Tag Archives: kasino

Genting boga “Kasempetan Strong” pikeun Makau kasino Lisensi

Genting kasino

Numutkeun analis industri, portopolio non-kaulinan Genting Grup urang, nu ngawengku dua taman tema pangbadagna Asia, nempatkeun eta dina posisi kuat meunang lisénsi kasino kacida coveted Makau urang. [Image: Shutterstock.com]

Ucing diantara japati

operator judi Global Genting Grup heran diasupkeun perang Panawaran pikeun lisensi kasino Makau dua minggu ka tukang. Ayeuna, laporan panganyarna ti analis jeung executives Asia-nyanghareup nunjukkeun yen parusahaan boga kasempetan kuat pikeun ngarebut lisénsi ti salah sahiji genep operator utama Makau.

disuruh masuk”

Numutkeun kana Reuters dilaporkeun dina Kemis, grup nu dipingpin ku billionaire Malaysia Cina Tan Sri Lim nawarkeun loba banding kana gagasan Beijing pikeun Makau. Kanyataanna, anjeunna ngusulkeun yén Genting “bakal wanti ka datangna dina” kalawan tawaran.

Pamaréntah Wewengkon Administratif Husus (SAR) geus allocated ngan genep lisensi ka tujuh Ngalamar, kalawan genep concessions ayeuna alatan kadaluarsa ku tungtung 2022. incumbents operasi di Makau saprak 2002 ayeuna nyanghareupan prospek dire Genting ngagantikeun aranjeunna, sarta insiders. industri ngira-ngira yén éta bakal ngagambarkeun overhaul pangbadagna Makau di leuwih ti 20 jeung.

Reuters geus dicutat Ben Lee, pangadeg Makau consultancy kaulinan IGamiX, ​​nyebutkeun Genting “boga kuat kasempetan pikeun outsting salah sahiji incumbents”.

Operator dina leungeun Cina

Sanajan Genting ayeuna teu boga kasino Makau, éta pamaén global kalawan sipat kaulinan di AS, Inggris, Malaysia jeung Singapura. Sanajan kitu, sakumaha dilaporkeun ku ReutersLee ceuk tukang Genting sarta sinergi jeung Beijing nyadiakeun kasempetan nyata pikeun ngaganggu status quo di hub judi .

atraksi pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia

Genting geus financed sababaraha investasi non-kaulinan na di Cina, kayaning Resort ski dipaké dina Olimpiade Usum tiis 2022. Sajaba ti éta, analis nyarankeun yén draw pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia, Genting SkyWorlds. sareng Genting Highlands, anu cocog sareng agenda Beijing sapertos sarung tangan.

Beijing geus lila hayang Makau ngudag wisatawan asing ku kaluar judi . Analis Maybank Samuel Yin Shao Yang ngécéskeun yén sanaos paréntah anu diulang-ulang pikeun “kurang difokuskeun kana VIP Cina sareng langkung seueur kana non-kaulinan”, industri éta “rada mayar jasa pikeun ideu.”

Nalika perang panawaran lisénsi panas sareng seueur anu kaleungitan, operator incumbent ayeuna “kudu ngalihkeun filosofi éta,” saur Yang. Samentara éta, ceuk Genting “tiasa nawiskeun pamaréntah Makau naon maranéhna nyata nyebutkeun aranjeunna hoyong.”

Marengan Genting Malaysia-kantor pusatna, tujuh Ngalamar pikeun genep lisensi tilu pausahaan dumasar di Nevada: Sands Cina, MGM Resorts, sarta Wynn Makau, kitu ogé Galaxy Hiburan, Melco Resorts, sarta MJM Holdings dumasar di Asia.

Gugup di Nevada?

Sedengkeun dina Salasa, bebas Nevada deeming anceman Genting ka tilu operator basis AS di Makau “langkung oddity ti annoyance a,” tegangan antara Cina jeung AS bisa cet gambar badag tur leuwih pulitik.

Konsultan kaulinan Lee ayeuna percaya nyaéta:

Panginten janten kasempetan anu sampurna pikeun Beijing ngaleungitkeun hiji Amérika (panyekel konsési) upami henteu dua.

Dina Senén, tekanan dina kaulinan tawaran lisénsi-patok tinggi inténsif sanggeus biasa di casinos Makau soared. Kanaékan éta saatos SAR ngumumkeun rencana pikeun ngijinkeun grup wisata ti daratan Cina balik ti Nopémber.

#Genting #boga #Kasempetan #Strong #pikeun #Makau #kasino #Lisensi

Adelstein Tangis Curang Saatos Hustler Kasino Nyauran ‘Mustahil’

Hustler kasino hirup

Garrett Adelstein (kénca) jeung Robbi Jade Lew (katuhu) nyanghareupan silih on Twitter sanggeus dimungkinkeun dina nelepon luar biasa dina Hustler kasino Live. [Image: Hustler Casino Live stream]

Telepon pahlawan atanapi kaulinan kotor?

Kemis wengi urang Hustler kasino Live stream éta saksi kana panggero poker luar biasa minggu ieu. Ieu sumping ti pamaén poker Amérika Robbi Jade Lew, anu ngaku Garrett ‘GMan’ Adelstein $ 135,000 dina $ 269,000 pot dua jam kana aliran. Naon dijieun move ieu signifikan, kumaha oge, éta anjeunna disebut na tilu-alungan sadayana dina push on péngkolan kalawan ngan hiji J-tinggi.

Hirup Hustler kasino bagikeun momen dina Twitter:

Lamun Adelstein visibly bingung questioned naha anjeunna nelepon ku leungeun goréng sapertos, anjeunna ngawaler: “Kusabab anjeun teu boga masalah.” Téhnisna anjeunna leres, sabab GMan 8-7 aya di tukangeun J♣-4♥ na dina papan 10♥-10♣-9♣-3♥. Tapi Adelstein henteu yakin kana katerangan Lew.

Twitter parantos janten medan perang

Salaku ayeuna ilahar dina kontrovérsi dunya poker, Twitter geus jadi battleground sanggeus kajadian. Dina runtuyan tulisan, Adelstein ngécéskeun naon pangna anjeunna yakin Lew mungkin geus ditipu dina panggero “teu mungkin”. Samentara éta, Lew ngaklaim yén GMan “ngancam anjeunna” nalika kaméra dieureunkeun rolling.

Kumaha turunna?

Dina kaulinan No-Limit Hold’em Kemis, Adelstein ngaluncurkeun $ 400 sateuacan Lew ningali kartu sareng ngumpulkeun $ 800 salajengna pikeun ngalakukeun. Ieu narilep ka Adelstein anu ngumpulkeun $ 3.000. Lew nelepon nyekel J♣-4♥. Flop kaluar 10♥-10♣-9♣, masihan Adelstein siram lempeng kabuka. Anjeunna mingpin kalungguhan pikeun $ 2,500 sareng sakali deui Lew nyauran sareng J-tinggi na. Giliran henteu penting 3♥. Adelstein mingpin $ 10,000 sateuacan Lew naros ka $ 20,000. triple alungan Adelstein ieu kadorong, sarta Lew diperlukeun pikeun nelepon anjeunna sésana $ 109.000 pikeun nuluykeun.

Nalika Lew sabenerna nelepon, malah komentator Bart Hanson ditinggalkeun bingung. “Aya naon di dieu?” Manéhna nanya. “Bisa jadi éta kartu ieu misread dina bagan atawa naon?” Aranjeunna sapuk pikeun ngajalankeun eta dua kali, sarta Adelstein ditutup duanana walungan. Lew némbongkeun na J-tinggi pikeun scoop pot patut $269.000. Usahana pikeun ngajelaskeun kaayaan éta sakedik pangaruhna kana GMan. “Kuring henteu ngartos naon anu lumangsung ayeuna,” saur anjeunna, ningali ka kamar, nambahan:

Éta henteu lucu pisan pikeun kuring.”

Lew neraskeun ngaku yén anjeunna nelepon kusabab anjeunna terang yén lawanna bluffing. “Éta sanés ngeunaan naon anu kuring gaduh, éta ngeunaan naon anu kuring pikir anjeun henteu gaduh nalika anjeun maén ngalawan kuring,” saur anjeunna ka lawanna. “Anjeun ngantepkeun kuring ngalakukeun ieu ka anjeun terakhir waktos urang maén ogé.” Samentara éta, GMan melong ka kajauhan saolah-olah néangan kaméra Punk’d.

Duanana pamaén geus saprak dikonfirmasi yén Lew engké balik $ 135.000 mun Adelstein, anu mutuskeun leumpang jauh ti tabél sanggeus leungeun lumangsung. GMan engké dianggap ngabalikeun duit ieu “plea kasalahan”.

Adelstein teu tahan niup

Saperti nu diharapkeun, komunitas Twitch poker geus vokal ngeunaan kajadian saprak Kemis wengi – teu leuwih ti Adelstein dirina. The Los Angeles-stakes luhur legenda nyandak kana Twitter pikeun masihan pikiran na:

Adelstein nganggap hal éta “teu mungkin” pikeun sagala pamaén anu conceptually understands kaulinan pikeun nelepon hiji péngkolan dina leungeun éta. Anjeunna ogé nyebatkeun yén anjeunna ningali aliran dua sesi sateuacana sareng Lew sareng nyimpulkeun yén anjeunna henteu kantos nelepon anu sanés “deukeut ka ieu sateuacanna.” Gantina, anjeunna ngaklaim anjeunna “sering tilepan catchers Bluff kana bets walungan, nelepon lamun leungeun-Na cukup kuat.”

GMan ogé nyandak masalah sareng réspon Lew saatos ngungkabkeun pananganna, ngalambangkeun katerangan sareng basa awakna “curiga pisan.” Anjeunna alleges yén anjeunna engké ngalaman diskusi jeung Hustler kasino Live ko-boga Ryan Feldman na Lew dimana anjeunna tétéla sadar anjeunna “mucking up.” Éta lamun Lew kudu sapuk pikeun ngabalikeun duit leungit ka Adelstein.

téhnologi nu hacks pamiarsa kartu

Dina postingan na, Adelstein rinci dua cara nu pamaén poker bisa curang dina aliran live, kaasup alat nu ngageter pikeun nandaan mun anjeun boga leungeun pangalusna sarta téhnologi nu hacks kana pamiarsa kartu. Bari jelas implying yén Lew mungkin geus ditipu, GMan ogé nerangkeun yén anjeunna yakin Hustler teu kalibet dina naon anu lumangsung.

Lew sareng Hustler ngabales

Tangtu, Lew moal éléh tanpa tarung. Pribumi California ogé nyandak ka Twitter pikeun debat kasusna dina dinten Jumaah:

Dina pos engké, anjeunna ngaklaim yén Garrett sabenerna “cornered” anjeunna sarta “ngancam” anjeunna sanggeus leungeun-Na. “Upami anjeunna ngagaduhan kabébasan pikeun masihan kuring neuteup maot dina kaméra, bayangkeun kumaha kaméra OFF sapertos kitu,” nyeratna. “Kuring ditarik kaluar tina kaulinan sareng kapaksa ngobrol sareng anjeunna dina lorong anu poék.” The poker pro ditambahkeun yén anjeunna bakal nembongkeun rinci lengkep pas.

Di tempat sanés dina Twitter, Hustler Casino Live ogé nyarioskeun kaayaan éta:

Perusahaan nyarios yén éta bakal ningali “unggal aspék kajadian sateuacan ngaleupaskeun hasil” tina panemuanna. Sanajan kitu, pos confirms yén maranéhna teu kapanggih bukti salah lian ti sangkaan dijieun ku Adelstein. Hustler ogé nyarios yén éta henteu aub dina bursa moneter antara dua pamaén.


#Adelstein #Tangis #Curang #Saatos #Hustler #Kasino #Nyauran #Mustahil

Staten Island ngalungkeun Hat dina ring keur kasino Lisensi

Staten Island Ferry

Présidén Staten Island borough ngadorong borough pikeun ménta salah sahiji tilu handap New York kasino lisénsi. [Image: Shutterstock.com]

Jieun pasualan

Kalawan tilu casinos datang ka kaayaan New York dina mangsa nu bakal datang, kompetisi pikeun maranéhanana pursuing lisénsi ieu panas nepi. Présidén Staten Island Borough Viyo Fossella nyorong borough New York City pikeun ménta salah sahiji lisensi. Salila konferensi pers Senén, Fossella tos hat wewengkon di ring, ceuk éta salah sahiji ti saeutik wewengkon di handap nu teu boga pilihan tohan live.

di situs proyék New York Wheel

Anjeunna yakin yén hiji Resort kasino bisa dianggo dina loka ngeunaan proyék New York kabayang, dimana Manhattan skyline di tukang. Anjeunna percaya yén pamandangan sareng fasilitas caket dieu langkung seueur di daérah sanés di nagara bagian New York. Manehna nanya operator kasino kabetot dina bagian tina New York kasino proyék pikeun pindah ka Staten Island pikeun katingal a.

Potensi situs dina pikiran

Fossella teu dibagikeun pikiran-Na jeung Komisi kaulinan State New York (NYSGC) atawa nu boga situs New York kabayang, New York City Ékonomi Development Corporation. Sanajan kitu, anjeunna ayeuna ngabagéakeun bubuka dialog jeung grup ieu.

Staten Island nyaéta pangkidulna lima borough New York City. Jalma bisa meunang ka Staten Island haratis ti Lower Manhattan dina Staten Island Ferry.

The New York Wheel ditunjuk minangka roda observasi pangluhurna di dunya, tapi proyék éta murag dina Oktober 2018 kusabab perkiraan biaya pikeun ngawangun struktur 630-suku naék tina sakitar $ 250 juta dugi ka ampir $ 1 milyar. Geus aya investasi kira-kira $ 200 juta nalika proyékna ditinggalkeun. Karya geus dijalankeun dina taun panganyarna pikeun berpotensi ngawangun kabayang leutik. Fossella teu ngalawan ngabogaan kabayang jeung kasino dina situs.

Seueur anu dipikaresep

Kalawan kaayaan néangan kanaékan sharing, pamaréntah masihan NYSGC lampu héjo pikeun ngaluarkeun nepi ka tilu handap lisénsi kasino New York. Aranjeunna bakal ngidinan casinos layanan pinuh, nawarkeun kaulinan tabel kawas, mesin slot, tohan olahraga ritel na poker . Harepan ayeuna nyaéta yén fasilitas judi anu aya di Queens sareng Yonkers bakal dilisensikeun. Genting urang Resorts Dunya saluran cai na MGM urang Kakaisaran Kota kasino ayeuna ukur nawiskeun mesin slot.

lisénsi bakal ngarugikeun ngeunaan $500 juta unggal

Aya loba spekulasi ngeunaan situs poténsial pikeun kasino a; usulan kalebet Times Square, New York Mets ‘Citi Field, sareng Hudson Yards. Loba operator kasino utama kabetot dina aub dina proyék kasino New York City, kaasup Bally urang, Las Vegas Sands, sarta Wynn Resorts. Lisensi masing-masing bakal ngarugikeun $ 500 juta.

Prosés aplikasi idin teu acan dimimitian, tapi aspék tangtu kriteria Panawaran dipikawanoh. Ngalamar kudu demonstrate sabaraha kualitas karya fasilitas kaulinan maranéhanana baris nyieun, boga jadwal ngembangkeun lumrah, sarta ngamaksimalkeun sharing pikeun kaayaan sarta locality.

#Staten #Island #ngalungkeun #Hat #dina #ring #keur #kasino #Lisensi

Nebraska Nagara munggaran dilisensikeun kasino muka panto na

Potongan pita

Nebraska munggaran kaayaan-dilisensikeun kasino geus dibuka. [Image: Shutterstock.com]

Hiji dorongan badag pikeun wewengkon

A kasino dilisensikeun kaayaan geus dibuka pikeun bisnis di Nebraska pikeun kahiji kalina dina sajarah.

Langkung ti 100 urang ngajajar di luar properti

WarHorse kasino Lincoln dibuka panto na Saptu isuk sanggeus upacara pribadi ringkes dina 10am. Langkung ti 100 urang ngajajar di luar harta pikeun ngadagoan pambukaan. Ratusan langkung jalma sumping ka fasilitas sapopoe, pamustunganana nyababkeun kabutuhan tempat parkir anu seueur.

kasino mangrupa kolaborasi antara Nebraska Equestrian Kahadéan jeung papayung Association (NHBPA) jeung Winnebago Suku Nebraska. Lori Thomas, lulugu perwira operasi pikeun NHBPA, commented on bubuka. Anjeunna nganggap éta impian anu leres sareng negeskeun yén fasilitas éta bakal ngabantosan panghasilan sareng hiburan pikeun masarakat Nebraska.

Pajabat miharep éta kasino anyar ogé bakal nyadiakeun hiji dorongan loba-diperlukeun kana balap kuda di nagara, kalawan rencana pikeun ngaronjatkeun nyata jumlah poé balap dina pacuan kuda Lincoln dimana kasino ieu lokasina.

Ngan pikeun ayeuna

WarHorse kasino Lincoln mangrupakeun fasilitas judi samentara, korsi ngeunaan 850 jalma sarta ngandung ngeunaan 400 mesin slot.

hotél, aula acara sarta loba réstoran

A kasino permanén diperkirakeun mangrupa muka dina lokasi anu sarua dina ngeunaan 18 bulan. Dina waragad ngeunaan $ 200 juta, éta bakal Fitur 1.300 mesin kaulinan, kaulinan méja, buku olahraga, kitu ogé hotél, spasi acara, sarta loba réstoran.

pamekar ogé miharep hiji muka kasino WarHorse samentara di Omaha, Nebraska 2023. WarHorse ngarencanakeun méakkeun leuwih ti $ 300 juta pikeun ngembangkeun hiji kasino permanén di Horsemen urang Park di kota. operator kasino ogé rencanana ngalakukeun hal sarupa di Selatan Sioux Kota.

Lila datang

Lance Morgan of Ho-Chunk Inc., parusahaan induk tina WarHorse, nyebutkeun pentingna Nebraska kasino lisénsi. CEO sareng présidén perusahaan nyarios: “Kami parantos ngusahakeun éta mangtaun-taun, sareng ningali éta hasil, éta ampir nyata. Sapertos, abdi sesah percanten.”

Teu dugi Jumaah yén Nebraska Balap jeung Komisi kaulinan resmi ngaluarkeun lisénsi pikeun WarHorse kasino . Sora komisi éta unanimous.

Bubuka kasino asalna ampir dua taun sanggeus Nebraskan milih pikeun ngidinan casinos on genep dilisensikeun lagu balap kuda di nagara. RUU législatif salajengna ngan ukur nampi persetujuan ahir dina Méi 2022.

Sateuacan kasino nampi lampu héjo, Nebraska Racing and Gaming Commission kedah ningali poténsi dampak anu aya dina komunitas lokal, fasilitas judi sanés, sareng industri balap kuda. Salaku hasil tina lawang tina Lincoln kasino , Nebrascans euweuh kudu meuntas wates pikeun kalibet dina kasino judi .

#Nebraska #Nagara #munggaran #dilisensikeun #kasino #muka #panto

Saham kasino Makau Soar sakumaha Cina Tour Grup mulih

Wangunan Pasir Cina

Dina tonggong warta yén Makau bakal ngabagéakeun deui grup wisata ti daratan Cina dina bulan Nopémber, biasa di casinos Wewengkon Administratif Husus geus soared, kaasup Sands Cina. [Image: Shutterstock.com]

Loba diperlukeun mulang

saham Sands Cina geus meunang 13% sanggeus CEO Makau Ho Iat Seng ngumumkeun grup wisata Cina daratan bisa balik deui ka hub judi dina bulan Nopémber. Dina sabtu minggu, lulugu eksekutif ngumumkeun yén Wewengkon Administratif Khusus (SAR) bakal ngaluncurkeun deui “skéma e-visa pikeun wisatawan daratan sareng ngijinkeun tur grup.”

MGM Cina jeung SJM Holdings biasa luncat 8% unggal

Sands Cina, cabangna Las Vegas Sands, nempo gain harga dibagikeun na pangluhurna diantara operator kasino Makau, sakabéh nu nempo tumuwuh mimiti Senén. Dumasarkeun kana Reuters, Saham Wynn Makau naek 7%, bari biasa MGM Cina jeung SJM Holdings ucul 8% unggal. Galaxy Entertainment, ningali saham na naek 10%.

Nalika Mekah judi ngabagéakeun grup wisata daratan Cina anu munggaran dina bulan Nopémber sakumaha anu direncanakeun, éta bakal nyirian pertama kalina dina tilu taun yén grup anu lumayan bakal nganjang ka Makau salaku hasil tina pandémik COVID-19.

Balik deui ka normal?

Sakumaha dilaporkeun Reuters, analis JP Morgan Hong Kong DS Kim outlined merits tina pengumuman anyar. Anjeunna ngadawuh: “The resumption of e-visa sarta wisata grup kedah ngurangan gesekan pikeun iinditan ka Makau, kitu ogé sinyal ka loba jalma yén éta téh OK didatangan”. Tungtungna, Kim ngungkabkeun rasa lega, nambahan: “Ahirna urang ngarasa urang tiasa nyarioskeun deui ka normal.”

Nalika perjalanan antara daratan sareng Makau parantos lumangsung salami dua taun ka pengker, para maen judi Cina ayeuna henteu tiasa nampi layanan e-visa anu aranjeunna dianggo sateuacan pandémik pikeun ngadamel pesenan grup instan. Pangunjung Cina ayeuna kedah mesen janjian visa, anu sateuacanna prosés persetujuan saminggu.

Dumasarkeun kana Reuters, Makau moal ngidinan grup ti unggal wewengkon Cina sakaligus. Sabalikna, pejabat bakal dikelompokeun sacara bertahap tina sababaraha propinsi. Fase kahiji bakal ningali grup anu diidinan ti Guangdong, Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, sareng Fujian. Propinsi ieu ngagambarkeun ampir 60% kunjungan darat ka SAR dina 2019.

Natal datang mimiti

pendekatan uncompromising Cina pikeun COVID-19 geus ngabalukarkeun ngarugikeun serius ka industri kasino Makau urang, utamana salaku nu maen judi daratan jawab ngeunaan 90% tina total panghasilan kasino yurisdiksi urang.

Sanajan kitu, sababaraha analis yakin pengumuman Sabtu urang ti CEO Makau sumping saméméhna ti ekspektasi. Aranjeunna ngan ukur ngarepkeun uih deui e-visa sareng perjalanan grup dina awal 2023, numutkeun Reuters.

Pikeun Sands jeung sasama operator kasino Makau-kaasup Wynn anu kahiji contemporaries na panawaran pikeun lisénsi kasino Makau anyar dina bulan Séptember-Natal sigana geus anjog mimiti.

#Saham #kasino #Makau #Soar #sakumaha #Cina #Tour #Grup #mulih

Trainwreck nelepon kedutan ‘korupsi’ pikeun larangan kasino online

kacilakaan karéta

Trainwreck parantos narékahan pikeun Twitch pikeun kaputusan pikeun ngalarang eusi kasino online anu teu diatur tina platformna. [Image: Trainwreckstv Twitch]

Trainwreck nyieun kasus

Salah sahiji streamer judi Twitch anu pang populerna nembe nyauran platform pikeun larangan anu bakal datang dina kontén kasino online, nganggap yén gerakan éta henteu konsisten sareng korup.

gogorowokan

Minggu ieu, Twitch ngumumkeun rencana pikeun ngalarang sadaya aliran anu aya hubunganana sareng kasino online anu teu diatur ku 18 Oktober, kalebet pasangan streamer umum Stake. Nyandak ka Twitter dina Kemis, Trainwreck nyebarkeun rant ngeunaan inconsistency tina larangan anu bakal datang lamun dibandingkeun jeung jurus Twitch ngeunaan tohan olahraga:

Niknam disebut “$13 miliar NFL deal cookie jar” partnership ditandatanganan antara boga Twitch, Amazon jeung NFL. Kasepakatan éta masihan Amazon hak ekslusif pikeun nyiarkeun Kemis Peuting Football (TNF) salami 11 taun ka hareup. Utamana, DraftKings nandatanganan kerjasama multi-taun sareng Amazon pikeun janten panyadia kasempetan ekslusif pikeun siaran TNF awal bulan ieu.

Isu kontroversial

Kaputusan Twitch pikeun nyaram judi kasino online anu teu diatur asalna saatos sababaraha kontrovérsi. Sugan nempatkeun paku dina Coffin nu, bagean deui dina sorotan pikeun sakabéh alesan salah minggu ieu alatan wahyu ngeunaan kecanduan judi ti streamer basis Inggris Jehad “Sliker” Mohammed. Anjeunna ngaku nyandak $ 300,000 ti sasama streamer sareng fans pikeun minuhan kecanduanana.

#TwitchStopGambling trending dina média sosial

Saatos streamer anu sanés nyanghareupan Sliker via Discord, hashtag #TwitchStopGambling mimiti trending dina média sosial, dirojong ku sababaraha nami Twitch anu terkenal kalebet Hasan Piker sareng Pokimane. Nunjukkeun dukungan pikeun larangan éta, tweet anu terakhir anu naroskeun ka pengikut masihan “resep upami kedutan kedah ngalarang judi” nampi jumlahna 318.1k resep.

Nanging, pikeun Trainwreck, hal-hal éta henteu saderhana. Dina Twitter, anjeunna gancang nunjuk kaluar yén Mohammed sabenerna leuwih addicted tohan olahraga ti iGaming, sarta anjeunna dikritik jalma anu blamed bagean kasino online tinimbang Sliker dirina:

Salah fokus

Niknam nyatakeun yén ku neraskeun sareng afiliasi tohan olahraga na tapi ngalarang streamer Twitch tina ngadamel tawaran kasino online, Amazon parantos nunjukkeun korupsi na. “Ngalarang bentuk judi anu sanés bari ngajaga bentuk anu paling umum anu dibayar nyaéta lulucon sareng kasalahan,” pokna.

fokus kana ngaleungitkeun pita anu “ngajual kanyataan palsu”

Nalika ngarep-ngarep nyorot kemunafikan tina sikap Twitch, Niknam gancang nyatet yén anjeunna henteu nyokong larangan dina aliran tohan olahraga. Sabalikna, anjeunna hoyong Twitch ngijinkeun iGaming sareng kontén tohan bari fokus dina ngaleungitkeun streamer anu “ngajual kanyataan palsu:”

Baheula, streamer Texas parantos nyauran kolega anu anjeunna curiga mangrupikeun pengikut anu nyasabkeun. Dina Pébruari contona, anjeunna nyandak Tujuan dina Roshtein sarta streamers judi séjén pikeun disangka bohong ngeunaan karugian maranéhna, ngadesek aranjeunna ngagunakeun transparansi sarua sakumaha manéhna ngeunaan realitas judi .

VegasSlotsOnline News geus ngahubungan Trainwreck pikeun comment on larangan kasino online.


#Trainwreck #nelepon #kedutan #korupsi #pikeun #larangan #kasino #online

Kedutan Larang unregulated Online Kasino Stream

Logo kedutan dina telepon

Twitch ngumumkeun yén éta bakal ngalarang eusi streaming tina kasino online anu teu diatur dina 18 Oktober. [Image: Shutterstock.com]

Laksanakeun

Platform streaming utama Twitch parantos ngumumkeun yén éta bakal ngalarang sadaya aliran anu aya hubunganana sareng kasino online anu teu diatur. Situs milik Amazon ngumumkeun gerakan éta Salasa via Twitter, kalayan larangan éta dilaksanakeun 18 Oktober:

Aya larangan pikeun streamers ngabagi kode promo atanapi tautan pikeun ngamajukeun kaulinan sapertos craps, roulette sareng slot saprak Agustus 2021. Tapi, Twitch parantos ningali yén “sababaraha jalma ngahindarkeun aturan ieu sareng ngalaan komunitas urang kana poténsi cilaka. ”

Sakur aliran anu nampilkeun eusi kasino online kedah nyumponan ambang pangaturan anu tangtu pikeun diidinan. Twitch bakal masihan langkung rinci ngeunaan kawijakan énggal dina waktos anu caket pikeun mastikeun yén sadaya streamer terang naon anu tiasa sareng teu tiasa dilakukeun nalika 18 Oktober ngagulung.

Sababaraha operator ngaran badag

Kawijakan Twitch ayeuna ngandung harti yén streamers bisa ngawula eusi kasino online sakali platform sual ieu dilisensikeun di AS atawa yurisdiksi séjén nu nawarkeun “perlindungan customer cukup”.

Stake.com, Roobet, Duelbit jeung Rollbit

Twitch geus didaptarkeun opat casinos basis cryptocurrency populér nu bakal kapangaruhan ku parobahan kawijakan: Stake.com, Roobet, Duelbits, sarta Rollbit. Masing-masing platform ieu populer sareng streamer Twitch. Dina Juli, rapper kawentar dunya Drake leungit leuwih $ 17 juta dina ngan sapuluh menit maén roulette on Stake.com.

Salaku opat platform ieu ngaranna, nembongan yen robah kawijakan anyar bakal boga dampak signifikan dina sektor judi crypto. Unggal operator ngan boga lisénsi di Curaçao dimana aya saeutik atawa euweuh pangawasan pangaturan. Twitch ogé ngécéskeun yén platform utamana fokus kana poker , olahraga lamunan jeung olahraga tohan moal cilaka ku larangan upcoming.

Kahariwang ngembang

Aya push tumuwuh ku grup tangtu jeung individu boga kedutan lengkep ngalarang sagala jenis aliran patali judi. Kahariwang ngeunaan dampak jinis eusi ieu pikeun jalma ngora sareng anu tiasa dibayangkeun aya di payuneun telepon ieu.

Kategori slot stream Twitch ayeuna rutin dina sapuluh kategori bulanan anu paling diawaskeun dina platform.

Ieu nembe kaungkap hiji streamer populér ngaranna Sliker geus nyokot sabudeureun $ 300.000 ti fans na streamers séjén pikeun dana kecanduan judi na. Anjeunna bakal nyieun alesan palsu naha manéhna butuh duit, biasana teu mayar deui jumlah injeuman.

#Kedutan #Larang #unregulated #Online #Kasino #Stream

60 Vietnam suksés kabur Kamboja kasino

Bandéra Kamboja jeung Viétnam

Pikeun kadua kalina dina sabulan, loba Vietnam geus ngungsi a kasino Kamboja dimana aranjeunna disangka keur dieksploitasi. [Image: Shutterstock.com]

Nuju kamerdikaan

Leuwih sabtu minggu teh, 60 Vietnam ngungsi a kasino di Kamboja dimana aranjeunna disangka ditahan sarta dieksploitasi. Ieu nandaan kadua kalina grup pagawe Vietnam geus kabur ti kasino Cambodian dina waktu kurang ti sabulan.

opat urang gagal kabur

Kaburna lumangsung di kota Bavet di propinsi Svay Rieng Kamboja, caket sareng gerbang wates ka Vietnam. Opat jalma séjén gagal kabur sarta ditahan ku penjaga kasino.

Klip pidéo anu diunggah kana média sosial Saptu soré muncul pikeun nunjukkeun pagawé kaluar tina kasino. Hujan badag salila kabur sarta sababaraha maranéhanana bray ku hansip anu disangka subjected ka beatings.

Masalah serius

Sakumaha dilaporkeun Radio Bébas Asia, Kedubes Vietnam di Kamboja geus ngalaksanakeun hiji panalungtikan pikeun ascertain naon sabenerna kajadian. Aranjeunna parantos naroskeun ka otoritas di Kamboja pikeun ngabantosan langkung seueur Vietnam anu tetep aya di kasino sareng ngabalikeun buronan ka bumina.

Saatos kajadian éta, pulisi lokal di Kamboja ditanya kasino ngabebaskeun 11 warga Vietnam séjén. Pulisi teras ngayakeun wawancara sareng para pagawé.

Bari sababaraha casinos dilisensikeun beroperasi di Kamboja, aya ogé loba casinos ilegal di nagara. Saptu, Perdana Mentri Kamboja Hun Sen reiterated yén pajabat bakal rengat handap on ilegal judi Ditengah ngaronjatna jumlah kasus human trafficking.

Henteu kahiji waktos

breakout sejen sarupa Kamboja kasino lumangsung bulan panungtungan on 18. Agustus. Waktu éta, leuwih ti 40 warga Vietnam ngungsi ti kasino Cina-ngajalankeun di propinsi Kandal. Aranjeunna ngojay meuntas walungan pikeun asup ka Vietnam, sareng budak rumaja tilelep.

loba jaringan kriminal nylundupkeun jalma ka Kamboja

Numutkeun Kamentrian Luar Negeri Vietnam, dugi ka ayeuna parantos ngabantosan sakitar 600 warga Vietnam pikeun uih deui ka nagara asal ku taun 2022. Penguasa parantos ngarobih seueur jaringan kriminal anu nyalurkeun jalma ka Kamboja pikeun maksa aranjeunna damel.

Sajumlah ageung Vietnam ngarambat ka Kamboja kalayan janji gaji anu luhur. Sanajan kitu, loba di antarana jadi korban eksploitasi jeung nyiksa. Dina kasus-kasus anu tangtu, anu nyekel aranjeunna nyobian kéngingkeun tebusan ti barayana pikeun ngabebaskeun aranjeunna.

#Vietnam #suksés #kabur #Kamboja #kasino

Tuan tanah Kasino AS Ngadominasi Séktor Harta AS 2022

logo VICI Properties on mobile

Investor yakin REIT Kasino sapertos VICI tiasa pager hirup ngalawan inflasi, kalayan hiji-hijina bagéan tina séktor harta AS ngarékam hasil anu positif dina 2022. [Image: Shutterstock.com]

Tetep positip

Trusts investasi real estate kasino (REITs) geus kaget loba ahli industri kalawan kamampuhan hedging inflasi maranéhna. Aranjeunna ayeuna hiji-hijina bagéan tina séktor harta AS anu masangkeun kauangan positif dina 2022.

REITs Kasino langkung saé ditangtayungan tina inflasi “

Dinten Jumaah, panalungtikan Hoya Capital ngungkabkeun yén “REITs kasino langkung dijagi tina inflasi tibatan anu disangka sateuacana.” Firma panalungtikan real estate ngabagi warta ngeunaan kinerja kuat REIT kasino via Twitter:

Nilai VICI Properties and Gaming and Leisure Properties (GLPI) parantos ningkat masing-masing 11% sareng 0,06% taun ieu. Samentara éta, FTSE Nareit Equity REITs Index geus fallen ngeunaan 20% pikeun sataun, hartina tuan tanah geus katempo turunna umum.

Hoya ceuk kasino REIT némbongkeun kuat benefited tina “ngaronjat ratings ‘ulang ratings’ jeung ditampa sacara institusional mainstream keras earned sanggeus taun palaksanaan operasional kuat.”

REIT dina waktosna

panalungtikan Hoya ngarah parusahaan ka ngumumkeun REITs kasino geus jadi rasa poé pikeun investor néangan aset ditangtayungan inflasi. “VICI nawarkeun hiji eskalator numbu inflasi di 96% tina leases na, bari GLPI kauntungan tina hiji pager hirup inflasi teu langsung numbu ka kinerja tenant,” ceuk Hoya.

Dumasarkeun kana Pilari Alphakinerja kuat bagean REIT kasino ieu bolstered ku citakan VICI di S & P 500 handap ngahiji usum panas na kalawan MGM Pasipatan, sahingga “REIT panggancangna kaasup dina patokan”.

salah sahiji tingkat kapamilikan REIT pangluhurna di séktor naon waé

Hoya ditambahkeun yén REITs kasino kiwari boga 100 tina kasarna 250-300 ‘investasi kelas’ casinos komérsial di AS. Ieu ngagambarkeun salah sahiji tingkat kapamilikan REIT pangluhurna ti séktor mana waé dina bagéan harta.

AnjeunnaHenteu sadayana katumbiri sareng kukupu. Bari paménta pikeun rekreasi di Vegas geus ngabalukarkeun ongkos occupancy hotél balik ka ampir pinuh, Pilari Alpha highlights yén “operator tenant teu imun tina resiko hiji resesi berpotensi berkepanjangan.”

Kabetot dina asset-lampu

Kanyataan yén REITs nangtung jadi ogé dina nyanghareupan inflasi ngagambarkeun kumaha aranjeunna geus benefited tina strategi lampu asset anyar diadopsi ku raksasa kasino. Ieu ngajurung pausahaan kayaning MGM Resorts International na Las Vegas Sands ngajual sipat Vegas maranéhna pikeun motong waragad atawa mindahkeun fokus investasi.

Kusabab 2016, GLPI sareng VICI parantos investasi kira-kira $ 50 milyar dina aset digabungkeun. Dina deal profil tinggi menyimpulkan Pébruari ieu, VICI ngagaleuh sadayana LVS sipat Vegas sésana patut $ 6,25 milyaran, jeung parusahaan kasino mutuskeun pikeun mindahkeun fokus ka Asia. VICI teh boga pangbadagna Las Vegas Jalur, bari GLPI nawarkeun 55 lolobana sipat kasino régional.

Pilari Alpha ngaku yen panyalindungan inflasi “pikaresepeun” REITs kasino kedah spur pertumbuhan toko sarua kuat di 2023. Sanajan kitu, eta nambihan yen kalawan REITs dagang pa premium 20-25% kana harga sajarah maranéhanana pikeun Dana Ti Operasi, éta “pilari ka tukang asup. “Balik deui ka sektor.”


#Tuan #tanah #Kasino #Ngadominasi #Séktor #Harta

Wynn, Patali nawaran pikeun Anyar kasino i Midtown Manhattan

sipat Wynn di Vegas

pamekar real estate Associated Company geus teamed up kalawan Wynn Resorts dina harepan hiji ngamekarkeun kasino New York. [Image: Shutterstock.com]

Raksasa gawé bareng

Dua raksasa industri kontras teamed up nawar pikeun Las Vegas-gaya kasino anyar di New York City dina lokasi saméméhna dianggap pikeun stadion jet na Yankees anyar.

nawar pikeun lisénsi kasino di Midtown Manhattan

Pa Kemis, dumasar New York pamekar real estate pakait Pausahaan sarta Wynn Resorts nembongkeun yen aranjeunna Panawaran pikeun lisénsi kasino di Midtown Manhattan. pasangan ngarencanakeun hiji ngamekarkeun kasino di Western yard pa Hudson yard.

Satengah kulon Hudson yard tetep undeveloped, sarta Related hayang kasino di spearhead fase salajengna na $ 25 miliar pangwangunan borough Manhattan. Sapotong lahan ieu sakali dianggap poténsi imah anyar pikeun Madison Square Garden.

Wynn deal méré Related luncat dina saingan industri lianna dina lomba pikeun tilu lisensi kaulinan downstate. Bari pamekar real estate séjén kawas Vornado Realty Amanah geus neruskeun hubungan jeung likes of Hard Rock jeung Sands, Patali éta kahiji anu sabenerna darat pasangan kasino.

CEO patali Jeff Blau geus dicirikeun partnership parusahaan-Na jeung Wynn salaku “cocok sampurna”.

Siap mekarkeun

CEO Wynn Resorts Craig Billings ceuk parusahaan basis Nevada ngabogaan “sajarah panjang leveraging ci, lanté kasino tinggi-tungtung pikeun ngarojong kreasi pangalaman Resort spektakuler.”

Wynn boga total genep hotél kasino, Encore na Wynn di Las Vegas, Encore Boston Harbour di Massachusetts, kitu ogé Wynn Makau, Istana Wynn, sarta Encore di Wynn Makau di Cina.

Billings nambihan Wynn ngarepkeun “kalibet sareng komunitas pikeun ngadangu ekspektasi pikeun pangwangunan urang.”

nyadiakeun milyaran panghasilan pajeg pikeun kota”

Blau of Related kapanggih ngembangkeun Western Yards mangpaatna pikeun loba pihak NY. Salaku dilaporkeun ku New York TimeCEO ceuk situs presents lokasi idéal pikeun Resort anu “bakal nyegerkeun ékonomi pariwisata urang jeung nyadiakeun milyaran di sharing pajeg pikeun kota jeung kaayaan.”

Yard dina kartu?

The Associated Portopolio ngawengku proyék luhur-profil kayaning Time Warner Center, Pasar Terminal Bronx, sarta CityPlace. Pandemik ngeureunkeun rencana Related $ 25 milyar pikeun taman anyar, kantor sareng menara padumukan di Yards, nyayogikeun jalan pikeun rencana énggalna sareng Wynn.

Ngawangun deui bagian kulon Yards, didominasi ku buruan karéta anu ayeuna cekung sareng kabuka, mangrupikeun agenda pikeun Gubernur New York Kathy Hochul, sapertos anu miheulaan na Andrew Cuomo.

Wynn, nu bakal beroperasi Ny kasino lamun kurban gabungan meunang lisénsi nu, biasa na ucul 7,48% on volume ka $ 65,23 ku nutup Kemis, ampir ganda ti nutup dinten saméméhna.

#Wynn #Patali #nawaran #pikeun #Anyar #kasino #Midtown #Manhattan