Tag Archives: Lisensi

Genting boga “Kasempetan Strong” pikeun Makau kasino Lisensi

Genting kasino

Numutkeun analis industri, portopolio non-kaulinan Genting Grup urang, nu ngawengku dua taman tema pangbadagna Asia, nempatkeun eta dina posisi kuat meunang lisénsi kasino kacida coveted Makau urang. [Image: Shutterstock.com]

Ucing diantara japati

operator judi Global Genting Grup heran diasupkeun perang Panawaran pikeun lisensi kasino Makau dua minggu ka tukang. Ayeuna, laporan panganyarna ti analis jeung executives Asia-nyanghareup nunjukkeun yen parusahaan boga kasempetan kuat pikeun ngarebut lisénsi ti salah sahiji genep operator utama Makau.

disuruh masuk”

Numutkeun kana Reuters dilaporkeun dina Kemis, grup nu dipingpin ku billionaire Malaysia Cina Tan Sri Lim nawarkeun loba banding kana gagasan Beijing pikeun Makau. Kanyataanna, anjeunna ngusulkeun yén Genting “bakal wanti ka datangna dina” kalawan tawaran.

Pamaréntah Wewengkon Administratif Husus (SAR) geus allocated ngan genep lisensi ka tujuh Ngalamar, kalawan genep concessions ayeuna alatan kadaluarsa ku tungtung 2022. incumbents operasi di Makau saprak 2002 ayeuna nyanghareupan prospek dire Genting ngagantikeun aranjeunna, sarta insiders. industri ngira-ngira yén éta bakal ngagambarkeun overhaul pangbadagna Makau di leuwih ti 20 jeung.

Reuters geus dicutat Ben Lee, pangadeg Makau consultancy kaulinan IGamiX, ​​nyebutkeun Genting “boga kuat kasempetan pikeun outsting salah sahiji incumbents”.

Operator dina leungeun Cina

Sanajan Genting ayeuna teu boga kasino Makau, éta pamaén global kalawan sipat kaulinan di AS, Inggris, Malaysia jeung Singapura. Sanajan kitu, sakumaha dilaporkeun ku ReutersLee ceuk tukang Genting sarta sinergi jeung Beijing nyadiakeun kasempetan nyata pikeun ngaganggu status quo di hub judi .

atraksi pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia

Genting geus financed sababaraha investasi non-kaulinan na di Cina, kayaning Resort ski dipaké dina Olimpiade Usum tiis 2022. Sajaba ti éta, analis nyarankeun yén draw pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia, Genting SkyWorlds. sareng Genting Highlands, anu cocog sareng agenda Beijing sapertos sarung tangan.

Beijing geus lila hayang Makau ngudag wisatawan asing ku kaluar judi . Analis Maybank Samuel Yin Shao Yang ngécéskeun yén sanaos paréntah anu diulang-ulang pikeun “kurang difokuskeun kana VIP Cina sareng langkung seueur kana non-kaulinan”, industri éta “rada mayar jasa pikeun ideu.”

Nalika perang panawaran lisénsi panas sareng seueur anu kaleungitan, operator incumbent ayeuna “kudu ngalihkeun filosofi éta,” saur Yang. Samentara éta, ceuk Genting “tiasa nawiskeun pamaréntah Makau naon maranéhna nyata nyebutkeun aranjeunna hoyong.”

Marengan Genting Malaysia-kantor pusatna, tujuh Ngalamar pikeun genep lisensi tilu pausahaan dumasar di Nevada: Sands Cina, MGM Resorts, sarta Wynn Makau, kitu ogé Galaxy Hiburan, Melco Resorts, sarta MJM Holdings dumasar di Asia.

Gugup di Nevada?

Sedengkeun dina Salasa, bebas Nevada deeming anceman Genting ka tilu operator basis AS di Makau “langkung oddity ti annoyance a,” tegangan antara Cina jeung AS bisa cet gambar badag tur leuwih pulitik.

Konsultan kaulinan Lee ayeuna percaya nyaéta:

Panginten janten kasempetan anu sampurna pikeun Beijing ngaleungitkeun hiji Amérika (panyekel konsési) upami henteu dua.

Dina Senén, tekanan dina kaulinan tawaran lisénsi-patok tinggi inténsif sanggeus biasa di casinos Makau soared. Kanaékan éta saatos SAR ngumumkeun rencana pikeun ngijinkeun grup wisata ti daratan Cina balik ti Nopémber.

#Genting #boga #Kasempetan #Strong #pikeun #Makau #kasino #Lisensi

Staten Island ngalungkeun Hat dina ring keur kasino Lisensi

Staten Island Ferry

Présidén Staten Island borough ngadorong borough pikeun ménta salah sahiji tilu handap New York kasino lisénsi. [Image: Shutterstock.com]

Jieun pasualan

Kalawan tilu casinos datang ka kaayaan New York dina mangsa nu bakal datang, kompetisi pikeun maranéhanana pursuing lisénsi ieu panas nepi. Présidén Staten Island Borough Viyo Fossella nyorong borough New York City pikeun ménta salah sahiji lisensi. Salila konferensi pers Senén, Fossella tos hat wewengkon di ring, ceuk éta salah sahiji ti saeutik wewengkon di handap nu teu boga pilihan tohan live.

di situs proyék New York Wheel

Anjeunna yakin yén hiji Resort kasino bisa dianggo dina loka ngeunaan proyék New York kabayang, dimana Manhattan skyline di tukang. Anjeunna percaya yén pamandangan sareng fasilitas caket dieu langkung seueur di daérah sanés di nagara bagian New York. Manehna nanya operator kasino kabetot dina bagian tina New York kasino proyék pikeun pindah ka Staten Island pikeun katingal a.

Potensi situs dina pikiran

Fossella teu dibagikeun pikiran-Na jeung Komisi kaulinan State New York (NYSGC) atawa nu boga situs New York kabayang, New York City Ékonomi Development Corporation. Sanajan kitu, anjeunna ayeuna ngabagéakeun bubuka dialog jeung grup ieu.

Staten Island nyaéta pangkidulna lima borough New York City. Jalma bisa meunang ka Staten Island haratis ti Lower Manhattan dina Staten Island Ferry.

The New York Wheel ditunjuk minangka roda observasi pangluhurna di dunya, tapi proyék éta murag dina Oktober 2018 kusabab perkiraan biaya pikeun ngawangun struktur 630-suku naék tina sakitar $ 250 juta dugi ka ampir $ 1 milyar. Geus aya investasi kira-kira $ 200 juta nalika proyékna ditinggalkeun. Karya geus dijalankeun dina taun panganyarna pikeun berpotensi ngawangun kabayang leutik. Fossella teu ngalawan ngabogaan kabayang jeung kasino dina situs.

Seueur anu dipikaresep

Kalawan kaayaan néangan kanaékan sharing, pamaréntah masihan NYSGC lampu héjo pikeun ngaluarkeun nepi ka tilu handap lisénsi kasino New York. Aranjeunna bakal ngidinan casinos layanan pinuh, nawarkeun kaulinan tabel kawas, mesin slot, tohan olahraga ritel na poker . Harepan ayeuna nyaéta yén fasilitas judi anu aya di Queens sareng Yonkers bakal dilisensikeun. Genting urang Resorts Dunya saluran cai na MGM urang Kakaisaran Kota kasino ayeuna ukur nawiskeun mesin slot.

lisénsi bakal ngarugikeun ngeunaan $500 juta unggal

Aya loba spekulasi ngeunaan situs poténsial pikeun kasino a; usulan kalebet Times Square, New York Mets ‘Citi Field, sareng Hudson Yards. Loba operator kasino utama kabetot dina aub dina proyék kasino New York City, kaasup Bally urang, Las Vegas Sands, sarta Wynn Resorts. Lisensi masing-masing bakal ngarugikeun $ 500 juta.

Prosés aplikasi idin teu acan dimimitian, tapi aspék tangtu kriteria Panawaran dipikawanoh. Ngalamar kudu demonstrate sabaraha kualitas karya fasilitas kaulinan maranéhanana baris nyieun, boga jadwal ngembangkeun lumrah, sarta ngamaksimalkeun sharing pikeun kaayaan sarta locality.

#Staten #Island #ngalungkeun #Hat #dina #ring #keur #kasino #Lisensi

Tim Pro diantara jalma anu nampi lisénsi tohan Ohio

Bandéra Ohio

Sajumlah tim olahraga profésional parantos dibéré lisénsi tohan olahraga di Ohio. [Image: Shutterstock.com]

Meunang dina aksi

Ohio kasino Komisi kontrol (OCCC) geus ngaluarkeun sababaraha lisensi tohan olahraga, kaasup pikeun sababaraha kaayaan tim olahraga profésional. Sababaraha operator sportsbook anu terkenal anu ngagaduhan lampu héjo kondisional pikeun diluncurkeun dina 1 Januari 2023 kalebet Caesars Sportsbook, Barstool Sportsbook, sareng FanDuel.

The Columbus Blue Jackets, Cleveland Cavaliers, FC Cincinnati, Cleveland Guardians sareng Cincinnati Bengals mangrupikeun tim olahraga profésional anu nampi persetujuan dinten Rebo. The Bengals ngagaduhan lisénsi ngan online, sedengkeun tim sanés ngagaduhan lisénsi tohan olahraga online sareng ritel.

operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks

Tiap tim geus partnered kalawan sahanteuna hiji operator sportsbook. Salian tim olahraga pro, operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks di Ohio pikeun aksés aksés ka lisensi.

Balapan pikeun lisénsi

Geus aya sababaraha lisensi anu dikaluarkeun ku OCCC, kalebet pikeun DraftKings, PointsBet, sareng BetRivers. operator lianna, kayaning Seminole Hard Rock na Betr, masih ngantosan ngadangu lamun aranjeunna geus diamankeun approvals patali.

tungtungna meunang saloba 50 sportsbooks online di Ohio

Dina total, aya nepi ka 25 lisénsi tohan olahraga online pikeun direbut di Buckeye State. Unggal licensee tiasa pasangan kalayan dua operator, jadi aya pamustunganana bisa jadi saloba 50 sportsbooks online di Ohio. Aya wates pikeun Jumlah sportsbooks ritel nu bisa aya di nagara tangtu.

Tungtungna, langkung ti 300 usaha parantos ngalamar jinis lisénsi anu sanés anu ngamungkinkeun aranjeunna gaduh kios tohan olahraga dina hartana. Usaha layak ngudag lisénsi sapertos kitu upami aranjeunna gaduh lisénsi minuman keras.

Meunangkeun aksés pasar

Nalika Gubernur Ohio Mike DeWine nandatanganan tagihanana kana hukum dina bulan Désémber nu tungtungna legalized tohan olahraga di Ohio, operator mimiti pursuing kasempetan aksés pasar. Caesars Hiburan boga deal jeung Cleveland Cavaliers anu bakal muka sportsbook ritel di Rocket KPR Fieldhouse. Cavaliers ogé gaduh deal sareng Fubo Sportsbook.

Tanggal resmi dimana sportsbooks tiasa diluncurkeun di Ohio nyaéta 1 Januari 2023. The 7. kaayaan pangpadetna AS jeung imah grup fans olahraga gairah, Ohio disetel ka jadi pasar tohan olahraga légal signifikan.

Bari Wali teu acan gaduh pasangan ritel, tim ngabogaan Bet365 na BetFanatics salaku mitra online. Anu terakhir ayeuna mangrupikeun pasangan tunggal pikeun Jaket Biru, sedengkeun SuperBook gaduh perjanjian sareng FC Cincinnati sareng Betfred parantos damel sareng Bengals.

#Tim #Pro #diantara #jalma #anu #nampi #lisénsi #tohan #Ohio

Miliarder Malaysia ngajadikeun tawaran pikeun Makau kasino Lisensi

Miliarder Malaysia Lim Kok Thay mingpin tawaran telat pikeun salah sahiji lisénsi kasino Makau. [Image: Shutterstock.com]

Hiji lalaki aneh kaluar

billionaire Malaysia Lim Kok Thay, pupuhu Genting Malaysia Grup, ieu dikonfirmasi salaku bidder pikeun lisénsi kasino Makau.

raises mamang yen sakabeh licensees incumbent bakal balik

Thay teh calon katujuh asup saméméh deadline malem Rebo. Aya ngan genep bintik lisénsi up for cengkraman, nu raises mamang yen sakabeh licensees aya bakal balik deui ka pasar.

A parusahaan disebut GMM Limited, dipingpin ku Thay, dijieun nawar ngan sababaraha jam saméméh jandela ditutup dina 5:45 p.m. waktos lokal. A wawakil ti GMM dikonfirmasi yén pausahaan ieu Blok kalawan Genting, nurutkeun TDM, penyiar jasa publik Makau urang.

Kapentingan di Makau

Sajaba ti persamaan matematik atra, aya masalah serius diantara ahli industri nu Thay bisa maok lisensi ti operator aya.

Genting boga loba ngungkit finansial pikeun mantuan nyorong amplop dina proyék anyar na. Perusahaan henteu masihan koméntar ngeunaan aplikasi éta.

Genep konsesi anu aya — Wynn Macau, Galaxy Entertainment, SJM Holdings, Melco Entertainment, sareng MGM China — sadayana ngalebetkeun aplikasi sateuacan éntri kejutan GMM. Wynn mangrupikeun anu munggaran ngumumkeun kalumanna sacara umum ngan ukur sadinten sateuacan watesna.

Ben Lee tina iGamiX, ​​firma konsultan anu fokus di Asia dina industri kaulinan, henteu kaget ku aplikasi jutawan.

sadaya pausahaan kaulinan di dunya, aranjeunna hiji-hijina operator kaulinan sabenerna global “.

“Genting geus salawasna geus kabetot dina Makau,”Sa Lee. “Ti sakabéh pausahaan kaulinan di dunya, aranjeunna hijina operator kaulinan sabenerna global, kalawan tapak suku di Malaysia, Singapura, Filipina, Inggris, AS, Bahama jeung sagara luhur.”

Lee ogé foresaw poténsi dominan Genting di rohangan, sanggeus pausahaan gagal pikeun megatkeun kana pasar Amérika.

“Lamun aya pendatang nu concessionaires aya bakal sieun, nyaeta Genting sabab Genting téh ngan hiji kalawan catetan lagu suksés tina ngamekarkeun tur ngajalankeun taman tema, tur daék jeung bisa investasi nyata dina non-kaulinan,”Sa Lee.

Aturan keur Ngalamar

Makau netepkeun aturan pikeun tawaran lisénsi dina Juni. Diantara dibekelan séjén, calon kudu nampilkeun rencana ngembangkeun pariwisata, kauntungan tina Investasi nu patali kaulinan jeung nu teu patali di Makau, jeung tanggung jawab pausahaan maranéhna bakal ngadegkeun tur uphold.

Lisensi genep operator ayeuna kadaluwarsa dina ahir taun.

Genep konsési bakal dijalankeun salami sapuluh taun sateuacan aplikasi dibuka deui, sareng dina waktos éta tiasa langkung seueur tempat, gumantung kana kaayaan pasar. Lisensi genep operator ayeuna kadaluwarsa dina ahir taun.

Henteu heran yén genep operator ayeuna nuju ngalamar deui lisénsi, numutkeun Lee.

“Aranjeunna parantos gaduh suku di buruan sareng aranjeunna parantos ngagaduhan biaya. Éta henteu kantos kantos aranjeunna mundur ayeuna, ”saur Lee.

Tanggung jawabna ayeuna aya ku pamaréntah pikeun mutuskeun pelamar mana anu bakal dipilih pikeun lisénsi. Kaputusan bakal sumping dina ahir taun, sanaos teu aya tanggal pengumuman anu konkrit.

Baheula taun ieu, pejabat sacara signifikan ningkatkeun ante pikeun konsési. Unggal parusahaan diwajibkeun boga modal minimum 5 miliar patacas ($618,9 juta), up ti saméméhna 200 juta patacas ($24,8 jutaan). Sajaba ti éta, diréktur menata kudu jadi nyicingan permanén di Makau kalawan sahanteuna 15% ibukota di operasi.

#Miliarder #Malaysia #ngajadikeun #tawaran #pikeun #Makau #kasino #Lisensi

Star Hiburan Teu Ngabogaan hak nyekel Sydney kasino Lisensi

Sydney Star

Star Hiburan dinyatakeun teu pantes nyekel lisénsi kasino di Sydney. [Image: Shutterstock.com]

Kahareupna teu pasti

Saatos investigations éksténsif kana operasi na, Star Hiburan Grup geus dianggap pantes nyekel hiji lisénsi kasino di Sydney. The New South Wales (NSW) bebas kasino komisi (NICC) Salasa diterbitkeun laporan ti Adam Bell SC.

tempo pilihan-Na pikeun aksi disiplin di respon kana papanggihan jeung saran Bell urang “.

Ieu mah can écés naha régulator bakal nyabut lisénsi atawa naha pausahaan kasino tiasa nyandak Peta corrective. NICC ceuk eta masihan Star bewara ngeunaan cukang lantaranana acara sarta “nyaéta tempo pilihan pikeun aksi disiplin di respon kana papanggihan jeung saran Bell urang.”

Star Hiburan boga 14 poé pikeun ngirimkeun respon kana papanggihan panalungtikan. Sakali komisi narima respon, éta bakal mutuskeun dina hukuman luyu. Cai mibanda kamampuhan pikeun nyabut lisénsi kasino Star, ngagantungkeun eta, administer hukuman finansial, sarta nunjuk hiji manajer bebas tina harta.

Tuduhan penting

Panalungtikan publik NSW kana Star Hiburan mimiti di handap ieu publikasi dina média lokal tina tuduhan yen Star geus diwenangkeun laundering duit signifikan jeung panipuan sarta miboga tumbu ka kajahatan diatur.

Leuwih ti 30 saksi kasaksian salila panalungtikan, jeung pamaréntah NSW reviewing laporan ahir Bell di awal September. Éta mendakan yén aya “karusakan patuh éksténsif” dina seueur daérah bisnis utama. Komisaris lulugu NICC Philip Crawford disebut laporan Bell urang “ngajempolan”.

Star mantuan nyamur jumlah badag duit

Gantina laporan nyalahkeun salah sahiji dalang utama, éta kapanggih yén aya masalah jero-rooted sakuliah bisnis. Salah sahiji wahyu badag éta Star mantuan nyamur sums badag duit salaku waragad hotél, tinimbang categorizing aranjeunna salaku duit judi .

Masalah ogé lumangsung di tempat sanés

Salaku hasil tina panyilidikan salajengna, seueur eksekutif perusahaan anu pangkat luhur mundur, kalebet tilas CEO sareng pupuhu. Star ngaharepkeun yén ku nyieun parobahan manajemén senior signifikan, eta bakal dianggap cocog pikeun nuluykeun casinos operasi di Sydney.

operator kasino kapaksa menta eureun dagang di Bursa Saham Australia (ASX) listings on Senén sanggeus rumor mimiti permukaan ngeunaan dianggap teu pantes nyekel lisénsi Sydney.

The Star ayeuna subyek panalungtikan sarupa di Queensland, nu museurkeun kana tilu sipat na di propinsi jeung suitability parusahaan nyekel lisénsi nu.

Star oge teu hijina parusahaan kasino Australia geus gotten kana cai panas anyar. Crown Resorts ieu dianggap teu pantes nyekel sagala lisénsi kasino di handap investigations di Australia Kulon, Victoria jeung NSW. Eta dijieun parobahan utama pikeun manajemén sarta sakabéh struktur bisnis jeung salaku hasilna, geus bisa neruskeun operasi unggal kasino dina kaayaan nu tangtu.

#Star #Hiburan #Teu #Ngabogaan #hak #nyekel #Sydney #kasino #Lisensi

42 Pausahaan kabetot ku Massachusetts tohan Lisensi

MLB Kasempetan

Langkung ti 40 perusahaan parantos nyatakeun minat pikeun kéngingkeun lisénsi tohan olahraga di Massachusetts. [Image: Shutterstock.com]

Seueur anu dipikaresep

Langkung ti 40 perusahaan milarian lisénsi tohan olahraga di Massachusetts. Komisi kaulinan Massachusetts (MGC) wangsit dina Kemis daptar 42 pihak pilari ka meunang kana aksi nalika tohan olahraga gulungan kaluar dina kaayaan.

rupa-rupa ngaran dina daptar

Sakur perusahaan anu minat kana lisénsi tohan olahraga kedah ngirimkeun béwara ngeunaan hajat ka komisi ku Rebo. Aya rupa-rupa nami dina daptar, kalebet operator buku olahraga anu terkenal sapertos DraftKings, FanDuel, sareng BetMGM. Aya ogé grup lokal kawas Massasoit Greyhound Association, boga Raynham Park.

Cara pikeun ngamimitian

MGC hoyong nyusun daptar pihak anu kabetot pikeun tujuan inpormasi wungkul, sabab hoyong langkung ngartos jinis éntitas anu hoyong kéngingkeun lisénsi tohan atanapi janten aub salaku padagang. Aya ngan salapan patarosan dina formulir. Sababaraha patarosan ieu patali jeung olahraga tohan operasi parusahaan boga di nagara bagian sejen, salian néangan pedaran ringkes jenis usaha tohan aranjeunna rencanana pikeun beroperasi dina pasar Massachusetts.

aturan jeung peraturan sektor masih perlu disusun

Gubernur Massachusetts Charlie Baker nandatanganan bil tohan olahraga kana hukum 10. Agustus. Aturan sareng peraturan ahir séktor masih kedah direncanakeun sareng prosés lisénsi réngsé. Pejabat MGC bakal masihan apdet ngeunaan kamajuanana dina nyusun aturan salami rapat salajengna dina 8 Séptémber. Harepan éta sportsbook tiasa dijalankeun di Massachusetts sateuacan akhir taun.

tipena béda lisénsi

Aya tilu kategori lisénsi pikeun tohan olahraga Massachusetts. Kategori hiji lisénsi pakait jeung tilu kasino jeung operator slot dina kaayaan. Aranjeunna tiasa nawiskeun tohan ritel, ogé pasangan sareng dua operator online. Kategori dua lisénsi kanggo lagu balap kuda langsung sareng fasilitas siaran langsung. Éta ogé tiasa nawiskeun tohan olahraga ritel sareng pasangan sareng hiji operator online.

ekspektasi nu olahraga taunan tohan sharing pajeg bakal sabudeureun $ 60 jutaan, sedengkeun fee lisénsi awal bisa ngahasilkeun $ 80 jutaan. Lisensi bakal saé pikeun lima taun.

Tungtungna, tujuh, unbound kategori tilu lisensi bakal up for cengkraman. Aranjeunna bakal ngidinan Panyekel maranéhna pikeun ngajalankeun hiji sportsbook online. Dipiharep bakal aya prosés tender anu kompetitif pisan pikeun lisensi kategori tilu.

#Pausahaan #kabetot #Massachusetts #tohan #Lisensi

Makau Caps kasino Meja Ditengah Prosés Panawaran Lisensi

Lisbon kasino i Makau

Makau netepkeun tawaran kaulinan kasino maksimum sareng syarat panghasilan minimum pikeun ngabantosan tina épék pandémik. [Image: Shutterstock.com]

Pamaksaan anyar

Makau geus diatur wates dina 6.000 méja kaulinan sarta 12.000 mesin kaulinan salian sarat sharing minimum keur casinos anyar taun hareup, nurutkeun pamaréntah lokal.

geus teu ditumpukeun larangan sapertos nu geus kaliwat, tapi hayang ngaronjatkeun otoritas na leuwih kasino di

Cina kidul judi Puseur teu ditumpukeun larangan sapertos nu geus kaliwat, tapi hayang ngaronjatkeun otoritas na leuwih casinos. Genep operator dilisensikeun di wewengkon – Sands Cina, Wynn Makau, Galaxy Hiburan, MGM Cina, SJM Holdings na Melco Resorts – ogé geus kadaluwarsa lisénsi jeung kudu reapply.

Kasino basis Makau kéngingkeun pendapatan $ 36 milyar dina 2019 sateuacan gelombang munggaran COVID-19 pencét. Wewengkon éta parantos bajoang pulih ti saprak éta sareng ayeuna bakal gaduh tali anu langkung pondok.

Minimum jeung maksimum

Panawaran pikeun lisénsi énggal dimimitian dina ahir Juli sareng bakal dugi ka 14 Séptémber. Sanaos larangan perjalanan anu ditumpukeun ku pamaréntah Cina sareng jasa VIP anu sangsara, Makau tetep diposisikan pikeun pulih anu kuat, numutkeun para ahli ti Morgan Stanley.

pamaréntah Makau ekspektasi peraturan anyar maénkeun peran konci dina shaping masa depan lokal judi .

“Operasi kaulinan anyar dimimitian mimiti taun hareup bakal … ngawatesan jumlah total sakabéh tabel kaulinan sarta mesin kaulinan pikeun mastikeun ngembangkeun tertib jeung cageur,” ceuk pamaréntah dina hiji pernyataan dina ramatloka na.

establishments judi dilisensikeun kudu ngahasilkeun pendapatan tujuh juta patacas ($ 865,969) pikeun tiap kaulinan tabel aranjeunna disadiakeun. Unggal mesin kaulinan bakal mandat sharing 300.000 patacas ($ 37.113).

Panghasilan minimum pikeun meja sareng mesin ngajamin pamaréntah bakal nampi jumlah dana pajeg anu séhat. Operator kedah nebus kakurangan upami gagal nyumponan sarat minimum. Pamarentah ngaharepkeun Perda bakal maksa perusahaan pikeun ngamangpaatkeun fasilitasna.

Dina 2012, pamaréntah netepkeun wates kaulinan méja anu nyababkeun paningkatan 3% dina tawaran kasino.

Makau berjuang pikeun rebound

Makau ngagaduhan 6,198 méja kaulinan sareng 11,758 mesin beroperasi dina ahir taun 2021. Utamana, jumlah méja turun tina 6,739 dina pra-pandémik 2019.

casinos lokal oge masih teu dina posisi kuat di pasar lokal atawa dunya. Lonjakan dina kasus positip COVID-19 kapaksa nutup 12 dinten panganyarna pikeun sadaya casinos, sareng sanaos parantos dibuka deui ti saprak éta, aranjeunna tetep henteu ngaraosan panyalindungan anu ageung kusabab faktor anu ngawatesan anu sanés.

Makau kasino méakkeun sabudeureun $ 600 juta per bulan

Naha rencana pamaréntah pikeun ngamajukeun kamekaran bakal tiasa dianggo atanapi henteu, tetep ditingali, tapi sadayana pihak anu kabetot bakal ngaharepkeun anu pangsaéna. hub judi séjén, utamana Las Vegas, geus posting hasil finansial kuat, bari Makau casinos méakkeun ngeunaan $ 600 juta per bulan. Ogé, panawaran kaulinan Makau henteu dipiharep bakal nguntungkeun pikeun sahenteuna sababaraha bulan, upami henteu langkung lami.

Panghasilan Makau 2022 turun langkung ti 53% ti waktos ayeuna taun ka tukang. Leuwih ti éta, éta ngan ngarasakeun 15.3% tina lalulintas pre-pandémik.

#Makau #Caps #kasino #Meja #Ditengah #Prosés #Panawaran #Lisensi

Washington Panglima Nampa Lisensi MD Sportsbook

Saragam Panglima Washington

Komandan Washington sareng FedEx Field dibéré lisénsi sportsbook di Maryland. [Image: Shutterstock.com]

win séjén pikeun gamblers

Panglima Washington siap gabung di dunya olahraga tohan sanggeus narima lisénsi pikeun imah maranéhanana FedEx Lapang.

analis ESPN judi David Payne Purdum dilaporkeun Rebo yén Maryland Propinsi lotre & Komisi Control kaulinan geus waved Washington kana operasi légal.

Komandan ayeuna bakal tiasa nawiskeun extravaganza-patok luhur ka fans sateuacan balna diangkat.

Bet dina kaulinan Washington Commanders

Fans bakal diwenangkeun bet on atawa ngalawan tim imah sakali sportsbook dibuka, nurutkeun Purdum. Hiji bisa pikir leuwih bets bade ngalawan aranjeunna ti aranjeunna kedah, sakumaha Washington geus rengse handap 0,500 pikeun lima musim lempeng.

éta moal siap dina pembuka musim dina 8 Séptémber

Sanajan alokasi panganyarna tina lisensi Maryland, masa depan judi olahraga online tetep suram. Gubernur Larry Hogan parantos ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun masalah éta sateuacan usum NFL dimimitian, tapi sigana bettors kedah ngantosan dugi ka 2023 pikeun ningali parobahan hukum. Skenario kasus anu pangsaéna nyaéta yén pasar online bakal diluncurkeun nuju akhir taun, sabab éta moal siap dina pembuka usum dina 8 Séptémber.

Numutkeun iGaming NEXT olahraga tohan kontributor Ryan Butler, upcoming Super Saeful nembongan jadi tanggal target.

Sajarah sarta proyéksi

Éntri Washington kana dunya judi olahraga dituturkeun precedent diatur ku tim lokal lianna. DC United nembe janten tim MLS munggaran anu muka buku olahraga di stadion kalayan bantosan FanDuel.

bal geus rolling saprak kaputusan Mahkamah Agung 2018 overturned PASPA, nu diwenangkeun nagara nyieun kaputusan sorangan dina legalizing tohan olahraga. Ayeuna, tim profésional anu sanés ngajagi jurang antara olahraga sareng hiburan.

Numutkeun kana Washington Post, NFL asup 2021 ngaharepkeun ngahasilkeun $ 270 juta di sharing tina operasi judi jeung transaksi. Liga ogé ngarencanakeun nilai total langkung ti $1 milyar dina ahir dasawarsa.


#Washington #Panglima #Nampa #Lisensi #Sportsbook