Tag Archives: LeoVegas

Inter Milan satuju jeung judi Operator LeoVegas

riungan Inter Milan

Inter Milan parantos ngagabung sareng LeoVegas, nandatanganan perusahaan judi salaku panyadia infotainment énggal. [Image: Shutterstock.com]

Inter Milan ngagabung LeoVegas

Buta bal Italia Inter Milan geus nandatanganan perjangjian partnership kalawan populér judi parusahaan LeoVegas.

“Inter jeung LeoVegas.News mangrupakeun kombinasi dilahirkeun ku kahayang pikeun terus kalibet komunitas kipas Nerazzurri,” ceuk Inter dina hiji pernyataan sanggeus pengumuman. “The Nerazzurri fanbase terus tumuwuh sarta LeoVegas.News bakal tiasa salajengna ngadegkeun dirina minangka merek hiburan ngarah dina maén bal, berkat penyediaan eusi digital kalawan bahan ekslusif patali klub jeung trivia.”

LeoVegas bakal jadi panyadia infotainment Iinter pikeun tilu taun ka hareup

Dina kaayaan perjanjian, LeoVegas bakal janten panyadia infotainment Inter salami tilu taun ka hareup, masihan aranjeunna kasempetan pikeun damel sareng salah sahiji waralaba maén bal anu kasohor di dunya.

Komentar ti atasan

Salah sahiji titik jual pangbadagna salami rundingan nyaéta kamampuan LeoVegas pikeun ngiringan fans Inter. Klub Italia nganggap yén kasempetan tambahan pikeun ilubiung bakal ngabantosan pertumbuhan basis kipas na.

“Kami resep pisan ngabagéakeun LeoVegas.News ka kulawarga pasangan Nerazzurri,” saur kepala perwira pendapatan Inter Milan Luca Danovaro. “Nawiskeun eusi ekslusif sareng kualitas luhur ka fanbase internasional kami mangrupikeun salah sahiji landasan strategi pertumbuhan kami pikeun salajengna janten perusahaan hiburan global sareng kami resep mendakan minat sareng kahayang anu sami pikeun kamekaran di daérah ieu ogé di LeoVegas. ”

Kerjasama anyar ieu bakal ngamungkinkeun para fans urang janten bagian tina dunya Inter.

Anjeunna ogé ngagandakeun ide utama yén “Kemitraan anyar ieu bakal ngamungkinkeun para fans urang janten langkung bagian tina dunya Inter.”

LeoVegas bakal tiasa ngiklankeun merek na di Stadion Inter San Siro, arena 80,000 korsi anu parantos janten salah sahiji tempat olahraga anu paling dikenal. Tanda tangan LeoVegas bakal muncul dina sideboards sareng layar jumbo, sareng merekna bakal dipendakan di Pusat Pelatihan Suning tim di Appiano Gentile.

“Kami reueus pisan janten Mitra Infotainment FC Internazionale Milano, salah sahiji klub anu paling kasohor sareng dipikacinta dina tingkat internasional,” saur LeoVegas.News CMO Niklas Lindahl. “Kemitraan kami dumasar kana pendekatan budaya anu dibagi kana hiburan digital anu ngahibur sareng ngagumbirakeun fans Nerazzurri sareng pencinta maén bal sacara umum, anu tiasa nyarioskeun anekdot, carita sareng rasa panasaran anu dipikaresep ku pangguna urang.”

Sifat perjangjian

LeoVegas anu berbasis di Swédia henteu ngan ukur fokus kana ningkatkeun visibilitasna di Italia. Sabalikna, éta hoyong nyorot hobi bersejarah klub anu ngagaduhan anjeunna dina posisi ayeuna.

“Ngaliwatan Inter Legends, urang bakal tiasa ngalacak sajarah hébat Nerazzurri sareng nyarioskeun titik-titik konci anu ngajantenkeun éta salah sahiji tim anu paling penting dina skala global,” saur Lindahl. “Tujuan kami nyaéta nyebarkeun sareng nyorot nilai-nilai sareng warisan olahraga anu ngabeungkeut LeoVegas.”

deal jeung Inter Milan asalna saminggu sanggeus deal sareng Manchester City

LeoVegas sibuk di dunya maén bal dinten ayeuna. Kasepakatanna sareng Inter Milan sumping saminggu saatos satuju perjanjian sareng Manchester City anu ngajantenkeun anjeunna pasangan tohan resmi klub di Manchester City sareng Éropa.

Inter parantos bajoang dina awal musim sanaos gaduh portopolio tingkat luhur. Ngaliwatan tujuh pertandingan, kleub éta calik di tukangeun Udinese, Lazio sareng Atalanta di tempat katujuh.

Inter nuju nyiapkeun pertandingan kahijina sareng LeoVegas salaku sponsor, pertandingan ngalawan FC Roma dina 1 Oktober.

#Inter #Milan #satuju #jeung #judi #Operator #LeoVegas

LeoVegas janten Manchester City tohan Mitra

Logo Manchester Kota

LeoVegas ngagabung salaku pasangan tohan resmi Éropa sareng Kanada Manchester City. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

LeoVegas ayeuna mangrupikeun pasangan taruhan resmi Manchester City FC di Éropa sareng Kanada. LeoVegas Grup ngumumkeun warta ngeunaan partnership on Kemis; anjeunna yakin yén partnership ieu cocog sabab duanana pihak anu pamingpin di industri masing-masing.

Salaku hasil tina perjangjian, tim maén bal Inggris anu unggul bakal gawé bareng LeoVegas dina rupa-rupa eusi, ngawengku tim kahiji lalaki jeung awéwé klub. LeoVegas ogé bakal meunang aksés ka tipe séjén odds, kaasup pangalaman matchday unik.

branding bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55.000-korsi

Branding LeoVegas bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55,000 korsi, ditambah Stadion Akademi. Anu terakhir mangrupikeun tempat pikeun seueur latihan, ogé kaulinan bumi pikeun tim pangembangan elit sareng awéwé Manchester City. Fitur séjén tina kerjasama ieu nyaéta logo LeoVegas anu bakal disimpen dina leungeun baju kaos latihan tim kahiji lalaki salami usum 2022-2023.

Harepan tumuwuh

CEO LeoVegas Grup Gustaf Hagman spoke ngeunaan pikagumbiraeun asup kana perjangjian anyar ieu, nyebutkeun: “Manchester City mangrupakeun raksasa olahraga, jeung méntalitas kapamimpinan sarua LeoVegas; Kolaborasi ieu mangrupikeun kasempetan pikeun LeoVegas pikeun ngawangun kasadaran merek pikeun ngadukung kamekaran global urang.

ngabantuan bahan bakar salajengna di Éropa sareng Kanada”

Wakil présidén penjualan kemitraan global City Football Group Dina Ahmad ogé ngabagéakeun kemitraan éta, ngungkabkeun kumaha klub ngaharepkeun yén perjanjian éta bakal “ngabantosan kamekaran salajengna di Éropa sareng Kanada sareng ngamungkinkeun urang pikeun terus ngahontal pamirsa di sakumna dunya.”

pasangan panganyarna

Kasepakatan sareng LeoVegas sanés pertama kalina Manchester City damel sareng operator tohan. Ayeuna gaduh 8xBet salaku pasangan tohan resmi na di Asia. Klub ieu diserang kusabab gaduh Marathonbet anu didukung Rusia salaku pasangan taruhan saatos invasi Ukraina.

Manchester City FC mangrupikeun salah sahiji tim maén bal Inggris anu paling suksés dina dasawarsa ka tukang, meunang lima tina sapuluh gelar Liga Premier anu terakhir. Éta bagian tina City Football Group, anu ogé gaduh klub sapertos New York City FC sareng Melbourne City FC.

LeoVegas mangrupakeun online basis Swedia judi operator nu boga ayana kuat dina sektor. Salian ti nawiskeun tohan olahraga, éta ogé ngagaduhan kasino éksténsif, kasino live sareng produk bingo anu ditawarkeun. LeoVegas ayeuna dina prosés kaala ku parusahaan kasino AS MGM Resorts International pikeun $ 604 jutaan.

#LeoVegas #janten #Manchester #City #tohan #Mitra

MGM Ngadeukeutan LeoVegas Panyandakan Alih salaku Shareholder OK deal

tanda MGM

Mayoritas shareholders LeoVegas geus sapuk pikeun ngajual ka MGM dina deal patut kira $604 juta. [Image: Shutterstock.com]

Kabayang obah

MGM Resorts International beuki ngadeukeutan mésér raksasa kaulinan Swedia LeoVegas. Dina sora minggu ieu, 96% pemegang saham LeoVegas nampi tawaran tender umum SEK61 ($5.71) per saham.

nampi persetujuan pangaturan ahir bulan kamari

MGM munggaran dicoo pikeun LeoVegas dina Méi taun ieu, nalika eta ditawarkeun ngeunaan $ 607 juta pikeun 100% stake di pausahaan. Nilai totalna parantos turun sakitar $3 juta ti saprak éta. Pausahaan kasino AS ceuk eta bakal ngagunakeun tunai aya pikeun ngabiayaan deal, nu narima persetujuan pangaturan ahir bulan panungtungan.

Sanaos 96% pemegang saham LeoVegas parantos nyatujuan penjualan, sésa investor dugi ka 14 Séptémber ogé nampi tawaran tender. Pihak-pihak anu kalibet ngaharepkeun pakampungan dimimitian sakitar 22 Séptémber.

Hornbuckle ngaréaksikeun

CEO sareng présidén MGM Bill Hornbuckle ngajelaskeun nampi persetujuan pemegang saham salaku “tonggak utama” pikeun perusahaan nalika ngudag strategi pertumbuhanana. “Kami ngarepkeun ngabagéakeun tim LeoVegas sareng bungah pikeun ngamimitian damel sareng aranjeunna pikeun ngembangkeun bisnis kaulinan digital global,” saur CEO.

Salaku bagian tina Panyandakan Alih ku, MGM ngarencanakeun pikeun gabung tim manajemen brand Swedia, babarengan jeung platform na kurban produk. Ieu ngawengku casinos online tur olahraga tohan kurban luar AS, kalawan MGM saméméhna nyatakeun niat na rék dilegakeun ayana di pasar Éropa.

LeoVegas ngalaporkeun pendapatan € 394m ($ 395.4m) pikeun taun kauangan tungtung 30 Juni 2022. Numutkeun MGM, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa LeoVegas ti 2017 ka 2021 nyaéta 16%.

padagang?

Nalika tawaran pangambilalihan MGM tiasa janten warta anu saé pikeun sabagéan ageung pemegang saham, éta ogé nyababkeun panyilidikan kana perdagangan insider di Swedia.

batur bocor tawaran MGM pikeun pausahaan

Otoritas Kajahatan Ékonomi Swedia ngadamel kunjungan anu teu diumumkeun ka markas LeoVegas dina bulan Juni salaku bagian tina panalungtikanana. ramatloka warta Swedia DI ngusulkeun yén batur bocor tawaran MGM pikeun parusahaan dina usaha pikeun naékkeun harga, najan lulugu LeoVegas Per Norman disangka ngalawan rumor.

Teu aya karyawan LeoVegas anu dituduh salah dina panyelidikan sareng perusahaan nyarios yén éta “sapenuhna ngabantosan” otoritas.

#MGM #Ngadeukeutan #LeoVegas #Panyandakan #Alih #salaku #Shareholder #deal

MGM Resorts meunang persetujuan pangaturan pikeun meuli LeoVegas

Layar Santika LeoVegas dina smartphone

MGM Resorts geus narima sagala approvals pangaturan diperlukeun pikeun lumangsungna kalawan $ 607 juta akuisisi LeoVegas. [Image: Shutterstock.com]

Uap pinuh payun

MGM Resorts International kiwari boga sagala approvals pangaturan relevan diperlukeun pikeun nyokot alih LeoVegas. Pausahaan kasino ngumumkeun dina Méi rencana na a acquire brand judi online dina pa deal $ 607 juta.

ngembangna paparan ka pasar judi online di Éropa sarta pasar non-AS séjén

rencana MGM kalawan akuisisi ieu rék dilegakeun paparan ka pasar judi online di Éropa sarta pasar non-AS séjén. Eta geus boga ayana kuat di Amérika Kalér online judi sector ngaliwatan brand BetMGM na nu ko-milik Britania judi group Entain.

The LeoVegas dewan gancang sarta unanimously masihan rojongan maranéhna pikeun tawaran MGM urang. Sanajan kitu, sababaraha pasatujuan béda diperlukeun pikeun deal ka jalan. MGM geus ngomong yén sagala idin béda geus narima.

Tungtung dina tetempoan

Aya kénéh aspék tangtu tina dokumen Panawaran resmi nu kudu direngsekeun saméméh deal bisa ditutup sacara resmi. MGM boga nepi ka ahir Agustus pikeun minuhan sakabeh sarat dokumén nawar. Pausahaan kasino yakin pikeun ngalakukeun éta, kalayan tanggal patempatan target ayeuna diatur pikeun 7 September.

LeoVegas mangrupakeun merek judi online basis Swedia diadegkeun dina 2011 nu nawarkeun kaulinan kasino online tur olahraga tohan ka pamaké sakuliah Éropah.

Dina waktos pengumuman awal ngeunaan Panyandakan Alih ku LeoVegas, presiden MGM Resorts International sareng lulugu eksekutif Bill Hornbuckle nyarios: “Kasempetan strategis ieu sareng LeoVegas bakal ngamungkinkeun urang pikeun terus dilegakeun jangkauan urang ka sakuliah dunya.”

Langkung seueur tawaran tiasa dijalankeun

MGM Resorts parantos ngalaksanakeun saé saatos masalah anu aya hubunganana sareng pandémik. Sateuacanna dina bulan Agustus, perusahaan ngumumkeun yén pendapatanna dina satengah munggaran 2022 nyaéta 54.3% langkung sataun-on-taun dibandingkeun sareng période anu sami dina 2021.

Salila panggero earnings, Hornbuckle disebutkeun yen meureun aya aksi salajengna ti MGM sanggeus parantosan deal LeoVegas rék dilegakeun jangkauan na kana wewengkon anyar. Anjeunna dicutat akuisisi LeoVegas salaku titik awal alus, tapi poéna salajengna bisa jadi diperlukeun pikeun mindahkeun jarum signifikan.

Dugaan kamungkinan insider dagang di saham LeoVegas saham

Aya sababaraha snags saprak pengumuman tina akuisisi LeoVegas, kaasup hiji panalungtikan awal di Swedia kana mungkin insider dagang saham LeoVegas di na sabudeureun waktu pengumuman tina Panyandakan Alih ku MGM.

#MGM #Resorts #meunang #persetujuan #pangaturan #pikeun #meuli #LeoVegas

Online judi Operator LeoVegas denda £ 1,32m

 

Layar Santika LeoVegas dina smartphoneLeoVegas kedah mayar denda £ 1.32m ka UKGC salaku hasil tina anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Teu dugi awal

operator judi online LeoVegas purwakarta geus fined £ 1,32m ($ 1,6m) ku UK judi Komisi salaku hasil tina anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. Kapala regulator judi Inggris ngumumkeun aksi pinalti Rebo, sanggeus nyokot kaputusan 11. Juli. Rupa-rupa pelanggaran lumangsung antara Oktober 2019 sareng Oktober 2020.

ogé parantos nampi peringatan resmi

Salian hukuman kauangan, LeoVegas ogé parantos nampi peringatan resmi sareng kedah ngalaksanakeun pamariksaan pikeun mastikeun yén sadaya sistem tanggung jawab sosial sareng anti pencucian artos ayeuna parantos dilaksanakeun.

Rupa-rupa masalah

UKGC ngagariskeun sababaraha spésifik tina fiasco LeoVegas. Dina masalah tanggung jawab sosial, aya pemicu pikeun belanja palanggan anu sacara signifikan langkung ageung tibatan rata-rata rata-rata palanggan sareng prihatin naha LeoVegas mutuskeun genep jam salaku periode waktos anu pas saatos pamaén kedah niiskeun 45 menit.

teu nuturkeun kawijakan interaksi customer sorangan

Aya ogé masalah LeoVegas henteu nuturkeun kabijakan sorangan ngeunaan interaksi palanggan nalika jalma nunjukkeun indikator bahaya, sedengkeun operator ogé henteu leres ngémutan pedoman UKGC 2019 pikeun interaksi palanggan.

Kalayan kagagalan anti pencucian artos, pemicu kauangan LeoVegas pikeun ulasan anti pencucian artos dianggap luhur teuing sareng teu realistis pikeun ngatur résiko sacara efektif. Aya ogé hiji over-reliance on ambang teu epektip micu jeung teu cukup info dina sabaraha hiji jalma bisa méakkeun dumasar kana panghasilan maranéhanana. Tungtungna, kontrol inadequate operator urang hartina jalma bisa bet jumlah signifikan dina periode pondok waktu tanpa operator boga informasi ngeunaan kaayaan finansial pamaké.

UKGC nyandak tindakan

Ngomongkeun tindakan penegak ngalawan LeoVegas, diréktur intelijen sareng penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Kami ngaidentipikasi ieu ngaliwatan kagiatan patuh fokus sareng kami bakal teras-terasan ngalakukeun tindakan ngalawan operator sanés upami aranjeunna henteu diajar pelajaran anu diajarkeun ku penegak kami.

Anjeunna neraskeun catetan kumaha kasus khusus ieu mangrupikeun conto sanés kumaha operator sering henteu leres ngajagi para nasabah sareng henteu diatur leres pikeun nganyahokeun résiko pencucian artos.

Salian ti merek LeoVegas, operator ogé ngajalankeun platform anu sanés sapertos 21.co.uk, BetUk.com, PinkCasino.co.uk, sareng SlotBoss.co.uk.

UKGC nyandak peranna pisan serius tur ensures yén operator salawasna sasuai jeung aturan jeung peraturan régional. Sajauh taun 2022, régulator judi parantos ngalaksanakeun sajumlah denda anu ageung pikeun operator. Dina Maret, UKGC denda Camelot UK £ 3,15 juta ($ 3,8 jutaan) pikeun nargétkeun leuwih ti 65,000 nu maen judi non-milu, bari 888 UK Ltd narima £ 9,4 jutaan ($ 11,5 jutaan) denda dina Maret sarua keur tanggung jawab sosial jeung anti duit. kagagalan laundering. Operator anu sanés nampi denda tujuh angka ti UKGC dugi ka taun 2022 kalebet Genesis Global Limited, Sky Betting and Gaming, sareng BetVictor.

#Online #judi #Operator #LeoVegas #denda #132m

https://skfeed.xyz/
https://decorationgideas.club/
https://buyviagru.com/
https://outoftheboxmobileapps.com/
https://zonarugby.com/
https://stopaipac.org/
https://royalkasino88site.xyz/
https://accesstomedssavings.com
https://j7369.com
https://blogfesor.org
https://alfredtpalmer.com
https://49thandrock.com
https://diamond-express.org
https://iphone5latest.com
https://newbalanceshoes.us
https://duniakost.com
https://cheapwritemyessay.xyz
https://considered-harmful.org
https://accesstomedssavings.com
https://ditcoin.io
https://onlinenotepadplusplus.com
https://tshirthell.club
https://sotipsters.com
https://helpcashapp.com
https://kumpulanjudi.com
https://kunmingjinjianghotel.com
https://topiramatemd.info
https://guccibags-handbags.org
https://fredperrypolo-shirts.com
https://renaldo.club
https://robot-frog.com
https://edenpoker.xyz
https://irishitalianblessings.com
https://grzegorz-wrobel.com
https://athensliving.net
https://universites.us
https://getmyapp.me
https://nubef.com
https://godsebook.org
https://themadtrist.com
https://modernizatuvida.com
https://advanceloansbad.com
https://outoftheboxmobileapps.com
https://hokif.com
https://duneh.com
https://procard.us
https://alieninsider.net
https://gesdemett.com
https://jenflanagan.com
https://greenmp3.live
https://downloadspace.org
https://textswreck.com
https://rudota2.com
https://gfwc-morristownaz.org
https://rogrup.net
https://aajke.com
https://lafabriqueabonheursblog.com
https://poruk.com
https://citylifefilmproject.com
https://telugucinema.club
https://idiabetesblog.org
https://dorama-world.com
https://rationalradio.org
https://topsale.us
https://missuniverse2010.net
https://filipinostarnews.net
https://underarmouroutlet-sale.com
https://buycialisgo.net
https://sannhuadw.com
https://dionisfurs.com
https://johnwishii.com
https://laughinginc.com
https://larngearcamp.com
https://resmiconsidered-harmful.org
https://chikhhassan.com
https://thefly.xyz
https://ourbest.xyz
https://feruk.com
https://joylife.me
https://locdog.info
https://bestpetroleumengineeringschools.com
https://oremonte.org
https://solusinews.com
https://trymaximumshred.com
https://nofcu.com
https://gnunify.com
https://kumpulanjudi.net
https://kx74.net
https://kertaspoker.com
https://gensummit2016.org
https://cbsaugor.org
https://showroomototai.com
https://effusionexpo.com
https://beeglove.info
https://v-valine-tv.info
https://businesswitheric.com
https://smithstreetbagels.com
https://newschoolculvercity.com
https://linkpkrace99.info
https://escortbayanlaristanbul.net
https://columbia-electrochem-lab.org
https://timberland-shoesoutlet.com
https://visage-health.com
https://goolgle.co
https://nytime.xyz
https://marsad.info
https://allergycases.com
https://motorstop.asia
https://niche-talk.com
https://dailyinspires.com/
https://protipsworldcup.xyz
https://worldcuptipster.xyz
https://tipsterworldcup.xyz
https://worldcuptipster.com
https://chat919.info
https://judibola.me
https://openraid.us
https://solomonforcongress.com
https://starryeyesfilm.com