Tag Archives: kaliru

Urut Louisiana Sénator kaliru judi Dana kampanye

simbol kaliru jeung palu

Urut Louisiana Sénator Karen Carter Peterson geus ngaku kaliru pikeun ngagunakeun dana kampanye pikeun judi tujuan. [Image: Shutterstock.com]

Pangakuan di pangadilan

A urut Sénator sarta pamingpin Partéy Démokratik Louisiana geus ngaku kaliru pikeun judi duit kampanye.

Karen Carter Peterson pasrah ti Louisiana Sénat dina April sabab manéhna kaayaan kecanduan judi sarta depresi. Anjeunna diasupkeun plea kaliru na Senén di Pangadilan District AS patali hiji count tina panipuan kawat. Hiji panalungtikan féderal uncovered kalakuan nu jahat Peterson urang.

ngagunakeun dana kampanye bernilai $94.000

Urut pamimpin Démokratik dipaké $ 94.000 dana kampanye pikeun expenses pribadi, kaasup judi pa casinos.

Pikeun ngaksés dana éta, Peterson nyerat cek ka kolega sareng réréncangan anu teras masihan artos sareng masihan artos. Anjeunna parantos ngadamel perjanjian pikeun ngaku dana pésta tambahan $ 53,000 nganggo pasangan anu dijejeran pikeun nyewa. Pajabat teu acan ngaidentipikasi associates ieu.

Hiji kalimah poténsi hefty

Sakumaha dilaporkeun WBRZ2, hukuman dina hal ieu bakal lumangsung dina 7 Désémber, kalawan dakwaan felony mawa hukuman maksimum 20 taun. Henteu écés naon tingkat hukuman anu disanghareupan ku yuswa 52 taun nalika anjeunna nandatanganan perjanjian plea sareng gawé bareng jaksa.

Baheula dina bulan Juli, pengacara politisi ngajelaskeun kumaha klienna mayar deui sadayana artos anu dicandak sacara curang. Peterson ogé ngaluarkeun apology pikeun lampah na, nyebutkeun: “Kuring tulus hapunten pikeun repercussions tina kabiasaan nu nyurung abdi salaku hasil tina kecanduan ieu.”

Pengacara bakal gaduh dugi ka 30 Nopémber pikeun nampilkeun argumen naon waé sateuacan dihukum.

Karen Carter Peterson mangrupikeun pupuhu Partéy Démokratik Louisiana antara 2012 sareng 2020, mimiti kapilih ka DPR di 1999 sareng ka Sénat di 2010.

Ngahianat kapercayaan masarakat

Alami, panyingkepan pelanggaran Peterson nyababkeun gelombang di Louisiana sareng saluareun. Ieu nyababkeun kasieun yén politikus anu kasohor sapertos kitu tiasa ngahianat kapercayaan masarakat.

ngamungkinkeun urang nutup éta babak Partéy Démokratik Louisiana.

Saatos pejabat ngadakwa Peterson, ketua Partai Démokratik Louisiana ayeuna Katie Bernhardt ngaluarkeun pernyataan ngeunaan éta. Anjeunna negeskeun yén Peterson parantos mayar karusakan sareng éta “ngidinan urang nutup cabang Partéy Démokratik Louisiana nalika urang damel pikeun mulangkeun kapercayaan masarakat sareng ngalih ka masa depan anu langkung ngajangjikeun.”

#Urut #Louisiana #Sénator #kaliru #judi #Dana #kampanye