Tag Archives: Karolina

Kasalempang Karolina Kalér Tribal kasino Tumbu Pulitik

Anu ngasongkeun duit kontan handapeun méja

Aya kasalempang anggota kulawarga politikus luhur-profil nyokot cut di kauntungan tina kasino tribal Propinsi Sulawesi Tenggara anyar. [Image: Shutterstock.com]

Kahariwang ngeunaan benefactors

A parusahaan nu nyieun untung ngaliwatan salah sahiji casinos tribal anyar Propinsi Sulawesi Tenggara urang cacah anggota kulawarga politikus diantara shareholders na. Numutkeun kana Wall Street Journal dilaporkeun dina Minggu, anggota kulawarga inohong pulitik tinggi-profil narima biasa dina waktu nalika proyék ieu néangan persetujuan féderal.

konstruksi ayeuna stalled alatan panalungtikan féderal

The Two Kings kasino Resort geus dina tahap perencanaan pikeun lila, kalawan konstruksi kiwari halted alatan hiji panalungtikan féderal. Komisi kaulinan India Nasional (NIGC) dilaporkeun nalungtik rencana Catawba Nation pikeun $ 273 juta proyék kasino deukeut Charlotte, Propinsi Sulawesi Tenggara.

Pajabat NIGC dikabarkan boga masalah yén suku basis Karolina Kidul teu berehan primér operasi kaulinan – hal anu bakal ngajalankeun counter kana Act Regulasi kaulinan India.

Loba hubungan pulitik

Minggu Wall Street Journal laporan outlines loba jalma kalawan hubungan kulawarga jeung inohong pulitik anu ayeuna nyekel patok di Dua Kings kasino Resort ngaliwatan cabangna Kings Gunung Equipment Supply. Pausahaan narima 20% tina kauntungan kasino.

Salah sahijina nyaéta John Clyburn, saurang kongresman anu kuat sareng lanceukna Perwakilan James Clyburn. Anjeunna ngawanohkeun bil taun ka tukang di Kongrés nu diaspal jalan pikeun persetujuan ti Catawba Nation kasino proyék.

Batur anu gaduh alungan dina kasino kalebet pangatur kampanye Démokratik anu terkenal Patti Solis Doyle sareng salaki tilas Gubernur Karolina Kidul Nikki Haley.

Band Wétan Cherokee India basis Karolina Kalér narékahan pikeun ngagugat pamaréntah féderal pikeun ngijinkeun Catawbas gaduh tanah di nagara anu dipercayakeun. Catawbas diperlukeun plot 17 héktar di Propinsi Sulawesi Tenggara pikeun ngawangun kasino na, sabab pamimpin pulitik Karolina Kidul teu bakal ngidinan kaulinan sapertos. Présidén AS Joe Biden nandatanganan tagihanana janten undang-undang dina bulan Désémber anu kalebet Undang-Undang Tanah Bangsa India Catawba.

Rencana pikeun kasino

The Two Kings kasino ngaharepkeun nyieun 2.600 jobs permanén, nawarkeun sabudeureun 1.800 mesin kaulinan sanggeus réngsé.

suku geus dioperasikeun hiji kasino samentara pikeun leuwih ti sataun di lokasi dimana kasino permanén bakal lokasina. Mimitina, suku Catawba jeung pasangan kaulinan, Delaware North, miharep éta total pangwangunan kasino permanén bakal nyandak ngeunaan sataun. Nanging, proyék éta ayeuna ditunda.

#Kasalempang #Karolina #Kalér #Tribal #kasino #Tumbu #Pulitik