Tag Archives: kolega

Ngaran kedutan ngadesek judi larangan sakumaha kolega nembongkeun perjuangan

Simbol kedutan dina telepon

Sababaraha streamer Twitch anu kasohor nganggo platform pikeun ngalarang aliran judi saatos salah sahiji kolegana ngumumkeun perjuanganna sareng kecanduan. [Image: Shutterstock.com]

Wahyu panganyarna

Seueur streamer Twitch anu kasohor nyauran platform pikeun ngalarang eusi judi saatos sasama streamer ngungkabkeun perjuanganna sareng kecanduan.

Slikers nyandak artos ti fans sareng sasama streamer

Abraham Jehad “Sliker” Mohammed mangrupikeun streamer Twitch anu utamina maénkeun kaulinan sapertos Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) sareng Valorant, ogé nyayogikeun aliran obrolan. minggu ieu, bukti dibagikeun dina média sosial némbongkeun yén Sliker nyokot duit ti fans jeung sasama streamers pikeun dana kabiasaan judi na.

Streamer berbasis Texas Lacari ngabagi layar tina téks anu nunjukkeun anjeunna ngirim Slikers langkung ti $ 1,000 tanpa nampi artos deui:

Salaku hasil tina panyingkepan média sosial, streamer populér sapertos xQc, Mizkif, sareng Hasan Piker nyanghareupan Sliker via Discord. Sliker engké ngaku nyokot ngeunaan $ 300.000 ti fans jeung sasama panyipta eusi pikeun ngabiayaan kabiasaan judi na.

Kampanye #TwitchStopGambling parantos kéngingkeun moméntum dina sababaraha dinten kapengker salaku hasil tina kaayaan Sliker, kalayan streamer anu terkenal sapertos Hasan Piker sareng Pokimane nuju jalan.

Néangan pitulung

Dina panggero Discord, Sliker basis Inggris ngaku yén anjeunna geus bajoang jeung kecanduan judi, saprak 2017 nalika anjeunna mimiti kalibet dina CS: GO judi kulit. Nalika anjeunna ahirna jadi aub dina bentuk sejen dina judi , manéhna mimitian injeuman dana ti anggota kulawarga sarta manajer na pikeun ngabiayaan kabiasaan éta.

Trainwreck masihan Sliker sakitar $ 45,000

Anjeunna ngagunakeun rupa-rupa alesan pikeun ngajelaskeun naha anjeunna peryogi artos, sapertos rekening bank beku sareng peryogi artos pikeun nutupan tagihanana. Populér judi streamer Trainwreck masihan Sliker sabudeureun $ 45.000, bari Lukeafkfan nyumbang sabudeureun $ 27.000.

Dina aliran salajengna, Sliker ngaluarkeun hapunten ka fans na, khususna jalma anu anjeunna nginjeum artos. Anjeunna geus komitmen bade rehab pikeun ngubaran kecanduan judi na. Samentara éta, streamer Twitch berpendapatan luhur sapertos Ludwig sareng xQc parantos sapuk pikeun mayar deui para korban.

Commenting on hasil tina kecanduan judi ceuk Sliker: “Anjeun leungit sagalana dina kahirupan lamun ngalakukeun ieu. Éta langkung parah sareng parah sareng parah sareng parah kecuali anjeun nampi bantosan anu anjeun peryogikeun.”

Trend ngembang

Sanajan sababaraha nelepon pikeun ngalarang eta, eusi nu patali judi Twitch geus tumuwuh beuki populér di 2022. Loba streamers pang populerna di platform urang boga pasatujuan sponsor jeung pausahaan kasino online kawas Stake. Kategori slot ayeuna mangrupikeun andalan dina sapuluh jinis streaming anu paling diawaskeun.

Jumlah badag duit ieu wagered on walungan. Dina Juli contona, rapper populér Drake leungit $17 juta leuwih sapuluh menit dina aliran tunggal. Popul streamer xQc geus bet ratusan jutaan dollar ngaliwatan online judi platform, bari Trainwreck wangsit saméméhna dina 2022 yén anjeunna leungiteun ngeunaan $ 13 jutaan judi .

#Ngaran #kedutan #ngadesek #judi #larangan #sakumaha #kolega #nembongkeun #perjuangan