Tag Archives: Larang

Kedutan Larang unregulated Online Kasino Stream

Logo kedutan dina telepon

Twitch ngumumkeun yén éta bakal ngalarang eusi streaming tina kasino online anu teu diatur dina 18 Oktober. [Image: Shutterstock.com]

Laksanakeun

Platform streaming utama Twitch parantos ngumumkeun yén éta bakal ngalarang sadaya aliran anu aya hubunganana sareng kasino online anu teu diatur. Situs milik Amazon ngumumkeun gerakan éta Salasa via Twitter, kalayan larangan éta dilaksanakeun 18 Oktober:

Aya larangan pikeun streamers ngabagi kode promo atanapi tautan pikeun ngamajukeun kaulinan sapertos craps, roulette sareng slot saprak Agustus 2021. Tapi, Twitch parantos ningali yén “sababaraha jalma ngahindarkeun aturan ieu sareng ngalaan komunitas urang kana poténsi cilaka. ”

Sakur aliran anu nampilkeun eusi kasino online kedah nyumponan ambang pangaturan anu tangtu pikeun diidinan. Twitch bakal masihan langkung rinci ngeunaan kawijakan énggal dina waktos anu caket pikeun mastikeun yén sadaya streamer terang naon anu tiasa sareng teu tiasa dilakukeun nalika 18 Oktober ngagulung.

Sababaraha operator ngaran badag

Kawijakan Twitch ayeuna ngandung harti yén streamers bisa ngawula eusi kasino online sakali platform sual ieu dilisensikeun di AS atawa yurisdiksi séjén nu nawarkeun “perlindungan customer cukup”.

Stake.com, Roobet, Duelbit jeung Rollbit

Twitch geus didaptarkeun opat casinos basis cryptocurrency populér nu bakal kapangaruhan ku parobahan kawijakan: Stake.com, Roobet, Duelbits, sarta Rollbit. Masing-masing platform ieu populer sareng streamer Twitch. Dina Juli, rapper kawentar dunya Drake leungit leuwih $ 17 juta dina ngan sapuluh menit maén roulette on Stake.com.

Salaku opat platform ieu ngaranna, nembongan yen robah kawijakan anyar bakal boga dampak signifikan dina sektor judi crypto. Unggal operator ngan boga lisénsi di Curaçao dimana aya saeutik atawa euweuh pangawasan pangaturan. Twitch ogé ngécéskeun yén platform utamana fokus kana poker , olahraga lamunan jeung olahraga tohan moal cilaka ku larangan upcoming.

Kahariwang ngembang

Aya push tumuwuh ku grup tangtu jeung individu boga kedutan lengkep ngalarang sagala jenis aliran patali judi. Kahariwang ngeunaan dampak jinis eusi ieu pikeun jalma ngora sareng anu tiasa dibayangkeun aya di payuneun telepon ieu.

Kategori slot stream Twitch ayeuna rutin dina sapuluh kategori bulanan anu paling diawaskeun dina platform.

Ieu nembe kaungkap hiji streamer populér ngaranna Sliker geus nyokot sabudeureun $ 300.000 ti fans na streamers séjén pikeun dana kecanduan judi na. Anjeunna bakal nyieun alesan palsu naha manéhna butuh duit, biasana teu mayar deui jumlah injeuman.

#Kedutan #Larang #unregulated #Online #Kasino #Stream