Tag Archives: Kauntungan

EA Laporan Kauntungan Nalika Youtuber Ngungkabkeun FIFA 23 “Rusak”

Controller Xbox maén FIFA

EA geus ngumumkeun gains badag pikeun Q1 2023, bari YouTuber ngaklaim yén FIFA 23 bakal boga masalah leuwih ti miheulaan na. [Image: Shutterstock.com]

EA nyieun untung

Electronic Arts (EA) terus kas dina budak emas na FIFA bari para nasabahna ngawadul ngeunaan paningkatan jumlah gangguan dina kaulinan. Henteu ngan éta, hiji YouTuber ayeuna geus ngusulkeun yén édisi salajengna tina kaulinan maén bal boga jadi loba bug nu dasarna “pegat”.

Pamekar kaulinan ngumumkeun hasil pikeun Q1 taun fiskal 2023 Salasa. Panginten pangpangna, EA ngumumkeun yén FIFA Online sareng FIFA Mobile duanana ngirimkeun catetan kuartal, sedengkeun Tim Ultimate FIFA – sapi kas pamekar – ningkat 40% taun-taun dina rata-rata pamuter mingguan sareng harian.

kadorong kauntungan bersih nepi 52% ka $311 juta

Pausahaan ningali pendapatan $ 1.77 milyar pikeun période éta, naék 14% sareng saluhureun ekspektasi $ 1.3 milyar. Nalika kaulinan populér Apex Legenda jelas ogé ngahasilkeun kauntungan pikeun saparapat, FIFA ngumpulkeun langkung ti 150 juta akun dina Q1 anu sami sareng jumlahna 600 juta, ngadorong kauntungan bersih naék 52% ​​ka $ 311 juta.

Sanaos kauntungan perusahaan naék, kumaha ogé, tingkat kapuasan palanggan na sigana nuju ka handap.

FIFA 23 “rusak”

Ngan méméh EA diterbitkeun angka ngareureuwas ieu, basis AS YouTuber Jake Barford nyandak ka Twitter kalawan klaim ngeunaan FIFA 23. Cenah yén édisi salajengna kaulinan urang bakal leuwih goreng ti miheulaan na dina watesan glitches, ngajéntrékeun salaku dasarna “pegat:”

YouTuber FIFA nyatakeun yén anjeunna nyéépkeun dua taun ka pengker damel sareng EA dina Papan Desain na pikeun édisi kaulinan 2023. Di dinya, saur anjeunna, anjeunna diajar yén “dasar kode dasar kaulinan éta lami teuing sareng parantos diwangun dina teuing. lila pikeun ngalereskeun.” Ieu ngandung harti yén pamekar teu tiasa ngadamel parobihan anu dipikahoyong ku sadayana.

éta 2024 édisi game bakal ngagunakeun ngaran EA Olahraga FC

Kusabab dileupaskeun dina Oktober, FIFA 23 bakal janten pertandingan terakhir anu nanggung judul anu kasohor di dunya. Dina Méi 2022, EA ngumumkeun yén aranjeunna parantos pisah sareng badan pamaréntahan maén bal FIFA saatos gagal ngahontal perjanjian ngeunaan lisénsi. Gantina, édisi 2024 game bakal ngagunakeun ngaran ‘EA Sports FC.’

Nalika wangsit Barford tiasa nguciwakeun pamaén di sakumna dunya, anjeunna nyarankeun yén parobihan 2024 tiasa mangpaat pikeun pangguna. “EA geus salawasna dihijikeun ka FIFA, sabab ngadalikeun loba naon EA bisa jeung teu bisa ngalakukeun jeung kaulinan,” jelasna. “Sakali EA leungit lisénsi FIFA na, EA bakal boga pilihan pikeun nyieun sababaraha kaputusan utama anu sabenerna bakal ngarobah kaulinan”.

Masalah jalan panjang

Upami klaim Barford ngeunaan dampak négatip FIFA dina maén bal leres, maka parobihan éta moal caket pikeun panggunana. Pamaén FIFA parantos ngawadul ngeunaan glitches mangtaun-taun, kalayan édisi 2022 kaulinan dikritik khusus dina média sosial sareng YouTube.

Hukuman dileler pikeun fouls luar kotak

Gangguan anu rutin dikaitkeun sareng FIFA 22 kalebet kiper anu goréng pisan, pinalti dileler pikeun pelanggaran di luar kotak, sareng AI nyetak gawang sorangan anu pikaseurieun. Dina April, pangguna Twitter anu namina Kennedy malah ngabagikeun pidéo dua pendukung anu kumaha waé milarian jalan ka lapangan:

Keluhan séjén anu dipiboga ku sababaraha pamaén FIFA nyaéta seueur promosi dina fitur Ultimate Team na. Saatos pengumuman kauntungan EA pikeun Q1, YouTuber Fuzzball40 ngaluarkeun pidéo anu nyorot masalah éta. Anjeunna nyatet kanaékan 20% panyadia dina pesenan bersih jasa langsung – anu kalebet mésér Poin FIFA – dugi ka $ 5,45 milyar.

Fuzzball40 atribut kanaékan ieu sababaraha promos “konyol”. “Kuring yakin urang ngan boga total tilu minggu dina siklus kaulinan taun ieu tanpa promo, kawas kartu husus,” paparna. “Éta nyorong jalma nyéépkeun seueur artos pikeun poin FIFA pikeun kalibet sareng jumlahna nunjukkeun éta.”


#Laporan #Kauntungan #Nalika #Youtuber #Ngungkabkeun #FIFA #Rusak