Tag Archives: legalizes

Présidén Peru legalizes tohan Olahraga sarta iGaming

Peta Peru

Présidén Peru sacara resmi ngadamel undang-undang anu bakal ningali nagara ngaluncurkeun tohan olahraga sah sareng pasar judi jauh. [Image: Shutterstock.com]

hukum anyar

Présidén Peru Pedro Castillo geus dijieun tohan olahraga sarta iGaming légal di nagara imahna. Castillo nandatanganan hukum anyar telat Jumaah, ngawanohkeun peraturan pasar judi sarta 12% pajeg on tohan olahraga sarta kauntungan tohan online.

nagara bakal ngadistribusikaeun dana pajeg ka sagala rupa sektor

Numutkeun agénsi warta Peruvian andina, nagara bakal ngadistribusikaeun dana pajeg ka sagala rupa sektor, kayaning pariwisata, kaséhatan sarta olahraga. Castillo nyatakeun yén jumlah kas anu ngalir kana kas nagara per taun bakal sami sareng S / 156 juta (US $ 40 juta).

Undang-undang anu ditinta ngalangkungan Kongrés nagara dina bulan Juli kalayan 91 sora anu ngadukung sareng teu aya anu ngalawan.

Agénsi pamaréntah di kontrol

Presiden Peru urang spoke ka média lokal dina Jumaah, outlining kumaha cabang eksekutif pamaréntah sarta Kongrés geus ngadegkeun hiji kerangka pangaturan pikeun ngadalikeun operasi judi “dina ragam komprehensif”.

Castillo ogé nyatakeun yén nagara éta bakal ngontrol pangmayaran pajeg sapertos dina “[…] Kolombia, Méksiko, Argentina, ogé sabagéan ageung Amérika Serikat sareng Éropa. Dumasarkeun kana iGaming UsahaBadan Bea Cukai sareng Cukai Peruvian bakal ngawasan aspek perpajakan.

Mincetur bakal ngawas sadaya kagiatan tohan

Hukum anyar nempatkeun tanggung jawab pikeun lisénsi, pangaturan sareng sanksi ka Kementerian Perdagangan Luar Negeri sareng Pariwisata Peru (Mincetur). Salaku regulator judi resmi Peru urang, Mincetur bakal ngawasan sagala kagiatan tohan, kaasup “mesen meungpeuk dibeunangkeun URL na alamat IP”.

Departemén ogé kedah mastikeun yén parangkat lunak sareng hardware tohan online tiasa dianggo leres.

Sanksi digariskeun

Koran nasional dilaporkeun ogé hukuman pikeun ngalanggar hukum judi , kalawan denda maksimum S / 200 (AS $ 51,33). alat punitive séjén kaasup kakuatan pikeun freeze aset jeung disqualify licensees pikeun “nepi ka 10 taun atawa permanén”.

Sakumaha dilaporkeun jeung asupkeuna, Castillo ceuk hukum anyar bakal nguntungkeun Peru, labél eta hiji “léngkah penting dina formalization kagiatan anu dipaké pikeun beroperasi tanpa jenis kontrol nepi ka kiwari”.

Mindahkeun munggaran Peru pikeun legalize pasar tohan nagara urang sumping dina Méi 2022, nalika Kongrés disatujuan proyék SK. Tatangga kalér Peru, Kolombia, ngadamel tohan olahraga digital sareng judi online sah di 2016.

#Présidén #Peru #legalizes #tohan #Olahraga #sarta #iGaming