Tag Archives: kaulinan

Nyieun Dunya kaulinan slot

Nir Ronen

VSO News spoke kalawan Nir Ronen, lulugu komérsial sarta operasi perwira Spinominal urang, pikeun meunangkeun wawasan na kana dunya anyar supplier ngeunaan kaulinan slot.

Numpak ombak

supplier kaulinan basis Israél Spinominal geus tumuwuh saprak peluncuran taun 2014. Sakali hiji parusahaan leutik, pamekar ayeuna saingan utama dina spasi slot online, kalawan portopolio leuwih 300 judul tur nambahkeun 1-3 kaulinan anyar per bulan. .

Rilis anyar parusahaan Egyptian Tale mangrupa bagian tina Spinominal Universe, runtuyan kaulinan interconnected kalawan téma sarupa jeung mékanika. Nawiskeun téma Mesir Kuno sareng Mega Jackpot sanilai 1000x saham, judulna nembé nembé sumping. VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu.

Dibikeun popularitas Dongeng Mesir di VSO News kantor, urang diuk handap kalawan Nir Ronen, lulugu perwira operasi komérsial sarta supplier, pikeun manggihan ngeunaan Spinominal Semesta na kumaha eta mantuan pamaén ngawangun sambungan kalawan kaulinan.

Anjeun ngagabung Spinominal salaku manajer ngembangkeun bisnis di 2018. Kumaha geus parusahaan robah dina opat taun saprak lajeng?

Nalika kuring ngagabung Spinominal, urang ngan boga ngeunaan lima pagawé. Dina waktos éta, kuring anu mimiti fokus kana bisnis di perusahaan, sateuacan urang ngan ukur ngurus produk.

Kami pencét ombak sareng kami terus naék

Lajeng, 2018 ditandaan ékspansi badag urang. Dina ahir taun éta, urang ngarilis hit badag kahiji urang, Demi Gods II. Kami parantos ngarobih platform dimana kami ngembangkeun kaulinan kalayan sékrési éta. Hasilna éta endah tur kinerja kaulinan bener masihan kami hiji dorongan badag. Kami pencét ombak sareng kami terus naék. Urang masih numpak eta kiwari!

Naon rusiah nyadiakeun kaulinan anyar seru on rutin?

Éta ngeunaan ngarencanakeun produk anjeun leres. Kami mendakan yén pamaén resep kana parobihan antara kaulinan – anjeun moal tiasa masihan aranjeunna kaulinan anu sami unggal waktos – tapi pamaén ogé resep kana mékanika anu aranjeunna karasaeun. konci teh nyaeta pikeun ngarobah kaulinan anyar dina cara sapertos nu urang innovate cukup bari ogé nyadiakeun hal anu wawuh ka pamaén.

Naon jenis fitur pamaén slot modern hayang ti kaulinan maranéhanana?

pamaén slot anu panongton badag jadi bener gumantung kana umur maranéhanana, wewengkon jeung sajarah jeung industri. Lamun anjeun buka pamaén anu biasa maén dina casinos dumasar tanah-, Contona, aranjeunna bakal resep jenis pisan husus tina kaulinan Palasik.

Di sisi anu sanésna, pamaén anyar Asia atanapi Éropa Tengah milarian kaulinan gaya epik. Pikeun pamaén éta, kami ngaluncurkeun fitur Spinominal Universe énggal. Kami ngadopsi tren kontén modéren, sapertos Marvel sareng Disney, pikeun nyiptakeun kanyataan umum tina sababaraha alur carita anu aya babarengan.

kaulinan Kakaisaran Mesir hirup babarengan dina kanyataanana sarua

Urang nerapkeun ieu kana kaulinan urang kawas Mesir Dongeng, nu mangrupa bagian tina storyline Kakaisaran Mesir. Sakabéh kaulinan Kakaisaran Mesir hirup babarengan dina kanyataanana sarua jeung babagi fitur dasar sarua jeung elemen. Ku cara éta, pamaén bakal salawasna mikawanoh elemen tangtu dina kaulinan béda.

Naon fitur sejenna Dongeng Mesir gaduh nu ngajadikeun eta nangtung kaluar ti séjén liang ?

Carita Mesir henteu ngagaduhan carita khusus, tapi dasarna mangrupikeun gudang sadaya artefak sareng unsur anu béda ti Kakaisaran Mesir. Ieu kalebet Sphynx, kumbang Scarab, sareng sadaya simbol-simbol sanésna anu anjeun bakal mendakan sumebar di sapanjang séri.

Ngeunaan mékanika, urang gaduh fitur mésér anu mangrupikeun hal anu urang tambahkeun kana sadaya kaulinan urang. Pamaén bener-bener resep ieu sabab ngamungkinkeun aranjeunna maénkeun kaulinan anu dipikahoyong. Urang ogé boga kaulinan bonus na tilu jenis jackpots tetep. Éta progresif sareng lokal.

tampilan slot Story Mesir.

Teras anjeun gaduh fitur liar tambahan anu mangrupikeun hal anu seueur panyadia ningali salaku super saderhana, tapi upami anjeun nambihan narasi tambahan anjeun tiasa janten unsur anu pikaresepeun pisan. Ngagabungkeun ieu sareng animasi sareng setelan anu leres ngajantenkeun ieu pikaresepeun pisan.

Kumaha prosés ideation dianggo pikeun Alam Semesta?

Urang mikir béda dina 2022 ti taun-taun saméméhna. Baheula mah rada gélo. Urang kabeh asup ka kamar anu sarua sarta threw gagasan dina silih bari ngabogaan fun. Ieu prosés pisan disorganized.

Sagalana karasaeun gampang innovate

Nalika urang ngamimitian damel di Spinominal Universe, éta ngawatesan kami sareng nempatkeun kami dina tempat anu langkung teratur. Sagalana karasaeun gampang innovate. Kami nyobian ngarencanakeun unggal narasi sateuacanna ti mimiti dugi ka akhir. Lajeng ti éta storyline badag, urang mimitian balik kana detil keur unggal bab, nu dina hal ieu kaulinan.

Naon anu anjeun nyiapkeun salajengna pikeun Spinominal Universe?

Kami ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun lobi Spinominal kami sareng kami bakal nambihan fitur anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarambat dina pertandingan. Salaku conto, upami anjeun maén Demi Gods II, anjeun tiasa nampi pop-up kalayan narasi anu nyarioskeun ka anjeun ngeunaan hiji hal anu kajantenan di buruan sanés. Anjeun lajeng bakal boga pilihan pikeun pindah ka kaulinan ieu atawa nampik tur nuluykeun maén.

Tingali kana fitur naratif anu bakal diwanohkeun ku Spinominal.

Kami henteu hoyong pamaén urang bosen ku kaulinan anu aranjeunna maén. Kalawan fitur anyar ieu, lamun pamaén hayang robah a, aranjeunna tiasa buka lobi tur tingal kumaha Kaluaran séjén maranéhna bisa maénkeun sarupa hiji aranjeunna resep.

Urang ngagaduhan rencana anu ageung pikeun Alam Semesta, tapi kuring reuwas pisan ningali yén sadayana kabetot dina narasi. Ieu ngandung harti yén industri geus bener dewasa ayeuna. Éta sanés ngan ukur kaulinan buah. Kami leres-leres janten industri anu langkung dewasa sareng ngajantenkeun kuring bagja janten bagian tina inovasi ieu.

#Nyieun #Dunya #kaulinan #slot

Makau judi sirah mungkir laundering, kaulinan ilegal

Lantai kasino di Makau

Alvin Chau, inohong nonjol dina Makau urang judi pamandangan, nampik sababaraha biaya nu patali jeung ilegal judi di pangadilan Senén. [Image: Shutterstock.com]

Tuduhan ngalawan Alvin Chau

Alvin Chau, a-profil tinggi judi eksekutif di Makau, nampik tuduhan tina ilegal judi , laundering duit jeung ngajalankeun hiji sindikat kriminal salila sidang na dina Senén.

ditahan dina nawaran nuduh anjeunna ilegal judi di daratan Cina

Chau boga fungsi minangka pupuhu luncheon Suncity Macau, nu mantuan ngatur kagiatan pikeun pamaén luhur Cina urang. Dina Désémber 2021, sabulan saatos anjeunna ditéwak ku surat nawaran nuduh anjeunna judi ilegal di daratan Cina, anjeunna dikaluarkeun tina jabatanna.

Makau mangrupakeun hiji-hijina wewengkon Cina dimana kasino judi diwenangkeun.

Meuntas ka daratan Cina

Chau ngawartoskeun pangadilan Cina dina Senén yén anjeunna henteu nyandak bagian dina sagala kagiatan judi ilegal jeung yén anjeunna teu aub dina laundering duit, nurutkeun TDM penyiar umum.

Patarosan ogé geus diangkat ngeunaan kapentingan na di Filipina, sanajan anjeunna mertahankeun yén bisnis na diatur ku otoritas lokal.

garis bisnis Chau ngawengku, diantara hal séjén, ngalegaan garis kiridit ka gamblers saméméh ngumpulkeun hutang dina otoritas kasino. Salaku kalawan kasino judi , ménta kiridit oge ilegal di daratan Cina.

Chau nyatakeun yén teu aya grup na nawiskeun kiridit di luar Makau.

ngahasilkeun 25% tina 2019 sharing kaulinan di Makau

Banquet di Suncity mangrupikeun salah sahiji anu paling suksés di Makau sateuacan pandémik coronavirus. Numutkeun eksekutif industri, éta diwangun ku 25% tina pendapatan kaulinan Makau 2019, anu jumlahna $ 36 milyar. Industri junket parantos ambruk saatos Chau ditewak

Teu lila sanggeus Chau ditahan, sakabéh kamar VIP Suncity ditutup. Pesaing sanésna runtuh saatosna, kalayan larangan perjalanan, protokol COVID, sareng stigma négatip umumna nahan pasar.

Masalah di Makau jeung saterusna

Chau urang teu hijina junket ti Makau nyanghareup kasulitan légal. Dina Januari, Levo Chan, rengking kadua di industri, ditahan dina kacurigaan organisasi kriminal, laundering duit, jeung judi ilegal. Anjeunna sareng Chau duanana di panjara Makau.

Wewengkon Cina kidul kasohor ku tawaran hiburan anu mewah, khususna ngeunaan judi. Anyar-anyar ieu, jutawan Malaysia anu namina Lim Kok Thay ngalamar idin judi di daérah éta, jumlahna aya tujuh pelamar.

Aya ngan genep lisensi sadia.

Pasar Asia Tenggara ngagaduhan jalan anu panjang pikeun ningkatkeun citra na

Sanajan suitors jegud, pasar Asia Tenggara boga cara lila balik pikeun ngaronjatkeun gambar na. Di Filipina, tarung antara otoritas nagara sareng Mogul Jepang nyababkeun usaha kudéta di Resort Okada anu kasohor di Manila.

Leuwih sabtu minggu teh, 60 Vietnam ngungsi a kasino Cambodian. Kajadian ieu nandaan kadua kalina dina bulan ieu grup Vietnam geus lolos ti kasino Cambodian.

#Makau #judi #sirah #mungkir #laundering #kaulinan #ilegal

Grup Anti-kaulinan nyerang kaulinan ilegal di Pennsylvania

Liberty Bell

Grup anti-kaulinan lobbied Pennsylvania pikeun ngaleungitkeun kaulinan mesin-skill ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Laporan incriminating

Grup anu disebut Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran pikeun nutup kaulinan ilegal di Quaker State.

Tribunal anti-kaulinan dumasar kana pernyataan na kana analisa Pennsylvania Lottery anu ngungkabkeun kira-kira $ 650 juta karugian kusabab “kaulinan mesin anu teu diatur di sakuliah Pasamakmuran.”

Grup éta ogé nyarios yén Polisi Propinsi Pennsylvania, Kantor Jaksa Agung sareng Dewan Kontrol kaulinan Pennsylvania nyarios yén alat anu teu diatur haram sareng bahaya.

Kasulitan di Pennsylvania

analisis, nu ogé nyadiakeun apdet ngeunaan dampak kaulinan skill, mangka dampak ékonomi masif unintended ngagunakeun kaulinan unregulated.

kahareupna bakal ngahasilkeun leuwih ti $200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal “

“Dina laporan di handap ieu, kami nampilkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit tina kaulinan mesin anu teu diatur dina Pasamakmuran,” rinci laporan. Dina basa sejen, produk awal $ 14,9 miliar dijual antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi leuwih ti 4,4 persén leuwih luhur, anu dina gilirannana bakal ngahasilkeun leuwih ti $ 200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal dina mangsa éta. ”

Panaliti ogé ngungkabkeun yén, saprak 2017, jumlah mesin kaulinan skill di tempatna parantos ningkat 17 kali. Jumlah retailers kalawan sahanteuna hiji kaulinan skill ogé geus dikali dalapan, jumlah kaulinan skill ku genep, sarta mesin skill geus permeated unggal wewengkon nagara.

Numutkeun grup ékspansi anti kaulinan, tumuwuhna gancang tina kaulinan skill kudu mungkas.

“Analisis ieu kedah janten lampu beureum anu kedip-kedip pikeun anggota parlemén,” saur juru bicara Pennsylvanians Ngalawan kaulinan ékspansi Pete Shelly. “Waktosna, sakali sareng kanggo sadayana, pikeun ngecas hukum nagara sareng mareuman mesin ieu.”

ékspansi Scramble

judi di Pennsylvania nyaeta légal dina ampir kabéh bentuk, kaasup hirup jeung online, tambah tohan olahraga.

Nagara 16 casinos dijieun $ 5,04 milyar dina fiskal 2021-22, catetan anyar tinggi, nurutkeun Pennsylvania kaulinan Board Control. Éta $1.2 milyar langkung seueur tibatan taun fiskal sateuacana, anu masih rekor caket $600 juta.

Nanging, kamekaran gancang nyababkeun seueur perdebatan ngeunaan kumaha carana ngontrol pasar. Kiwari, perangna ngeunaan Prévalénsi kaulinan-mesin skill tetep pisan dilombakeun.

Pikeun grup kawas Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan, négatip dibawa ku mesin outweigh positip.

aranjeunna ngiringan pendapatan tina program pikeun manula anu dibiayaan ku Pennsylvania Lottery.

“Mesin ieu teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan,”Sa Shelly. “Éta ogé mawa kajahatan kana komunitas sakuliah nagara, sarta aranjeunna draining sharing tina program pikeun manula dibiayaan ku Pennsylvania lotre.”

Gubernur Pennsylvania Tom Wolf geus nyokot pendekatan taneuh tengah judi . Saatos nandatanganan undang-undang pikeun dilegakeun jangkauan online sareng judi bata-na-mortir, anjeunna ngingetkeun anggota parlemen di 2020 yén programna parantos nyayogikeun para maen judi sareng “loba” pilihan. Anjeunna ogé ngadamel gelombang dina 2021 ku nyatakeun yén anjeunna hoyong ngalihkeun pajak kaulinan ka dana bantuan SPP.

Sababaraha casinos lokal anu fined saméméhna taun ieu pikeun ngidinan konsumén kaasup judi di fasilitas maranéhna.

#Grup #Antikaulinan #nyerang #kaulinan #ilegal #Pennsylvania

CEO NetGaming Q & A: Pemurnian Feature-Beunghar slot Kaulinan

Obsess ku kreativitas

Ti kantor na di London, Malta jeung India, supplier slot NetGaming nyadiakeun brand kaulinan unik -na pikeun pasar sakuliah dunya. Tim pamekar, panyipta sareng inovator anu parantos bangga kana “obsesi” sareng kreativitas – hiji hal anu jelas dibuktikeun dina slot anu aranjeunna ngahasilkeun.

tawaran slot newest NetGaming urang, Naga Bénténg – Battle of the Castle, showcases gaya béda parusahaan. Jalan carita bertema fantasi, grafik 8-bit sareng nada tema anu ikonik parantos ngajamin kaulinan panganyarna ieu cocog pisan pikeun VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu.

Dibikeun kasuksésan kaulinan, VSO News spoke kalawan lulugu eksekutif NetGaming Pallavi Deshmukh. Anjeunna masihan na nyokot hal badag salajengna dina kaulinan slot sarta ngajelaskeun naha parusahaan mutuskeun hiji masihan release panganyarna hiji 80s gaya video kaulinan.

Anjeun parantos janten CEO NetGaming sababaraha taun ayeuna. Kumaha perusahaan tumuwuh sareng robih dina waktos éta?

Kami parantos jauh ti saprak 2019! Urang mimitian ku ngadaptar parusahaan di Malta, ngalamar lisénsi a, ngawangun RGS proprietary, sarta tungtungna meunang RNG urang jeung kaulinan Certified. Dinten, urang boga ayana di lima jurisdictions, tilu aplikasi lisénsi anyar keur lumangsung, urang datangna kalawan leuwih 30 kaulinan, sarta geus ngagabung gaya jeung sababaraha operator kaasup sababaraha merek pangbadagna di industri. Kakuatan tim parantos ningkat ku 50% nalika urang terus ningkat dina sagala aspek bisnis.

jadi bageur jeung cobaan pikeun minuhan kabutuhan customer

Kami reueus pisan kana naon anu kami capai dina waktos anu singget. Kami gaduh tim anu saé pikeun jalma-jalma anu gairah anu parantos kerja keras pikeun ngahontal tujuan anu kami tetapkeun pikeun diri urang sacara terus-terusan. Sanajan anggota tim senior di parusahaan boga pangalaman digabungkeun leuwih ti 50 taun, urang sadayana tumuwuh sakumaha parusahaan tumuwuh. Kurva learning geus thrilling jeung nangtang dina waktos anu sareng. Nilai inti kami saderhana pisan, bageur sareng nyobian nyumponan kabutuhan palanggan.

Naon anu anjeun bakal nyebutkeun hal badag salajengna dina kaulinan slot?

Ieu patarosan juta dollar!

Pasar crypto sareng non-fungible token (NFT) katingalina pikaresepeun pisan. Aya sababaraha sinergi anu tiasa dianggo ku dua industri pikeun nyiptakeun anu unik sareng pikaresepeun pikeun pamaén jaman anyar.

NetGaming ngumumkeun crypto sareng strategi NFT kami di ICE 2022. Kami ngarilis slot bertema Ape Mutant NFT munggaran di industri, Aped, dina Méi. Anjeun bakal manggihan opat aslina NFT Mutant Ape parahu keur pelesir Club milik NetGaming salaku simbol Mayar tinggi dina slot ieu. Dina bulan Séptember taun ieu, urang bakal ngarilis slot tema NFT kadua urang, Kasino Punks.

Aya sababaraha ideu sanés anu urang jelajah dina rohangan ieu. Nengetan deui ieu!

Taun ka tukang, anjeun nyarios yén anjeun hoyong diajar ruang streaming slot populér. Naha aya kamajuan di daérah éta?

Sumuhun, urang dimimitian fase kahiji proyek. Kami sering kalibet sareng sababaraha streamer populér pikeun ngahasilkeun ideu sareng kéngingkeun tanggapanana ngeunaan mékanika kaulinan.

Kami ngarencanakeun pikeun terus damel sareng streamer langsung

Kami ogé parantos ngaluncurkeun sababaraha promosi barang-barang giveaway anu kabuktosan janten pikaresepeun sareng ningkatkeun papacangan. Kami ngarencanakeun pikeun terus damel sareng streamers langsung.

NetGaming ngumumkeun deal sareng Livespins nembe anu kami resep pisan.

Dupi anjeun ngajelaskeun saeutik ngeunaan release anyar Naga Bénténg – Battle of the Castle pikeun pamiarsa urang anu teu wawuh jeung kaulinan?

Benteng Naga – Battle of the Castle mangrupikeun campuran unik tina arcade sareng kaulinan slot. Cai mibanda sababaraha fitur nu geus kungsi katempo dina slot tunggal. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling beunghar anu anjeun bakal mendakan di 2022.

slot dimimitian ku Colin nu Conqueror eyeing chests harta jeung lawang misteri di arcade pikeun nembongkeun rupa fitur. Pamaén bisa meunang atawa meuli mini-kaulinan anu kaungkap nalika kabayang mini-game ieu spinning. Aranjeunna tiasa meunang Pahlawan Lotre anu henteu terbatas, Pick Bonus Fortune, Treasure Chest Spins atanapi Dragon Free Spins.

Colin, soldadu gagah, gelut jeung komodo di Naga Free Spins.Lamun manéhna ngéléhkeun, manéhna indit dina lalampahan nu taya Free Spins. Di sisi anu sanés, upami naga maéhan pahlawan sakedik urang, Free Spins atos.

Sajaba ti fitur ieu, pamaén bisa darat wilds, multipliers, tunai ngéléhkeun sarta reels liar di acak. Ieu kaulinan volatility sedeng-tinggi pisan entertaining kalawan potensi meunang bets nepi ka 5.000x.

slot ieu katingal pisan unik, mere kaluar hiji vibe 80s video game. Kumaha ideu mimitina?

NetGaming hayang mawa kaulinan inovasi-disetir ka konsumén urang. Urang narékahan pikeun nambahkeun fitur unik sarta mékanika kana kaulinan urang nu terpadu pageuh jeung tema kaulinan. Kaulinan urang ngagaduhan seueur karakter sareng kapribadian. Aya seueur panalungtikan sareng pamikiran anu milih téma sareng mékanisme pikeun nuturkeun éta.

Generasi 80s pasti tiasa resonate kalawan kaulinan

Benteng Naga – Battle of the Castle diideuan ku pangalaman Kepala Produk Nat urang maén Goombas sareng Bowser di Super Mario. Aya geus sababaraha usaha pikeun ngagabungkeun arcade na liang nu geus kaliwat, kumaha oge, taya sahiji kaulinan geus nyadiakeun pangalaman nu kaulinan urang nyadiakeun pamaén kalawan. Butuh pamaén dina lalampahan dumasar-fitur kalayan loba antisipasi jeung nostalgia. Taun 80-an pasti bakal tiasa resonate sareng kaulinan sareng ngahargaan detil anu parantos kami tambahkeun.

Mana tina kaulinan Anjeun séjén nu paling populer di kalangan pamaén?

Unggal kaulinan urang nyieun di NetGaming meunang loba cinta jeung perhatian, tapi tungtungna hakim final nyaéta pamaén. Sababaraha kaulinan kami anu sanés anu kabuktian populer di kalangan pamaén urang nyaéta 3 Jokers Liar, Aped, Mansa Musa’s Golden Journey sareng sababaraha klasik urang sapertos The Book of Dracula and Treasures of Egypt.

Tungtungna, naon rencana NetGaming pikeun sésana 2022?

2022 parantos janten taun anu penting pikeun NetGaming dugi ka ayeuna. Kami neraskeun lintasan pertumbuhan ku ngarékam para nasabah énggal, nganteurkeun kontén anu langkung unik sareng lebet ka pasar énggal. Kami parantos investasi dina pamasaran sareng promosi anu ngabantosan urang ngawangun kasadaran merek dina komunitas iGaming. Taun ieu nandaan peluncuran kami kalawan 888casino na Entain, dua operator utama kalawan warisan euyeub, FTSE 250 jeung 100 pausahaan masing-masing na diantara pangbadagna tur pangalusna di industri. Entain khusus khususna sabab kuring damel di dinya langkung ti 10 taun.

Aya seueur deui anu sayogi pikeun NetGaming salami taun. Urang asup ka pasar AS. Kami ayeuna ngantosan lisénsi Michigan sareng New Jersey, tapi kami ngarep pisan pikeun diluncurkeun di AS dina 2022. Aya ogé sababaraha kaulinan anu langkung seru ngantosan dileupaskeun. Kami ngamimitian ngerjakeun peta jalan 2023 kami sareng henteu sabar pikeun nunjukkeun éta ka palanggan, afiliasi sareng streamer kami.

#CEO #NetGaming #Pemurnian #FeatureBeunghar #slot #Kaulinan

Kaulinan komérsial AS Nyetél Panghasilan Quarterly

Jalma cacah dollar AS

Panghasilan kaulinan komérsial di AS pencét catetan kuartal luhur dina Q2 $ 14,8 milyar. [Image: Shutterstock.com]

béntang saparapat

sharing kaulinan komérsial AS geus pegat catetan keur saparapat grossing pangluhurna dina sajarah pasar, pencét $ 14,8 milyar dina Q2. Asosiasi kaulinan Amérika (AGA) ngaluarkeun siaran pers dina Kemis ngumumkeun période pegatna catetan. Saméméhna sadaya-waktos luhur triwulanan nyaéta dina Q4 2021, jumlahna 3.3% langkung handap tina catetan énggal.

total H1 taun ieu 18% leuwih badag

Salila genep bulan mimiti 2022, kaulinan komérsial ngahasilkeun pendapatan $ 29.16 milyar, anu hartosna pasar nuju jalan pikeun nyetél catetan taun pinuh. Dibandingkeun sareng période anu sami taun 2021, total H1 taun ieu langkung ageung 18%. Upami éta ngarobih catetan, éta bakal nyirian taun kadua berturut-turut pendapatan kaulinan parantos pencét rekor luhur.

Ngobrol ngeunaan hasil anu pikaresepeun, CEO sareng présidén AGA Bill Miller, nyarios: “Kakuatan kami salami satengah munggaran 2022 ngagambarkeun paménta konsumen anu terus-terusan pikeun pilihan hukum ogé popularitas catetan kaulinan.”

Tingali leuwih deukeut

Ngarecah hasil Q2, $ 8,7 milyar dina sharing kaulinan kotor sumping ti liang . Olahraga tohan sharing total $ 1,42 milyar, ka luhur 59% ti Q2 2021 angka, bari sharing iGaming pencét catetan $ 1,2 milyar. Panghasilan kaulinan méja ogé ngaluncat langkung ti 18%, nunjukkeun kumaha operator komersil parantos ngaleungitkeun masalah kapercayaan anu tetep saatos pandémik.

Laju pertumbuhan rada ngalambatkeun dina kuartal nalika naékna bulanan taunan-taun. Ieu ngagambarkeun kumaha sabagéan ageung operasi kaulinan balik ka normal ngeunaan sataun katukang sanggeus masalah patali jeung pandemic nyebar.

waktos sampurna maén kaulinan

Tina 31 yurisdiksi sareng kaulinan komersil, 22 ngalaporkeun paningkatan tina hasil Q2 2021. Salapan nagara bagian nyetél catetan kuartal sadaya waktos, kalebet Pennsylvania, New York, Nevada, sareng Massachusetts.

ngabuktikeun kelincahan sareng kateguhanna dina dua taun katukang”

Bari CEO Aga Gedang dicatet yén séktor kaulinan komérsial aya dina lagu pikeun set hiji catetan taunan anyar taun ieu, anjeunna ngadesek caution dibere isu sabudeureun inflasi jeung tantangan di workforce nu. Aya ogé kahariwang ngeunaan kamungkinan resesi anu aya anu tiasa ngirangan belanja konsumen sacara signifikan. Nanging, Miller yakin yén séktor éta diposisikan saé pikeun ngabéréskeun ieu, nunjukkeun yén operator “parantos ngabuktikeun katangkasan sareng daya tahan dina dua taun ka pengker.”

Hasil kaulinan tribal teu kaasup dina inohong Aga. Komisi kaulinan Nasional India nembe ngungkabkeun yén pendapatan kaulinan pikeun operator suku taun ka tukang pencét rekor luhur $ 39 milyar.

#Kaulinan #komérsial #Nyetél #Panghasilan #Quarterly

Kalamba Kaulinan CCO Ngabahas Rumble Ratz Megaways

Andrew Crosby

Sateuacan sékrési Rumble Ratz Megaways, VSO News parantos nyarios sareng Kalamba Games CCO Andrew Crosby pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan sékrési anu bakal datang.

Inovasi mangrupakeun konci

Ngaliwatan dasarna di Malta sarta Polandia, Kalamba Kaulinan geus nyadiakeun online inovatif liang pikeun industri judi saprak 2016. supplier nu kiwari leuwih 70 judul pikeun ngaranna, kalawan téma mimitian ti dataran Afrika ka kapal bajak laut Karibia. .

Pelepasan Kalamba anu bakal datang, Rumble Ratz Megaways, nembé parantos suksés VegasSlotsOnline News‘ Slot Minggu. Genep-reel Megaways slot diatur dina dunya mouse dina quest pikeun emas – jeung ucing jahat.

Sateuacan pertandingan resmi disiarkeun dinten Rebo, VSO News diuk handap kalawan lulugu komérsial Kalamba Andrew Crosby pikeun wawasan inovasi slot jeung release anyar sorangan.

Anu mimiti, anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan Kalamba Games sareng peran anjeun dina perusahaan?

Kalamba parantos aya ti taun 2016, janten sakitar lima taun. Dua ko-pendiri kami gaduh seueur pangalaman dina dunya kaulinan.

Mimitina, kaulinan Kalamba disebarkeun ngaliwatan program Relax Gaming Silver Bullet, tapi ayeuna urang ogé gaduh Server Kaulinan Jauh sorangan, BullsEye, dimana urang ngabentuk perjanjian platform-to-platform sareng operator langsung. Éta hartina sakabéh rentang kaulinan urang geus sadia, total sabudeureun 70+ judul.

Kuring ngagunakeun pangalaman kuring saméméhna pikeun nyobaan ningkatkeun produk sorangan

Kuring pribadi ngagabung Kalamba dina Maret taun ieu sanggeus lima taun stint kalawan Relax sarta saméméh éta, abdi éta kapala kasino jeung Bapak Héjo. Teras, sateuacan éta, kuring damel tujuh taun sareng NetEnt. Kalayan Kalamba kuring ngatur Pemasaran, Manajemén Akun sareng Departemén Komersial. Kuring ogé boga leungeun dina ngamekarkeun produk ahir, jadi kuring make pangalaman saméméhna kuring nyoba ngaronjatkeun produk sorangan.

Dumasar kana sagala pangalaman éta, kumaha saur anjeun pamaén slot modern pilari di buruan?

Kecap inovasi sok dipaké tapi lamun bisa innovate on mékanika kaulinan aya na judul populér lajeng éta hiji hal pikeun meunangkeun pamaén bungah ngeunaan. pamutahiran konstan dina hal ieu mangrupa hal kuring néangan salaku pamaén slot sorangan. Nalika kuring leres-leres muka halaman wéb sareng maén dina sékrési panganyarna, hal anu kahiji anu kuring lakukeun nyaéta pariksa mékanika sareng ningali naha kuring tiasa ngahubungkeun éta kana kaulinan anu kuring resep baheula.

Ayeuna kana Rumble Ratz Megaways, pelepasan anu bakal datang. Dupi anjeun ngabejaan pamiarsa urang saeutik saeutik ngeunaan kaulinan ieu?

Kami nandatanganan perjanjian lisénsi sareng Big Time Gaming, anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan Megaways kana judulna. Ieu sanes kaulinan Megaways baku Anjeun. Ieu muterkeun pisan béda jeung Kaluaran séjén kaluar dinya.

beurit sabenerna berinteraksi sareng reel-set

Biasana, mun anjeun maénkeun kaulinan Megaways, anjeun boga angka béda tina odds Megaways. Kalawan Rumble Ratz, beurit sabenerna berinteraksi sareng reel-set. Lamun darat dina cheeseboard handapeun salah sahiji beurit, eta bisa ningkatkeun cara meunang dina spin hareup jeung spin babarengan sanggeus éta nepi ka ucing mucunghul di luhur sarta mulih reels ka kaayaan aslina.

Ieu kaulinan on Megaways jeung pasti moal baku. Jigana éta naon metot ngeunaan eta. Sajaba ti éta, anjeun boga meuli bonus atawa fitur ‘HyperBonus’ dimana Anjeun bisa meuli bonus, tur aya tilu tipena béda multipliers varying.

Lian ti éta, kuring nyangka éta ngan ukur téma abad pertengahan anu unik sareng kuring resep kanyataan yén aya ucing di jerona anu sok nongkrong di tukangeun patandingan ngantosan muncul. Ku kituna éta bener senang teuing.

Kumaha ideu mimiti muncul?

Kuring teu pribadi aub kalawan gagasan awal sakumaha eta dimimitian saméméh kuring ngagabung parusahaan. Najan kitu, anjeun biasana meunang ide ka montir a lajeng tim math meunang aub ningali lamun bisa neruskeun kalawan gagasan atawa henteu. Bisa jadi teuing volatile atawa meureun aya hal dina konsép anu bisa abused.

Gayana bakal cocog sareng modél matematika éta

Upami anjeun teras kéngingkeun keletik anu ageung sareng sadayana resep kana éta, maka anjeun nuju nuju ka gaya maén seni. Gaya bakal cocog model matematik di tengah.

Naon deui anu disiapkeun Kalamba Games?

Kami parantos nyiptakeun fitur kaulinan anu pikaresepeun sapertos anu kantos – disebut Hit ‘N’ Roll. Dina kaulinan bonus sorangan, Anjeun meuli fitur lajeng meunang kabayang spinning. Dina roda éta, anjeun bisa meunang nepi ka 50.000x stake Anjeun, jadi lamun bener ningkatkeun jumlah alungan anjeun bisa spin sarta anjeun bisa nempo 1.000.000+ nilai ngaliwatan.

Ieu nyiptakeun pikagumbiraeun nyata dina kaulinan, ku kituna urang mimiti nambahkeun fitur kana judul urang nu bakal datang. Salah sahiji kaulinan sapertos nyaéta Joker Lanterns, dumasar kana judul Joker Supreme sareng Joker Max anu populér. Teras urang bakal ngagaduhan Joker Max Hit ‘N’ Roll sareng Goblins sareng Gemstones Hit ‘N’ Roll ogé.

Ogé, kaulinan Megaways munggaran urang téh Machina sarta kami bade ngadamel Machina Reloaded Megaways, nu bakal tweaked ti aslina. Éta bakal kaluar dina 22 Séptémber. Ogé, abdi teu tiasa ngaleupaskeun rinci acan, tapi awas pikeun release game premium on November 30th. Ieu bakal kaulinan Megaways pisan metot.

#Kalamba #Kaulinan #CCO #Ngabahas #Rumble #Ratz #Megaways

makuta Sydney kasino tungtungna dimimitian Operasi kaulinan

Sydney makuta

makuta Sydney kasino bisa ngajalankeun operasi kaulinan na dina Senén, leuwih ti 18 bulan sanggeus harta dibuka. [Image: Shutterstock.com]

Lila datang

makuta Sydney kasino di Barangaroo tungtungna bisa ngamimitian operasi kaulinan na, leuwih ti 18 bulan sanggeus operasi non-kaulinan Resort urang dimimitian. AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) lanté kasino utama ayeuna dibuka pikeun bisnis; tawaran kaulinan VIP pinuh moal pinuh siap dugi Oktober.

dianggap teu cocog pikeun nyekel lisénsi kasino di propinsi

Perusahaan induk kasino, Crown Resorts, mangrupikeun alesan naha kasino henteu tiasa ngamimitian nalika pangwangunan parantos réngsé. Pausahaan ieu dianggap teu pantes nyekel hiji lisénsi kasino di propinsi salaku hasil tina gagalna éksténsif dina operasi mibanda sipat kasino aya.

fokus badag dina kaulinan méja

Lantai utama dina anggota-hijina Crown Sydney boga 160 méja béda, salian 66 méja éléktronik. Aya ogé 30 salons swasta sadia salaku bagian tina fasilitas VIP. Henteu aya mesin slot dina tawaran khusus VIP, kalayan ukuran bet minimum AU $ 20 (US $ 14). Jalma bisa meunang aksés ka kasino di bebas lamun aranjeunna bagian tina program Crown ganjaran.

tingkat kapentingan geus ngaleuwihan ekspektasi urang”

Diomongkeun ngeunaan réspon ka tanggal ngeunaan peluncuran kasino sipat, lulugu eksekutif Crown Sydney Simon McGrath ceuk: “Tingkat dipikaresep geus ngaleuwihan ekspektasi urang dina watesan kaanggotaan. Kuring pikir urang bakal dina laju anu lumayan lumayan gancang. ”

Henteu écés naon tujuan finansial Crown pikeun operasi kaulinan anyar na di Sydney.

Nyanghareupan rupa-rupa masalah

Crown Resorts sigana tungtungna réngsé operasi sakuliah Australia. Sapanjang taun katukang, éta parantos janten subyek panilitian mandiri di Australia Kulon, Victoria sareng New South Wales. Hasil tina unggal investigations ieu éta Crown Resorts katempona teu pantes pikeun nyekel sagala lisénsi kasino Australia. The rationale awal pikeun panalungtikan éta laporan média Crown Resorts ‘kajahatan diatur ngaliwatan junkets roller tinggi, kitu ogé mistreatment miboga addicts judi .

overhauling prosedur na, manajemén jeung dewan

Pausahaan geus nyokot léngkah éksténsif pikeun nyobaan janten pas sakali deui nyekel hiji lisénsi kasino. Éta parantos ngarobih prosedur, manajemén, sareng dewan pikeun nyumponan tungtutan régulator. Pausahaan ogé geus kaala ku firma ekuitas swasta AS Blackstone dina deal AU $ 8.9 milyar (US $ 6.2 milyar). Mahkota ieu dibéré lisénsi saratna pikeun tawaran kaulinan dina casinos Sydney dina Juni; Lisensina valid dugi ka akhir taun 2023. Perusahaan masih ngantosan ngadangu upami aranjeunna tiasa kéngingkeun lisénsi saratna.

#makuta #Sydney #kasino #tungtungna #dimimitian #Operasi #kaulinan

Séktor kaulinan Cyber ​​​​Serangan Naék 167% Dina Taun Katukang

'System Dina Serangan' dina layar

Serangan cyber sektor kaulinan ningkat 167% salami 12 sasih. [Image: Shutterstock.com]

Wawasan héran

Serangan cyber sektor kaulinan parantos ningkat 167% salami 12 sasih. Firma Cybersecurity Akamai ngaluarkeun laporan anyar ngeunaan masalah éta, nyorot sababaraha tokoh konci ngeunaan serangan digital.

Perusahaan AS mangrupikeun target utama pikeun peretas

Laporan anu judulna ‘Kaulinan Awakened,’ kapanggih yén pausahaan AS éta target perdana pikeun hacker. Salajengna dina daptar nyaéta Swiss, dituturkeun ku India, Jepang, Inggris, sareng sababaraha nagara Éropa sareng Asia.

Salah sahiji bentuk utama serangan kaprah di séktor kaulinan disebarkeun panolakan-kaluar-of-jasa (DDoS), jeung industri akuntansi pikeun leuwih ti sagala sektor bisnis séjén. Industri kaulinan serangan DDoS akun pikeun 35% tina serangan anu lumangsung di sakuliah dunya.

Ancaman tumuwuh

Ngajéntrékeun alesan di balik angka rising, Akamai strategist senior pikeun industri hiburan jeung média Jonathan Singer ceuk: “Salaku aktivitas kaulinan geus ngaronjat sarta mekar, jadi boga nilai disrupting eta ngaliwatan serangan cyber.”

Numutkeun laporan RiskIQ ningali taun 2021, kajahatan maya ngarugikeun organisasi $1.79 juta unggal menit.

Cenah tujuan utama serangan éta maok aset kaulinan. Numutkeun Singer, ancaman anyar terus-terusan muncul, khususna nalika kaulinan awan parantos muncul dina jaman ayeuna. Aya ogé tingkat pamaén anyar anu langkung ageung asup kana rohangan, seueur anu janten target utama pikeun peretas.

Langkung seueur pamaén, langkung seueur masalah

Loba wawasan metot séjén muncul dina laporan.

Ieu nunjukkeun yén pandémik COVID-19 nyababkeun paningkatan anu signifikan dina kagiatan industri kaulinan. Numutkeun laporan éta, teu aya tanda-tanda anu jelas ngeunaan kamekaran ieu ngalambatkeun sanaos ngagampangkeun larangan. Kagiatan ngaronjat ieu saluyu jeung ngaronjatna jumlah serangan cyber, utamana dina hal serangan aplikasi wéb.

perhatian utama sejen pikeun pausahaan judi nyaeta ransomware. Dina Juni taun ieu, serangan ransomware ngarah ka panutupanana genep casinos di Oklahoma.

#Séktor #kaulinan #Cyber #Serangan #Naék #Dina #Taun #Katukang