Tag Archives: lotre

IGT Kéngingkeun Opat Taun Manjangkeun Kontrak Lotre New York

Logo lotre New York

IGT geus diamankeun extension opat taun kana kontrak na pikeun téhnologi suplai ka New York lotre. [Image: Shutterstock.com]

Ngalegaan wengkuan hubungan

International Game Technology (IGT) Plc parantos ngamankeun perpanjangan opat taun kanggo kontrakna sareng New York Lottery. IGT ngumumkeun Salasa yén cabangna na IGT Global Leyuran Corporation bakal neruskeun suplai téhnologi ka salah sahiji lotteries kaayaan pangbadagna di AS. Salaku hasil tina deal panganyarna, kontrak IGT bakal ngajalankeun dugi Agustus 2026.

ngaluncurkeun sistem pembayaran sareng klaim énggal

IGT bakal ngajalankeun sistem pembayaran jeung klaim anyar salaku bagian tina deal anyar. Éta ogé bakal terus nyayogikeun sistem pusat lotre sareng téknologi anu relevan pikeun New York Lottery, ogé jasa lapangan, distribusi, dukungan pusat telepon, pelatihan pangecér, perbaikan infrastruktur, sareng gudang tikét instan.

deal jangka panjang

Ngawangkong ngeunaan perpanjangan kontrak, ceuk lulugu perwira operasi IGT pikeun departemén lotre global Jay Gendron: “Salila leuwih ti 35 taun, kami geus digarap kalawan Lotre nyadiakeun solusi inovatif-kelas dunya pikeun retailers sarta pamaén sapuk. IGT sareng New York Lottery parantos damel babarengan ti saprak 1986.

IGT mangrupakeun pamimpin di pasar lotre sakuliah dunya, ngabogaan leuwih ti 475.000 titik-of-diobral terminal di pasar global diatur. Hal ieu ogé kalibet dina tipe séjén kaulinan, kayaning tohan olahraga sarta téhnologi iGaming.

Ieu minggu sibuk keur warta patali IGT. Ieu nembe wangsit yén IGT bakal mayar kurang leuwih $ 269,75 juta ti pakampungan hiji $ 415 juta gugatan ngeunaan salah sahiji urut unit bisnis na, ganda Turun Interactive. gugatan ngajadikeun klaim yén kaulinan kasino sosial Double Turun ngalanggar hukum Washington State. IGT ngajual bisnis di 2017.

Seueur aksi di New York

Aya teu loba teuing lotteries kaayaan anu leuwih badag batan hiji di New York. Lotre kaayaan New York parantos aya ti saprak 1967, sareng kalolobaan pendapatan bakal ngabiayaan program pendidikan umum.

Sababaraha lotteries kaayaan séjén anu gawé bareng IGT kaasup Michigan, Kansas, sarta Virginia Kulon. Éta ogé ngoperasikeun lotre di Éropa sareng Amérika Latin.

Ieu geus sataun sibuk keur New York judi sektor jadi jauh. tohan olahraga online statewide indit hirup dina Januari, nu nyababkeun sababaraha Holdings impressive jeung hasil earnings. Aya ogé push lumangsung pikeun ngidinan tilu lisénsi kasino komérsial pikeun New York City. Loba operator kabetot dina kalibet dina poténsi aksi.

#IGT #Kéngingkeun #Opat #Taun #Manjangkeun #Kontrak #Lotre #York

Aturan lotre Dijelaskeun salaku Winner Leaves Partner With Zero

Awéwé leumpang ngajauhan hiji lalaki

Numutkeun Camelot, saurang lalaki Inggris anu pasanganna ditinggalkeun anjeunna sareng nyandak kameunangan jackpot tujuh angka na teu gaduh hak kana dana. [Image: Shutterstock.com]

Ngarasa carita alus, go bad

Camelot, operator ayeuna tina Lotre Nasional Inggris, parantos netepkeun aturanna saatos juara jackpot ngantunkeun pasanganna. Kirk Stevens sareng Laura Hoyle meunang undian ‘Set For Life’ dina Maret 2021, hartosna aranjeunna bakal nampi £ 10,000 ($ 11,692) unggal bulan salami 30 taun.

bawa sésana £ 3,6 juta ($ 4,2 juta)

Aranjeunna duanana sohor meunangna, ngawarah pikeun poto kalawan cék badag, sarta ngobrol jeung média mainstream ngeunaan rencana méakkeun winnings maranéhanana. Sanajan kitu, Laura ninggalkeun pasangan nya usum panas ieu, kalawan sésana £ 3,6 juta ($ 4,2 juta) winnings jackpot ku dirina.

Kirk Stevens spoke ka Panonpoé ngeunaan miang pasanganna. Saur anjeunna: “Anjeunna narik colokan sareng nyandak sadayana. Anjeunna malah hoyong dua anjing urang. Laura dugi ka ayeuna nolak mairan kana carita éta.

Kurang untung

Bari Kirk meureun yakin anjeunna siap hirup kalawan win badag, spokesperson Camelot urang ngajelaskeun Alkitab yén unggal jackpot dibayar kaluar pikeun hiji individu. Sanaos aya dua nami dina cék juara sapertos dina hal ieu, éta henteu hartosna seueur. “Terserah anu gaduh tikét pikeun mutuskeun nami naon anu dipikahoyong dina cek – éta henteu aya hubunganana sareng prosésna,” jelas Camelot.

Camelot negeskeun yén éta ngiringan prosés anu lengkep pikeun ngonfirmasi yén anu gaduh tikét anu sah ngaku hadiah éta. Saatos ngonfirmasi ieu, operator lotre mayar artos sareng masihan aksés ka bebas naséhat hukum sareng kauangan bebas.

perjangjian jelas

Ngobrol jeung PanonpoéKirk Stevens, pituin Nottinghamshire, nunjukkeun yén anjeunna gaduh deal sareng Laura ngeunaan tiket lotre.

Anjeunna ngaku Laura cicing di imahna gratis sateuacan ngamankeun jackpot. Anjeunna henteu menta séwang-séwangan. Gantina, Kirk nyebutkeun Laura meuli tiket lotre unggal minggu gaganti nyewa. Anjeunna bakal nyéépkeun sakitar £ 25 ($ 29.23) unggal minggu pikeun tiket, disangka ngayakinkeun pasanganna yén aranjeunna bakal ngabagi kameunangan naon waé. Sanajan kitu, teu aya susunan formal.

ayeuna cicing di bumi anu nembe diwangun bernilai £ 500,000

Insinyur 39 taun ngungkabkeun yén tilas pasanganna ayeuna cicing di bumi anu nembé diwangun £ 500,000 ($ 584,607) anu mimitina dibagikeun saatos meunang. Sateuacan anjeunna angkat, anjeunna kedah ngirim Kirk £ 1,000 ($ 1,169) unggal bulan, tapi anjeunna henteu acan nampi artos ti saprak éta.

Kirk nyatakeun yén anjeunna ngan ukur hoyong 10% tina jackpot, hartosna anjeunna bakal nampi £ 1,000 ($ 1,169) unggal bulan.

#Aturan #lotre #Dijelaskeun #salaku #Winner #Leaves #Partner

Bendahara Massachusetts ngadorong lotre Propinsi Online

Bal lotre beureum

Massachusetts keur pressured ku bendahara na pikeun legalize lotteries online. [Image: Shutterstock.com]

Nuturkeun moméntum

pajabat Massachusetts nelepon ka legislatif kaayaan legalize lotteries online salian tohan olahraga.

Kalawan olahraga tohan diatur pikeun buka online, Kuring kasampak maju ka gawé bareng legislatif pikeun tetep lotteries bahya.

“Kuring bungah yén legislatif ngajalajah cara anyar pikeun ngahasilkeun pendapatan sustainable pikeun nagara dina sési ieu,” saur Bendahara Massachusetts Deborah Goldberg. “Kalayan tohan olahraga diatur pikeun buka online, Kuring kasampak maju ka gawé bareng legislatif pikeun tetep lotteries bahya”.

The push tambahan sumping sanggeus Bill Pangwangunan Ékonomi panganyarna maréntah yén Massachusetts bakal pas asup kana ékosistem tohan olahraga. Masa depan iLottery ogé dibahas, sanaos sababaraha masalah naék dina minggu-minggu saatosna. Klausa anu paling kontroversial aya hubunganana sareng kamungkinan pangurangan pajeg $ 3 milyar anu ditugaskeun ku aturan anyar.

Nangtang lotre kaayaan online

pamaréntah kaayaan condong lulus resolusi ngeunaan tohan grup. Dasarna, iraha waé masalah anu kontroversial sapertos tohan olahraga ngalangkungan méja, anggota DPRD sanés nyandak kasempetan pikeun nawaran atanapi konsési dina ide anu sami, naha éta pajak nagara, peraturan lotre, atanapi kontrol dana kaulinan.

Aya pangecualian pikeun aturan ieu, sabab nagara-nagara tangtu milih pikeun nganyahokeun hiji masalah dina hiji waktos. Sanajan kitu, Massachusetts Sigana poised pikeun gabung grup badag robah-makers.

pihak geus gagal pikeun nyetél sistem load balancing dijieun ku nangtung anyar

Tapi, saméméh kamajuan salajengna bisa dijieun, anggota DPRD kudu satuju kana distribusi dana pajeg. Pihak geus gagal pikeun ngatur sistem load balancing dijieun ku vertikal anyar, sarta versi diropéa tina tagihanana teu acan diajukeun.

Nalika tohan olahraga mangrupikeun jaminan anu caket, iLottery henteu acan. Kabeneran pikeun proponents lotre online, versi saméméhna tina tagihanana kaasup rinci penting ngeunaan operasi tohan olahraga anyar, kayaning nalika sportsbooks bakal ngajalankeun, nu masih ninggalkeun rohangan pikeun maneuver.

Goldberg tetep steadfast dina pamanggih yén iLottery bakal greatly mantuan nagara.

“Lamun anggota balik ragrag ieu finalize RUU Pangwangunan Ékonomi, Kuring ajak aranjeunna ngidinan lotteries nawarkeun produk online,” ceuk Goldberg. “Kami siap nyebarkeun hiji iLottery aman tur dipercaya kalawan kamampuhan pikeun ngahasilkeun dollar tambahan signifikan pikeun nagara, malah malah ngaleuwihan sharing tina tohan olahraga.”

Lingkungan sareng latar

Pajabat nagara Massachusetts diperkirakeun beuratna dina seueur belanja sareng inisiatif kawijakan sapanjang sésana taun. Henteu aya jadwal langsung, sareng résolusi naon waé tiasa dilakukeun.

Massachusetts boga infrastruktur hébat nyetél pikeun komunitas tohan na. New England Patriots, Boston Celtics, sareng Boston Red Sox mangrupikeun tim anu pang populerna di olahraga masing-masing, anu kedah ngajanjikeun spillover anu santun kana dunya tohan olahraga.

iLottery nangtung pikeun kauntungan tina popularitas projected tohan olahraga, sakumaha pausahaan kaulinan geus boga suku di panto. Gampangna aksés online ogé bakal ngagampangkeun pikeun ngahontal panangan konsumén.

Total pendapatan ngahontal $5.25 milyar, jumlah pangluhurna katilu dina 49 taun operasi.

Kira-kira waktos ieu taun ka tukang, Goldberg ngungkabkeun yén lotre nagara Massachusetts ngahasilkeun kauntungan bersih $ 979 juta salami 2020. Total pendapatan nangtung $ 5,25 milyar, total katilu pangluhurna dina 49 taun operasi. Éta ogé taun kagenep berturut-turut yén pendapatan ngaleuwihan $ 5 milyar.

“Kuring nganuhunkeun ka konsumén satia kami sareng reueus kana padamelan anu dilakukeun ku tim Lotre sareng mitra ritel khusus pikeun ngaropea operasi pikeun terus ngahasilkeun bantuan lokal anu penting,” saur Goldberg dina laporan éta. “Dina waktos urang nyanghareupan tantangan, sumber daya ieu langkung penting pikeun kota urang.”

#Bendahara #Massachusetts #ngadorong #lotre #Propinsi #Online