Tag Archives: Kahareup

Lottery.com $ 425,000 Tukangeun Payroll, Kahareup di Risk

bagan saham ragrag kalayan kecap KRISIS

Lottery.com katinggaleun $ 425,000 dina gaji, matak ragu pikeun masa depanna. [Image: Shutterstock.com]

Runtuyan acara berpotensi bisa nepi ka tiwasna

Lottery.com Nyarita. Nyanghareupan sababaraha konstrain finansial kaasup hutang jeung henteu mampuh mayar pagawe na.

diperkirakeun PHK lolobana pagawe na

Perusahaan téknologi lotre nyarios dinten Jumaah éta henteu ngagaduhan $ 425,000 anu diperyogikeun pikeun mayar karyawanna. Hasilna, pausahaan diperkirakeun PHK lolobana pagawe na.

Lottery.com ogé waspada kana setbacks ka hareup, upami aranjeunna kapaksa ngantepkeun pamekar sareng insinyurna. Leungitna konsumén, ngalanggar kontrak, sareng terminasi ranté sadayana tiasa ngiringan PHK ieu.

Lottery.com turun gancang

Diadegkeun dina 2015, lottery.com mangrupikeun jasa anu ngamungkinkeun para gamblers mésér sareng ngawas lotre tina telepon sélulérna.

Saham perusahaan rada datar ti 2018-2020 sateuacan osilasi dina 2021, ngan dugi ka ragrag bébas kana harga dagang ayeuna 0.33 USD, sakitar $10.50 langkung handap tina sataun sateuacanna (diropéa Jumaah, 29 Juli).

Turunna saham ngagambarkeun seueur masalah anu disanghareupan ku perusahaan, diwincik dina filing sareng Komisi Sekuritas sareng Bursa AS (SEC).

ayeuna teu gaduh sumber kauangan anu cukup pikeun ngabiayaan operasina”

“[Lottery.com] ayeuna henteu gaduh sumber kauangan anu cekap pikeun ngabiayaan operasina atanapi mayar kawajiban anu aya, kalebet gaji sareng kawajiban anu aya hubunganana, ”saur surat. “Henteu mampuh perusahaan mayar jumlah ieu tiasa nyababkeun karyawan putus hubungan sareng perusahaan sareng / atanapi nyandak tindakan hukum.”

Surat éta ogé nyababkeun mamang anu penting pikeun kamampuan perusahaan pikeun ngabiayaan operasi salami 12 bulan ka hareup. Hasilna, aya “ragu badag ngeunaan kamampuhan parusahaan neruskeun”.

Taya resolusi saharita

Kapala perwira hukum sareng operasi Lottery.com sareng hiji-hijina karyawan tingkat C anu sésana, Katherine Lever, nandatanganan filing.

Pamekaran sumping teu lami saatos perusahaan “overstated” kepemilikan $ 30 juta na sababaraha minggu saatos memecat urut presiden sareng CFO, Ryan Dickinson. Kapala eksekutif Tony DiMatteo ogé ninggalkeun perusahaan minggu kamari.

conto henteu patuh kana hukum nagara bagian sareng féderal”

Warta ogé nuturkeun ulasan anu nunjuk ka “conto henteu patuh kana undang-undang nagara bagian sareng féderal ngeunaan nagara dimana tiket dicandak.”

Perjuangan Lottery.com khususna beurat sareng mega-lotre multi-nagara anu lumangsung. The MegaMillions jackpot geus totaled $ 1,28 milyar, sahingga nu kaopat ngaleuwihan $ 1 milyar. Biasana, ieu bakal nyorong bisnis perusahaan lotre ngaliwatan hateupna.

Perusahaan parantos nyiapkeun pikeun mareuman sabagéan ageung, upami henteu sadayana, jasana upami éta henteu mendakan dana langkung gancang.

#Lotterycom #Tukangeun #Payroll #Kahareup #Risk