Tag Archives: Kontroversial

PSG Signs Rusia Kontroversial tohan Sponsor 1xBet

Lionel Messi maén pikeun Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain bakal disponsoran ku 1xBet diadegkeun Rusia, nu geus ngabalukarkeun sababaraha kontrovérsi. [Image: Shutterstock.com]

Watesan wewengkon

Tim maén bal Perancis Paris Saint-Germain (PSG) geus partnered kalawan platform tohan kontroversial 1xBet pikeun tilu musim salajengna.

Nyanghareupan loba skandal sarta geus ngalarang di loba nagara Uni Éropa

1xBet bakal sponsor régional PSG di Asia jeung Afrika, tapi moal diulas di Perancis atawa Éropa, dimana raksasa Paris maén. Perusahaan Rusia parantos nyanghareupan seueur skandal sareng parantos dilarang di seueur nagara Uni Éropa.

Sarat pasti tina deal teu diungkabkeun, tapi bakal dilegakeun ka wewengkon séjén sanggeus taun munggaran.

iklim partnership tohan

1xBet sigana dina periode rebranding, sanggeus dipindahkeun markasna ka Siprus. Kalayan bantosan mitra na, ayeuna beroperasi di langkung ti 20 nagara.

Sajarah kontroversial perusahaan henteu ngagentos PSG, anu bagja ngabagéakeun pasangan énggalna.

1xBet ieu ogé ngadegkeun dina buana mana klub ngabogaan loba ngarojong.”

“1xBet ieu ogé ngadegkeun dina buana mana klub ngabogaan loba ngarojong,” ceuk sirah PSG ngeunaan partnerships, Marc Armstrong. “1xBet mangrupa stakeholder ambisius di dunya tohan olahraga online tur, ku collaborating kalawan Paris Saint-Germain, ngaharepkeun pikeun ngumpulkeun posisi na salaku pamimpin di loba nagara.”

portopolio 1xBet urang pisan lega. Di luhureun perjanjian anyarna sareng PSG, klub paling beunghar kadua di dunya, éta mangrupikeun sponsor global FC Barcelona di Spanyol sareng produsén odds resmi Serie A Italia. Perusahaan anu diadegkeun Rusia ogé mangrupikeun sponsor Piala Afrika 2021.

Kaputusan sumping dina waktos anu teu pasti pikeun masa depan judi . Organisasi kawas Liga Utama Inggris serius mertimbangkeun Larang sponsor judi .

Samentara éta, Italia urang “Kaputusan of Martabat” éféktif ngalarang sagala iklan judi, ka detriment sahiji tim maén bal.

1xBet, skandal jeung operasi panganyarna

PSG nyanghareupan backlash kuat ti deal anyar na alatan sajarah mitra na.

Dina 2019, ramatloka UK 1xBet indit offline sanggeus panalungtikan koran sparked usik pangaturan. Waktos Minggu ngungkabkeun yén situs éta promosi “kasino pornhub” anu ngagambarkeun bookie topless.

1xBet narima bets on cockfighting na U19 athletics

Ieu engké ngungkabkeun yén 1xBet katampa bets on cockfighting na U19 athletics sarta diwanohkeun jasa na dina situs web babagi video, prakték dilarang ku Komisi Garawangi UK (UKGC) di 2016.

Pausahaan ogé dilarang beroperasi di Perancis sareng sababaraha nagara Éropa anu sanés.

1xBet panganyarna dilayanan salaku pasangan ti 2021 Ligue 1 juara Olympique Lyonnais dina usum 2021-22. deal ogé regionally dumasar di Afrika jeung promotes pausahaan salila kaulinan televised.

Usum PSG dimimitian dinten Saptu, 6 Agustus kalayan pertandingan ngalawan Clermont Foot, anu parantos ka-17 dina tabel usum kamari.

#PSG #Signs #Rusia #Kontroversial #tohan #Sponsor #1xBet