Tag Archives: Kaayaan

Kaayaan mint Mickey mantel Rookie Card Dijual pikeun $ 12,6m

kartu baseball vintage

Kartu rookie Mickey Mantle dijual pikeun $ 12,6 juta dina lelang Sabtu, netepkeun rekor anyar pikeun memorabilia olahraga. [Image: Shutterstock.com]

Kartu jas kapanggih dina loteng

A pristine 1952 Topps Mickey Mantle kartu baseball dijual pikeun $ 12,6 juta di lelang on Sabtu, netepkeun rekor anyar salaku kartu olahraga paling mahal atawa item memorabilia kungsi dijual.

Warisan Auctions junun jualan tina rookie Mantle, nu ngéléhkeun catetan saméméhna $ 7,25 juta pikeun kartu Honus Wagner T206 nu nuluykeun diobral dina awal Agustus.

Ladenan gradasi kartu SGC meunteun rookie Mantle salaku 9,5, janten salinan anu dipeunteun pangluhurna tina kartu iconic anu dipikanyaho aya.

kolektor Alan Rosen manggihan rookie Mantle di 1986

Carita kartu pemecah rekor ieu ampir hebat pisan sareng harga jual na. Kolektor Alan Rosen mendakan rookie Mantle di 1986 salaku bagian tina 5.500 kartu tina kartu Topps 1952 di loteng supir treuk Ted Lodge. Rosen mayar Lodge leuwih ti $ 125.000 pikeun koleksi, nu Lodge kapanggih nalika anjeunna diwariskeun imah ti bapana.

Ti ungraded ka incomparable

Dina 1991, saméméh kartu grading janten lumrah, Rosen ngajual salah sahiji kartu rookie Mantle unrated ti koleksi pikeun $50.000 ka nu meuli anonim. Anu meuli, Anthony Giordano, nampik ngahargaan atanapi ngajual kartu salami sababaraha dekade, dugi ka putrana nembé ngayakinkeun anjeunna pikeun ngalakukeunana.

dina kategori sorangan.”

“Kartu ieu tiasa janten conto pangsaéna tina kartu pasca perang anu paling iconic di dunya,” saur direktur lelang olahraga Warisan Chris Ivy dina hiji pernyataan. “Tingkat éta, ditambah kanyataan yén anjeunna geus documented asal muasal penemuan paling storied dina sajarah hobi, nempatkeun kartu ieu dina kategori sorangan”.

Rookie Mantle ogé nyieun rekor anyar pikeun sagala rupa mémorabilia olahraga, ngaleuwihan penjualan jersey Diego Maradona $9,3 juta nalika anjeunna nyitak gawang “Hand of God” dina Piala Dunia 1986.

Saatos dijual, Ivy ngeunteung kana tag harga $ 12.6 juta.

“Kami salawasna terang yén kartu ieu bakal ngarobih catetan sareng ekspektasi,” saur Ivy. “Tapi éta henteu ngirangan thrill janten bagian tina lelang dimana hiji barang ngarecah ambang dalapan angka pikeun kahiji kalina.”

Bat Ruth megatkeun catetan

Mantle maénkeun sadayana karir MLB na – ti 1951 dugi ka 1968 – sareng New York Yankees. Anjeunna pencét 536 home runs dina karirna, maén dina 20 All-Star Games, meunang tujuh Series Dunya, sarta nyandak imah tilu panghargaan MVP Liga Amérika. Anjeunna asup ka Baseball Hall of Fame di 1974.

Kartu rookie Mantle sanés ngan ukur memorabilia anu narik perhatian dinten Saptu. Warisan ogé ngajual kalong Babe Ruth anu dianggo sareng ditandatanganan pikeun $ 1,7 juta, ngajantenkeun bat anu paling mahal anu kantos dijual di lelang. Ruth nganggo tongkat éta ti 1918 dugi ka 1922, teras dipasihankeun ka batur sapagawean Frank “Home Run” Baker.

Warisan daptar ieu sareng barang-barang memorabilia sanés salaku bagian tina Lelang Olahraga Peuting Platinum Summer 27-28 Agustus.

#Kaayaan #mint #Mickey #mantel #Rookie #Card #Dijual #pikeun #126m