Tag Archives: Kamar

S1mple dina Debat Panas Sareng Hotel Malta Ngeunaan Kamar Kotor

S1

Pro gamer S1mple (gambar) parantos konflik sareng hotél Maltese ngeunaan keluhan anu dilakukeun ku akun Twitter na. [Image: Shutterstock.com]

Debat umum pisan

A tukang game pro populér geus ambek a hotél Malta ku criticizing standar kabersihan harta ka na 700.000+ pengikut Twitter.

Oleksandr Kostyliev Ukraina, dipikawanoh di kalangan kaulinan salaku S1mple, nembe cicing di Malta pikeun Liga Olahraga éléktronik (ESL) Usum 16 playoff Liga Pro. Minggu kamari, anjeunna angkat ka Twitter pikeun nyatakeun henteu satuju kana komunikasi sareng akomodasi liga, anu anjeunna anggap “sial:”

Di antara daptar keluhan ngeunaan sipat béntang-opat, S1mple tuduh anjeunna bangun kalawan sireum dina ranjang na, manggihan kapang dina tembok, sarta kapaksa ngaganti kamar. “Kuring ngan naroskeun ka ESL pikeun ngabéjaan staf anu komunikasi sareng hotél ieu pikeun hudang hotél ieu sareng ngalereskeun sadaya masalah éta,” tambah anjeunna.

tukang game nolak ngijinkeun staf beberesih ka kamarna

hotél moal turun tanpa gelut, kumaha oge. Tim manajemen na ngawartoskeun sumber warta lokal Lovin Malta yén aya saeutik bebeneran kana klaim S1mple urang. Nyatana, aranjeunna nyarios yén pamaén nolak ngijinkeun staf beberesih ka kamarna salami tilu minggu tetep.

Dua sisi carita

S1mple sareng hotél duanana nahan dua narasi anu béda pisan. Nyadiakeun bukti pikeun klaim sorangan, S1mple dibagikeun hiji gambar dina Twitter némbongkeun kapang deukeut sistem ventilasi dina tembok hotél na. Anjeunna ogé nyatakeun yén anjeunna henteu ngawadul dugi ka kaayaan kamar ganti ngaganggu anjeunna:

Salaku respon, manajemén hotél ceuk kamar teu ngandung kapang atawa sireum saméméh datangna S1mple urang. Éta ogé ngajelaskeun yén pamaén mimitina ngagaduhan dua kamar – hiji pikeun kaulinan sareng hiji pikeun hirup. Anjeunna réngsé nepi kudu pindah ti hiji sabab pamaén séjén geus dipesen anjeunna.

nempatkeun tanda ‘jangan ganggu’ dina panto

Salila tetep, staf hotél ngaku yén S1mple nyimpen tanda ‘ulah ganggu’ dina pantona pikeun nyegah beberesih, hartina maranéhna kudu ninggalkeun cadar anyar di luar kamar maranéhanana. Nalika staf tungtungna naroskeun pikeun ngabersihan kamar, S1mple kedah nyarios aranjeunna henteu lebet dina kaayaan naon waé.

Balik deui ka Twitter

Saatos réaksi hotél ka S1mple janten headline dina Senén, S1mple balik deui ka Twitter pikeun masihan tanggapanana. Salasa, anjeunna nyerat: “Isukan sadaya bohong anjeun bakal kakeunaan,” nambahan: “Upami ieu leres-leres ngaganggu anjeun, maka anjeun tungtungna kedah ngartos yén henteu sadayana bakal jempé ngeunaan lampah underhanded anjeun.” Engké poé éta anjeunna babagi kasimpulan basajan tina kaayaan:

Wakil presiden senior ékosistem kaulinan ESL, Ulrich ‘TheFlyingDJ’ Schulze ogé nyandak kana média sosial dina usaha pikeun ngajelaskeun kaayaan éta. Dina Reddit, Anjeunna ngajelaskeun yén, nalika S1mple dipindahkeun ka kamar hotél énggal upami dipénta, anjeunna ogé ngangkat keluhan na sateuacan ngahubungi staf ESL.

Ngalawan klaim S1mple ngeunaan kurangna komunikasi, Schulze negeskeun yén ESL gaduh “dialog aktif anu adil” sareng sadaya tim sareng pamaén na sareng henteu nampi keluhan ti saha waé anu cicing di hotél ngeunaan kapang. Anjeunna henteu ngonfirmasi naha anjeunna percaya kana klaim, tapi dikonfirmasi yén staf ESL damel sareng “standar luhur” hotél pikeun meunteun kumaha masalahna lumangsung.

VegasSlotsOnline News geus ngahubungan S1mple sarta manajemén hotél pikeun comment salajengna dina kaayaan.


#S1mple #dina #Debat #Panas #Sareng #Hotel #Malta #Ngeunaan #Kamar #Kotor

Las Vegas Gamblers Bisa Langsung Bersantai di Kamar Ganja

tutuwuhan ganja

Las Vegas bersiap-siap pikeun muka ruang tunggu ganja saatos pamilihan dewan anyar. [Image: Shutterstock.com]

Skip sora

The ganja lounge datang ka kota Las Vegas pas.

sora Déwan Kota Rebo swayed 5-1 dina ni’mat ruang tunggu, kalawan councilor Victoria Seaman nangtung salaku hiji-hijina ngalawan. Kota ieu sacara otomatis milih dina prosés lisénsi ku gagal ngabales surat ti Déwan Pematuhan Marijuana Nevada awal bulan ieu, tapi masih gaduh kasempetan pikeun mundur ku sora Rebo.

jualan alkohol bakal ngalarang

Unincorporated Clark County sarta Las Vegas bakal ngabogaan hak pikeun host lounge, sanajan diobral alkohol bakal dilarang. Pangunjung bakal tiasa ngaroko ganja sacara sah di luar bumi, salami aranjeunna tetep dina harta éta.

Aturan pikeun ruang tunggu ganja

Gosip ngeunaan ruang tunggu ganja anu datang ka Nevada parantos ngagulung salami sababaraha bulan. Pamilih nagara ngalégalkeun panggunaan ganja pikeun rekreasi di 2016, tapi diperkirakeun 40 juta wisatawan taunan teu kalebet sareng dipaksa ngaroko sacara ilegal di kamar hotél, garasi parkir, atanapi ngan saukur di jalan.

Hasilna, ngalanggar parantos naék salami mangtaun-taun, khususna nalika usaha-usaha teras ngawangun deui pangkalan palanggan saatos pandémik. Councilwoman Seaman nyebutkeun manehna prefers sistem trial-jeung-kasalahan leuwih langsung masihan lounges kamampuhan pikeun nyetél warung.

Nyarios pikeun konstituénna, Seaman ogé nyarios yén anjeunna langkung resep ningali lounges di daérah komersil langkung seueur tibatan padumukan.

lolobana idin bakal disebarkeun ka 17 apoték kota

Lisensi kaayaan teu dijamin pikeun ngalamar wae, najan dianggap paling lisensi bakal disebarkeun ka 17 apoték kota kalawan napel na kamar ngantosan caket dieu.

Dua puluh lisénsi ogé bakal dipasihkeun ka pelamar mandiri, sareng satengahna bakal dipasihan ka “pelamar kaadilan sosial” anu dipangaruhan négatip ku undang-undang ganja sateuacan ngabalikeun 2016.

Salila lisénsi nagara, pelamar bakal milih yurisdiksi dimana aranjeunna hoyong beroperasi. Saatos ngalakukeun kitu, lisénsi kota bakal dimimitian.

Las Vegas ekspektasi bisnis pas

Ngalamar parantos tiasa ngalangkungan sababaraha target tina daptar tempat badarat. Pangacara Kota Bryan Scott ngawartoskeun dewan anu North Las Vegas, Henderson, Batu gede Kota tur Mesquite geus opted kaluar.

Seueur pamekaran anu bakal datang bakal ngandelkeun Tempat Pamakéan Sosial 2019, anu netepkeun aturan pikeun rohangan konsumsi. Leuwih ti éta, paling kota bakal defenseless ngalawan 2021 kaputusan pikeun legalize lounges.

Jandéla aplikasi sapuluh poé dibuka dina Oktober-Clark County rushing pikeun finalize peraturan lisénsi na.

optimistis sababaraha lounges bakal muka saméméh ahir taun

Las Vegas ngaharepkeun muka jandela aplikasi na di 2023. Samentara éta, Komisaris keletik Segerblom optimistis sababaraha lounges bakal muka bisnis saméméh ahir taun.

Anggota dewan Olivia Diaz ogé gumbira ngeunaan kasempetan bisnis anu tiasa sumping tina nambihan daérah bisnis anu sanés kana tawaran Vegas.

“Kuring pikir penting pikeun kota mertimbangkeun kasempetan bisnis anu bakal dibawa ku lounges konsumsi, kitu ogé sababaraha masalah anu sering urang kadenge ayeuna kusabab kami henteu nawiskeun tempat pikeun jalma-jalma anu leres-leres ngonsumsi nalika aranjeunna mésér, Diaz ngawartoskeun Las Vegas Review-Jurnal sanggeus sora Rebo. “Kami masih gaduh sababaraha cara sareng sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun.”

#Las #Vegas #Gamblers #Bisa #Langsung #Bersantai #Kamar #Ganja