Tag Archives: Maéhan

Politikus Las Vegas Dituduh Maéhan Wartawan Lokal

Lalaki kétang

Administrator Umum Clark County Robert Telles nyanghareupan tuduhan rajapati saatos pembunuhan wartawan Las Vegas Review-Journal Jeff Jerman. [Image: Shutterstock.com]

Tersangka dina tahanan

Politisi Las Vegas aya dina tahanan pulisi, nyanghareupan tuduhan yén anjeunna maéhan wartawan lokal. Pulisi nyekel Clark County Administrator Jenderal Robert Telles dina kacurigaan rajapati Las Vegas Review-Jurnal wartawan Jeff Jerman. Wartawan éta ditusuk sababaraha kali dina 2 Séptémber atanapi awal 3 Séptémber.

parantos nyerat seueur carita ngeunaan politikus

Penuntut nyatakeun yén Telles parantos ngantosan di bumi wartawan investigasi utama anu parantos nyerat seueur carita ngeunaan politikus éta. Tulisan éta ngalaporkeun tuduhan pilih kasih sareng intimidasi di kantor Telles, ogé tuduhan henteu satia sareng politikus.

bank buktina

Telles anu umurna 45 taun parantos dituduh rajapati, ogé paningkatan anu sanés. Keluhan kriminal ngajelaskeun pembunuhan éta salaku “dihaja, dihaja sareng direncanakeun.” Otoritas gancang nol dina Telles salaku tersangka sabab anjeunna parantos nyatakeun amarahna sacara umum ngeunaan ngalaporkeun Jerman. Sasama wartawan ngabantosan otoritas dina panalungtikanana. Numutkeun Kaptén Pulisi Las Vegas Dori Koren, masih aya tulisan anu ditangguhkeun dina padamelan ngeunaan Telles sareng kantorna.

Pulisi gaduh footage video tina kasangka di lingkungan korban dina wengi pupusna, nyetir curiga ngaliwatan wewengkon dina Maroon atawa beureum GMC Denali. Detektif mendakan kendaraan anu sami, kadaptar sareng istri politikus, di padumukan Telles.

Sampel DNA numbu ka adegan pembunuhan

Saatos nampi nawaran milarian, penyidik ​​​​mendakan topi sareng sapatu sawaréh ditumbuk di bumi Telles, barang anu cocog sareng kasangka. Salajengna, sampel DNA numbu anjeunna ka adegan rajapati sarta ahirna ngarah ka ditahan. Dina respon kana ditahan, Las Vegas Review-Jurnal diréktur eksekutif Glenn Cook ngadawuh: “Kami lega Telles ditahan sarta outraged yén batur sapagawean sigana geus ditelasan pikeun ngalaporkeun on pajabat kapilih.”

Kasus lumangsung

Kantor Telles mangrupikeun pangawas perumahan warga Clark County anu maot tanpa baraya sah na. Anjeunna tungtungna kaleungitan pamilihan ulang dina usum panas, kalayan ngalaporkeun négatip ngeunaan anjeunna berpotensi maénkeun peran. Telles masih di kantor dina waktu rajapati. Salaku hasil tina panalungtikan lumangsung, anjeunna geus ditunda aksés ka harta county sarta kantor na ditutup nepi ka bewara salajengna.

Telles gaduh sajarah kekerasan. Dina Maret 2020, anjeunna ditahan kusabab nolak ditewak sareng neunggeul rumah tangga saatos kajadian mabok di kasino Bellagio. Pamajikanana ngaku yén salakina geus nyerang manéhna. Anjeunna nampi hukuman ditunda 90 dinten sareng denda leutik.

Telles ditahan tanpa jaminan. Dina penampilan ringkes di pangadilan dinten Salasa, anjeunna katingali nganggo perban dina dua panangan nalika anjeunna nyobian bunuh diri sateuacan ditahan. Penampilan pangadilan salajengnana nyaéta 20 Séptémber.

#Politikus #Las #Vegas #Dituduh #Maéhan #Wartawan #Lokal

Dara O’Kearney – Vlogging Teu Maéhan Béntang Podcasting

Mikropon podcast

Panulis VSO News Dara O’Kearney yakin seueur anu salah dina pamikiran vlogging salaku masa depan kreasi eusi poker. [Image: Shutterstock.com]

Prediksi palsu

Sababaraha taun ka pengker, sasama abdi Unibet Poker duta wanoh Espen Jørstad diprediksi yén mangsa nu bakal datang (sahenteuna dina watesan eusi poker) iklas teu di blog, atawa podcast, tapi dina vlogs.

Anjeunna teu nyalira dina nubuat ieu: prediksi na sampurna timed. Perasaan umum nyaéta blog sapertos buku – rada katinggaleun jaman. Vlogs di sisi anu sanés sapertos pilem atanapi Netflix – keren sareng keren. Sareng podcast? Nya, aranjeunna ngan ukur radio, sareng teu aya anu ngadangukeun radio deui.

popularitas vlogs sigana turun

Gulung dina sababaraha taun sareng éta gambar anu béda pisan. Saatos jaman dimana jalma-jalma sigana henteu kéngingkeun cuplikan YouTube anu cukup pikeun pamaén karesepna anu leumpang dina gerak lambat ngalangkungan bandara atanapi kasino, atanapi gambar gancangan aranjeunna dina méja maén poker, popularitas vlog sigana nosediving. Blog kerja keras pikeun ngalawan gagah dina tarung anu saé, tapi anu menang nyata nyaéta podcast.

Balapan Chip

Nalika David Lappin sareng kuring ngamimitian podcast kami (The Chip Race) sakitar tujuh taun ka pengker, ngan aya sakedik jalma. Ieu mantuan kami mangtaun foothold di pasar sepi, tapi leuwih taun jumlah pesaing anyar geus tumuwuh kana ratusan. Jauh tina ningali jumlah urang turun, kumaha oge, urang geus tumuwuh unggal taun. Dinten ayeuna, urang nuju ampir sapuluh kali langkung seueur pamirsa tibatan taun kahiji urang.

ngumpulkeun rébuan pintonan

Nalika kami ngaluncurkeun saluran YouTube kami, éta murni pikeun janten jinis jukebox maya atanapi arsip wawancara sareng snippét strategi, kalayan henteu ngarep-ngarep nampi langkung ti sababaraha belasan ngadangukeun. Sanaos sadaya bahan anu saacanna dileupaskeun dina Soundcloud sareng iTunes, sareng ampir teu aya visual anu kalebet, kami ditiup pikeun mendakan klip anu nampi rébuan pintonan, nandingan sadayana tapi vloggers top. Hiji klip strategi featuring Jungleman meunang leuwih 60.000 pintonan, competing ngalawan sababaraha vlogs poker luhur.

Nyanghareupan pikeun radio

Dirojong ku kamekaran saluran YouTube, David sareng kuring mutuskeun pikeun skala ku ngaluncurkeun acara YouTube asli sareng spiker anu disebut The Lock In (diluncurkeun nalika kakandungan). Sanaos urang cukup senang kalayan jumlahna pikeun ngajaga acara saatosna dikunci, aya sababaraha poin anu kedah diperhatoskeun:

(1) Jumlah YouTube pikeun nempokeun biasana ngan ngeunaan 10% tina naon Chip Race meunang dina iTunes sarta Soundcloud, sarta satengah tina klip strategi urang.

(2) Nalika kami ngantunkeun strategi khusus YouTube kami sareng mimiti nyayogikeun dina iTunes sababaraha dinten saatos, kami gancang mendakan yén kami nampi tilu atanapi opat kali langkung seueur pamirsa. Muhun, meureun éta komentar ngeunaan cangkir awon urang nu ngajadikeun mayoritas resep ngadangu tapi teu ningali urang. Tapi sugan eta oge underscores hal Kuring geus lila disangka: yén online poker overestimates jangkauan sarta promosi nilai platform visual kawas YouTube jeung kedutan, bari underestimating platform audio kawas iTunes sarta Soundcloud.

Kurang leuwih

Sigana jalma-jalma anu sababaraha taun ka pengker panginten vlog mangrupikeun masa depan, ayeuna nuju fokus kana podcast. Loba vlogs poker geus reinvented atawa ngaganti ngaran sorangan podcast.

on atawa mareuman eusi non-visual

Aya paribasa baheula yen kadang kurang leuwih. Kusabab vlogs ditempo salaku média visual, paling vloggers mikir ngeunaan kumaha maranéhanana kasampak ti aranjeunna kedah. Podcast, sabab mibanda saeutik atawa euweuh aspék éstétika, hirup atawa maot dina eusi non-visual. Ieu masihan aranjeunna daya tarik anu langkung panjang.

Aya ngan sababaraha kali anjeun tiasa ningali batur leumpang ngaliwatan hiji bandara atawa diuk ngaliwatan footage drone ti Malta atanapi Rozvadov saméméh anjeun teu hayang ningali deui. Éta ogé eusi yén teu aya anu bakal ningali deui dina sababaraha taun. Dina saluran YouTube Chip Race, urang gancang sadar yén napsu pikeun ngawawancara, bahkan sareng superstar sapertos Phil Hellmuth sareng Phil Laak, henteu gaduh daya tarik anu langgeng sareng klip strategi, anu henteu gancang tanggal.

Téknologi drive seni

David Bowie sakali nyarios (atawa rada nyerat) ka kuring yén téknologi nyetir seni sareng hiburan, sanés sabalikna. Mesin percetakan ngajadikeun kecap tulisan leuwih penting batan kecap lisan. Radio, TV, sareng pilem ngabalikeun éta kana sababaraha gelar. Fotografi mindahkeun lukisan tina potret sareng bentang anu réalistis (sabab ngajantenkeun aranjeunna kaleuleuwihan) kana impresionisme sareng surrealisme. Vinyl, musik, CD, sareng internét sadayana parantos ngarobih industri musik.

Anjeun tiasa ngadangukeun podcast pikeun megatkeun monoton

Gampangna eusi atanapi seni tiasa disebarkeun sareng dikonsumsi sering nangtukeun panyebaran sareng dampakna. Seuseueurna pamirsa anu ngahubungi kuring nyarioskeun ka kuring yén aranjeunna ngadangukeun kami nalika nuju sareng ti padamelan, nalika latihan, atanapi nalika ngalakukeun padamelan biasa di bumi atanapi di tempat kerja. Kanyataan yén anjeun tiasa ngadangukeun podcast pikeun ngarobih monoton ngajalankeun atanapi nyetir atanapi tumpukan rak tapi henteu tiasa nonton vlog penting pikeun kamekaran podcast. Podcast mangrupikeun cara anu saé pikeun masihan otak anjeun pikeun dipikirkeun nalika awak sibuk.

Kuring ngadangukeun podcast poker dina pasuliwer poean kuring. Nalika tatu atanapi gering, konsumsi podcast abdi turun ka nol. Upami kuring eureun ngajalankeun lengkep, kuring sigana moal kantos ngadangukeun podcast anu sanés deui.

Belittle

Anyar-anyar ieu, saurang profésional industri terkemuka naroskeun sabaraha pamirsa anu gaduh podcast Chip Race. Nalika kami nyarioskeun ka anjeunna, réaksina mangrupikeun anu biasa urang biasa: anjeunna ngaku yén anjeunna diremehkeun ku faktor sapuluh atanapi langkung. Pikeun alesan naon, industri poker sigana geus gagal pikeun mikawanoh panongton gede pisan podcast poker ngaku.

Podcast tiasa waé radio dina jaman internét, tapi ieu panginten: henteu pernah aya waktos langkung seueur jalma nonton TV tibatan ngadangukeun radio. Numutkeun kana Usaha Insider laporan, tablet aya di posisi kalima dina daptar platform média jeung paling jangkauan di 37%, PC nu kaopat kalawan 50%, smartphone nu katilu kalawan 83%, sarta televisi kadua ku 89%. Naon nomer hiji kuring ngadangu anjeun naros? radio heubeul boring, percanten atawa henteu, dina 93%.

Pikeun sakabéh hype, video teu maéhan béntang radio.

#Dara #OKearney #Vlogging #Teu #Maéhan #Béntang #Podcasting