Tag Archives: kedutan

Kedutan pikeun ngaluncurkeun Percobaan Fitur Obrolan Anyar

Setélan PC streaming

Twitch disetel pikeun ékspérimén sareng fitur obrolan anyar anu ditingkatkeun salami opat minggu. [Image: Shutterstock.com]

Ngajalankeun kawates pikeun ayeuna

Twitch ngaluncurkeun fitur obrolan anu énggal, sami sareng pilihan streaming populér anu ditawarkeun ku YouTube. Ngan sajumlah saluran anu tiasa nawiskeun fitur énggal sareng éta ngan bakal sayogi pikeun waktos kawates, sabab Twitch hoyong ngevaluasi naha éta pantes janten permanén.

bakal ngajalankeun percobaan pikeun opat minggu, dimimitian dina ahir September

Platform streaming Amazon bakal ngajalankeun percobaan opat minggu, dimimitian dina ahir Séptémber. Moal aya pilihan obrolan anu luhur nalika ningali aliran dina alat sélulér.

Lima tingkat béda

Gagasan di balik obrolan anu luhur nyaéta yén pamirsa aliran bakal tiasa mayar pamayaran pikeun masihan prioritas pesenna dina obrolan aliran. Aya lima tingkat béda pikeun durasi obrolan. Durasi anu paling pondok nyaéta 30 detik kalayan biaya $5, sedengkeun durasi anu paling panjang nyaéta 2,5 menit kalayan biaya $100.

Twitch mangrupikeun platform streaming kaulinan pidéo anu paling populér di internét. Dina 2021, éta gaduh rata-rata jumlah pamirsa sakaligus 2.8 juta.

Sababaraha pemirsa bakal tiasa ngirim pesen obrolan anu luhur dina waktos anu sami. Dina kaayaan ieu, bakal aya antrian pesen anu dikelola ku moderator obrolan sareng streamer. Panyipta kontén bakal nampi 70% potongan pangmayaran obrolan anu ningkat saatos biaya sareng pajeg.

Loba parobahan

Twitch tiasa ngarobih panawaran pesen anu luhur salami periode uji pikeun ningali konfigurasi naon anu langkung saé. Dua posisi anu béda pikeun pesen anu luhur bakal diuji: di luhur obrolan sareng di handapeun pamuter pidéo.

aliran dilarang midangkeun kasino online unregulated

Aya sababaraha kontrovérsi kasohor anu ngalibetkeun platform Twitch dina sasih bulan, kalebet dorongan ku seueur panyipta pikeun ningkatkeun pangsa pendapatan 50/50 ayeuna ka 70/30 nawaran YouTube. Raksasa streaming ogé ngalarang aliran kaulinan kasino online anu teu diatur ku kasalempang dampak tina jinis aliran ieu pikeun pamirsa anu ngora sareng résiko.

Larangan éta sacara resmi bakal berlaku dina 18 Oktober. aliran nu patali judi geus jadi pohara populér dina platform nu, kalawan luhur judi streamers mindeng tohan jutaan dollar dina sési tunggal.

#Kedutan #pikeun #ngaluncurkeun #Percobaan #Fitur #Obrolan #Anyar

Kedutan judi larangan alatan Hacking Rusia

Logo bajak laut

Eksekutif Grup iGaming Phil Pearson parantos ngabagi kapercayaan yén larangan Twitch dina eusi judi parantos janten akibat tina serangan DDoS ku peretas Rusia dina situs crypto. [Image: Shutterstock.com]

Hiji narasi alternatif

Momen anu loba di dunya judi kedutan kungsi dreaded tungtungna anjog; Platform streaming parantos mutuskeun pikeun nyaram eusi kasino online anu teu diatur tina situs éta. Perusahaan milik Amazon ngadamel pengumuman awal minggu ieu, hartosna panyipta moal tiasa maén deui dina situs sapertos Stake sareng Roobet mimitian 18 Oktober.

Ieu momen badag pikeun komunitas judi kedutan, sarta loba geus blamed larangan dina runtuyan controversies ngalibetkeun sektor leuwih sababaraha taun katukang. Sanajan kitu, Phil Pearson, lulugu perwira operasi, sarta kapala jualan na bodas-labél bisnis di iGaming Grup, boga pamadegan béda.

hacker ngagunakeun disebarkeun panolakan serangan jasa

Pearson dibagikeun pintonan na salila sawala panel dina konferensi iGaming NEXT di Valletta, Malta Rebo. Cenah larangan éta hasil langsung tina “bajak laut internét” ti Rusia, leuwih husus – hacker ngagunakeun distributed denial of service attacks, atawa DDoS. Numutkeun ka eksekutif, Amazon parantos ngenalkeun ukuran pikeun ngahindarkeun serangan sorangan.

Pearson ngajelaskeun langkung seueur

Dipencet kanggo inpormasi lengkep ku moderator panel sareng diréktur Clear Concise Media Scott Longley, Pearson nambihan sababaraha detil. Saur anjeunna: “Saha waé anu aya hubunganana sareng industri crypto parantos diburu ku serangan DSoS ti Rusia salami tilu minggu katukang. Kabéh panyadia kaulinan utama on stake geus diserang. Sagalana geus turun. Situsna maot. ”

Anjeunna nyebatkeun yén “seuseueurna jalma percaya” Twitch parantos mutuskeun pikeun ngalarang situs-situs ieu kusabab Amazon kaancam serangan sorangan ngaliwatan hubungan sareng situs crypto. “Aranjeunna henteu hoyong jasa éta dileungitkeun sahingga aranjeunna leres-leres nyandak pendirian kusabab tindakan bajak laut internét.”

Klaim Pearson rada dicadangkeun ku kanyataan yén Twitch ngan saukur mutuskeun pikeun ngalarang situs judi crypto. Jumlah situs anu dilarang ayeuna kalebet Stake, Rollbit, Duelbits, sareng Roobet, tapi Twitch ngingetkeun yén daptar ieu tiasa diperpanjang “nalika urang maju.” Khususna, perusahaan terus ngijinkeun situs wéb anu difokuskeun kana tohan olahraga, olahraga fantasi, sareng poker.

Réaksi Internét

Aya dua sisi kana debat larangan Twitch. Sababaraha, kawas béntang Twitch Pokimane na Hasan Piker, sagemblengna balik larangan judi. Minggu ieu, aranjeunna janten pemicu pikeun hashtag #TwitchStopGambling saatos sasama streamer Sliker ngungkabkeun masalah kecanduan na. Jehad “Sliker” Mohammed ngaku nyokot $ 300.000 ti sasama streamers jeung fans eupan na judi .

Trainwreck nganggap larangan éta “teu konsisten”

Di sisi anu sanés, streamer Trainwreck anu sanés mendakan larangan éta “henteu konsisten” kusabab hubungan Amazon sareng industri tohan olahraga. Dina rant scathing on Twitter minggu ieu, anjeunna Drew perhatian ka Amazon urang $ 13bn deal jeung NFL, méré parusahaan hak ekslusif pikeun siaran Kemis Peuting Football. DraftKings nandatanganan deal multiyears sareng Amazon pikeun masihan kasempetan pikeun acara awal bulan ieu.

Trainwreck, ngaran nyata Tyler Niknam, cenah hayang Twitch fokus dina meunang leupas tina streamers anu “ngajual kanyataanana palsu” kalawan eusi judi maranéhna, tinimbang miceun komunitas sakabehna.

#Kedutan #judi #larangan #alatan #Hacking #Rusia

Trainwreck nelepon kedutan ‘korupsi’ pikeun larangan kasino online

kacilakaan karéta

Trainwreck parantos narékahan pikeun Twitch pikeun kaputusan pikeun ngalarang eusi kasino online anu teu diatur tina platformna. [Image: Trainwreckstv Twitch]

Trainwreck nyieun kasus

Salah sahiji streamer judi Twitch anu pang populerna nembe nyauran platform pikeun larangan anu bakal datang dina kontén kasino online, nganggap yén gerakan éta henteu konsisten sareng korup.

gogorowokan

Minggu ieu, Twitch ngumumkeun rencana pikeun ngalarang sadaya aliran anu aya hubunganana sareng kasino online anu teu diatur ku 18 Oktober, kalebet pasangan streamer umum Stake. Nyandak ka Twitter dina Kemis, Trainwreck nyebarkeun rant ngeunaan inconsistency tina larangan anu bakal datang lamun dibandingkeun jeung jurus Twitch ngeunaan tohan olahraga:

Niknam disebut “$13 miliar NFL deal cookie jar” partnership ditandatanganan antara boga Twitch, Amazon jeung NFL. Kasepakatan éta masihan Amazon hak ekslusif pikeun nyiarkeun Kemis Peuting Football (TNF) salami 11 taun ka hareup. Utamana, DraftKings nandatanganan kerjasama multi-taun sareng Amazon pikeun janten panyadia kasempetan ekslusif pikeun siaran TNF awal bulan ieu.

Isu kontroversial

Kaputusan Twitch pikeun nyaram judi kasino online anu teu diatur asalna saatos sababaraha kontrovérsi. Sugan nempatkeun paku dina Coffin nu, bagean deui dina sorotan pikeun sakabéh alesan salah minggu ieu alatan wahyu ngeunaan kecanduan judi ti streamer basis Inggris Jehad “Sliker” Mohammed. Anjeunna ngaku nyandak $ 300,000 ti sasama streamer sareng fans pikeun minuhan kecanduanana.

#TwitchStopGambling trending dina média sosial

Saatos streamer anu sanés nyanghareupan Sliker via Discord, hashtag #TwitchStopGambling mimiti trending dina média sosial, dirojong ku sababaraha nami Twitch anu terkenal kalebet Hasan Piker sareng Pokimane. Nunjukkeun dukungan pikeun larangan éta, tweet anu terakhir anu naroskeun ka pengikut masihan “resep upami kedutan kedah ngalarang judi” nampi jumlahna 318.1k resep.

Nanging, pikeun Trainwreck, hal-hal éta henteu saderhana. Dina Twitter, anjeunna gancang nunjuk kaluar yén Mohammed sabenerna leuwih addicted tohan olahraga ti iGaming, sarta anjeunna dikritik jalma anu blamed bagean kasino online tinimbang Sliker dirina:

Salah fokus

Niknam nyatakeun yén ku neraskeun sareng afiliasi tohan olahraga na tapi ngalarang streamer Twitch tina ngadamel tawaran kasino online, Amazon parantos nunjukkeun korupsi na. “Ngalarang bentuk judi anu sanés bari ngajaga bentuk anu paling umum anu dibayar nyaéta lulucon sareng kasalahan,” pokna.

fokus kana ngaleungitkeun pita anu “ngajual kanyataan palsu”

Nalika ngarep-ngarep nyorot kemunafikan tina sikap Twitch, Niknam gancang nyatet yén anjeunna henteu nyokong larangan dina aliran tohan olahraga. Sabalikna, anjeunna hoyong Twitch ngijinkeun iGaming sareng kontén tohan bari fokus dina ngaleungitkeun streamer anu “ngajual kanyataan palsu:”

Baheula, streamer Texas parantos nyauran kolega anu anjeunna curiga mangrupikeun pengikut anu nyasabkeun. Dina Pébruari contona, anjeunna nyandak Tujuan dina Roshtein sarta streamers judi séjén pikeun disangka bohong ngeunaan karugian maranéhna, ngadesek aranjeunna ngagunakeun transparansi sarua sakumaha manéhna ngeunaan realitas judi .

VegasSlotsOnline News geus ngahubungan Trainwreck pikeun comment on larangan kasino online.


#Trainwreck #nelepon #kedutan #korupsi #pikeun #larangan #kasino #online

Kedutan Larang unregulated Online Kasino Stream

Logo kedutan dina telepon

Twitch ngumumkeun yén éta bakal ngalarang eusi streaming tina kasino online anu teu diatur dina 18 Oktober. [Image: Shutterstock.com]

Laksanakeun

Platform streaming utama Twitch parantos ngumumkeun yén éta bakal ngalarang sadaya aliran anu aya hubunganana sareng kasino online anu teu diatur. Situs milik Amazon ngumumkeun gerakan éta Salasa via Twitter, kalayan larangan éta dilaksanakeun 18 Oktober:

Aya larangan pikeun streamers ngabagi kode promo atanapi tautan pikeun ngamajukeun kaulinan sapertos craps, roulette sareng slot saprak Agustus 2021. Tapi, Twitch parantos ningali yén “sababaraha jalma ngahindarkeun aturan ieu sareng ngalaan komunitas urang kana poténsi cilaka. ”

Sakur aliran anu nampilkeun eusi kasino online kedah nyumponan ambang pangaturan anu tangtu pikeun diidinan. Twitch bakal masihan langkung rinci ngeunaan kawijakan énggal dina waktos anu caket pikeun mastikeun yén sadaya streamer terang naon anu tiasa sareng teu tiasa dilakukeun nalika 18 Oktober ngagulung.

Sababaraha operator ngaran badag

Kawijakan Twitch ayeuna ngandung harti yén streamers bisa ngawula eusi kasino online sakali platform sual ieu dilisensikeun di AS atawa yurisdiksi séjén nu nawarkeun “perlindungan customer cukup”.

Stake.com, Roobet, Duelbit jeung Rollbit

Twitch geus didaptarkeun opat casinos basis cryptocurrency populér nu bakal kapangaruhan ku parobahan kawijakan: Stake.com, Roobet, Duelbits, sarta Rollbit. Masing-masing platform ieu populer sareng streamer Twitch. Dina Juli, rapper kawentar dunya Drake leungit leuwih $ 17 juta dina ngan sapuluh menit maén roulette on Stake.com.

Salaku opat platform ieu ngaranna, nembongan yen robah kawijakan anyar bakal boga dampak signifikan dina sektor judi crypto. Unggal operator ngan boga lisénsi di Curaçao dimana aya saeutik atawa euweuh pangawasan pangaturan. Twitch ogé ngécéskeun yén platform utamana fokus kana poker , olahraga lamunan jeung olahraga tohan moal cilaka ku larangan upcoming.

Kahariwang ngembang

Aya push tumuwuh ku grup tangtu jeung individu boga kedutan lengkep ngalarang sagala jenis aliran patali judi. Kahariwang ngeunaan dampak jinis eusi ieu pikeun jalma ngora sareng anu tiasa dibayangkeun aya di payuneun telepon ieu.

Kategori slot stream Twitch ayeuna rutin dina sapuluh kategori bulanan anu paling diawaskeun dina platform.

Ieu nembe kaungkap hiji streamer populér ngaranna Sliker geus nyokot sabudeureun $ 300.000 ti fans na streamers séjén pikeun dana kecanduan judi na. Anjeunna bakal nyieun alesan palsu naha manéhna butuh duit, biasana teu mayar deui jumlah injeuman.

#Kedutan #Larang #unregulated #Online #Kasino #Stream

Ngaran kedutan ngadesek judi larangan sakumaha kolega nembongkeun perjuangan

Simbol kedutan dina telepon

Sababaraha streamer Twitch anu kasohor nganggo platform pikeun ngalarang aliran judi saatos salah sahiji kolegana ngumumkeun perjuanganna sareng kecanduan. [Image: Shutterstock.com]

Wahyu panganyarna

Seueur streamer Twitch anu kasohor nyauran platform pikeun ngalarang eusi judi saatos sasama streamer ngungkabkeun perjuanganna sareng kecanduan.

Slikers nyandak artos ti fans sareng sasama streamer

Abraham Jehad “Sliker” Mohammed mangrupikeun streamer Twitch anu utamina maénkeun kaulinan sapertos Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) sareng Valorant, ogé nyayogikeun aliran obrolan. minggu ieu, bukti dibagikeun dina média sosial némbongkeun yén Sliker nyokot duit ti fans jeung sasama streamers pikeun dana kabiasaan judi na.

Streamer berbasis Texas Lacari ngabagi layar tina téks anu nunjukkeun anjeunna ngirim Slikers langkung ti $ 1,000 tanpa nampi artos deui:

Salaku hasil tina panyingkepan média sosial, streamer populér sapertos xQc, Mizkif, sareng Hasan Piker nyanghareupan Sliker via Discord. Sliker engké ngaku nyokot ngeunaan $ 300.000 ti fans jeung sasama panyipta eusi pikeun ngabiayaan kabiasaan judi na.

Kampanye #TwitchStopGambling parantos kéngingkeun moméntum dina sababaraha dinten kapengker salaku hasil tina kaayaan Sliker, kalayan streamer anu terkenal sapertos Hasan Piker sareng Pokimane nuju jalan.

Néangan pitulung

Dina panggero Discord, Sliker basis Inggris ngaku yén anjeunna geus bajoang jeung kecanduan judi, saprak 2017 nalika anjeunna mimiti kalibet dina CS: GO judi kulit. Nalika anjeunna ahirna jadi aub dina bentuk sejen dina judi , manéhna mimitian injeuman dana ti anggota kulawarga sarta manajer na pikeun ngabiayaan kabiasaan éta.

Trainwreck masihan Sliker sakitar $ 45,000

Anjeunna ngagunakeun rupa-rupa alesan pikeun ngajelaskeun naha anjeunna peryogi artos, sapertos rekening bank beku sareng peryogi artos pikeun nutupan tagihanana. Populér judi streamer Trainwreck masihan Sliker sabudeureun $ 45.000, bari Lukeafkfan nyumbang sabudeureun $ 27.000.

Dina aliran salajengna, Sliker ngaluarkeun hapunten ka fans na, khususna jalma anu anjeunna nginjeum artos. Anjeunna geus komitmen bade rehab pikeun ngubaran kecanduan judi na. Samentara éta, streamer Twitch berpendapatan luhur sapertos Ludwig sareng xQc parantos sapuk pikeun mayar deui para korban.

Commenting on hasil tina kecanduan judi ceuk Sliker: “Anjeun leungit sagalana dina kahirupan lamun ngalakukeun ieu. Éta langkung parah sareng parah sareng parah sareng parah kecuali anjeun nampi bantosan anu anjeun peryogikeun.”

Trend ngembang

Sanajan sababaraha nelepon pikeun ngalarang eta, eusi nu patali judi Twitch geus tumuwuh beuki populér di 2022. Loba streamers pang populerna di platform urang boga pasatujuan sponsor jeung pausahaan kasino online kawas Stake. Kategori slot ayeuna mangrupikeun andalan dina sapuluh jinis streaming anu paling diawaskeun.

Jumlah badag duit ieu wagered on walungan. Dina Juli contona, rapper populér Drake leungit $17 juta leuwih sapuluh menit dina aliran tunggal. Popul streamer xQc geus bet ratusan jutaan dollar ngaliwatan online judi platform, bari Trainwreck wangsit saméméhna dina 2022 yén anjeunna leungiteun ngeunaan $ 13 jutaan judi .

#Ngaran #kedutan #ngadesek #judi #larangan #sakumaha #kolega #nembongkeun #perjuangan