Tag Archives: Korban

Okada Manila Korban Kudéta Gagal ku Pajabat Filipina

Okada Manila

kasino Okada Tasikmalaya mangrupakeun udagan hiji perebutan kakuatan antara Jepang Mogul Kazuo Okada jeung otoritas Filipina. [Image: Shutterstock.com]

Perebutan kakawasaan

The Okada Manila Resort di Filipina geus deui ditarik kontrovérsi salaku saingan nyoba wrest ti mogul Jepang Kazuo Okada.

Pidéo ngeunaan altercation antara 50 karyawan palsu bocor di tengah usaha kudéta dina harta éta. Karyawan Filipina hiburan sarta kaulinan Corporation (PAGCOR), paduli posisi maranéhanana, éta diantara riungan badag.

Anggota ogé ngagabung ka Pulisi Nasional Filipina.

Pimpinan grup nyaéta anggota Tiger Resorts Leisure and Entertainment Board (TRLEI), anu sateuacana digulingkeun ku Okada, anu tunduk kana perusahaan induk TRLEI, Tiger Resorts Asia (TRAL). Anggota ogé ngagabung ka Pulisi Nasional Filipina.

Okada Tasikmalaya: sajarah kontrovérsi

Kajadian panganyarna nuturkeun paréntah gencatan sareng-desist PAGCOR ka manajemén Okada Manila, anu diwangun ku Okada sareng anu sanésna. Pesenan dirumuskeun saatos manajemén mutuskeun pikeun ngabebaskeun anggota Dewan TRLEI tina kalungguhanana salaku operator kasino.

régulator Filipina saméméhna maréntahkeun dewan TRLEI Okada urang eureun allocating dana ka istal kaulinan kasino, pesenan nu teu dipaliré.

Okada geus ditangtayungan ku Status Quo Ante Orde (SQAO) dibikeun ku Mahkamah Agung Filipina saprak anjeunna retook kadali kasino di awal taun. SQAQ nyarios yén anjeunna kedah diangkat deui janten CEO sareng Pupuhu TRLEI.

dikaluarkeun dina 2017 saatos tuduhan yén anjeunna nyalahgunakeun $ 20 juta

Okada sateuacana ngajalankeun Manila Okada dugi anjeunna diusir taun 2017 saatos tuduhan anjeunna nyalahgunakeun dana $ 20 juta. Anjeunna neraskeun kontrol dina 31 Mei – kalayan bantosan ti pulisi lokal sareng kaamanan swasta – tapi ti saprak éta teu acan lancar.

The billionaire Jepang ieu nembe sued pikeun pamakéan “kekerasan jeung nyingsieunan” pikeun meunangkeun deui casinos. Laporan éta sacara khusus nyebatkeun Okada sareng dua kolega na nalika PHK staf sateuacana.

Penguasa nuju nimbang-nimbang

PAGCOR teu yakin kana éta kaamanan Okada salaku controller sipat bakal persist. Aranjeunna nungtut “otoritas anu sah” pikeun nolak sentimen SQAQ, upami henteu aranjeunna bakal dileungitkeun.

Sekretaris Departemen Kaadilan Filipina ngagandakeun putusan PAGCOR dina Kemis, ningkatkeun posisina dina kasus éta.

Tim kaamanan Okada geus barricaded diri di basement tina garasi parkir wangunan urang

Dumasarkeun kana judi jeror, tim kaamanan Okada geus barricaded sorangan di basement sahiji garasi parkir wangunan urang ngarah ka lawang kasino.

Juru bicara Okada sateuacana nyarios yén tuduhan ngalawan anjeunna sareng kolega-kolegana “murni palsu”.[s]”kalayan “tanpa dasar hukum.”

#Okada #Manila #Korban #Kudéta #Gagal #Pajabat #Filipina

Vegas Ponzi Schemer indicted pikeun nagging Korban $ 8,5m

Ponzi schema visuals

Otoritas boga muatan hiji lalaki basis Vegas kalawan defrauding 72 investor tohan leuwih ti $ 8,5 jutaan. [Image: Shutterstock.com]

Ngabobodo 72 investor

Sanajan ngaranna disada kawas pai apal homemade, Matthew J. Turnipseede of Las Vegas geus ngan geus indicted pikeun defrauding 72 investor leuwih $ 8,5 juta dina olahraga tohan skéma Ponzi.

janji balik ganda-angka ka investor

Otoritas didakwa Turnipseede, 49, Kemis pikeun skéma anjeunna lumpat di Kacamatan Kalér Ohio. Anjeunna falsely jangji investor balik ganda-angka kahontal ngaliwatan “canggih” tohan olahraga. Kantor Kejaksaan AS pikeun Kacamatan Kalér Ohio (USAO-NDO) ngabagi tuduhan liwat Twitter:

Dina total, pajabat didakwa Turnipseede dina 12 cacah tina panipuan kawat sarta hiji count tina panipuan mail. Sapanjang genep taun ti 2015 ka 2021, anjeunna ngajak para korban pikeun investasi dina usahana, kalebet Edgewize LLC, Moneyline Analytics sareng Moneyline Analytics Dublin Branch.

terdakwa lajeng slyly ngaku yen na usaha bakal make duit investor pikeun make olahraga canggih bets ngaliwatan “algoritma nu ngahasilkeun ganda-angka mulih”.

Turnipseede nyieun jarami

Sanaos jangjina, teu aya perusahaan tohan olahraga Turnipseede anu kantos ngagaduhan kauntungan dina wilayah dua digit. terdakwa disangka ngaku yen sakabeh duit invested bakal dipaké sacara éksklusif pikeun tohan. Gantina narima santunan pikeun bets nempatkeun, ceuk manehna bakal tetep perséntase tina kauntungan unggul.

skéma Ponzi Palasik

Dina kanyataanana, terdakwa ngagunakeun dana pikeun mayar kaluar investor saméméhna tur dana expenses pribadi – skéma Ponzi Palasik. Numutkeun dakwaan DOJ, biaya kalebet liburan kulawarga Turnipseede ka Disneyland sareng Hawaii, biaya kaanggotaan klub nagara, perawatan spa, sareng sababaraha pamayaran sewa kendaraan.

nyamur pajeulit

Pikeun ngajaga tina tipu dayana, Turnipseede disangka ngirim email ka korban laporan kauangan fiktif. Slip ieu sacara salah ngajéntrékeun paningkatan anu ageung dina investasi para korban. Tuduhan nambihkeun yén Turnipseede malah nunjuk firma akuntansi “pikeun ngahasilkeun bentuk IRS dumasar kana angka curang anu disayogikeun ka perusahaan ku terdakwa.”

Salaku tambahan, upami korban hoyong mundur sababaraha atanapi sadayana investasina, Turnipseede nganggo artos tina pangmayaran korban sanés pikeun nutupan ditarikna.

Numutkeun kana USAO NDO, Asisten Pengacara AS Erica D. Barnhill sareng Brian McDonough mangrupikeun jaksa dina kasus éta.

#Vegas #Ponzi #Schemer #indicted #pikeun #nagging #Korban #85m