Tag Archives: Liverpool

Paddy Power Mayar Liverpool Pikeun Meunang EPL 2022-23

Lambang Liverpool FC

Liverpool ngéléhkeun Manchester City 3-1 dina Community Shield, hasil anu nyababkeun Paddy Power mayar awal nalika Reds dinobatkeun juara EPL 2022-23. [Image: Shutterstock.com]

Biasa kuciwa

Sportsbook basis Dublin Paddy Power ngadamel faux pas biasa saatos ngumumkeun yén éta bakal mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier Inggris (EPL) 2022-23 saminggu sateuacan usum dimimitian.

kaputusan datang ngan méméh kacapi final

Kaputusan Paddy Power sumping pas sateuacan kacapi final dina kameunangan Liverpool 3-1 Community Shield dinten Saptu. Pembuka tirai tradisional ningali Reds lengkep ngaunggulan anu gaduh gelar EPL ayeuna, Manchester City. Sportsbook nyandak kana Twitter kalayan iklan anu nampilkeun manajer Liverpool anu berseri-seri diapit ku kolega anu teu puas anu judulna “The Kop Out”:

Pikeun ngagosok uyah kana tatu para loyalis Manchester City anu ninggalkeun Leicester’s King Power saatos eleh Liverpool, van digital anu disimpen di luar stadion nampilkeun iklan anu kurang ajar.

Dipikawanoh pikeun stunts pamasaran disruptive na, sportsbook nyebutkeun kawas batur, teu ningali Community Shield salaku “silaturahim Maha Agung”. Disebutkeun yén pertandingan éta “serius pisan” anu diputuskeun “janten pisan berehan sareng pencét tombol beureum ageung anu ditandaan ‘Pay Out’.”

waktos bola kristal

stasiun radio Inggris olahraga ngobrol ceuk Paddy Power mayar kaluar “pisan mimiti” na bettors Reds-dijieun bakal nampa winnings maranéhna ampir salapan bulan sateuacanna.

Ieu sanés pertama kalina buku olahraga Irlandia parantos nutup bukuna awal. Pikeun usum 2020-21, Paddy Power mayar Fulham anu diturunkeun tina EPL saatos tilu pertandingan dina kampanye. judi bayaran kaluar salaku Fulham gagal tetep di EPL, jeung, sakumaha Paddy Power ngingetkeun bettors dina release warta Senén urang: “urang meunang katuhu saméméh.”

Nalika Paddy Power ngaku yén “tiasa mungkas endogna” [its] nyanghareupan,” anjeunna ngawartoskeun bettors ngarojong Liverpool yén “kameunangan anjeun geus datang ka jalan anjeun tanpa bal malah ditajong dina hiber luhur.”

Langit Blues paporit pikeun judul pa -175. odds

Sportsbooks gaduh Liverpool salaku paporit kadua pikeun EPL kalayan shot umum +200. Pep Guardiola’s Sky Blues mangrupikeun paporit pikeun gelar dina odds -175. Numutkeun laporan dina média Inggris, pamayaran The Kop Out parantos ngarugikeun Paddy Power sajumlah genep angka.

Usum ganti

Nalika Liverpool kagum ngalawan Manchester City, nyetak ngalangkungan Trent Alexander-Arnold, Mo Salah sareng pengganti Sadio Mane £ 85m ($ 104m) Darwin Núñez, aranjeunna eleh 4-0 ka Manchester United (+2500) dina pra-musim Juli. ramah di Thailand.

Kalayan United terlibat dina saga transfer Cristiano Ronaldo sareng Chelsea (+1300) acan ngayakinkeun manajer sorangan yén aranjeunna siap, Tottenham Hotspur anu pas (+1400) direvitalisasi sareng Arsenal anu langkung efektif (+3300) tiasa janten nilai. bet.

Gemblengna, ieu mangrupikeun usum parobihan anu signifikan pikeun EPL di tengah sengketa anu lumangsung pikeun sponsor tohan. Sahenteuna Paddy Power salawasna ningali sisi lucu, sanajan lulucon ends up backfiring.


#Paddy #Power #Mayar #Liverpool #Pikeun #Meunang #EPL