Tag Archives: Kahariwang

Kahariwang di Australia Leuwih US $ 7.7bn Slot Loss dina sataun

mesin slot

Aya patalina jeung masalah di Australia ngeunaan panalungtikan anyar némbongkeun yén gamblers mesin slot di Australia leungit leuwih ti AU $ 11,4 milyar (US $ 7,7 milyar) dina taun finansial 2021-2022. [Image: Shutterstock.com]

Ngeunaan angka

ngabela judi jawab geus dikedalkeun perhatian ngeunaan tingkat luhur aktivitas judi di Australia. panalungtikan anyar nembongkeun yen Australia leungit leuwih ti AU $ 11,4 milyar (AS $ 7,7 milyar) dina ngan hiji taun maén mesin slot, lokal katelah pokies.

nyieun regulator bahaya judi nasional di nagara

The lulugu ngajengkeun tina Alliance pikeun judi Reformasi nyaéta panggero dina pamaréntah féderal ogé nagara propinsi nyieun hiji régulator bahya judi nasional di nagara éta.

Laju leungitna slot di New South Wales sareng Victoria turun sakitar 17% dibandingkeun sareng tingkat pra-pandémik. Nanging, ieu umumna kusabab larangan anu aya hubunganana sareng pandémik.

Teu aya tungtungna

Laju leungitna slot pikeun taun kauangan 2021-2022 di Tasmania, Australia Kidul sareng Queensland sadayana langkung luhur tibatan angka 2018-19. Ngan ku ningali Victoria, jalma kaleungitan langkung ti AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) maén mesin slot dina taun kauangan 2021-2022. Pamuter slot rata-rata di propinsi kaleungitan sakitar AU $ 2,800 (US $ 1,900) dina waktos éta.

Monash Universitas judi sarta Unit tekad sosial compiles inohong, utamana katingal dina mesin kaulinan di klub jeung pub, tapi teu di casinos wae. Aliansi pikeun judi Reformasi lulugu ngajengkeun Tim Costello yakin karugian mesin kaulinan ngan bakal nambahan, sanajan jalma anu kaayaan inflasi sarta biaya hirup luhur.

Para panalungtik nempo data sadia pikeun kauntungan mesin kaulinan sarta survey dina pamakéan mesin kaulinan pikeun nangtukeun jumlah kasar pamaén slot per kaayaan sarta leungitna rata per pamaké.

Anjeunna yakin yén ongkos judi kamungkinan kanaékan sakumaha tingkat stress naek sabab: “Jalma sabenerna meunang sababaraha relief ti diuk di zone hareup mesin, atawa maranéhna boga kapercayaan: Kuring cicing pinuh, Abdi teu bisa mayar nyewa atawa KPR, tapi maranéhna teu boga kayakinan yén maranéhna bakal jadi leuwih gampang pikeun manggihan yén éta téh bisa jadi leuwih gampang pikeun manggihan yén éta téh bisa jadi leuwih gampang pikeun anjeun. tapi pokies meureun patut dicobian.

Isu nyebar

Costello yakin regulator bahya judi nasional leres tiasa ningali kaséhatan, konsékuansi sosial jeung finansial pakait sareng aktivitas mesin slot di Australia. mesin kaulinan kapanggih sakuliah nagara, utamana dina klub na pub.

Alliance pikeun judi Reformasi nyaéta grup nirlaba sarta non-pamaréntahan digawé pikeun ngubaran kecanduan judi salaku masalah kaséhatan publik.

Salaku hukum anti laundering duit jeung sistem jadi leuwih stringent dina casinos nagara urang, yakin Victoria kasino jeung judi Komisi kontrol penjahat sarta addicts judi bisa mindahkeun fokus maranéhna pikeun judi di klub na pub, tinimbang dimana aya loba kirang pangawasan.

#Kahariwang #Australia #Leuwih #77bn #Slot #Loss #dina #sataun