Tag Archives: Las

Kabur Pipe Bomb Killer Ditéwak di Las Vegas

Lampu mobil pulisi

Kabur saurang pembunuh ti panjara réngsé ampir saminggu saatos anjeunna ditéwak caket stasiun beus. [Image: Shutterstock.com]

Liburan ampir saminggu

pulisi Las Vegas ditahan a maker bom na runaway killer anu porsi hukuman hirup pikeun killing a kasino seller panas anjing di 2007, ceuk otoritas.

dipaké asam batré pikeun ngalembereh jalan kaluar tina sél na jeung boneka manekin kardus handapeun cadar na

Porfirio Duarte-Herrera, 42, ngagunakeun asam batré pikeun ngalembereh jalan kaluar tina sélna sareng ngeusian manekin kardus dina sepré pikeun nipu penjaga panjara. Duarte-Herrera peupeus dina Jumaah, September 23 tapi teu kapanggih leungit nepi ka Salasa, September 27.

Pulisi dibéjaan ku pagawé stasiun beus yén aya anu cocog sareng katerangan penjahat anu kabur katingali caket dieu. Patugas ditahan lalaki éta Rebo wengi, teu lila sanggeus aranjeunna dikonfirmasi anjeunna penjahat leungit.

Nungtung pilarian

Numutkeun kana Surat harianDuarte-Herrera caket stasiun beus nalika anjeunna nyiapkeun naék beus ka Tijuana, Mexico.

Duarte-Herrera dihukum di 2010 sareng ko-terdakwana, Omar Rueda-Denvers, tina pembunuhan Willebaldo Dorantes Antonio, 24 taun, kalayan bom pipa anu diaktipkeun gerak aranjeunna nyumput dina cangkir kopi. Almarhum ieu engké diidentifikasi minangka kabogoh urut kabogoh Rueda-Denvers.

Ledakan, anu lumangsung di luar Luxor kasino & Resort, mimitina sieun jalma yén éta serangan teroris saméméh keur dilabélan hiji kajadian terasing disababkeun ku jealousy.

ngarayap ngaliwatan guardrail deukeut munara panjara jeung visi wewengkon

Rubah 5 ngumbar carita yén jalma leungit ngagunakeun asam batré pikeun ngaruksak pigura jandela dina sél na. Anjeunna lajeng crept ngaliwatan guardrail deukeut munara panjara jeung visi wewengkon, iwal nanaon geus ditempatkeun dina munara pikeun taun.

Sheriff Pulisi Metropolitan Las Vegas sareng calon gubernur Republik Joseph Lombardo ngabagi prihatin yén saurang lalaki anu dihukum “pembunuhan berdarah tiis” balik deui. Anjeunna ogé dikutuk panjara jeung dulur aub dina letting Duarte-Herrera kabur.

“Kabijakan sareng prosedur sareng sadaya kagagalan anu kajantenan dinten Jumaah sareng dugi ka Salasa kedah diurus,” saur Lombardo dina konperénsi warta Kemis. “Masalah infrastruktur sareng masalah kepegawaian sistem panjara, kamampuan individu ieu pikeun ngalakukeunana, tina naon anu kuring nyarioskeun, sakumaha anu anjeunna lakukeun, éta mangrupikeun perhatian anu serius pikeun kuring sareng sakumna komunitas penegak hukum sareng masarakat sadayana. .”

Kerjasama jeung panalungtikan

pajabat Las Vegas mimitina ditawarkeun a $ 30.000 ganjaran ka saha anu bisa nyadiakeun informasi ngarah ka ditahan Duarte-Herrera urang. Pulisi ogé angkat ka jalan pikeun nyebarkeun selebaran kalayan profil jalma anu leungit.

Panik saminggu tungtungna ditungtungan ku naon anu disebut Lombardo kolaborasi antara penegak hukum, média sareng masarakat.

“Dina hal ieu, individu ngagaduhan opat dinten pikeun ngamimitian,” saur Lombardo. “Untungna, sareng hanjakalna, anjeunna tetep aya di daérah éta sareng kami tiasa nangkep anjeunna kalayan bantosan masarakat.”

Lombardo engké nyatakeun yén inpormasi tambahan ngeunaan kabur bakal dileupaskeun ku panjara.

mastikeun tindakan anu gancang dilaksanakeun pikeun ngabéréskeun paripolah anu nyababkeun kabur.

Gubernur Nevada Steve Sisolak muka hiji panalungtikan ngeunaan kabur sanggeus kantor na nyaho ngeunaan eta Salasa peuting. Dina pernyataan Kemis pikeun Associated PencétKantor gubernur nyerat yén éta damel sareng departemén koréksi “pikeun mastikeun tindakan anu gancang dilaksanakeun pikeun ngatasi paripolah anu nyababkeun kabur.”

“Kagagalan nuturkeun protokol atanapi prosedur henteu tiasa ditolerir dimana kasalametan umum dipertaruhkeun. Saluareun kajadian ieu, ngatasi kakurangan staf dina skala anu langkung ageung tetep janten prioritas pikeun gubernur, ”saur diréktur komunikasi gubernur, Meghin Delaney.

#Kabur #Pipe #Bomb #Killer #Ditéwak #Las #Vegas

Las Vegas Gamblers Bisa Langsung Bersantai di Kamar Ganja

tutuwuhan ganja

Las Vegas bersiap-siap pikeun muka ruang tunggu ganja saatos pamilihan dewan anyar. [Image: Shutterstock.com]

Skip sora

The ganja lounge datang ka kota Las Vegas pas.

sora Déwan Kota Rebo swayed 5-1 dina ni’mat ruang tunggu, kalawan councilor Victoria Seaman nangtung salaku hiji-hijina ngalawan. Kota ieu sacara otomatis milih dina prosés lisénsi ku gagal ngabales surat ti Déwan Pematuhan Marijuana Nevada awal bulan ieu, tapi masih gaduh kasempetan pikeun mundur ku sora Rebo.

jualan alkohol bakal ngalarang

Unincorporated Clark County sarta Las Vegas bakal ngabogaan hak pikeun host lounge, sanajan diobral alkohol bakal dilarang. Pangunjung bakal tiasa ngaroko ganja sacara sah di luar bumi, salami aranjeunna tetep dina harta éta.

Aturan pikeun ruang tunggu ganja

Gosip ngeunaan ruang tunggu ganja anu datang ka Nevada parantos ngagulung salami sababaraha bulan. Pamilih nagara ngalégalkeun panggunaan ganja pikeun rekreasi di 2016, tapi diperkirakeun 40 juta wisatawan taunan teu kalebet sareng dipaksa ngaroko sacara ilegal di kamar hotél, garasi parkir, atanapi ngan saukur di jalan.

Hasilna, ngalanggar parantos naék salami mangtaun-taun, khususna nalika usaha-usaha teras ngawangun deui pangkalan palanggan saatos pandémik. Councilwoman Seaman nyebutkeun manehna prefers sistem trial-jeung-kasalahan leuwih langsung masihan lounges kamampuhan pikeun nyetél warung.

Nyarios pikeun konstituénna, Seaman ogé nyarios yén anjeunna langkung resep ningali lounges di daérah komersil langkung seueur tibatan padumukan.

lolobana idin bakal disebarkeun ka 17 apoték kota

Lisensi kaayaan teu dijamin pikeun ngalamar wae, najan dianggap paling lisensi bakal disebarkeun ka 17 apoték kota kalawan napel na kamar ngantosan caket dieu.

Dua puluh lisénsi ogé bakal dipasihkeun ka pelamar mandiri, sareng satengahna bakal dipasihan ka “pelamar kaadilan sosial” anu dipangaruhan négatip ku undang-undang ganja sateuacan ngabalikeun 2016.

Salila lisénsi nagara, pelamar bakal milih yurisdiksi dimana aranjeunna hoyong beroperasi. Saatos ngalakukeun kitu, lisénsi kota bakal dimimitian.

Las Vegas ekspektasi bisnis pas

Ngalamar parantos tiasa ngalangkungan sababaraha target tina daptar tempat badarat. Pangacara Kota Bryan Scott ngawartoskeun dewan anu North Las Vegas, Henderson, Batu gede Kota tur Mesquite geus opted kaluar.

Seueur pamekaran anu bakal datang bakal ngandelkeun Tempat Pamakéan Sosial 2019, anu netepkeun aturan pikeun rohangan konsumsi. Leuwih ti éta, paling kota bakal defenseless ngalawan 2021 kaputusan pikeun legalize lounges.

Jandéla aplikasi sapuluh poé dibuka dina Oktober-Clark County rushing pikeun finalize peraturan lisénsi na.

optimistis sababaraha lounges bakal muka saméméh ahir taun

Las Vegas ngaharepkeun muka jandela aplikasi na di 2023. Samentara éta, Komisaris keletik Segerblom optimistis sababaraha lounges bakal muka bisnis saméméh ahir taun.

Anggota dewan Olivia Diaz ogé gumbira ngeunaan kasempetan bisnis anu tiasa sumping tina nambihan daérah bisnis anu sanés kana tawaran Vegas.

“Kuring pikir penting pikeun kota mertimbangkeun kasempetan bisnis anu bakal dibawa ku lounges konsumsi, kitu ogé sababaraha masalah anu sering urang kadenge ayeuna kusabab kami henteu nawiskeun tempat pikeun jalma-jalma anu leres-leres ngonsumsi nalika aranjeunna mésér, Diaz ngawartoskeun Las Vegas Review-Jurnal sanggeus sora Rebo. “Kami masih gaduh sababaraha cara sareng sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun.”

#Las #Vegas #Gamblers #Bisa #Langsung #Bersantai #Kamar #Ganja

Politikus Las Vegas Dituduh Maéhan Wartawan Lokal

Lalaki kétang

Administrator Umum Clark County Robert Telles nyanghareupan tuduhan rajapati saatos pembunuhan wartawan Las Vegas Review-Journal Jeff Jerman. [Image: Shutterstock.com]

Tersangka dina tahanan

Politisi Las Vegas aya dina tahanan pulisi, nyanghareupan tuduhan yén anjeunna maéhan wartawan lokal. Pulisi nyekel Clark County Administrator Jenderal Robert Telles dina kacurigaan rajapati Las Vegas Review-Jurnal wartawan Jeff Jerman. Wartawan éta ditusuk sababaraha kali dina 2 Séptémber atanapi awal 3 Séptémber.

parantos nyerat seueur carita ngeunaan politikus

Penuntut nyatakeun yén Telles parantos ngantosan di bumi wartawan investigasi utama anu parantos nyerat seueur carita ngeunaan politikus éta. Tulisan éta ngalaporkeun tuduhan pilih kasih sareng intimidasi di kantor Telles, ogé tuduhan henteu satia sareng politikus.

bank buktina

Telles anu umurna 45 taun parantos dituduh rajapati, ogé paningkatan anu sanés. Keluhan kriminal ngajelaskeun pembunuhan éta salaku “dihaja, dihaja sareng direncanakeun.” Otoritas gancang nol dina Telles salaku tersangka sabab anjeunna parantos nyatakeun amarahna sacara umum ngeunaan ngalaporkeun Jerman. Sasama wartawan ngabantosan otoritas dina panalungtikanana. Numutkeun Kaptén Pulisi Las Vegas Dori Koren, masih aya tulisan anu ditangguhkeun dina padamelan ngeunaan Telles sareng kantorna.

Pulisi gaduh footage video tina kasangka di lingkungan korban dina wengi pupusna, nyetir curiga ngaliwatan wewengkon dina Maroon atawa beureum GMC Denali. Detektif mendakan kendaraan anu sami, kadaptar sareng istri politikus, di padumukan Telles.

Sampel DNA numbu ka adegan pembunuhan

Saatos nampi nawaran milarian, penyidik ​​​​mendakan topi sareng sapatu sawaréh ditumbuk di bumi Telles, barang anu cocog sareng kasangka. Salajengna, sampel DNA numbu anjeunna ka adegan rajapati sarta ahirna ngarah ka ditahan. Dina respon kana ditahan, Las Vegas Review-Jurnal diréktur eksekutif Glenn Cook ngadawuh: “Kami lega Telles ditahan sarta outraged yén batur sapagawean sigana geus ditelasan pikeun ngalaporkeun on pajabat kapilih.”

Kasus lumangsung

Kantor Telles mangrupikeun pangawas perumahan warga Clark County anu maot tanpa baraya sah na. Anjeunna tungtungna kaleungitan pamilihan ulang dina usum panas, kalayan ngalaporkeun négatip ngeunaan anjeunna berpotensi maénkeun peran. Telles masih di kantor dina waktu rajapati. Salaku hasil tina panalungtikan lumangsung, anjeunna geus ditunda aksés ka harta county sarta kantor na ditutup nepi ka bewara salajengna.

Telles gaduh sajarah kekerasan. Dina Maret 2020, anjeunna ditahan kusabab nolak ditewak sareng neunggeul rumah tangga saatos kajadian mabok di kasino Bellagio. Pamajikanana ngaku yén salakina geus nyerang manéhna. Anjeunna nampi hukuman ditunda 90 dinten sareng denda leutik.

Telles ditahan tanpa jaminan. Dina penampilan ringkes di pangadilan dinten Salasa, anjeunna katingali nganggo perban dina dua panangan nalika anjeunna nyobian bunuh diri sateuacan ditahan. Penampilan pangadilan salajengnana nyaéta 20 Séptémber.

#Politikus #Las #Vegas #Dituduh #Maéhan #Wartawan #Lokal

Kasino Las Vegas Nyanghareupan Penurunan Pendapatan dina 2023

Las Vegas Jalur

Analis Fitch Colin Mansfield ngaduga yén pendapatan kaulinan Las Vegas tiasa turun dugi ka 10% ku 2023. [Image: Shutterstock.com]

Tungtung tumuwuhna

Las Vegas casinos bisa nyanghareupan slowdown taun hareup, kalawan analis ngaduga yén booming sharing kaulinan ayeuna bakal mungkas dina 2023.

analis Fitch Ratings Service Colin Mansfield geus diprediksi yén sharing kaulinan Las Vegas bisa turun saloba 10% taun hareup salaku bagian tina slowdown lega dina ékonomi AS.

Las Vegas casinos geus mumbul deui gancang sanggeus pandémik COVID-19 devastated industri dina 2020. Kasino di kota ditutup keur 78 poé dina mimiti pandémik, sarta Las Vegas Jalur panghasilan kaulinan murag kana ngan $ 3,7 milyar pikeun sataun. panghandapna saprak 1996. .

catetan pendapatan kaulinan $ 7,1 milyar dina 2021

Sababaraha diantisipasi kumaha gancang industri kaulinan bakal cageur. Las Vegas Jalur casinos dihasilkeun rékaman sharing kaulinan $ 7,1 milyar dina 2021. Dina periode 12-bulan tungtung Juni ieu, jumlah nu tumuwuh nepi ka $ 8,1 milyar.

Leuwih négatip ti positip

Mansfield dumasar kana prediksi turunna pangasilanna dina ekspektasi slowdown ékonomi anu langkung lega. Sanajan kitu, analis nyebutkeun yen sanajan ékonomi nu avoids resesi a, bakal hésé pikeun casinos Las Vegas pikeun ngajaga Pace maranéhanana ayeuna.

“Pasar langkung luhur tingkat panghasilan pra-pandémik,” saur Mansfield, via bebas Nevada. “Tapi nalika anjeun nganggap seret anu mimiti kajantenan, urang dugi ka titik dimana urang nyarios, ‘aya deui anu karugian di dieu tibatan anu tibalik.'”

Anjeunna ngarepkeun serelek naon waé rélatif hampang

Sanajan kitu, Mansfield teu nelepon pikeun panik dina industri kaulinan. Anjeunna ekspektasi downturn wae kawilang hampang, nu masih bakal nyieun Las Vegas casinos “loba duit.” Anjeunna ogé nunjukkeun yén Vegas kedah teras-terasan kauntungan tina bisnis konvénsi sareng sababaraha acara khusus, kalebet Super Bowl LVIII dina bulan Pebruari 2024.

“Éta sanés hal anu ngabahayakeun pasar,” saur Mansfield. “Profitability tinggi pisan ayeuna.”

prediksi AS lega

Mémang, Las Vegas casinos geus dipasang angka impressive leuwih dua taun kalénder panungtungan. Vegas geus sakali deui ngaleuwihan Makau salaku pamimpin dunya dina pendapatan judi, sakumaha enclave Cina terus bajoang dina kawijakan enol COVID Cina.

Sanajan kasuksésan ieu, Mansfield teu ngan hiji anu mamang naha casinos Vegas bisa neruskeun ningkatkeun sharing kaulinan maranéhanana. Minggu kamari, Asosiasi kaulinan Amérika ngumumkeun yén casinos AS ngahasilkeun $ 14,8 milyar dina pendapatan kaulinan dina kuartal kadua, total Q2 pangluhurna kantos kacatet.

CEO Aga Bill Gedang miélingkeun yén casinos bisa bajoang ngéléhkeun jumlahna taun-on-taun maranéhanana dina satengah kadua 2022. Tapi cenah pertumbuhan panganyarna geus diteundeun industri kaulinan AS dina bentuk hébat.

“Streak pertumbuhan 16-bulan kami ti saprak Maret 2021 nunjukkeun yén kami diposisikan saé pikeun jangka panjang sareng pikeun naon waé headwinds dina jangka pondok,” saur Miller.

#Kasino #Las #Vegas #Nyanghareupan #Penurunan #Pendapatan #dina

Dahareun gancang ngabalukarkeun ruksakna cai di Las Vegas kasino

Tanda Awas di hareupeun downpout

banjir kilat pencét Las Vegas dina Kemis wengi, ngabalukarkeun karuksakan cai signifikan kana sababaraha casinos Jalur. [Image: Shutterstock.com]

Hujan teu biasa

Usum panas di Las Vegas teu acan kumaha deui, sabab banjir kilat parantos narajang kota dina sababaraha minggu katukang. Loba casinos sarta hotél ditinggalkeun pikeun nungkulan dampak, kalawan banjir signifikan infiltrating rupa sipat.

Dina Kemis wengi, sababaraha casinos Las Vegas Jalur ngalaman karuksakan cai signifikan. Seueur jalma ngeposkeun pidéo dina média sosial anu nunjukkeun tingkat karusakan:

kasino nyoba nungkulan karuksakan

Kusabab cuaca goréng, Las Vegas National Weather Service ngaluarkeun peringatan caah kilat valid ngaliwatan Jumaah di 12:15. Sababaraha sipat nu kawentar di Las Vegas Jalur kapangaruhan, kaasup Caesars Istana jeung Planét Hollywood.

cai asup ngaliwatan sirah sprinkler

Di Caesars Palace, pidéo nunjukkeun cai banjir ngocor kana salah sahiji réstoran jero ruangan harta éta, ngahalangan tuangeun. Cai asup ngaliwatan sirah sprinkler diposisikan dina siling harta. Konsumén hariwang yén siling sawaréh ambruk kusabab seueur cai anu asup.

Planét Hollywood ngeusi tingkat cai anu signifikan, anu nyababkeun karusakan parah. Hujan kacida gedéna dina mangsa banjir bandang nepi ka jalma-jalma bieu teu bisa nempo harta di peuntas jalan.

Langkung seueur masalah anu berpotensi di jalan

Sajaba ti karuksakan cai di casinos sarta hotél, kota ogé geus kungsi nungkulan outages listrik. Langkung ti 17,000 urang samentawis teu aya listrik. Duanana panumpang asup sareng kaluar di Bandara Internasional Harry Reid caket dieu ogé kedah ngalaman telat.

Supir di jalan nalika hujan kudu eureun alatan masalah visibilitas jeung jalan ngeusi cai caah. Warga lokal Sean Sable nyarios yén anjeunna henteu ningali deui hujan dina genep taun na cicing di kota.

Sigana bakal aya deui masalah di jalan. Anjog forecaster ti Las Vegas Nasional Service Cuaca Chris Outler ngawartoskeun média wewengkon bisa ningali hujan leuwih sabtu minggu teh. Ngomongkeun naon anu diarepkeun jalma, anjeunna nyarios: “Aya kasempetan unggal dinten. Ayeuna, hujan geus ngagampangkeun sakuliah lebak, tapi lolobana poé, utamana dina soré jeung sore, urang boga ngeunaan 30% kasempetan pikeun Las Vegas “.

#Dahareun #gancang #ngabalukarkeun #ruksakna #cai #Las #Vegas #kasino