Tag Archives: judi

AGA Inks MLB salaku tanggung jawab judi Mitra kampanye

logo MLB jeung tanda

MLB ngagabung salaku pasangan resmi AGA “Gaduh Rencana Game. Bet Responsibly” kampanye publik. [Image: Shutterstock.com]

Pasangan kuat

MLB geus teamed up kalawan Association kaulinan Amérika (Aga) salaku bagian tina kampanye judi jawab anyar disebut “Gaduh Plan Game. Bet Tanggung jawab. ” pengumuman Kemis urang outlines naon sabenerna partnership nu.

pengumuman bakal dimimitian dina mimiti 2022 playoffs

MLB baris geura-giru ngajalankeun hiji pengumuman layanan publik promosi tanggung jawab olahraga tohan sakuliah média digital sarta saluran siaran. Pengumuman ieu bakal dimimitian dina mimiti playoff 2022.

Tiap tina 30 tim MLB bakal tiasa kalibet salaku mitra kampanye upami aranjeunna hoyong. Aga ogé bakal nyadiakeun leagues kalawan kaahlian sarta nasihat pikeun mantuan nambahan pangaweruh ngeunaan jawab judi sakuliah leagues.

Ngabantu ngamajukeun jawab judi

MLB geus jadi pasangan Déwan Nasional pikeun Masalah judi (NCPG), tapi ayeuna boga status platinum sarta bakal jadi bagian tina grup kapamimpinan NCPG. Liga bakal dianggo dina rupa-rupa masalah judi inisiatif, kaasup promosi Masalah Nasional judi Helpline. MLB parantos janten anggota NCPG ti saprak 2005 nalika éta liga olahraga profésional munggaran anu ngagabung.

Diadegkeun dina 1972, NCPG nyaéta grup nirlaba anu tindakan minangka advokat pikeun gamblers masalah lamun datang ka ngamekarkeun kawijakan judi , kitu ogé langsung mantuan gamblers masalah. Mangkaning, NCPG ngajaga sikap nétral dina judi.

Wapres eksekutif MLB tina ngembangkeun bisnis Kenny Gresh underlined komitmen liga pikeun mantuan fans sakuliah nagara judi responsibly. Ngawangkong ngeunaan naon nu bakal datang nahan, Gersh ngomong: “… urang bakal tiasa dilegakeun usaha kaulinan tanggung jawab urang malah salajengna, nyetir atikan anyar, kasadaran sarta inisiatif jasa rojongan.”

Wakil présidén senior Aga Casey Clark ogé tampi MLB salaku pasangan kampanye, nyatakeun yén éta téh milestone pikeun organisasi urang jawab nasional judi kampanye na usaha . Anjeunna yakin kalibet MLB bakal boga dampak signifikan.

Liga olahraga pro naék

Séptémber nyaéta Bulan Atikan Kaulinan Tanggung Jawab anu munggaran, anu ideu nyaéta promosi pendidikan diantara peminat olahraga sareng ningkatkeun literasi kaulinan. Aya sababaraha inisiatif sapanjang bulan, kaasup webinars Aga-hosted sarta sababaraha sportsbooks utama ngaleupaskeun pledges anyar pikeun tackle masalah judi.

Salian ti MLB, PGA Tour parantos janten mitra AGA “Gaduh Rencana Game. Kampanye Tohan Tanggung jawab “. organisasi olahraga profésional séjén ogé geus stepped up usaha kasadaran judi jawab maranéhna. Salila Minggu Peuting Football, NFL airs jawab judi Iklan, ngagunakeun tagline “Lengket kana Gameplan anjeun”.

#AGA #Inks #MLB #salaku #tanggung #jawab #judi #Mitra #kampanye

Pamaréntah Indonésia Dituduh Maok Jutaan pikeun Judi

Lukas Enembe

Gubernur Indonésia Lukas Enembe (gambar) dituduh misappropriating jutaan dollar pikeun judi pa casinos, kaasup Perth urang Mahkota. [Image: Shutterstock.com]

Gap dina angka

Hiji gubernur Indonésia geus subyek hiji panalungtikan embezzlement dumasar kana tuduhan anjeunna judi jeung dana pamaréntah dina Crown Resorts kasino di Australia.

Lukas Enembe, gubernur Papua, mimiti jadi headline taun 2021 sanggeus hiji informan anonim ngingetkeun Komisi Pemberantasan Korupsi Indonésia yén anjeunna nyalahgunakeun duit pamaréntah. Rinci hirup judi lavish na lajeng lalaunan datang ka lampu sakumaha beuki loba tuduhan jadi umum.

menggelapkan “ratusan juta dolar”

Sanajan Enembe earns gaji taunan $ 7.764, otoritas Indonésia ngaku geus ngalacak $ 36,2 juta deui ka gubernur saprak 2017. Dina total, dipercaya yén gubernur Papua embezzled “ratusan juta dollar”.

Sumber kabeungharan

Enembe ngagaduhan kasempetan pikeun ngadepkeun sora ngeunaan kajahatan anu mungkin tapi nolak ngalakukeunana. Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) geus dua kali nelepon manéhna, tapi dua kali manéhna nolak. Anu umurna 55 taun nyarios dina unggal waktos yén anjeunna dina kaayaan kaséhatan goréng sareng henteu tiasa ngantunkeun tempatna.

sanggup mampuh gaya hirup roller tinggi ngaliwatan tambang emas

Sanajan gagal muncul di publik, Enembe geus nyatakeun yén manéhna bisa ngabiayaan hiji gaya hirup upscale ngaliwatan tambang emas manéhna owns di Papua. Khususna, tambang Grasberg di Papua tengah mangrupikeun salah sahiji cadangan emas sareng tambaga panggedéna di dunya.

Tapi, Enembe henteu masihan dokumén naon waé ngeunaan kapamilikan tambang di Indonésia. Saterusna, kapala komunitas pertambangan Papua, Dolpinus Weya, nyebutkeun yén klaim Enembe téh palsu sarta ngan dijieun dina harepan “nutupan up[ing] kasus korupsi.”

Penyidik ​​​​sabalikna dituduh Enembe ngadamel jutaan ku cara nyandak artos tina rekening resmi pikeun otonomi propinsi. Aranjeunna yakin yén anjeunna diarahkeun duit kana sababaraha rekening, kaasup rekening barudak na urang, pikeun nyumputkeun panipuan.

kabiasaan judi Enembe urang

Penyidik ​​boga kasus metot ngalawan Enembe, jeung gun roko nyaeta footage ti Crown urang Perth kasino . Enembe bisa ditempo dina judi tape na flaunting kabeungharan na ku Mayar rupa perks.

judi haram di Indonesia dina Pasal 303 KUHP nagara urang – najan Enembe ieu bray dina video di Australia, dimana éta légal, masih raises patarosan naha inohong pamaréntah nyandak bagian dina kagiatan terlarang.

Laporan nunjukkeun yén gubernur Papua geus bray judi di tempat lian ti Perth. Majalah Tempo ngaku yén manajer bank méakkeun $ 50.000 chartering jet pribadi pikeun Enembe, nu lajeng flew ka jeung ti Brisbane salila opat poé.

Sanajan tuduhan dijieun ngalawan anjeunna, Enembe masih boga rojongan inti kuat. Numutkeun laporan média lokal, pengikutna parantos ngahalangan panto sareng jaga pikeun ngajagaan anjeunna tina lawan-lawanna.

Dina Senén, a pangacara ngalambangkeun Enembe nampik klaim anjeunna geus dipaké duit taxpayer pikeun suluh kabiasaan judi na. Anjeunna ogé nyarios yén klienna ngan ukur ngamimitian judi saatos gering pikeun nyababkeun “parobahan anu santai sareng nyegerkeun.”

#Pamaréntah #Indonésia #Dituduh #Maok #Jutaan #pikeun #Judi

Kedutan judi larangan alatan Hacking Rusia

Logo bajak laut

Eksekutif Grup iGaming Phil Pearson parantos ngabagi kapercayaan yén larangan Twitch dina eusi judi parantos janten akibat tina serangan DDoS ku peretas Rusia dina situs crypto. [Image: Shutterstock.com]

Hiji narasi alternatif

Momen anu loba di dunya judi kedutan kungsi dreaded tungtungna anjog; Platform streaming parantos mutuskeun pikeun nyaram eusi kasino online anu teu diatur tina situs éta. Perusahaan milik Amazon ngadamel pengumuman awal minggu ieu, hartosna panyipta moal tiasa maén deui dina situs sapertos Stake sareng Roobet mimitian 18 Oktober.

Ieu momen badag pikeun komunitas judi kedutan, sarta loba geus blamed larangan dina runtuyan controversies ngalibetkeun sektor leuwih sababaraha taun katukang. Sanajan kitu, Phil Pearson, lulugu perwira operasi, sarta kapala jualan na bodas-labél bisnis di iGaming Grup, boga pamadegan béda.

hacker ngagunakeun disebarkeun panolakan serangan jasa

Pearson dibagikeun pintonan na salila sawala panel dina konferensi iGaming NEXT di Valletta, Malta Rebo. Cenah larangan éta hasil langsung tina “bajak laut internét” ti Rusia, leuwih husus – hacker ngagunakeun distributed denial of service attacks, atawa DDoS. Numutkeun ka eksekutif, Amazon parantos ngenalkeun ukuran pikeun ngahindarkeun serangan sorangan.

Pearson ngajelaskeun langkung seueur

Dipencet kanggo inpormasi lengkep ku moderator panel sareng diréktur Clear Concise Media Scott Longley, Pearson nambihan sababaraha detil. Saur anjeunna: “Saha waé anu aya hubunganana sareng industri crypto parantos diburu ku serangan DSoS ti Rusia salami tilu minggu katukang. Kabéh panyadia kaulinan utama on stake geus diserang. Sagalana geus turun. Situsna maot. ”

Anjeunna nyebatkeun yén “seuseueurna jalma percaya” Twitch parantos mutuskeun pikeun ngalarang situs-situs ieu kusabab Amazon kaancam serangan sorangan ngaliwatan hubungan sareng situs crypto. “Aranjeunna henteu hoyong jasa éta dileungitkeun sahingga aranjeunna leres-leres nyandak pendirian kusabab tindakan bajak laut internét.”

Klaim Pearson rada dicadangkeun ku kanyataan yén Twitch ngan saukur mutuskeun pikeun ngalarang situs judi crypto. Jumlah situs anu dilarang ayeuna kalebet Stake, Rollbit, Duelbits, sareng Roobet, tapi Twitch ngingetkeun yén daptar ieu tiasa diperpanjang “nalika urang maju.” Khususna, perusahaan terus ngijinkeun situs wéb anu difokuskeun kana tohan olahraga, olahraga fantasi, sareng poker.

Réaksi Internét

Aya dua sisi kana debat larangan Twitch. Sababaraha, kawas béntang Twitch Pokimane na Hasan Piker, sagemblengna balik larangan judi. Minggu ieu, aranjeunna janten pemicu pikeun hashtag #TwitchStopGambling saatos sasama streamer Sliker ngungkabkeun masalah kecanduan na. Jehad “Sliker” Mohammed ngaku nyokot $ 300.000 ti sasama streamers jeung fans eupan na judi .

Trainwreck nganggap larangan éta “teu konsisten”

Di sisi anu sanés, streamer Trainwreck anu sanés mendakan larangan éta “henteu konsisten” kusabab hubungan Amazon sareng industri tohan olahraga. Dina rant scathing on Twitter minggu ieu, anjeunna Drew perhatian ka Amazon urang $ 13bn deal jeung NFL, méré parusahaan hak ekslusif pikeun siaran Kemis Peuting Football. DraftKings nandatanganan deal multiyears sareng Amazon pikeun masihan kasempetan pikeun acara awal bulan ieu.

Trainwreck, ngaran nyata Tyler Niknam, cenah hayang Twitch fokus dina meunang leupas tina streamers anu “ngajual kanyataanana palsu” kalawan eusi judi maranéhna, tinimbang miceun komunitas sakabehna.

#Kedutan #judi #larangan #alatan #Hacking #Rusia

Cina judi Cingcin Éta laundered $ 5,6 miliar kapanggih

Borgol leuwih mata uang Cina

Investigations di Cina geus ngarah ka arrests 93 jalma numbu ka $ 5,6 miliar jaringan judi ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Panaliti panjang

Penguasa Cina parantos ngancurkeun sindikat kriminal anu ageung sareng terkenal di propinsi Hunan, numutkeun laporan.

$ 5,6 miliar proceeds laundered ngaliwatan cryptocurrency

Grup éta ngatur jaringan judi ilegal sareng seueur panipuan telekomunikasi, dimana dana $ 5,6 milyar dikumbah ku cryptocurrencies. Numutkeun sumber média Cina weixin, 93 jalma ditahan salaku bagian tina usaha 100 poé pikeun rengat turun on kajahatan di daratan. Pulisi ogé ngabekukeun sababaraha rekening anu jumlahna 300 juta ($41.4 juta).

Salaku tambahan, otoritas pulih 7.8 juta ($ 1.1 juta) anu dilacak deui ka korban panipuan. korban bakal nampa duit maranéhanana balik, sanajan maranéhna leungit ngaliwatan judi , nu kajahatan ubiquitous di Cina daratan.

Langkung Cina judi arrests datang?

Boh jumlah anu ditéwak sareng jumlah anu pikasieuneun nyababkeun kacurigaan yén seueur deui penjahat anu aya di jalan. Malah penegak hukum masih teu yakin sabaraha jauh jaringan ilegal geus dimekarkeun.

Investigations kana konglomerat kriminal dimimitian dina 2018. Pulisi ditangtukeun yén grup dipaké ngumpulkeun sarta titik pembayaran di Cina pikeun mindahkeun dana illegally diala kana cryptocurrencies. Ti dinya, aranjeunna kas kaluar dina dollar AS, lajeng nempatkeun duit kana parusahaan keuangan.

Hiji katerangan mungkin pikeun kanaékan ilegal judi nyaeta larangan perjalanan Cina urang, nu geus nyangsang recovery di pasar Asia Tenggara. Makau, tujuan hiburan Cina kidul, parantos nyanghareupan dampakna.

di Shanghai, leuwih ti 800 jalma geus ditahan pikeun online ilegal judi

Kusabab bakal maen judi teu diwenangkeun nganjang ka tujuan utama Cina urang, aranjeunna Resort ka aksés ilegal ka operator online. Di Shanghai, leuwih ti 800 jalma geus ditahan pikeun judi online ilegal saprak mimiti taun.

Langkung ti 150 éntitas anu nawiskeun jasa judi atanapi jasa pencucian uang ogé parantos ditutup dina waktos anu sami. Jumlahna aya 170m ($23.53m) parantos pulih salaku hasilna.

Aversion Cina pikeun crypto

Blue paus Keuangan, outlet Cina sejen, ngalaporkeun yén populér crypto hub Binance geus nyieun panalungtikan. Nyukcruk dompét ka pangguna sesah kusabab anonimitas, tapi penyidik ​​​​forensik gaduh kamampuan pikeun ngungkabkeun lokasi pangguna.

Binance ogé ngirim béwara ka sababaraha anu gaduh akun yén dompétna parantos beku sareng aranjeunna kedah ngahubungi otoritas Cina pikeun langkung rinci.

anjeunna nilik currencies kawas Bitcoin na Ethereum sakumaha curang, ngarah ka larangan September panungtungan

Cina kuat ngalawan panyadia crypto sapertos Binance sareng ngan ukur ngakuan mata uang digital ti bank sentral na. Éta ningali mata uang sapertos Bitcoin sareng Ethereum salaku panipuan, ngarah kana larangan Séptémber kamari dina perdagangan crypto sareng pertambangan.

Alesan utama pamaréntah Cina ngalawan crypto nyaéta bubuka panganyarna tina Yuan online, nu pinuh diatur, kawas koin crypto desentralisasi biasa. Cina geus dianggap gagasan ngalegaan prakték ka Makau, tapi aya kasieun yén judi ilegal Cina bakal spike malah salajengna.

Salaku bukti, hiji lulugu judi Makau notorious ditahan di 2021 pikeun ilegal judi sarta laundering duit, nu ngarah ka pangadilan kirang ti dua minggu ka tukang. Lalaki anu dimaksud, Alvin Chau, nolak tuduhan éta.

#Cina #judi #Cingcin #Éta #laundered #miliar #kapanggih

Alabama Sheriff ngajalin injeuman mayar off judi hutang

Lalaki ngasongkeun tumpukan kas

Ex-Alabama sheriff kapaksa illegally ngarobah hiji aplikasi injeuman ku kituna manéhna bisa ngagunakeun duit pikeun mayar kaluar hutang judi. [Image: Shuttestock.com]

Bray bohong

William “Ray” Norris, urut sheriff Alabama, ngaku salah Senén mun filing hiji aplikasi injeuman pikeun mantuan mayar hutang judi unpaid.

Norris ogé ngaku yén anjeunna ngadamel pernyataan palsu ka agénsi anu diasuransikeun federally

Tilas pejabat nyarios yén anjeunna ngagunakeun hasil pikeun nutupan biaya operasi di kantor, tapi panilitian anu langkung jero ngungkabkeun yén anjeunna parantos nganggo sababaraha artos pikeun mayar deui bets anu gagal, nurutkeun jaksa. Norris ogé ngaku yén anjeunna ngadamel pernyataan palsu ka agénsi anu diasuransikeun federally, sedengkeun tuduhan anu sanés ngalawan anjeunna ditolak.

Norris, 44, nyanghareupan hukuman maksimal 30 taun di penjara sareng denda $ 1 juta. Anjeunna oge bisa cocog keur tilu taun release diawasan.

Hutang judi ngabalukarkeun pengunduran diri

Norris mundur ti Departemen Sheriff Clarke County dina Juni 2021 saatos tuduhan ngalawan anjeunna munggaran dilakukeun. Anjeunna didakwa, sarta rencana pikeun impeach anjeunna gancang jadi panas. Tapi, H mundur, sateuacan prosésna réngsé.

Alabama Jaksa Agung Steve Marshall éta di puseur gugatan ti mimiti na tetep aub dina kasus.

pengunduran dirinya kedah janten relief ka masarakat.

“Sheriff Norris henteu tiasa dipercanten deui salaku PNS atanapi salaku perwira penegak hukum, sareng pengunduran diri na kedah janten lega pikeun masarakat,” saur Marshall dina hiji pernyataan. “Kaputusan Sheriff Norris pikeun mundur tina jabatanna, kumaha ogé, henteu ngaluarkeun kamungkinan yén tuduhan kriminal bakal diajukeun ngalawan anjeunna.”

Numutkeun situs warta régional AL.comNorris dilarapkeun pikeun opat gajian ti dua bank lokal – Town County National Bank di Camden jeung Sweet Cai State Bank di Sweet Cai – dina 2017 jeung 2018. Norris ogé ganda-dipped Town County Bank Nasional, lajeng aktipitas mitra bisnis panawaran pikeun gajian ngaleuwihan. $ 192.000 ti 2017-20.

Tilas sheriff nyarios yén anjeunna nyandak artos pikeun nutupan biaya suplai kantor sareng tuangeun pikeun tahanan. Hanjakal, éta engké ditangtukeun yén duit dipaké pikeun ngabiayaan hutang judi na, rekening pribadi kosong, sarta expenses non-karya, teu ngarojong karyana.

Norris ogé nganggo pinjaman $ 75,000 pikeun ngabantosan mayar $ 25,000 dina pinjaman pribadi.

Salajengna sumping

penampilan panganyarna Norris ‘di pangadilan sanes na munggaran. Anjeunna ogé saméméhna didakwa dina lima cacah pamakean ilegal kontribusi kampanye, pamakéan kantor keur kauntungan pribadi, sarta ngajauhan pajeg panghasilan, nurutkeun situs warta lokal. Alabama Dintenlaporan.

Norris ngalanggar sababaraha undang-undang, kalebet UU Praktek Kampanye Adil sareng Pernyataan Kapentingan Ékonomi, dina ngalakukeunana.

pasatujuan plea geus ditangtayungan anjeunna nalika anjeunna di kantor

Hakim Alabama Braxton Kittrell mecat biaya dina Maret, arguing yén Norris geus pasrah sarta yén perjangjian plea geus ditangtayungan anjeunna bari anjeunna di kantor.

Sheriff DeWayne Smith diangkat sheriff of Clarke County ku Gubernur Kay Ivey on June 28, 2021. Saacanna éta, manéhna geus 29 taun pangalaman dina penegak hukum jeung digawé di militer jeung pamaréntah.

Léngkah salajengna pikeun Norris nyaéta sidang hukuman sareng hakim, dimana anjeunna bakal terang sabaraha lami anjeunna bakal panjara. Anjeunna bakal tetep di kandangan dugi tanggal diatur sarta tungtungna ngahontal.

#Alabama #Sheriff #ngajalin #injeuman #mayar #judi #hutang

Filipina judi Crackdown pikeun nundung 40.000 Cina

Bandéra Filipina jeung Cina

operator judi kriminal-dipikiran sumebar di sakuliah Asia Tenggara geus nyokot hit di Filipina sanggeus pajabat dibolaykeun 175 online judi ngidinan, kalawan rencana pikeun nundung 40.000 pagawe Cina. [Image: Shutterstock.com]

Brutal jeung kriminal

Minggu anu sarua PBB warned tina kakejaman sarta criminality of casinos Cina-dioperasikeun di Asia Northeast urang Golden Triangle, Filipina geus dipindahkeun ka leupas sorangan tina ratusan operator judi lepas pantai (POGOs).

mimitina ngadéportasi kira-kira 3,000 pagawé Cina dina Oktober

Dina Senén, juru carios Filipina Departemen Kaadilan (DOJ) Jose Dominic Clavano DOJ ditutup 175 pausahaan judi online, kitu ogé mimitina deporting ngeunaan 3000 pagawe Cina dina Oktober. The DOJ boga tujuan pikeun repatriate 40.000 pagawe ka Cina dina ahir taun.

Clavano nyatakeun yén langkah pikeun nutup perusahaan sareng ngadéportasi pagawé asalna tina “laporan pembunuhan, nyulik sareng kajahatan sanés anu dilakukeun ku warga China ngalawan sasama warga China.”

Koméntar Clavano sumping dina pengarahan umum ‘Laging Handa’ Senén saatos Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) ngabatalkeun lisénsi 175 perusahaan POGO saatos disangka aya hubunganana sareng kajahatan anu aya hubunganana, kalebet rajapati, nyulik sareng prostitusi. Patugas nyatakeun yén korban sareng palaku kajahatan ieu biasana urang Cina.

Juru bicara DOJ nyarioskeun bukti pidéo ngeunaan kabiasaan ilegal POGO. Saur anjeunna: “Nalika anjeun ningali pidéo, naon anu dilakukeun ku warga Cina di dieu bahaya.”

Ancaman régional

Pausahaan judi ilegal anu sami anu dioperasikeun ku Cina di nagara-nagara Asia Tenggara anu caket sareng Filipina anu matak jilbab anu langkung poék di daérah éta.

Kalayan operasi ilegal mamingan rébuan korban ka Kamboja sareng Myanmar (Burma) ti nagara-nagara Asia Tenggara anu sanés kalebet Thailand, Malaysia, Taiwan, Indonesia, Vietnam sareng Filipina, anu terakhir parantos ngalih pikeun mastikeun yén kalolobaan kajahatan Sino-Cina tetep. . jalan eta.

Clavano nyatakeun yén DOJ hoyong ngajagi urang Filipina, sareng mastikeun yén aranjeunna moal janten korban kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO.

peringatan PBB

Numutkeun kana béntang FilipinoSekretaris DOJ Jesus Crispin Remulla parantos pendak sareng Kedubes Cina pikeun ngagampangkeun deportasi “lemes” 40,000 pagawé.

warta datang sanggeus Sora Amérika dina Minggu nyarioskeun peringatan Kantor PBB ngeunaan Narkoba sareng Kajahatan ngeunaan:

ngaronjatkeun ancaman kriminal’ ti wewengkon Filipina Golden Triangle padeukeut.

Departemen PBB nyebutkeun yén “zona ékonomi husus régional” […] jeung casinos nu mindeng jangkar aranjeunna oge puseur dagang utama jeung laundering duit pikeun jaringan kajahatan.

#Filipina #judi #Crackdown #pikeun #nundung #Cina

Awéwé Inggris maok £ 1,4 juta pikeun ngabantosan dana kabiasaan judi na

Kas kétang

Hiji awéwé Britania maok leuwih ti £ 1,4 jutaan ($ 1,5 jutaan) ti dunungan nya pikeun ngabiayaan kabiasaan judi nya. [Image: Shutterstock.com]

Basajan “kasalahan”

Hiji awéwé hirup di Inggris maok £ 1,4 juta ($ 1,5 juta) ti dunungan nya pikeun mantuan ngabiayaan kecanduan judi nya.

earn duit lolobana ku manipulasi invoices

Karen Brailsford, 53 taun, nyandak artos ti Urban Design and Development Ltd di Clay Cross ti Maret 2012 dugi ka Pebruari 2021. Anjeunna nampi artos sabagian ageung ku manipulasi invoice.

Phillip Plant, jaksa, nyatakeun Brailsford nyarios ka direksi perusahaan nalika konfrontasi yén lampahna mangrupikeun kasalahan. Anjeunna engké confessed kana kajahatan sarta ngaku yen anjeunna geus maok duit pikeun “sababaraha waktu”.

kecanduan judi Brailsford

Brailsford, anu kéngingkeun £21,000 ($22,806), maok langkung ti £300,000 ($325,800) ti perusahaan dina sataun dina puncakna. Anjeunna sacara ilegal nyandak £ 21,000 dina 2021 sateuacan ditéwak dina bulan Pebruari.

anjeunna ngan kapanggih alatan lalawora impudent na

Ampir £ 300.000 panghasilan ilegal na ieu spent dina judi . Anjeunna ogé mésér barang kulawarga, kalebet barang-barang pikeun murangkalih sareng dua karavan liburan.

Pangadilan uninga kumaha nekat Brailsford éta duit, sarta kumaha anjeunna kapanggih ukur keur lalawora brazen na. Pas salah sahiji dununganana manggihan skema “jelas”, anjeunna langsung disanghareupan.

Brailsford ngaku kaliru kana salah sahiji cacah panipuan kalayan nyiksa jabatan dina 12 Agustus. Anjeunna muncul di payuneun Derby Crown Court dinten Kemis, dimana anjeunna ngulang putus asa.

Patrick Dawson, menata diréktur Urban Desain sarta Pangwangunan Ltd, masihan hiji pernyataan ka pangadilan di mana anjeunna alluded karugian parusahaan salila lampah curang Brailford urang. Anjeunna ogé ngungkabkeun yén anjeunna parantos bajoang pikeun ngajaga bumi sareng kahirupan kerjana dipisahkeun kusabab turunna kauangan ngadadak.

maling judi di Inggris

Nicola Hornby, pengacara Brailsford, nyatakeun yén klienna parantos nunjukkeun kaduhung ti saprak ngungkabkeun dirina. Anjeunna ogé nyarios yén Brailford ngaku kana kajahatanna sareng “teu gaduh nanaon pikeun nunjukkeun éta … ieu sanés kasus dimana aya aset anu tiasa diidentipikasikeun.”

Salajengna, pengacara nyatakeun yén Brailsford parantos ngalaman depresi, sareng yén nempatkeun anjeunna di panjara bakal gaduh pangaruh anu cilaka sanés ngan ukur pikeun dirina tapi ogé pikeun murangkalih sareng bapakna anu sepuh.

Brailsford teu hijina warga Inggris anu geus fallen kana kabiasaan judi ilegal. Baheula taun ieu, manajer keuangan di Wales nyolong £47,000 ($51,042) tina amal anu anjeunna damel. Saacanna éta, lalaki Britania sejen diverted leuwih ti £ 200.000 ($ 217.200) ti amal médis anjeunna ogé dipaké pikeun judi online.

Brailsford masih ngantosan hukuman.

#Awéwé #Inggris #maok #juta #pikeun #ngabantosan #dana #kabiasaan #judi

Ngaran kedutan ngadesek judi larangan sakumaha kolega nembongkeun perjuangan

Simbol kedutan dina telepon

Sababaraha streamer Twitch anu kasohor nganggo platform pikeun ngalarang aliran judi saatos salah sahiji kolegana ngumumkeun perjuanganna sareng kecanduan. [Image: Shutterstock.com]

Wahyu panganyarna

Seueur streamer Twitch anu kasohor nyauran platform pikeun ngalarang eusi judi saatos sasama streamer ngungkabkeun perjuanganna sareng kecanduan.

Slikers nyandak artos ti fans sareng sasama streamer

Abraham Jehad “Sliker” Mohammed mangrupikeun streamer Twitch anu utamina maénkeun kaulinan sapertos Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) sareng Valorant, ogé nyayogikeun aliran obrolan. minggu ieu, bukti dibagikeun dina média sosial némbongkeun yén Sliker nyokot duit ti fans jeung sasama streamers pikeun dana kabiasaan judi na.

Streamer berbasis Texas Lacari ngabagi layar tina téks anu nunjukkeun anjeunna ngirim Slikers langkung ti $ 1,000 tanpa nampi artos deui:

Salaku hasil tina panyingkepan média sosial, streamer populér sapertos xQc, Mizkif, sareng Hasan Piker nyanghareupan Sliker via Discord. Sliker engké ngaku nyokot ngeunaan $ 300.000 ti fans jeung sasama panyipta eusi pikeun ngabiayaan kabiasaan judi na.

Kampanye #TwitchStopGambling parantos kéngingkeun moméntum dina sababaraha dinten kapengker salaku hasil tina kaayaan Sliker, kalayan streamer anu terkenal sapertos Hasan Piker sareng Pokimane nuju jalan.

Néangan pitulung

Dina panggero Discord, Sliker basis Inggris ngaku yén anjeunna geus bajoang jeung kecanduan judi, saprak 2017 nalika anjeunna mimiti kalibet dina CS: GO judi kulit. Nalika anjeunna ahirna jadi aub dina bentuk sejen dina judi , manéhna mimitian injeuman dana ti anggota kulawarga sarta manajer na pikeun ngabiayaan kabiasaan éta.

Trainwreck masihan Sliker sakitar $ 45,000

Anjeunna ngagunakeun rupa-rupa alesan pikeun ngajelaskeun naha anjeunna peryogi artos, sapertos rekening bank beku sareng peryogi artos pikeun nutupan tagihanana. Populér judi streamer Trainwreck masihan Sliker sabudeureun $ 45.000, bari Lukeafkfan nyumbang sabudeureun $ 27.000.

Dina aliran salajengna, Sliker ngaluarkeun hapunten ka fans na, khususna jalma anu anjeunna nginjeum artos. Anjeunna geus komitmen bade rehab pikeun ngubaran kecanduan judi na. Samentara éta, streamer Twitch berpendapatan luhur sapertos Ludwig sareng xQc parantos sapuk pikeun mayar deui para korban.

Commenting on hasil tina kecanduan judi ceuk Sliker: “Anjeun leungit sagalana dina kahirupan lamun ngalakukeun ieu. Éta langkung parah sareng parah sareng parah sareng parah kecuali anjeun nampi bantosan anu anjeun peryogikeun.”

Trend ngembang

Sanajan sababaraha nelepon pikeun ngalarang eta, eusi nu patali judi Twitch geus tumuwuh beuki populér di 2022. Loba streamers pang populerna di platform urang boga pasatujuan sponsor jeung pausahaan kasino online kawas Stake. Kategori slot ayeuna mangrupikeun andalan dina sapuluh jinis streaming anu paling diawaskeun.

Jumlah badag duit ieu wagered on walungan. Dina Juli contona, rapper populér Drake leungit $17 juta leuwih sapuluh menit dina aliran tunggal. Popul streamer xQc geus bet ratusan jutaan dollar ngaliwatan online judi platform, bari Trainwreck wangsit saméméhna dina 2022 yén anjeunna leungiteun ngeunaan $ 13 jutaan judi .

#Ngaran #kedutan #ngadesek #judi #larangan #sakumaha #kolega #nembongkeun #perjuangan

Mbappé Spurs Revisit Perancis Football judi deal

Kylian Mbappé

Béntang maén bal Perancis Kylian Mbappé parantos nyandak posisi anti-judi, nyababkeun kaributan di tingkat luhur maén bal Perancis. [Image: Shutterstock.com]

Protés ngalawan judi

Superstar maén bal Perancis Kylian Mbappé parantos nyandak sikap anu kuat ngalawan perusahaan judi, anu ngagaduhan dampak anu ageung dina pendekatan maén bal Perancis pikeun tohan olahraga.

Anjeunna ayeuna nampi dukungan ti sababaraha réncang tim na.

Mbappe, pamaén bayaran pangluhurna di dunya, parantos nampik sababaraha pamenta ti agénsi judi dina taun katukang, kalebet ngahadiran acara anu disponsoran sareng némbak poto. Protés dimimitian saatos Féderasi Maén Bal Perancis (FFF) ngahiji sareng perusahaan taruhan Perancis Betclic. Anjeunna ayeuna nampi dukungan ti sababaraha réncang tim na.

FFF sateuacana nampik ngabantah hakna pikeun ngagunakeun gambar saatos bantahan Mbappé, tapi ayeuna parantos robih.

Kylian Mbappé vs FFF

FFF nandatanganan € 8 juta ($ 8,02 juta) deal sareng Betlic taun ka tukang. Partnership bakal lumangsung nepi ka 2026, taun Piala Dunya saterusna.

Perancis boga kasempetan pangalusna kadua meunang Piala Dunya di Qatar engké taun ieu, labuh ngan Brazil. Tambih Deui, sareng Mbappe sareng béntang ngora sanés, timna bakal tetep kompetitif nalika kompetisi salajengna sumping.

geus nerangkeun, yén sanajan kaayaanana, anjeunna moal ilubiung dina promosi judi

Salaku bagian tina perjangjian FFF jeung pausahaan tohan, gambar pamuter sadia pikeun pamakéan salila kampanye pamasaran. Sanajan kitu, Mbappe geus nerangkeun yén sanajan istilah na, anjeunna moal bakal ilubiung dina promosi judi.

“Kuring geus mutuskeun pikeun henteu ilubiung dina némbak poto sanggeus panolakan Féderasi Perancis pikeun ngarobah perjangjian hak gambar jeung pamaén,” ceuk Mbappé. “Wawakil kuring sareng kuring hanjakal pisan yén teu mungkin pikeun ngahontal kasapukan, sakumaha anu dipénta, sateuacan Piala Dunia.”

Aya sababaraha masalah sekundér pikeun sakabéh tampikan Mbappé ngeunaan kamungkinan judi , tapi bantahan utamina nyaeta anjeunna teu hayang ngamajukeun “kecanduan ka barudak”.

FFF nyobian ngalaksanakeun perjanjianna sareng Betlic sareng ngahukum koméntar Mbappe sateuacana, tapi kalayan anjeunna henteu muncul dina némbak poto, pananganna dipaksa. Présidén FFF Noel Le Graet pendak sareng Mbappé sareng anggota skuad konci sanés saatos acara éta.

Féderasi ayeuna disetél pikeun marios perjanjian sponsor sareng panggunaan hak gambar. Mbappé bakal ilubiung dina acara anu disponsoran nalika negosiasi lumangsung.

Prospek hareup pikeun Perancis

Pamaén di timnas Perancis ayeuna ngarepkeun parobahan geura-giru.

Sedengkeun pikeun Mbappé, hauteur na bisa dipicu ku kampanye pamasaran ominous. Maret kamari, agénsi judi Perancis Winamax tweeted gambar handap hiji lalaki hideung taranjang urang – karakter branded salaku bapana Mbappe urang, sarta eta cenah ieu “celebrating gawang putrana ngalawan Afrika Kidul.”

Winamax ogé ngagaduhan waktos sanés dimana anjeunna parantos nunjukkeun paripolah anu teu aya kelas, anu nyababkeun lalaki sareng awéwé Perancis anu sanés ngajauhan diri tina perusahaan.

FFF sigana wajib nurut kana kahayang Mbappé. Tim klubna, Paris Saint-Germain, parantos masihan anjeunna kakuatan anu langkung ageung tibatan pamaén sanés dina sajarah olahraga sanaos anjeunna umurna ngan 23 taun. Anjeunna ogé béntang sareng pamaén pangsaéna dina timnas Perancis sareng bakal janten pusat skuad pikeun sahenteuna dasawarsa deui.

Mbappe sanés hiji-hijina béntang global anu nyandak jurus tangguh ngalawan bookmakers. Dina ahir Agustus, pensiunan jawara UFC Khabib Nurmagomedov lashed kaluar dina buku olahraga sarta cenah pernah bakal pasangan kalayan sagala judi pausahaan.

Samentawis éta, tim dina liga maén bal sanés, kalebet Liga Premier sareng Championship EFL, parantos kampanye pikeun ngaleungitkeun sponsor tohan lengkep.

#Mbappé #Spurs #Revisit #Perancis #Football #judi #deal

Inter Milan satuju jeung judi Operator LeoVegas

riungan Inter Milan

Inter Milan parantos ngagabung sareng LeoVegas, nandatanganan perusahaan judi salaku panyadia infotainment énggal. [Image: Shutterstock.com]

Inter Milan ngagabung LeoVegas

Buta bal Italia Inter Milan geus nandatanganan perjangjian partnership kalawan populér judi parusahaan LeoVegas.

“Inter jeung LeoVegas.News mangrupakeun kombinasi dilahirkeun ku kahayang pikeun terus kalibet komunitas kipas Nerazzurri,” ceuk Inter dina hiji pernyataan sanggeus pengumuman. “The Nerazzurri fanbase terus tumuwuh sarta LeoVegas.News bakal tiasa salajengna ngadegkeun dirina minangka merek hiburan ngarah dina maén bal, berkat penyediaan eusi digital kalawan bahan ekslusif patali klub jeung trivia.”

LeoVegas bakal jadi panyadia infotainment Iinter pikeun tilu taun ka hareup

Dina kaayaan perjanjian, LeoVegas bakal janten panyadia infotainment Inter salami tilu taun ka hareup, masihan aranjeunna kasempetan pikeun damel sareng salah sahiji waralaba maén bal anu kasohor di dunya.

Komentar ti atasan

Salah sahiji titik jual pangbadagna salami rundingan nyaéta kamampuan LeoVegas pikeun ngiringan fans Inter. Klub Italia nganggap yén kasempetan tambahan pikeun ilubiung bakal ngabantosan pertumbuhan basis kipas na.

“Kami resep pisan ngabagéakeun LeoVegas.News ka kulawarga pasangan Nerazzurri,” saur kepala perwira pendapatan Inter Milan Luca Danovaro. “Nawiskeun eusi ekslusif sareng kualitas luhur ka fanbase internasional kami mangrupikeun salah sahiji landasan strategi pertumbuhan kami pikeun salajengna janten perusahaan hiburan global sareng kami resep mendakan minat sareng kahayang anu sami pikeun kamekaran di daérah ieu ogé di LeoVegas. ”

Kerjasama anyar ieu bakal ngamungkinkeun para fans urang janten bagian tina dunya Inter.

Anjeunna ogé ngagandakeun ide utama yén “Kemitraan anyar ieu bakal ngamungkinkeun para fans urang janten langkung bagian tina dunya Inter.”

LeoVegas bakal tiasa ngiklankeun merek na di Stadion Inter San Siro, arena 80,000 korsi anu parantos janten salah sahiji tempat olahraga anu paling dikenal. Tanda tangan LeoVegas bakal muncul dina sideboards sareng layar jumbo, sareng merekna bakal dipendakan di Pusat Pelatihan Suning tim di Appiano Gentile.

“Kami reueus pisan janten Mitra Infotainment FC Internazionale Milano, salah sahiji klub anu paling kasohor sareng dipikacinta dina tingkat internasional,” saur LeoVegas.News CMO Niklas Lindahl. “Kemitraan kami dumasar kana pendekatan budaya anu dibagi kana hiburan digital anu ngahibur sareng ngagumbirakeun fans Nerazzurri sareng pencinta maén bal sacara umum, anu tiasa nyarioskeun anekdot, carita sareng rasa panasaran anu dipikaresep ku pangguna urang.”

Sifat perjangjian

LeoVegas anu berbasis di Swédia henteu ngan ukur fokus kana ningkatkeun visibilitasna di Italia. Sabalikna, éta hoyong nyorot hobi bersejarah klub anu ngagaduhan anjeunna dina posisi ayeuna.

“Ngaliwatan Inter Legends, urang bakal tiasa ngalacak sajarah hébat Nerazzurri sareng nyarioskeun titik-titik konci anu ngajantenkeun éta salah sahiji tim anu paling penting dina skala global,” saur Lindahl. “Tujuan kami nyaéta nyebarkeun sareng nyorot nilai-nilai sareng warisan olahraga anu ngabeungkeut LeoVegas.”

deal jeung Inter Milan asalna saminggu sanggeus deal sareng Manchester City

LeoVegas sibuk di dunya maén bal dinten ayeuna. Kasepakatanna sareng Inter Milan sumping saminggu saatos satuju perjanjian sareng Manchester City anu ngajantenkeun anjeunna pasangan tohan resmi klub di Manchester City sareng Éropa.

Inter parantos bajoang dina awal musim sanaos gaduh portopolio tingkat luhur. Ngaliwatan tujuh pertandingan, kleub éta calik di tukangeun Udinese, Lazio sareng Atalanta di tempat katujuh.

Inter nuju nyiapkeun pertandingan kahijina sareng LeoVegas salaku sponsor, pertandingan ngalawan FC Roma dina 1 Oktober.

#Inter #Milan #satuju #jeung #judi #Operator #LeoVegas