIP handap usaha bisa jadi hiji hal positif pikeun Makau,”Choudhary.

Sakumaha nangtungna, Makau ngagaduhan 35% klaim ka pasar VIP Asia, dibandingkeun sareng 72% anu dinikmati sateuacan pandémik. Singapura mangrupikeun kontributor pangbadagna pikeun usum gugur, ngalih pikeun ngontrol pasar 24% tina ngan ukur 9% dina taun 2019.

Pasar VIP masih henteu sapertos sateuacan ditutupan di dunya-sabalikna, industri anu tadina bernilai $20 milyar ayeuna ngan ukur $4 milyar. Choudhary ngira-ngira lolobana balik deui ka Makau.

kaayaan Makau urang rada unik, utamana lamun dibandingkeun pesaing na. Las Vegas, tempat badarat utama sejen pikeun nu maen judi itinerant, geus dijieun kaluar tina pandémik malah leuwih kuat ti éta, kalawan Nevada ngalaporkeun taun catetan pikeun kameunangan kaulinan. Bandara Internasional Harry Reid lokal ogé ngagaduhan bulan pangsibukna dina Juni.

Dina usaha pikeun nyekel up kalawan kompetisi cross-benua, pamaréntah Makau dijieun rencana sapuluh taun maén kaulinan di kota salaku konsési heubeul éta rék kadaluarsa. Panawar gaduh dugi ka Séptémber pikeun ngalamar dugi ka genep lisénsi tapi kedah nyayogikeun rencana heula kumaha aranjeunna badé kéngingkeun palanggan luar negeri.

Investor tiasa ngarepkeun hasil anu langkung handap di hareup, sanaos Choudhary ngajamin yén “Éta bakal tetep janten bisnis anu nguntungkeun dina 10 taun ka hareup nalika urang kaluar tina Covid.”

Salila tujuh bulan 2022, Makau ngaku pendapatan 3.33 milyar, turun 53.6% sataun-on-taun sareng ngan ngahontal 15.3% ku standar pra-Covid.

#Diréktur #Morgan #Stanley #Projects #Bounceback #pikeun #Makau

Vegas ngarebut tahta judi Makau

arah alternatif

Dua puseur judi pangbadagna di dunya geus miboga pangalaman pisan béda lamun datang ka cageur tina pandém a.

Kasino Makau nembé kaluar tina konci COVID-19 kadua saprak mimiti krisis. sharing Kasino jeung Holdings duanana dipped salaku hasilna, sakumaha tuh nu biasa genep wewengkon administratif husus (SAR) licensees. Pikeun ayeuna mah, pasar aya dina ragrag bébas kalawan saeutik harepan cahaya di tungtung torowongan.

Nevada casinos kaulinan lengkep unggul catetan taun fiskal

Di sisi séjén Samudra Pasifik, Samentara éta, Las Vegas ngahontal jangkung anyar. Nevada kaulinan Board Control (NGCB) ngan ngumumkeun yén casinos Nevada réngsé hiji catetan kaulinan unggul taun fiskal, sarta Bandara Internasional Harry Reid kagungan bulan pangsibukna dina sajarah Juni kalawan 4,68 juta panumpang ngalayang asup jeung kaluar.

Makau geus nyekel judul hub judi utama pikeun leuwih ti dasawarsa, surpassing Nevada di sharing kasino pikeun kahiji kalina dina 2010. Saprak harita geus keok adversaries Amérika na unggal taun, tapi tétéla, kalawan saeutik pitulung ti dampak lingering. tina COVID. -19, 2022 bisa jadi taun makuta robah leungeun.

Makau keur bajoang

Ngomentaran bulan kamari, CEO Makau Ho Iat Seng ngagandakeun komitmen daérah pikeun ngaleungitkeun koronavirus sacara lengkep, ngajelaskeun kabijakan ‘hirup sareng COVID-19’ salaku “henteu dipikahoyong.” Luyu sareng pamaréntah Cina, eksekutif parantos ngadukung kabijakan enol COVID Makau, tapi kabijakan anu ketat ieu anu parantos menyakiti hub judi.

Dina 9 Juli, sadaya 40+ kasino Makau ditutup pikeun dua minggu di tengah lonjakan angka COVID-19. Ieu pertama kalina tempat éta ditutup saprak Pebruari 2020, nalika ditutup dua minggu salami wabah munggaran. Sanajan dibuka deui 23. Juli, casinos Makau masih tunduk kana 50% pangwatesan staf sapanjang kalawan tabel sarta liang larangan kaulinan.

kadatangan wisatawan di SAR turun ka sakitar 381,000 dina Juni

panutupanana panganyarna ieu ngan ujung gunung es di Makau. Ti mimiti pandémik, pusat judi anu ngandelkeun turis parantos bajoang sareng larangan perjalanan ka tatangga Cina sareng Hong Kong. Hasilna, kadatangan wisatawan bulanan di SAR turun ka sakitar 381,000 dina Juni taun ieu. Sateuacan COVID, aranjeunna rutin ngaleuwihan tilu juta.

lamping nu lungkawing

Faktor ieu, bareng jeung turunna dina bisnis VIP alatan crackdown on operator junket, kungsi dampak parna dina angka sharing kasino Makau urang. sharing kaulinan kotor (GGR) murag kana MOP $ 2,47 milyar (AS $ 306,7 jutaan) bulan panungtungan, turun 62% ti sataun saméméhna. Éta ogé nandaan jumlah bulanan panghandapna ti saprak puncak pandém, kalayan akumulasi GGR 2022 turun 46% sataun-taun.

Salaku hasil tina shutdown nu, ceuk ahli industri kaulinan Ben Lee Makau Daily Time anjeunna ekspektasi inohong GGR panghandapna sadaya-waktos Makau pikeun Juli. Mitra Manajemén IGamiX Management and Consulting ngira-ngira jumlahna aya antara MOP $ 200 juta (US $ 24,8 juta) sareng MOP $ 300 juta (US $ 37,3 juta) pikeun bulan éta.

Las Vegas Sands mangrupikeun hiji-hijina lisénsi kasino Makau anu ngalaporkeun pendapatan Q2 2022 dugi ka ayeuna. Karugian bersih operator éta $ 290 juta pikeun tilu bulan dugi ka 30 Juni 2022, naék sacara signifikan tina $ 192 juta anu kacatet dina 2021. Total pendapatan turun 57% sataun ka $ 368 juta nalika operator ningkat gumantungna kana kasino Singapura. .

Predictably, saham kasino Makau geus nyokot jalur sarupa. Biasa Wynn Makau geus fallen 18% keur taun, SJM Holdings turun 35%, MGM Cina geus fallen 6%, sarta Melco Resorts sarta Hiburan geus slumped 47%. Nosedives henteu ngan pikeun saham kasino. Kekayaan bersih jutawan Hong Kong sareng pamilik Galaxy Entertainment Lui Che Wo parantos turun 28% ti saprak mimiti pandémik, numutkeun Forbes Asia.

Gemblengna, outlook nu geus suram di Cina urang judi hub.

Cahya ngagebrét

Leuwih di AS, Las Vegas Jalur booming kawas pernah sateuacan. kasino pinuh ku judi nyobian tuah maranéhna salaku bandara caket dieu geus digawé harder ti kantos Cope jeung ongkos perjalanan pangluhurna-kantos wewengkon urang.

Las Vegas ngarasakeun Juni pangalusna na sepanjang waktos

Numutkeun data anu dikaluarkeun ku NGCB dina Kemis, Nevada pencét bulan lempeng ka-16 na $ 1 milyar + GGR dina Juni. Nagara éta ningali $ 1.28 milyar pikeun sasih éta, naék 8% tina sataun sateuacanna sareng bulan kalima pangsaéna dina sajarah nagara. Las Vegas ngarasakeun Juni pangalusna na sepanjang waktos, nyieun $734.8 juta dina kameunangan kaulinan, ngaronjat 23% dina 2021.

Mémang, Nevada sareng Las Vegas parantos naékkeun lintasan ti saprak daérah santai sadaya ukuran COVID-19 taun ka tukang. Nagara ieu ngarobih catetan pendapatan kaulinan taunan di 2021 ku ngumpulkeun $ 13,4 milyar pikeun sataun. Ayeuna, éta nembé ngiringan catetan taun fiskal kalayan total GGR $ 14.63 milyar pikeun 12 bulan tungtung Juni.

Maklum, operator kasino Las Vegas bungah ngeunaan mangsa nu bakal datang, sanajan rising ongkos inflasi. Baheula bulan ieu, CEO MGM Resorts International Bill Hornbuckle dibagikeun optimism na CNBCGlobal Evolve Summit. Bari cenah ekspektasi nu hikes harga antukna boga dampak dina sektor, “eta teu acan kajantenan.” Anjeunna ogé nyatet kanaékan jumlah anu maen judi ngora salaku salah sahiji alesan pikeun kamekaran anu ageung.

Ganti makuta

Ku nyandak sikap anu nentang dina COVID-19, Makau sareng Las Vegas parantos misahkeun diri. Di Clark County ayeuna di Nevada, dimana larangan anu ampir kapungkur, rata-rata poéan kasus koronavirus nyaéta 767. Samentara éta, Makau ngan ukur ngalaporkeun 789 kasus saprak mimiti pandémik dina bulan Pebruari 2020.

Dina 2019, GGR di Makau ampir genep kali ti Las Vegas

Nalika kabijakan enol-COVID anu ketat parantos ngamungkinkeun Makau ngahindarkeun wabah virus anu ageung, éta biaya mahkota judi na. Taun 2019, GGR di Makau ampir genep kali langkung ti Las Vegas. Ayeuna, hub judi AS parantos ngaunggulan saingan Asia na pikeun kahiji kalina dina langkung ti dasawarsa.

GGR Makau sareng Las Vegas saprak 2019 (GGR 2022 dugi ka 30 Juni). Sumber: DICJ/NGCB

Vegas surpassed Makau pikeun kahiji kalina dina Méi, raising $ 3,2 milyar pikeun sataun sabalikna SAR $ 2,9 milyar. Kalayan hasil Juni, hub judi AS ngalegaan jurang éta langkung jauh. Jalur ngalaporkeun hiji GGR $ 3,9 milyar pikeun sataun ka 30 Juni, bari Makau dijieun ngan $ 3,3 milyar dina waktos anu sareng.

Naha atanapi henteu parobahan ieu bakal permanén gumantung kana sabaraha lila Makau nyokot tantangan ieu. Ogé ngandelkeun operator kasino ngajaga kapercayaan maranéhanana di pasar. Panginten dina waktos anu teu nguntungkeun, Panawaran pikeun lisénsi kasino Makau ngan ukur dimimitian dina dinten Jumaah minggu ieu. Salaku licensees nanggung ngaronjatna karugian net kalawan casinos masih diwatesan, tiasa aranjeunna mimiti néangan jalan kaluar tina pasar berjuang?

Henteu masalah naon, écés aya raja anyar di kota ayeuna.

#Vegas #ngarebut #tahta #judi #Makau