Tag Archives: Kami

“Kami Nyobian Ngadamel Slot Pangsaéna Anu Didamel”

Logo ELK Studios

VSO News nyarios sareng Jacob Nordwall, manajer kreatif ELK – merek & pamasaran, pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan kaulinan Munding Toro anyar.

Kualitas leuwih kuantitas

ELK Studios parantos diulas dina VegasSlotsOnline News‘ Slots of the Week leuwih ti 20 kali saprak kempelan dimimitian dina 2019. Studio kaulinan Swedia terus megatkeun kapang desain slot kalawan unggal release anyar, sarta salaku hasilna, kaulinan na kabuktian ulang hugely populér kalayan pamaén.

tilu jenis wilds sarta kaulinan bonus pikeun simbol Mayar tinggi

Pelepasan panganyarna tina ELK aya iwal ti ieu. Nawarkeun volatilitas anu luhur sareng mayar dugi ka 50,000x saham, Buffalo Toro mastikeun ELK ditampilkeun deui dina Slots Minggu VSO News. Kaulinan tema gurun ieu ngagaduhan tilu jinis padang sareng kaulinan bonus pikeun simbol anu mayar tinggi.

Dina dinten pelepasan Buffalo Toro, VSO News spoke ka Jacob Nordwall, manajer kreatif ELK – brand & pamasaran, pikeun manggihan ngeunaan kaulinan anyar jeung ningali naon meunang parusahaan pindah.

Kahiji, anjeun tiasa masihan kami kasang tukang saeutik ngeunaan ELK Studios jeung peran anjeun dina parusahaan?

Kusabab 2013, ELK sacara gairah ngadorong wates dina industri kasino online pikeun ngahibur sareng ngamaksimalkeun pangalaman kaulinan pikeun pamaén.

Dinten ayeuna, kami ngagaduhan hak istimewa pikeun nyayogikeun kontén mobile-heula kami ngalangkungan ratusan operator sareng mitra anu dilisensikeun sadunya. Ku fokus kana kualitas leuwih kuantitas, urang ngagabungkeun matematik inovatif jeung karya seni stunning, pikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur.

Kuring mastikeun yén merek sareng produk urang nampi cinta sareng perhatian anu pantes

Salaku manajer kreatif – merek & pamasaran, abdi mastikeun yén merek jeung produk urang meunang cinta jeung perhatian aranjeunna pantes, sarta mastikeun dulur boga naon maranéhna kudu nyorong produk urang.

ELK Studios parantos aya dina Slots of the Week sababaraha kali pikeun midangkeunana anu pikaresepeun. Kumaha anjeun neruskeun ulang slot populér?

Jigana salah sahiji atribut utama nyaéta cara urang nempo inovasi. Urang nyoba nyorong wates pikeun tiap release jeung nyadiakeun hal pamaén geus kungsi katempo saméméh. Kalayan pola pikir ieu sareng jalma anu leres-leres berbakat, urang narékahan pikeun nyiptakeun slot anu pangsaéna, unggal waktos.

Jacob Nordwall, manajer kreatif – merek & pamasaran pikeun ELK Studios

Aya resep rusiah pikeun nyieun kaulinan hébat, atawa anjeun ngarobah prosés pikeun tiap hiji? waktos?

Ngahasilkeun liang saprak 2013, kami geus ngembangkeun hiji yayasan padet dina kumaha urang nyieun kaulinan. Kitu cenah, urang ngarasa nyaman straying ti eta lamun diperlukeun pikeun ngaronjatkeun hasil ahir.

release panganyarna Anjeun Munding Toro airs on Salasa. Dupi anjeun ngabejaan pamiarsa urang saeutik saeutik ngeunaan kaulinan ieu?

Munding Toro nyaéta kaulinan kalima dina Toro saga. waktos Toro geus ngumbara ka Wild West pikeun nyimpen panungtungan sésana Golden Munding. Ngudag buntutna nyaéta Matadors nekad pikeun mendakanana ogé, tapi ngan ukur pikeun ngumpulkeun kotak emasna.

méré pamaén pilihan pikeun luncat kana aksi

Mékanika kaulinan téh genep gilinding , opat baris slot diideuan ku kaulinan kebo Palasik, kalawan fitur Toro urang sorangan tur tercinta. Ogé hadir kalawan 5 modus kaulinan X-iter nu masihan pamaén pilihan pikeun luncat katuhu kana aksi.

Naha anjeun gaduh langkung seueur rilis dina pipa taun ieu?

Kami gaduh tungtung 2022 ditumpuk, dimana pamaén bakal ningali mékanika ngembangna garis dina Drops, tambahan sanés pikeun Series GOLD kami anu disebut Avalon Gold, ogé kaulinan anyar dina Series Classic kami anu disebut Freeway 7, ngan ukur sababaraha nami. .

#Kami #Nyobian #Ngadamel #Slot #Pangsaéna #Anu #Didamel