Tag Archives: Langsung

Las Vegas Gamblers Bisa Langsung Bersantai di Kamar Ganja

tutuwuhan ganja

Las Vegas bersiap-siap pikeun muka ruang tunggu ganja saatos pamilihan dewan anyar. [Image: Shutterstock.com]

Skip sora

The ganja lounge datang ka kota Las Vegas pas.

sora Déwan Kota Rebo swayed 5-1 dina ni’mat ruang tunggu, kalawan councilor Victoria Seaman nangtung salaku hiji-hijina ngalawan. Kota ieu sacara otomatis milih dina prosés lisénsi ku gagal ngabales surat ti Déwan Pematuhan Marijuana Nevada awal bulan ieu, tapi masih gaduh kasempetan pikeun mundur ku sora Rebo.

jualan alkohol bakal ngalarang

Unincorporated Clark County sarta Las Vegas bakal ngabogaan hak pikeun host lounge, sanajan diobral alkohol bakal dilarang. Pangunjung bakal tiasa ngaroko ganja sacara sah di luar bumi, salami aranjeunna tetep dina harta éta.

Aturan pikeun ruang tunggu ganja

Gosip ngeunaan ruang tunggu ganja anu datang ka Nevada parantos ngagulung salami sababaraha bulan. Pamilih nagara ngalégalkeun panggunaan ganja pikeun rekreasi di 2016, tapi diperkirakeun 40 juta wisatawan taunan teu kalebet sareng dipaksa ngaroko sacara ilegal di kamar hotél, garasi parkir, atanapi ngan saukur di jalan.

Hasilna, ngalanggar parantos naék salami mangtaun-taun, khususna nalika usaha-usaha teras ngawangun deui pangkalan palanggan saatos pandémik. Councilwoman Seaman nyebutkeun manehna prefers sistem trial-jeung-kasalahan leuwih langsung masihan lounges kamampuhan pikeun nyetél warung.

Nyarios pikeun konstituénna, Seaman ogé nyarios yén anjeunna langkung resep ningali lounges di daérah komersil langkung seueur tibatan padumukan.

lolobana idin bakal disebarkeun ka 17 apoték kota

Lisensi kaayaan teu dijamin pikeun ngalamar wae, najan dianggap paling lisensi bakal disebarkeun ka 17 apoték kota kalawan napel na kamar ngantosan caket dieu.

Dua puluh lisénsi ogé bakal dipasihkeun ka pelamar mandiri, sareng satengahna bakal dipasihan ka “pelamar kaadilan sosial” anu dipangaruhan négatip ku undang-undang ganja sateuacan ngabalikeun 2016.

Salila lisénsi nagara, pelamar bakal milih yurisdiksi dimana aranjeunna hoyong beroperasi. Saatos ngalakukeun kitu, lisénsi kota bakal dimimitian.

Las Vegas ekspektasi bisnis pas

Ngalamar parantos tiasa ngalangkungan sababaraha target tina daptar tempat badarat. Pangacara Kota Bryan Scott ngawartoskeun dewan anu North Las Vegas, Henderson, Batu gede Kota tur Mesquite geus opted kaluar.

Seueur pamekaran anu bakal datang bakal ngandelkeun Tempat Pamakéan Sosial 2019, anu netepkeun aturan pikeun rohangan konsumsi. Leuwih ti éta, paling kota bakal defenseless ngalawan 2021 kaputusan pikeun legalize lounges.

Jandéla aplikasi sapuluh poé dibuka dina Oktober-Clark County rushing pikeun finalize peraturan lisénsi na.

optimistis sababaraha lounges bakal muka saméméh ahir taun

Las Vegas ngaharepkeun muka jandela aplikasi na di 2023. Samentara éta, Komisaris keletik Segerblom optimistis sababaraha lounges bakal muka bisnis saméméh ahir taun.

Anggota dewan Olivia Diaz ogé gumbira ngeunaan kasempetan bisnis anu tiasa sumping tina nambihan daérah bisnis anu sanés kana tawaran Vegas.

“Kuring pikir penting pikeun kota mertimbangkeun kasempetan bisnis anu bakal dibawa ku lounges konsumsi, kitu ogé sababaraha masalah anu sering urang kadenge ayeuna kusabab kami henteu nawiskeun tempat pikeun jalma-jalma anu leres-leres ngonsumsi nalika aranjeunna mésér, Diaz ngawartoskeun Las Vegas Review-Jurnal sanggeus sora Rebo. “Kami masih gaduh sababaraha cara sareng sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun.”

#Las #Vegas #Gamblers #Bisa #Langsung #Bersantai #Kamar #Ganja

BGC Hayang Aksi Langsung Pikeun Ngalawan Naékna Harga Énergi

Harga BBM naek

BGC nyauran otoritas Inggris pikeun ngabantosan sektor judi dumasar tanah sareng naékna biaya énergi. [Image: Shutterstock.com]

Penting pikeun ékonomi

Déwan Tohan sareng Kaulinan Inggris (BGC) nyauran Perdana Menteri daérah salajengna pikeun ngajagi séktor luang sareng silaturahmi tina naékna harga énergi anu signifikan. Badan standar industri pikeun industri kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris ngaluarkeun siaran pers dina Senén anu ngajelaskeun masalahna pikeun casinos darat sareng toko tohan.

Ayeuna, aya sakitar 6.500 toko tohan sareng 121 casinos di Inggris. Éta mangrupikeun dunungan langsung tina 44,000 individu, sareng ngabantosan ngadukung 48,000 padamelan sanés. Numutkeun inohong BGC, bisnis nyumbang sabudeureun £ 4bn ($ 4.7bn) per taun kana ékonomi Inggris, kitu ogé nyadiakeun pajeg patut sabudeureun £ 2bn ($2.35m) taunan.

naékna harga énergi kira-kira 300%

Salah sahiji masalah pangbadagna BGC nyaéta viability toko tohan mandiri. Aya 537 perusahaan sapertos anu beroperasi di Inggris, padamelan langkung ti 2,700 urang. Salila lima taun katukang, langkung ti 200 toko tohan mandiri kedah ditutup. Salaku hasil tina krisis énergi di sakuliah dunya lumangsung, usaha geus kungsi nyanghareupan hiji rata dilaporkeun kanaékan harga énergi sabudeureun 300%.

Masalah urgent

Ngan minggu panungtungan, UK-fokus kasino jeung operator bingo réngking Grup outlined sabaraha biaya énergi dina taun finansial panganyarna na geus ngahontal £ 23 jutaan ($ 27 jutaan), £ 10 jutaan ($ 11,8 jutaan) leuwih ti taun saméméhna. Pausahaan ngira-ngira yén kalayan naékna harga énergi ayeuna, biaya pikeun taun kauangan salajengna tiasa ngahontal £46m ($54m).

bisa boga konsekuensi fatal.”

Commenting on krisis énergi, ceuk lulugu eksekutif BGC Michael Dugher biaya ngalakonan usaha pikeun operator judi dumasar tanah-naek éksponénsial. Anjeunna yakin upami otoritas Inggris henteu nyandak tindakan langsung yén naékna harga “tiasa gaduh dampak anu cilaka dina séktor silaturahmi sareng luang, kalebet nganiaya anggota kami.”

Dugher catetan anu casinos mangrupakeun bagian dasar tina sektor pariwisata sarta silaturahmi di kota sakuliah Inggris. Saatos perjuangan anu aya hubunganana sareng pandémik, usaha ieu ayeuna nuju nyanghareupan angin anu énggal

Loba karusuhan pulitik

Nalika politikus Inggris nyarankeun sababaraha ukuran pikeun ngabantosan pembayar pajak sareng usaha tina naékna harga énergi utama, aranjeunna henteu nyandak léngkah anu penting pikeun ngajagaan séktor luang sareng silaturahmi, numutkeun BGC. Badan éta nyarioskeun ieu khususna pikeun usaha nalika aranjeunna nyiapkeun usum usum tiis.

BGC ayeuna ngawakilan sakitar 95% tina bisnis kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris.

Alatan kaributan pulitik anu lumangsung di Inggris, teu mungkin aya kamajuan dina masalah ieu bakal datang dina mangsa nu bakal datang. Pilarian pikeun Perdana Mentri anyar malah geus dimaksudkan yén kertas bodas lila-tunggu on UK judi hukum geus ditunda sakali deui. Anggota parlemén ngarepkeun Perdana Menteri anyar bakal diumumkeun dina 5 Séptémber.

#BGC #Hayang #Aksi #Langsung #Pikeun #Ngalawan #Naékna #Harga #Énergi