Tag Archives: kana

Olahraga tohan Siap ngabeledug Hatur nuhun kana QB NFL Young

Panén krim

Tohan olahraga nyokot alih dunya hiburan, sarta naékna skyrocketing saperti teu mirip ngalambatkeun turun.

pasar Amérika geus tumuwuh saprak kaputusan pangadilan 2018 balik PASPA, nu éféktif diwatesan olahraga tohan ka Nevada (hiji oversimplification, tapi éta dasarna hasil PASPA). Tilu puluh hiji nagara bagian geus dibuka tohan olahraga légal, bari batur anu pindah ngadeukeutan ka garis finish.

permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL

Permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL, nu kaulinan kajawaraan, Super Saeful, dibawa dina $ 7,6bn dina bets usum kamari. Salaku tambahan, infrastruktur NFL aya dina tempat anu pas pikeun ngaluncurkeun tohan olahraga kana eselon salajengna dunya hiburan.

Siap-siap, hayu urang jalan-jalan…

Sajajar jeung tohan olahraga

Unggal konstruksi hébat dimimitian ku hiji atom. Salah sahiji debat filosofis anu pangpanjangna aya hubunganana sareng kumaha alam semesta dimimitian nalika aya nanaon tapi euweuh nanaon.

Salaku dunya dimekarkeun, penjelajah mimiti risked kahirupan maranéhanana dumasar kana kamampuhan maranéhna pikeun ngalacak Polaris, paling ilahar disebut North Star. Peradaban sering ngirimkeun jalma-jalma anu paling pinter dina petualangan kalayan teu aya ngan ukur hiji mob seuneu anu linggih 323 taun cahaya pikeun nungtun aranjeunna, tapi kumaha waé, éta tiasa dianggo.

Dina mitologi Yunani, Daedalus ngawangun labyrinth pikeun Raja Metos of Crete pikeun imah minotaur biadab. Sarta sanajan tujuh lalaki jeung awewe Athena dikirim unggal taun pikeun didahar ku mahluk wretched tur kalawan euweuh harepan kabur, labyrinth nu ahirna dimimitian salaku baris tunggal dina grid nu.

Urang Amerika bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar diluncurkeun dina 2018

Analogi kumisan, tohan olahraga teu di jaman prasejarah na, boh filosofis atawa praktis. Dumasarkeun kana Kaamanan, Amérika geus bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar dibuka dina 2018 – na nu teu tumut kana akun sagala bets ilegal, nu bakal disetir angka malah leuwih luhur. Sanajan kitu, éta bakal adil mun disebutkeun yen moments decisive di infancy na, sakumaha dina conto saméméhna, teu nyieun pasar naon ayeuna.

Meunang korsi dina méja

Nu katingali, pikeun sagala hal dina kahirupan jadi suksés, tilu wewengkon kudu katutupan.

Hiji, produk atawa jasa.

Dua, ngarojong.

Tilu, kamampuh.

Tohan olahraga sumping ka Amérika dina waktos olahraga parantos janten andalan dina televisi. “Miracle on Ice” parantos kajantenan, Frazier parantos angkat ka kanvas, sareng Michael Phelps parantos ngaku dalapan Emas dina hiji Olimpiade.

Buang dina prestasi athletic impressive sejen, sarta aranjeunna nyumbang kana tohan olahraga nu teu luncat sabudeureun, tapi ngajamin survival dina tahap awal. Aranjeunna streamline pertumbuhan kaliwat naon ieu projected na kana cobaan leuwih badag.

Produkna elit, dukunganna aya, sareng televisi henteu pernah puas ku aksi-na di payuneun nyaéta NFL.

Pamaén sapertos Ray Lewis, Deion Sanders, sareng Jerry Rice nyababkeun kakejaman, athleticism superhuman sareng kaanggunan pikeun layar dimana-mana salami sababaraha dekade, ngawangun inti pendukung elit. Ieu sok quarterbacks kawas Tom Brady, Peyton Manning, sarta Brett Favre, kumaha oge, anu dijadikeun raray liga alatan maén elit maranéhanana, directness, sarta tempat di sirah tina ngalanggar.

Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna.

Wewenang quarterbacks geus ngan ngaronjat di jaman modern, sakumaha aturan kaulinan geus chiseled pikeun ngaronjatkeun umur panjang sarta efektivitas maranéhanana. Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna. Ayeuna, seueur operan anu dialungkeun dugi ka taun ka tukang 24 QB ngalungkeun langkung seueur operan tibatan pamimpin liga di 1970 (Fran Tarkenton).

Ogé coinciding jeung booming kaulinan ngalirkeun éta proliferasi of quarterbacks ngora berbakat, sarta salaku hasilna, NFL boga jalur jelas kana dominasi tohan olahraga.

gelandang ngora pikeun ajak tohan olahraga

Kaseueuran ahli satuju yén liga henteu kantos ngagaduhan bakat ngora sapertos ayeuna. Éta kalebet Lamar Jackson, 25 taun, anu meunang MVP liga salami sataun pinuh kahijina salaku starter, Joe Burrow, 25 taun, anu mingpin tim Cincinnati Bengals anu henteu resep kana Super Bowl dina sataun pinuh kahijina salaku a starter, sarta Josh Allen anu 26 taun heubeul, saha odds-on favorit meunang MVP musim ieu sacara.

Dileungitkeun tina daptar ieu nyaéta 26 taun Super Bowl MVP sareng MVP Patrick Mahomes, 24 taun Pro-Bowler Justin Herbert, sareng mesin sorotan yuswa 25 taun Kyler Murray, diantarana.

QB sok ditakdirkeun pikeun kamulyaan. Éta sababna aranjeunna meunang raja prom dina pilem kuno, atanapi naha aranjeunna gaduh seuri anu pangsaéna nalika murangkalih — tapi pentingna pikeun liga, khususna dina jaman anu ngahasilkeun artos, anu paling penting.

nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di tengah handap

Mimitina jeung foremost, olahraga tohan dimimitian kaluar lolobana salaku pilihan basajan ngeunaan saha bakal meunang game: Tim A atawa Tim B. Kusabab quarterbacks boga pangaruh paling on kaulinan, duanana kusabab aturan jeung saukur sabab noel bal unggal. jepret, nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di handap tengah.

Sajaba ti éta, gelandang biasana jawab kaulinan utama dina warta sore. Quarterbacks nyaéta jalma anu ngeusian lapangan kalayan kirang ti dua menit deui pikeun maok kameunangan balik. Quarterback mangrupikeun panutan pikeun murangkalih ningali di bumi.

Kantun nempatkeun, posisi liga urang jeung bentang sarta kasadiaan bakat ngora ngajadikeun eta centerpiece tina tohan olahraga Amérika. Ayeuna, éta waktuna pikeun liga nyandak éta ka tingkat salajengna.

Ngeusian pasar

Sanajan boga pasar makmur, tohan olahraga masih ilegal di nagara bagian kawas California, Florida, Georgia, sarta Texas, opat nagara bagian disetir ku hiburan masif nu bisa némbak propil judi ngaliwatan hateupna.

Éta kawajiban tina NFL ngagunakeun generasi anyar na béntang pikeun nyorong lawmakers ka kaputusan universal pikeun legalize tohan olahraga. Liga geus lasut kasempetan badag usum kamari, nalika Los Angeles Rams hosted tur meunang Super Saeful dina kaayaan dimana tohan olahraga haram.

Jalma-jalma boga kacenderungan katarik kana kajadian-kajadian anu mangaruhan aranjeunna sacara pribadi langkung seueur tibatan anu henteu. Dina kasus Super Saeful, eta bakal unrealistic a nyarankeun yén jutaan Californians anu lasut kaluar dina kasempetan tohan bakal meunang kana aksi lamun dibéré kasempetan. Tambih Deui, Super Saeful masih ngajadikeun $ 7,6bn dina total sharing tohan tanpa aranjeunna.

Liga ogé ngagaduhan kasempetan pikeun ngagunakeun produkna dina cara anu teu acan kantos dilakukeun sateuacanna, sabab kateupastianna aya dina waktos anu luhur. Dina dinten Minggu naon waé, bakat murni tina gelandang ngora tiasa cekap pikeun mutuskeun hasilna nyalira.

Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

Nalika Tom Brady sareng Aaron Rodgers kedah nyandak liga salami mangpuluh-puluh taun, sahenteuna aya sapuluh gelandang umur 20an anu ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun meunang Piala Lombardy. Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

NFL geus nyieun strides pikeun align jeung judi pausahaan ogé. Liga ngagabung sareng FanDuel, DraftKings, sareng Caesars di 2021, sareng ogé ngagaduhan seueur tawaran sekundér. Pre-match talk show mindeng disponsoran ku buku olahraga sarta maca kaluar odds pre-cocok.

Stadion oge hub pikeun judi , sakumaha ieu nembe katingal ku Panglima Washington meunang lisénsi judi jeung Arizona Cardinals muka sportsbook ritel di stadion maranéhanana minggu ieu. Liga ngeusian dada alatna, sareng patarosan ayeuna iraha éta bakal meta.

Waktosna pikeun NFL luncat ayeuna. Cai mibanda béntang, rojongan hiji sisi, sarta kakuatan unprecedented.

Tetep katingal dina lintasan liga dina mangsa datang, sabab bisa nangtukeun masa depan Amérika judi .

#Olahraga #tohan #Siap #ngabeledug #Hatur #nuhun #kana #NFL #Young

FanDuel ngajalankeun FanDuel TV fokus kana tohan olahraga

Kulawarga surak bari latihan dina TV

FanDuel sacara resmi ngumumkeun peluncuran FanDuel TV, anu bakal nyiarkeun olahraga langsung sareng kontén anu aya hubunganana sareng taruhan. [Image: Shutterstock.com]

proyék anyar seru

FanDuel Group parantos ngumumkeun peluncuran FanDuel TV. Operator tohan olahraga anu unggul dina Kemis ngungkabkeun rencanana pikeun ngajantenkeun jaringan sareng jalan dina bulan Séptémber. FanDuel TV bakal janten jaringan televisi kabel linier anu disebarkeun sacara lega; perusahaan ogé ngaluncurkeun platform over-the-top (OTT) anu disebut FanDuel +.

ngarencanakeun nawiskeun langkung seueur program olahraga langsung tibatan jaringan anu ayeuna di AS

Nalika éta hirup bulan hareup, panawaran ieu bakal dikhususkeun pikeun nyayogikeun kontén olahraga anu aya hubunganana sareng acara olahraga langsung. FanDuel parantos ngaku yén aranjeunna ngarencanakeun nawiskeun langkung seueur program olahraga langsung tibatan jaringan anu ayeuna aya di AS.

Pausahaan ogé ngumumkeun yén Kay Adams ngiringan peran utama dina jaringan, ngayakeun acara langsung isuk unggal Senén dugi ka Jumaah. Adams sateuacan éta Wilujeng Enjing Football host dina Network NFL. Acara bakal disiarkeun ti studio di Los Angeles; bakal aya rupa tamu jeung karakter muncul dina acara.

Rupa-rupa kapribadian

Numutkeun kana siaran pers anu ngumumkeun FanDuel TV, tokoh média olahraga anu kasohor sareng tilas pamaén NFL Pat McAfee sareng timnya bakal ngahasilkeun kontén asli pikeun jaringan éta. McAfee nandatanganan deal dilaporkeun kalawan FanDuel dina bulan Désémber pikeun $ 120 juta leuwih opat taun.

Bill Simmons ‘The Ringer Network, salah sahiji budaya pop panggedéna di internet sareng jaringan digital olahraga sareng podcast, ogé bakal nyayogikeun kontén pikeun FanDuel TV. Program séjén dina ménu kalebet acara analisa tohan olahraga Langkung seueur cara pikeun meunang jeung rupa-rupa eusi ti ahli balap kuda, salian loba aksi balap kuda live.

FanDuel TV mecenghul ti Jaringan TVG. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji pamingpin dina program balap kuda pikeun abad saparapat panungtungan.

FanDuel TV ngagaduhan hak pikeun nyiarkeun aksi langsung tina pertandingan baskét internasional sapertos Liga Baskét Nasional Australia, ogé liga nasional Jerman, Perancis sareng Cina. Tujuan utama FanDuel TV nyaéta pikeun nunjukkeun langkung seueur olahraga langsung tibatan jaringan AS anu sanés.

Hoyong ngadominasi rohangan eusi tohan olahraga

Saha waé anu gaduh akun sareng buku olahraga FanDuel, buku balapan, olahraga fantasi sapopoé, atanapi platform kasino online tiasa ngaunduh FanDuel + gratis.

FanDuel dipiboga ku grup judi Flutter Hiburan basis Irlandia ngarah. FanDuel Group dilaporkeun ngagaduhan sakitar 17 juta palanggan di Amérika Serikat dina sababaraha vertikal.

.

Ngomongkeun ngeunaan peluncuran FanDuel TV, lulugu perwira komersil FanDuel Mike Raffensperger nyarios: “FanDuel TV mangrupikeun jaringan munggaran anu dirancang pikeun pemirsa nonton kalayan teleponna dina panangan.”

Anjeunna nambahan yén tujuan FanDuel TV nyaéta nyebrang eusi olahraga interaktif sareng langsung.

#FanDuel #ngajalankeun #FanDuel #fokus #kana #tohan #olahraga

California GOP Nyandak Oposisi kana Proposisi 27

bandéra California

California Republicans ngalawan dalil 27 sarta perluasan tohan olahraga online. [Image: Shutterstock.com]

protés bipartisan

California Republicans bakal gabung Demokrat dina nentang dalil 27 jeung lampah olahraga tohan séjén.

ngagambarkeun bentuk beuki langka tina perjangjian bipartisan

Demokrat geus lawan olahraga pilihan tohan, utamana dalil 27, keur lila. Paralel sareng sisi anu nentang, politikus California nunjukkeun bentuk perjanjian bipartisan anu beuki jarang.

Pamilih bakal boga kasempetan pikeun mertimbangkeun salila pamilihan Nopémber nalika Proposisi 27 sarta inisiatif sarupa sejenna bakal dina kartu keur mere sora.

Debat Proposisi 27

The California GOP diungkabkeun posisi tohan olahraga na salaku bagian tina jurus lawang na on tujuh isu konci. Sikepna dina dalil 27, anu bakal ngabuka panto pikeun resapan luar tina pasar tohan, kabuktian pentingna.

Usul anu didebat pisan ogé bakal ngamungkinkeun urang California pikeun nempatkeun taruhan mobile sareng online.

Raksasa judi sapertos FanDuel, BetMGM, DraftKings, sareng anu sanésna ngadorong dalil 27. Upami disatujuan, aranjeunna bakal diidinan ngatur operasina di salah sahiji dua nagara judi panggedéna.

Baseball Liga Utama ogé nembe ngungkabkeun yén aranjeunna kuat ngadukung petikan Proposisi 27. Sanajan kitu, teu aya dukungan universal pikeun topik anu ngabagi.

Grup komunitas sareng usaha lokal ogé nentang naon anu aranjeunna karasa invasif.

Seueur suku pribumi California protés kana usulan éta kusabab sieun kaleungitan kadaulatanna. Salaku eta nangtung, aranjeunna ngadalikeun sagala operasi judi di nagara jeung bisa leungit bagian badag tina pasar. Grup komunitas sareng usaha lokal ogé nentang naon anu aranjeunna karasa invasif.

Di sisi séjén, loba grup teu satuju dina ni’mat dalil 26, nu bakal geus legalized tohan live. Locals bakal tiasa nempatkeun bets maranéhanana di casinos tribal-ngajalankeun sarta racetracks.

Sanajan kitu, nu Republicans California ogé ngalawan Proposisi 26. Demokrat, bari niatna nentang Proposisi 27, tetep nétral dina topik ieu.

Parobahan bentang

Perdebatan sareng padumukan ahir Proposisi 27 umumna bakal nangtukeun lintasan ékonomi sareng pasar nagara. Pikeun operator, California janten salah sahiji sumber pendapatan poténsi pangbadagna. Pikeun nagara, tohan olahraga bakal nyayogikeun panawaran booming anu sanés pikeun hiburan sajajalan.

Sanajan kitu, pamilih kudu lulus wasiat duanana pihak pikeun legalize eta.

Jessica Millan Patterson, Ketua Partai Republik California, nentang Proposisi 27 kusabab pangaruhna kana suku.

“Rojongan 27 ngalanggar janji dijieun ka California Asalna Amérika pikeun masihan aranjeunna hak daulat ka beroperasi kaulinan di California pikeun ngaronjatkeun kahirupan masarakat maranéhanana sakuliah nagara,”Cenah. “Urang ngarojong suku Californian sarta ngalawan Prop 27.”

perangna ngeunaan Proposisi 27 bakal janten “perang politik paling mahal taun ieu”

Sikep Republik éta kameunangan utama pikeun grup anti judi , nu mimiti succumb kana pangaruh grup dipikaresep jegud. The Wall Street Journal diprediksi awal taun ieu yén perangna leuwih Proposisi 27 bakal “perang pulitik paling mahal taun”.

Projections ti sungut panalungtikan Eilers & Krejcik kaulinan LLC ngira-ngira yén pasar tohan California bisa ngahasilkeun $ 3,57 milyar dina pendapatan lamun hirup jeung online judi legalized. Debat antukna bakal lirén nalika sora Nopémber datang.

#California #GOP #Nyandak #Oposisi #kana #Proposisi

Gubernur Massachusetts Tanda Bill tohan Olahraga kana Hukum

Jalma anu nandatanganan dokumén

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil legalizing tohan olahraga di nagara. [Image: Shutterstock.com]

Nyieun kamajuan

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil olahraga tohan kana hukum. Gubernur – a supporter lila legalisasi tohan – ogé acted on 16 tagihan séjén Rebo.

geus disusun peraturan

Saatos nandatanganan tagihanana, Komisi kaulinan Massachusetts kedah ngabéréskeun peraturan sektor sareng ngawitan prosés lisénsi. Regulator kaulinan nagara parantos nyusun draf peraturan sareng rapat bakal dilaksanakeun dina Kemis pikeun ngabahas peluncuran tohan.

Rincian séktor

Numutkeun hukum tohan, ngan jalma 21 taun sarta leuwih bisa nempatkeun bets on olahraga profésional sarta kuliah. Ieu teu kaasup tohan dina tim kuliah Massachusetts, iwal maranéhna nyokot bagian dina turnamén nu ngandung sahanteuna tilu akademi séjén.

Tohan olahraga online sareng ritel bakal diluncurkeun di Amérika Serikat, kalayan tawaran ritel anu tiasa dikonci dina casinos, pusat langsung sareng kamar slot.

Massachusetts teh 15. kaayaan pangpadetna AS sarta mangrupa imah sababaraha tim olahraga suksés, ku kituna kamungkinan boast pasar tohan signifikan.

Commenting on Signing tina bil tohan olahraga, Gubernur Baker thanked legislatif pikeun karyana dina masalah ieu sarta cenah kasampak maju “pikeun ngarojong karya Komisi kaulinan Massachusetts on palaksanaan jawab hukum ngaliwatan sababaraha bulan ka hareup.”

Lila datang

Kusabab larangan féderal AS dina tohan réngsé dina Méi 2018, 30 nagara bagian séjén geus legalized tohan olahraga. Anggota parlemen Massachusetts parantos ngabahas legalisasi dugi ka musim semi 2018. Tapi, dugi ka 2020 diskusi formal leres-leres dikembangkeun ngeunaan hukum.

RUU tohan Gubernur Baker anu ditandatanganan Rebo nandaan masalah bisnis anu terakhir anu dikirimkeun ka anjeunna sateuacan ahir sési législatif formal 2022. Dina jam awal énjing-énjing, anggota parlemen di DPR sareng Sénat tungtungna ngahontal kasapukan ngeunaan final tagihanana. istilah.

bisa ngahasilkeun kira-kira $60 juta di sharing pajeg

Massachusetts lawmakers estimasi yén tohan olahraga légal bisa ngahasilkeun ngeunaan $ 60 juta di sharing pajeg taunan. Éta ogé ngarepkeun yén biaya lisénsi bakal ngahontal $ 80 juta, kalayan ieu peryogi pembaharuan unggal lima taun.

Sanajan kitu, aya sababaraha perhatian nu ngawatesan tohan dina tim kuliah bakal ngurangan tingkat earnings poténsial. Lawan ngajawab yén larangan ieu bisa ngakibatkeun jalma ka bookmakers pasar hideung.

#Gubernur #Massachusetts #Tanda #Bill #tohan #Olahraga #kana #Hukum