Tag Archives: Jeung

UKGC Hits Betfred Induk Company Jeung £ 2,9m

Betfred tanda luar warung tohan di Inggris

Perusahaan induk Betfred nampi denda £2.9m ($3.1m) ti UKGC pikeun anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Ngungkulan balukarna

Petfre (Gibraltar) Limited parantos dihukum ku pinalti kauangan £ 2.9m ($ 3.1m) salaku hasil tina anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun denda Rebo pikeun operator merek Betfred sareng Oddsking. Salian sanksi kauangan, perusahaan ogé nampi peringatan resmi ti régulator Inggris.

Petfre pinuh gawé bareng sareng panalungtikanana

Panaliti UKGC ngeunaan Petfre mendakan rupa-rupa pelanggaran antara Oktober 2019 sareng Désémber 2020. UKGC nyatakeun yén Petfre sapinuhna gawé bareng sareng panyilidikanana sareng langsung ngadamel parobihan pikeun ngatasi kagagalan éta. Aya ogé euweuh bukti yén dana kriminal ieu spent dina salah sahiji platform Petfre.

gagalna husus

Dina watesan kagagalan tanggung jawab sosial, UKGC manggihan yén henteuna kontrol bakal ngeureunkeun konsumén anyar ti overspending dina waktu anu singget. Dina hiji kasus, pangguna anyar tiasa kaleungitan sakitar £70,000 ($75,000) dina sapuluh jam. Petfre ogé geus diatur pemicu pikeun leuwih aman judi interaksi dina tingkat teuing tinggi. Ieu ngandung harti yén nalika belanja palanggan tinangtu ningkat sacara signifikan, sering henteu aya ulasan akun anu pas.

Aya sababaraha kagagalan anti pencucian uang anu béda. Petfre kapanggih henteu leres ngitung pembiayaan téroris sareng résiko anti pencucian artos anu aya dina industrina.

kurangna ngawaskeun sateuacan nasabah ngahontal pemicu finansial

Teu aya sistem anu pas pikeun ngirangan résiko ieu. Ambang anu tangtu henteu cekap sareng aya kurangna ngawaskeun sateuacan nasabah ngahontal pemicu finansial. Sababaraha masalah anu sanésna kalebet karyawan anu henteu nampi pelatihan anu leres sareng dana palanggan anu teu efektif sareng cek karajinan.

Henteu nyandak tawanan

Ngomongkeun hukuman kauangan pikeun pamilik Betfred, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Ieu mangrupikeun conto salajengna ngeunaan urang ngalakukeun tindakan pikeun nalungtik sareng ngahukum kagagalan anu pikahariwangeun.”

Anjeunna naroskeun ka lisénsina anu sanés pikeun marios kagagalan Petfre pikeun ningali naha aya perbaikan anu tiasa dilakukeun kalayan patuh sorangan. Upami standar ieu henteu ningkat, Oxley negeskeun yén penegak anu tangguh bakal nuturkeun.

Betfred mangrupikeun merek judi premium Petfre, anu ngagaduhan operasi ritel sareng online. Salian tohan olahraga, kurban judi online Betfred ogé ngawengku kaulinan kasino online, bingo na poker .

UKGC geus nyokot tindakan ngalawan Panyekel lisénsi nu boga tanggung jawab sosial jeung/atawa kagagalan anti laundering duit. Dina bulan Agustus, anjeunna ngaluarkeun denda £ 17 juta ($ 18 juta) pikeun juragan Ladbrokes Entain dina jinis masalah anu sami. Operator anu sanés nampi denda tujuh angka dugi ka taun 2022 kalebet SpreadEx, 888 UK, sareng Camelot.

#UKGC #Hits #Betfred #Induk #Company #Jeung #29m

Inter Milan satuju jeung judi Operator LeoVegas

riungan Inter Milan

Inter Milan parantos ngagabung sareng LeoVegas, nandatanganan perusahaan judi salaku panyadia infotainment énggal. [Image: Shutterstock.com]

Inter Milan ngagabung LeoVegas

Buta bal Italia Inter Milan geus nandatanganan perjangjian partnership kalawan populér judi parusahaan LeoVegas.

“Inter jeung LeoVegas.News mangrupakeun kombinasi dilahirkeun ku kahayang pikeun terus kalibet komunitas kipas Nerazzurri,” ceuk Inter dina hiji pernyataan sanggeus pengumuman. “The Nerazzurri fanbase terus tumuwuh sarta LeoVegas.News bakal tiasa salajengna ngadegkeun dirina minangka merek hiburan ngarah dina maén bal, berkat penyediaan eusi digital kalawan bahan ekslusif patali klub jeung trivia.”

LeoVegas bakal jadi panyadia infotainment Iinter pikeun tilu taun ka hareup

Dina kaayaan perjanjian, LeoVegas bakal janten panyadia infotainment Inter salami tilu taun ka hareup, masihan aranjeunna kasempetan pikeun damel sareng salah sahiji waralaba maén bal anu kasohor di dunya.

Komentar ti atasan

Salah sahiji titik jual pangbadagna salami rundingan nyaéta kamampuan LeoVegas pikeun ngiringan fans Inter. Klub Italia nganggap yén kasempetan tambahan pikeun ilubiung bakal ngabantosan pertumbuhan basis kipas na.

“Kami resep pisan ngabagéakeun LeoVegas.News ka kulawarga pasangan Nerazzurri,” saur kepala perwira pendapatan Inter Milan Luca Danovaro. “Nawiskeun eusi ekslusif sareng kualitas luhur ka fanbase internasional kami mangrupikeun salah sahiji landasan strategi pertumbuhan kami pikeun salajengna janten perusahaan hiburan global sareng kami resep mendakan minat sareng kahayang anu sami pikeun kamekaran di daérah ieu ogé di LeoVegas. ”

Kerjasama anyar ieu bakal ngamungkinkeun para fans urang janten bagian tina dunya Inter.

Anjeunna ogé ngagandakeun ide utama yén “Kemitraan anyar ieu bakal ngamungkinkeun para fans urang janten langkung bagian tina dunya Inter.”

LeoVegas bakal tiasa ngiklankeun merek na di Stadion Inter San Siro, arena 80,000 korsi anu parantos janten salah sahiji tempat olahraga anu paling dikenal. Tanda tangan LeoVegas bakal muncul dina sideboards sareng layar jumbo, sareng merekna bakal dipendakan di Pusat Pelatihan Suning tim di Appiano Gentile.

“Kami reueus pisan janten Mitra Infotainment FC Internazionale Milano, salah sahiji klub anu paling kasohor sareng dipikacinta dina tingkat internasional,” saur LeoVegas.News CMO Niklas Lindahl. “Kemitraan kami dumasar kana pendekatan budaya anu dibagi kana hiburan digital anu ngahibur sareng ngagumbirakeun fans Nerazzurri sareng pencinta maén bal sacara umum, anu tiasa nyarioskeun anekdot, carita sareng rasa panasaran anu dipikaresep ku pangguna urang.”

Sifat perjangjian

LeoVegas anu berbasis di Swédia henteu ngan ukur fokus kana ningkatkeun visibilitasna di Italia. Sabalikna, éta hoyong nyorot hobi bersejarah klub anu ngagaduhan anjeunna dina posisi ayeuna.

“Ngaliwatan Inter Legends, urang bakal tiasa ngalacak sajarah hébat Nerazzurri sareng nyarioskeun titik-titik konci anu ngajantenkeun éta salah sahiji tim anu paling penting dina skala global,” saur Lindahl. “Tujuan kami nyaéta nyebarkeun sareng nyorot nilai-nilai sareng warisan olahraga anu ngabeungkeut LeoVegas.”

deal jeung Inter Milan asalna saminggu sanggeus deal sareng Manchester City

LeoVegas sibuk di dunya maén bal dinten ayeuna. Kasepakatanna sareng Inter Milan sumping saminggu saatos satuju perjanjian sareng Manchester City anu ngajantenkeun anjeunna pasangan tohan resmi klub di Manchester City sareng Éropa.

Inter parantos bajoang dina awal musim sanaos gaduh portopolio tingkat luhur. Ngaliwatan tujuh pertandingan, kleub éta calik di tukangeun Udinese, Lazio sareng Atalanta di tempat katujuh.

Inter nuju nyiapkeun pertandingan kahijina sareng LeoVegas salaku sponsor, pertandingan ngalawan FC Roma dina 1 Oktober.

#Inter #Milan #satuju #jeung #judi #Operator #LeoVegas

Game Aristocrat Mitra Jeung New England Patriots

logo New England Patriots

The New England Patriots geus didaptarkeun Aristocrat kaulinan salaku pasangan anyar maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

Miluan New England Patriots

The New England Patriots geus sapuk kontrak multi-taun kalawan Aristocrat kaulinan anu bakal mawa parusahaan ka Stadion Gillette.

salah sahiji waralaba anu paling suksés sareng legendaris di NFL”

“Kami thrilled pikeun pasangan jeung New England Patriots, salah sahiji waralaba tersukses sarta legendaris di NFL,”Sa Hector Fernandez, CEO Aristocrat kaulinan.

Aristocrat bakal tiasa Ngaiklan brand na ka leuwih ti 65.000 fans di Foxborough kalawan pintonan concourse, branding dina kaulinan sarta kasempetan promosi on matchdays.

Ngarecah ka Amérika

Aristocrat kaulinan kantor pusatna di Sydney, Australia, kira-kira 7.530 mil ti basisir California. Sanajan kitu, parusahaan geus fokus kana megatkeun kana pasar Amérika ngaliwatan NFL.

Nepi ka ahir usum 2021, Aristocrat nandatanganan pakta lisénsi slot multi-taun sareng NFL. Salaku hasil tina perjangjian, Aristocrat bisa ngawangun hiji NFL branded mesin slot dumasar tanah-.

The aristocrats rencanana nyadiakeun pangalaman sarupa locals di New England. Fans tina Patriots biasa meunang kaulinan-patok luhur, dibere genep judul Super Bowl tim maranéhanana.

“Urang kasampak maju ka mawa kaulinan slot NFL-themed kami pikeun casinos sakuliah Massachusetts, nyadiakeun kasempetan pikeun fans Patriots gairah ngalaman tim favorit maranéhanana dina cara anyar jeung seru,”Sa Fernandez.

Murray Kohl, Wakil Présidén Penjualan pikeun New England Patriots, ngabagi pikagumbiraeun tina partnership anyar.

sababaraha aktivasina sareng kasempetan branding di Stadion Gillette”

“The Patriots na Gillette Stadion bungah pikeun pasangan kalawan Aristocrat kaulinan sarta ngajalajah loba kasempetan anyar pikeun kalibet jeung fans urang,”Sa Kohl. “Kami bungah pikeun gawé bareng tim inovatif maranéhanana dina rupa-rupa aktivasina sarta kasempetan branding di Stadion Gillette sapanjang usum Patriots, kitu ogé featuring Patriots branding on mesin slot maranéhna nasional.”

Kamekaran di sakuliah dunya

The aristocrats ogé geus nyieun hiji hambalan penting sajaba ti Patriots. Nembe Deanne McKissick sarta Mark Wadley diangkat lulugu perwira ranté suplai sarta lulugu perwira pamasaran, dimana maranéhna bakal mantuan ngajalankeun tim kapamimpinan kaulinan parusahaan.

Aristocrat teu hijina parusahaan kaulinan pilari pikeun ngaronjatkeun posisi na di pasar. Kansas City Chiefs ngan dua minggu ka tukang partnered kalawan BetMGM sanggeus peluncuran olahraga tohan Kansas.

Operator bakal katarik ku kasempetan pikeun gabung dina usaha booming. Baheula bulan ieu, Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) diperkirakeun 46,6 juta bettors Amérika salila usum NFL, jumlahna ditakdirkeun pikeun tumuwuh salaku nagara bagian lengkah usaha legalisasi.

Saolah-olah teu cukup rojongan acan, parusahaan geo-tracking GeoComply ngungkabkeun a 71,5% sataun-leuwih-taun tumuwuh dina opat poé mimiti usum NFL 2022. Salaku kalawan jumlah total bettors, jumlah unik geo- lokasi diperkirakeun ningkat kalawan ngaronjatna legalisasi.

The Patriots balik deui dina aksi ngalawan Pittsburgh Steelers di 1pm AND Minggu ieu. Aristocrat bakal ngarojong aranjeunna nalika aranjeunna nyiapkeun unveil a garis anyar slot branded sarta advertisements di stadion.

#Game #Aristocrat #Mitra #Jeung #England #Patriots

Grassroots Poker Hirup jeung Sehat sakumaha Jeffrey ngéléhkeun Goliath

Jeffrey éta lalaki panungtungan nangtung

Bulan kamari, Barcelona Estrellas peupeus catetan keur meuli langsung pangbadagna € 1.100 ($ 1.092) dina sajarah poker Éropa. Minggu kamari, édisi kasapuluh tina Grosvenor Goliath peupeus catetan keur turnamén poker live pangbadagna diayakeun di luar Las Vegas.

ngaleuwihan 10.583 pamilon endah pisan

Salaku lebu netep, Kyle Jeffrey éta lalaki panungtungan nangtung, sanggeus surpassed hiji luar biasa 10,583 entrants di luar biasa ieu £ 150 ($ 173) meuli-in meunang £ 200,000 ($ 230,236). Energized ku rel rowdy alus-natured, anjeunna ngéléhkeun sabangsa Lukas Cheslin dina skirmish pondok sanggeus tabel final pisan lila.

Bari aya loba duit di stake, Grosvenor pro Andy Hills nekenkeun aspék fun festival, nétélakeun VegasSlotsOnline News:

“Goliath sok hebat tapi taun ieu mangrupikeun anu pangsaéna – ngarecah rekor hadir dina sadaya acara, sareng suasanana saé sapertos anu kuring émut, sareng unggal pamaén kuring.geus ngobrol ngeunaan senang, meunang atawa eleh.

Glimpse na Hardcastle dina kandang meunangna urang

10,584 pamaén dina dalapan penerbangan awal diréduksi jadi ngan 1,075 pikeun Poé 2 dinten Saptu, opat di antarana nyaéta pro disponsoran Grosvenor Katie Swift, Euan McNicholas, Andy Hills sareng Jamie Nixon. Swift, anu runner-up dina acara di 2015, ogé spoke ka VSO News:

“Goliath mangrupikeun festival anu paling pikaresepeun dina sataun. Salian ti finish kadua, kuring geus cashed di unggal taun, kaasup nalika maén online salila taun COVID lockdown. Éta catetan anu kuring reueus pisan. Kalawan satelit unggulan dina préparasi hébat pikeun acara, babarengan jeung jadwal festival cemerlang nu nawarkeun acara pikeun nyocogkeun anggaran unggal pamuter poker urang, metot massa.

Abdi parantos ngarep-ngarep yén éta bakal langkung ageung sareng langkung saé usum panas payun!

Bagian tina pamutahiran éta acara Goliath Ladies, hosted ku Swift tur dimeunangkeun ku populér Unibet Poker kedutan streamer Emily Glaancy. Pamuter anu berbakat, rajin sareng rajin, anjeunna ngéléhkeun lapangan éntri 219 pikeun kéngingkeun £ 5,865 ($ 6,751) sareng korsi Acara Utama pikeun skor langsung anu pangsaéna.

Ogé dina taneuh winners éta rising béntang poker Jack Hardcastle anu fielded nu £ 1,000 ($ 1,151) mésér-in Grosvenor UK poker Tour (GUKPT) Acara Utama. Dianggap ku loba nu salah sahiji pamaén turnamén pangalusna di Inggris, ngéléhkeun widang 549 pikeun ngarekam kadua judulna GUKPT Main Acara, nambahan hiji neruskeun impressive nu ngawengku sababaraha Dunya Poker Tour judul na 888 judul.

Ending seru pikeun festival epik

Ngan 42 pamaén anu dugi ka Poé 3 dinten Minggu, sadayana ningali tempat kahiji dina struktur pembayaran anu tangguh. Pamimpin chip tadi poé éta Saied Yolmeh anu indung sadaya spin-up dina Poé 2, ti 19.800 (2,5 blinds badag sarta tumpukan shortest di rohangan) ka 15.350.000.

Yolmeh bakal ngahurungkeun kalungguhan éta kana penampilan final dina tabél, antukna nabrak kaluar dina tempat kagenep. Kalayan sésana 27 lalaki, David Reed anu lincah sareng katingalina teu tiasa dielehkeun dina posisi pole. Anjeunna masih dina korsi kotak nepi ka panungtungan waktu méja sakumaha Phil ‘The Tower’ Heald jeung Jay Harwood commented dina tungtung seru ka festival epik.

Georgescu Georgia, Charlie Tarimo, Reed, Cheslin jeung Jeffrey quintet maénkeun éta

Kalawan lima sésana, aya omongan deal a, tapi euweuh bisnis bisa sapuk jeung quintet of Georgescu Géorgia, Charlie Tarimo, Reed, Cheslin, sarta Jeffrey maénkeun éta. Moal lami deui sanggeus rundingan peupeus, Cheslin ngoleksi ganda-up, nyekel dina kalawan Kings versus Nines pikeun kalungguhan. Georgescu murag dina kalima, dituturkeun ku Reed anu balik ka tarung kalawan runtuyan saperti teu mirip double-up tapi pamustunganana bakal ragrag pondok dina kaopat.

Nalika Tarimo dileungitkeun dina tempat katilu, pamandangan disetél pikeun Jeffrey sareng Cheslin anu ngagaduhan éta langsung.

Panungtungan Table Finishing Posisi

1. Kyle Jeffrey £200.000 ($230.244)

2. Luke Cheslin £134,000 ($154,263)

3. Charlie Tarimo £89,120 ($102,596)

4. David Reed £60,960 ($70,178)

5. Georgescu Georgia £39,020 ($44,920)

6. Saied Yolmeh £26,820 ($30,875)

7. Young Seo Yoon £20,730 (23,865)

8. Gareth Cresswell £17,070 ($19,651)

9. Peter Norton £14,630 ($16,844)

poker hirup jeung ogé

Judul, piala tapi anu langkung penting £ 200,000 ($ 230,244) angkat ka Jeffrey anu nyarios ka Heald (anu ngarangkep Goliath MC) dina tungtungna:

“Duit téh ngarobah kahirupan. Abdi tiasa ngalakukeun pisan sareng éta. Abdi tiasaeuweuh ngantosan. Tapi kuringKuring bakal ngalakukeun leuwih poker , étanaon abdiAbdi milarian ka payun.

Goliath premiered di 2011 – nami janji widang raksasa. Éta henteu nguciwakeun sabab 1,765 pamaén sumping pikeun naon anu aya dina waktos turnamen utama. Saprak harita, eta geus tumuwuh leuwih taun, ngabuktikeun kaséhatan ékosistem poker di tingkat akar umbi.

Salila Poé penultimate taun, sora sora badag rang kaluar di kamar poker nalika diumumkeun yén hadiah kolam renang geus swelled ka £ 1 juta ($ 1,2 juta) pikeun kahiji kalina dina festival. Aya babak sejen tina keprok di mimiti Poé panungtungan 1 nalika jumlah pamilon meuntas 9.300 pikeun turnamén poker megatkeun catetan diayakeun di luar Las Vegas. A babak katilu tina keprok sumping engké dinten nalika jumlahna surpassed 10.000 – a milestone luar biasa dina sajarah poker Éropa.

Grassroots poker hirup jeung ogé.


#Grassroots #Poker #Hirup #jeung #Sehat #sakumaha #Jeffrey #ngéléhkeun #Goliath

Komisi judi UK hits SpreadEx Jeung £ 1,36M Rupa

Pangusaha nyokot karung duit

UKGC parantos ngaluarkeun denda £ 1.36 juta ($ 1.6 juta) ka SpreadEx pikeun anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Nguruskeun operator anu salah

Komisi Garawangi Inggris (UKGC) denda perusahaan judi online SpreadEx Limited £ 1,36 jutaan ($ 1,6 jutaan). UKGC ngumumkeun hukuman dina Kemis, kalayan palanggaran operator anu aya hubunganana sareng anti pencucian artos sareng prakték tanggung jawab sosial. Anu ngabalukarkeun tanggung jawab sosial bakal jadi panarima tina pinalti finansial salaku bagian tina pakampungan UKGC. Komisi mendakan kagagalan saatos ulasan pangaturan ka SpreadEx saatos aya masalah anu diangkat nalika penilaian patuh.

kami perhatikeun tindakan anu gancang sareng decisive anu dilakukeun ku Penerima Lisensi pikeun mulangkeun patuh”

Nyarioskeun kagagalan SpreadEx, diréktur intelijen sareng penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Sanaos kuciwa ningali pelanggaran anti pencucian artos sareng tanggung jawab sosial lumangsung sanaos kasus anu diterbitkeun sacara éksténsif anu nyorot kagagalan anu sami, kami perhatikeun tindakan anu gancang sareng kuat. nyandak dirina deui kana ta’at.

Oxley stressed ogé yén UKGC ekspektasi operator lianna di sektor judi a kalibet sarta komitmen ka raising bar dina cara nu sarua.

gagalna husus

Komisi outlines palanggaran husus dina siaran pers na announcing hukuman finansial. Kagagalan anu aya hubunganana sareng tanggung jawab sosial kalebet SpreadEx anu henteu gaduh peringatan kauangan anu épéktip, anu hartosna para nasabah tangtu tiasa kaleungitan jumlah anu signifikan dina waktos anu pondok.

leuwih-reliance dina pamakéan panggeuing finansial pikeun ngaidentipikasi gamblers berpotensi picilakaeun

Aya ogé leuwih-reliance on pamakéan ngabejaan finansial pikeun ngaidentipikasi gamblers berpotensi picilakaeun. SpreadEx kapanggih henteu leres ngarékam sareng ngaevaluasi interaksi palanggan. Dina hiji hal, SpreadEx ngidinan pamaké pikeun deposit £ 1.7 juta ($ 2 juta) jeung leungit £ 500.000 ($ 591.751) dina ngan hiji bulan. Interaksi palanggan dina hal ieu henteu dievaluasi leres sareng henteu aya tindakan wijaksana anu dilakukeun ku operator.

Dina kasus kagagalan anti pencucian duit, aya instansi pamaké bisa deposit na maen judi jumlah badag duit tanpa leres sasuai jeung sumber dana sarat. Dina hiji conto, pamaké SpreadEx nyimpen £365,000 ($431,978) sareng kaleungitan £284,000 ($336,114) salami tilu bulan tanpa nangtukeun sumber dana na.

Teu sieun nyandak tindakan

UKGC mangrupakeun salah sahiji strictest judi régulator di dunya, ngajalankeun hiji kapal ketat lamun datang ka pangawasan. Salah sahiji fokus badag na mastikeun yén licensees ngajaga gamblers leres. Éta pisan sababna naha aya sababaraha denda ditumpukeun anyar pikeun anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial.

SpreadEx mangrupikeun operator anu berbasis di Inggris anu nawiskeun tohan sumebar olahraga, tohan sumebar finansial sareng tohan olahraga odds tetep.

Ngan minggu panungtungan, UKGC ngaluarkeun catetan-megatkeun £ 17m ($ 20m) denda pikeun judi grup Entain pikeun jenis ieu ngalanggar. Éta ogé parantos ngirimkeun seueur denda tujuh angka dugi ka taun 2022, kalebet denda £ 9.4m ($ 11m) pikeun 888 Inggris sareng pinalti £ 3.15m ($ 3.7m) pikeun Camelot.

#Komisi #judi #hits #SpreadEx #Jeung #136M #Rupa

AS kasino ngarampog terus jeung maot di Sacramento

Kalangkang lalaki kalawan gun leuwih bandéra AS

panas Amérika urang pakarang kasino heist terus ku lalaki ditémbak maot Senén bari nyobian eureun hiji perampokan pakarang di Sacramento urang Capitol kasino . [Image: Shutterstock.com]

Lain rampog

Salila bulan Juli jeung Agustus, kasino robberies geus lumangsung di sakuliah AS jeung ngaronjatna frékuénsi. Ayeuna, hiji rajapati fatal panganyarna dina Sacramento geus underscored naékna kajahatan patali gun di establishments judi.

Identitas korban ayeuna teu dipikanyaho

Dina Senén, hiji perampokan pakarang di Capitol Kasino di kota Sacramento ditinggalkeun hiji jalma maot. Korban ayeuna teu dipikanyaho tapi dipercaya janten satpam kasino atanapi nongton. Pangguna Twitter @onscene911 ngabagi gambar tina kasino saatos syuting:

Kasino pasar sorangan salaku “tujuan poker luhur” […] kalayan hadiah pool panggedéna di daérah. ” Tersangka bersenjata, anu ditahan tapi tetep henteu namina, sigana resep kado batur.

Korban némbak dilaporkeun campur tangan nalika perampokan, ngarah kana kajadian anu fatal. Dinas Pulisi Sacramento (SPD) nyatakeun yén tanaga pemadam kebakaran dikonfirmasi jumlah maotna di tempat éta.

Némbak hotspot

Numutkeun kana Nyiruan Sacramento, perwira SPD direspon ngan sanggeus 06:00 kana situs kasino di Sacramento Walungan District. Panelepon ngabéjaan pulisi ngeunaan perampokan “dimana tersangka dilaporkeun nganggo senjata api.”

tersangka kabur sanggeus shooting maot lalaki nu nyoba ngagagalkeun perampokan na. Anjeunna terus nembak salila kabur na, sahingga perwira SPD pikeun manggihan anjeunna ku sora gunfire saméméh tungtungna disarming sarta detaining anjeunna.

Detektif pembunuhan SPD anu nalungtik panémbakan éta nganggap éta mangrupikeun kajadian anu terasing, sareng henteu percanten yén aya tersangka sanés anu kalibet.

Numutkeun sababaraha laporan média, Capitol kasino geus hosted shootings deadly séjén dina taun panganyarna. Juli kamari, saurang awéwé Rancho Cordova nembak sareng maéhan Renee Walker, 33, di luar tempat éta. Dina 2016, saurang lalaki nampi hukuman rajapati tingkat kadua pikeun némbak maot karyawan Capitol Kasino 36 taun nalika gelut.

Runtuyan shooting AS

maot Senén urang ieu dimimitian ku shooting kasino panganyarna di nagara tatangga kalér California, Oregon. Usaha perampokan pakarang ku Javier Fransisco Vigil pa Wildhorse Resort na kasino 17. Agustus pamustunganana gagal, tapi hiji nongton polos ieu luka salila shooting nu. Buktina parantos muncul yén Vigil ngancam “ngamandian sadayana getih.”

mobil Armored tewak

Deui di California awal bulan ieu, garong ambushed hiji mobil Armored luar Hustler kasino Gardena. Kabeneran satpam anu ditembak, tatuna teu pati maot.

Samentara éta, bulan panungtungan di Iowa, garong telenges kapaksa awewe kaluar tina jalan pikeun maok $ 18.000 manehna meunang pa tegal Meadows kasino , Pacuan Kuda & Hotél di Altoona.


#kasino #ngarampog #terus #jeung #maot #Sacramento

Dalapan NY Mafia jeung Kotor Pulisi Didakwa pikeun judi operasi

Garis pulisi di NYC

Dua tina lima kulawarga kajahatan di New York balik deui dina sorotan saatos dalapan mobsters sareng pulisi anu disangka kotor sadayana didakwa di pangadilan Brooklyn pikeun ngalanggar judi ilegal. [Image: Shutterstock.com]

ring judi ilegal

FBI geus indicted dalapan disangka anggota dua kulawarga kajahatan nonjol New York tambah a Nassau County Pulisi Departemen (NCPD) detektif anu disangka bengkung pikeun cingcin judi ilegal. Jaksa nyebutkeun operasi tohan sakola heubeul balik deui ka jaman nalika Mafia éta di puncak na.

pulisi ditewak mafia tersangka Genovese na Bonanno Salasa

Numutkeun Kantor Kejaksaan AS pikeun Kacamatan Wétan New York (USAO-EDNY), otoritas nyekel tersangka mafia Genovese sareng Bonanno Salasa. USA-EDNY nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun tuduhan ngalawan tersangka, kalebet racketeering, konspirasi pencucian artos, sareng ngalanggar judi ilegal:

Numutkeun jaksa, nu arrests kakeunaan hiji partnership mahiwal antara dua luhur Ny Kota Lima Kulawarga anu digawé babarengan pikeun ngajalankeun hiji judi operasi. Aranjeunna geus dioperasikeun ring tohan saprak sahenteuna Méi 2012 ti markas dina warung kopi di Nassau County.

FBI ogé ngadakwa pulisi NCPD Hector Rosario pikeun nampi artos ti kulawarga kriminal Bonanno.

Kaptén disangka bray

Salah sahiji lauk badag bray dina newak éta Carmelo “Carmine” Polito, disangka kaptén akting kulawarga kajahatan Genovese. Otoritas pencét Polito dina biaya tambahan pikeun ngajalankeun hiji operasi tohan olahraga online ilegal ngaliwatan ramatloka disebut PGW Jalur.

Polito sareng lima tersangka sanésna – “Sal the Shoemaker” Rubino, Joseph “Joe Fish” Macario, Mark Feuer, Agostino Gabriele, sareng Anthony “Little Anthony” Pipitone – ngabela teu kaliru Salasa di pangadilan féderal Brookyn. Genep jalma ieu dibebaskeun ku jaminan anu berkisar antara $ 150,000 dugi ka $ 2 juta.

Pulisi ditahan disangka prajurit Bonanno Vito Pipitone di Florida Salasa. The terdakwa kadalapan, alleging Genovese batur sapagawean Joseph “Joe Box” Rutigliano, masih buron.

Terdakwa kasalapan nyaéta perwira pulisi Rosario. FBI dituduh Rosario nyokot duit pikeun ngatur razia pulisi on rival judi dens. Anjeunna dituduh ngabohong ka FBI sareng ngahalangan panalungtikan juri ku USAO-EDNY.

Palasik Mafia hareup

Salian tohan, dasi Bonanno-Genovese ogé ngawengku operasi kaulinan poker ilegal jeung mesin judi. Sababaraha klub maén bal ngayakeun skéma éta, kalebet La Nazionale Soccer Club di Queens, sareng Centro Calcio Italiano Club di West Babylon. hareup sejen, disebutna Sal’s Shoe Repair, ogé didaptarkeun dina dakwaan DOJ sarta filings pangadilan séjén.

Dina siaran pers DOJ resmi, Jaksa AS pikeun EDNY, Breon Peace, nyatakeun ditahan Salasa:

nunjukkeun yén Mafia terus ngotoran komunitas urang ku judi ilegal.

Kacamatan Jaksa pikeun Kantor Nassau County DA, Anne T. Donnelly, ceuk jaringan kriminal jahat ngajalankeun “rusiah underground judi establishments di establishments komérsial lokal.” Cenah penjahat anu nyieun “jumlah badag duit di kamar tukang bari kulawarga unknowingly shopped na dinnered ngan yard jauh”.

#Dalapan #Mafia #jeung #Kotor #Pulisi #Didakwa #pikeun #judi #operasi

Getih, Emas jeung Math-Mimiti slot

Peter Causley

VSO News parantos nyarios sareng Peter Causley, CEO Lightning Box Games, pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan sékrési Darah sareng Emas anu bakal datang.

Utamakeun matematika

pamekar slot Australia kilat Box Kaulinan geus datangna cara lila saprak peluncuran taun 2004. parusahaan geus jadi andalan industri iGaming, ayeuna nyadiakeun kaulinan na ka pasar sakuliah dunya, kaasup Éropa sarta Amérika Kalér.

slot themed abad pertengahan jeung kaunggulan

Nunjukkeun kasuksésan perusahaan anu terus-terusan, sékrési Lightning Box anyar parantos suksés VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu. Getih jeung Emas mangrupakeun slot themed abad pertengahan jeung an tepi, featuring dua karajaan perang, Battle Rounds, simbol haté jeung lima gilinding .

VSO News spoke kalawan pangadeg Lightning Box sarta lulugu eksekutif Peter Causley pikeun meunangkeun wawasan na kana kaulinan upcoming, babarengan jeung strategi seru dumasar math parusahaan pikeun ngembangkeun kaulinan.

Lightning Box Games ayeuna parantos nyayogikeun liang online pikeun industri salami dasawarsa. Kumaha perusahaan tumuwuh dina waktos éta?

Pausahaan hirup di 2004 nalika urang mimiti nyayogikeun operator darat AS. Urang lajeng dipped toes kami di cai online di 2010. Urang partnered kalawan NYX lima taun engké pikeun mantuan kami ngalakukeun éta. Saprak harita, fokus kami geus salawasna geus online tur kami geus tumuwuh sasuai.

Tangtu, putus badag urang sumping nalika AS jeung pasar Kanada mimiti muka nepi ka kaulinan online. Urang bener benefited ti ngabogaan rarancang eusi AS dina DNA urang ti poé dumasar tanah-kami, kituna urang kungsi saeutik gangguan meunang kaulinan Éropa urang gancang disatujuan pikeun casinos online AS jeung Kanada.

Geus tungtutan pamaén slot online modern bergeser saprak 2010?

Henteu sareng Enya. Pamaén masih hoyong hal anu sarua, sabab resep dibawa dina journeys emosi jeung kasempetan meunang. Tapi aranjeunna ogé hoyong cara anyar ngalaman ieu. Hasilna, urang bakal salawasna tetep inti desain urang sarua tapi bakal salawasna coba hal anyar di sisi. Hal-hal ieu tetep sami dina unggal pangalaman kaulinan ti saprak mimiti “mesin buah” diluncurkeun ku Charles Fey langkung ti 100 sababaraha taun ka pengker. Éta meureun bakal sami dina saratus taun teuing!

Lightning Box bangga yén éta diadegkeun ku matematikawan. Kumaha mangpaatna pikeun kaulinan anu anjeun damel?

Simkuring boga desain math-fokus. Éta tempat urang ngamimitian, teras urang kumpulkeun atribut konci anu sanés. Matematika, atanapi mékanika kaulinan utama, biasana nangtukeun ilustrasi, animasi, sareng audio naon anu bakal dilebetkeun kana kaulinan.

math naon ngajaga pamaén maén

studio séjén ngalakukeun sabalikna, tapi kami yakin yén math nu ngajaga pamaén maén nalika novelty tina téma jeung grafik geus luntur.

Ayeuna nuju Getih sareng Emas. Naon ngajadikeun slot anyar ieu béda ti produk Lightning Box saméméhna?

Getih jeung Emas boga populér ulang Cash on Reels fitur spin. Anu unik di dieu nyaéta yén pamaén milih sisi sareng babak perang lumangsung salami unggal respin. Lamun sisi dipilih Anjeun ngéléhkeun perangna, Anjeun meunang sagala hadiah dipintonkeun pikeun babak éta. Lamun leungit babak a, Anjeun oge leungit hadiah dina babak éta. Lamun ogé ngumpulkeun hate dina unggal unggul muter , Anjeun dibéré hirup sejen. Babak éta réngsé nalika anjeun henteu ngagaduhan kahirupan anu tinggaleun.

Nalika pamiarsa urang tiasa ngarepkeun sacara resmi nyobian kaulinanna?

Kaulinan bakal diluncurkeun ka pasar Éropa dina 21 Séptémber.

nu séjén liang geus tersukses to date?

Séri ChickenFox kami, tilu kaulinan, sareng waralaba “Lightning” opat kaulinan urang sadayana parantos ngarusak éta pikeun urang. Baheula, Silver Lion mangrupikeun hit gedé munggaran urang.

Naon salajengna pikeun Lightning Box? Naon waé rilis anu bakal datang anu anjeun tiasa bagikeun sareng kami?

Kami gaduh kaulinan dina waralaba Lightning & ChickenFox, ogé waralaba anu dilahirkeun deui dina bulan Désémber, anu kami pikagumbiraeun. Pikeun detilna, anjeun kedah ngantosan sareng ningali!

#Getih #Emas #jeung #MathMimiti #slot

kasino jeung Ny Walikota Advisors Parting kalawan patarosan

Resorts Dunya NYC

A diréktur kaamanan Resorts Dunya NYC geus parted jalan jeung parusahaan alatan hiji disangka konflik dipikaresep patali peran séjén-Na jeung Aula Kota. [Image: Shutterstock.com]

Kumaha misahkeun

Kalawan sababaraha pihak kabetot dina hiji meunang salah sahiji tilu lisénsi kasino komérsial poténsial New York City, geus timbul sababaraha konflik of interest. basis Queens Resorts Dunya kasino New York City geus dilaporkeun parted jalan kalawan diréktur kaamanan Timothy Pearson leuwih masalah etika.

kasalempang hubungan na jeung parusahaan kasino jeung Aula Kota

Pearson mangrupa sobat heubeul Walikota New York Eric Adams; minggu kamari diungkabkeun yén anjeunna ogé damel salaku panaséhat kaamanan umum walikota sareng dibayar pikeun padamelan na di New York City Economic Development Company (EDC). Aya kasalempang hubungan na jeung parusahaan kasino jeung Aula Kota, nu bakal boga peran badag dina mutuskeun tujuan pikeun lisénsi kasino komérsial.

Resorts Dunya ngumumkeun dinten Minggu yén Pearson parantos mundur. Pausahaan kasino ieu tempo dilegakeun operasi judi Queens na aya na teu hayang boga masalah naon meunang lebet-payun pikeun lisénsi kasino pinuh.

Pilari ngalegaan

manajemén Resorts Dunya anu disangka unaware peran Pearson kalawan EDC; urut diréktur kaamanan dimimitian ku EDC dina ahir Méi. Anjeunna parantos damel di Resorts World sakitar dasawarsa sareng janten bagian tina tim transisi walikota dina Januari. EDC henteu ngagaduhan peran formal dina prosés pamilihan atanapi pangaturan sektor, tapi tiasa masihan input ka Aula Kota ngeunaan usulan.

Resorts Dunya ngarilis hiji pernyataan dina Minggu, hatur Pearson pikeun taun gawé na, nyebutkeun: “Kami ngarojong kaputusan na injeuman kaahlian na ka Kota dina usaha na sangkan jalan urang aman, sarta kami miharep anjeunna ogé. .”

fasilitas ayeuna, nu ukur nawarkeun mesin slot

harepan nu Genting-milik Resorts Dunya bakal neangan salah sahiji lisénsi kasino komérsial di handap. Nu bakal ngidinan ka dilegakeun fasilitas na ayeuna, nu ukur nawarkeun mesin slot tur disambungkeun ka Queens ‘Aqueduct Raceway. Kalayan lisénsi pinuh, éta ogé tiasa nawiskeun kaulinan méja sapertos roulette sareng blackjack. Duanana Resorts Dunya sarta MGM urang Kakaisaran Kota kasino dianggap frontrunners pikeun dua lisensi.

usaha lobbying signifikan

Loba bakal-jadi kasino pamekar jeung operator sibuk lobbying politikus New York dina usaha meunang pitulung lamun datang waktu pikeun leungeun kaluar lisensi. Duanana Walikota Adams sareng Gubernur New York Kathy Hochul bakal nyarios dina panarima.

Dina raraga wewengkon mutuskeun dina proposal kasino, bakal kabentuk dewan nu ngawengku walikota, anggota dewan, councilors kaayaan, sénator kaayaan, sarta presidents stake. Déwan Kursi Adrienne Adams ngawartoskeun Komisi kaulinan New York yén Aisyah dirojong Resorts Dunya keur lisénsi. Harta aya di kacamatanna.

#kasino #jeung #Walikota #Advisors #Parting #kalawan #patarosan

Suku Mitra Jeung Caesars pa New Virginia kasino Resort

East Cherokee Bandéra India Bandéra

Caesars Hiburan sarta Wétan Band of Cherokee India mangrupakeun mitra gabungan pikeun $ 650 jutaan Virginia kasino . [Image: Shutterstock.com]

proyék impressive

Wétan Band of Cherokee India geus partnered kalawan Caesars Hiburan salaku bagian tina hiji $ 650 juta proyék Resort kasino di Virginia. Caesars ngumumkeun partnership Rebo; ngembangkeun Caesars Virginia di Danville baris dimimitian salila saminggu. Rencana ayeuna nyaéta pikeun Resort dibuka sateuacan ahir 2024. Diperkirakeun bakal ngahasilkeun rébuan padamelan sareng janten supir utama pariwisata sareng ékonomi lokal.

di luhur 1.300 mesin slot, 85 kaulinan tabel sarta 24 kaulinan tabel éléktronik

Resort bakal ngandung 500 kamar hotél sarta wewengkon kaulinan kalayan leuwih ti 1.300 mesin slot, 85 méja kaulinan sarta 24 méja kaulinan éléktronik. Aya ogé Caesars Sportsbook sarta Dunya Series of poker (WSOP) kamar poker. Fasilitas sanésna kalebet kolam renang, spa, réstoran, bar, téater hiburan langsung 2,500 korsi, sareng 40,000 suku pasagi konvénsi sareng ruang rapat.

Hubungan langgeng

Kana parantosan Resort kasino, Caesars bakal manajer harta. The Eastern Band of Cherokee India bakal jadi mitra dina joint venture jeung investor minoritas ti wewengkon bakal gabung dina. Caesars ngarencanakeun ngungkit program ganjaran na aya nalika kasino di muka pikeun narik para nasabah ka fasilitas Danville.

“mitra berharga” pausahaan kasino pikeun leuwih ti dua puluh

Chief Operating Officer Caesars Hiburan sarta Presiden Anthony Carano spoke ngeunaan kumaha Wétan Band of Cherokee India geus “mitra berharga” tina parusahaan kasino pikeun leuwih ti dua puluh. Anjeunna oge disebutkeun kumaha Resort kasino anyar bakal mawa pangalusna tina kaunggulan kuliner jeung hiburan bakat “ka wewengkon Danville pikeun jalma ngarasakeun”.

Kapala India Wétan Band of Cherokee lulugu Richard Sneed ogé tampi kasempetan joint venture dibere ka suku. Ngawangkong ngeunaan rencana harta urang, ceuk eta bakal “a Resort kelas munggaran diartikeun ku méwah sarta jasa anu sémah Caesars geus datangna uninga sarta nyangka”.

Dilegakeun portopolio maranéhanana

Caesars Hiburan ayeuna pangbadagna kasino domestik jeung parusahaan hiburan di AS. Éta mangrupikeun pamilik sareng manajer langkung ti 50 sipat di sakuliah nagara. Caesars geus ayana di Virginia ngaliwatan sportsbook online na, tapi teu boga kasino dumasar tanah-dina kaayaan. Danville mangrupikeun salah sahiji sajumlah kota di Virginia pikeun kéngingkeun lampu héjo dina 2020 pikeun muka kasino.

Sababaraha merek kasino Caesars Entertainment kalebet Caesars, Eldorado, Horseshoe, sareng Harrah’s.

The Eastern Band of Cherokee India mangrupakeun suku dumasar di Propinsi Sulawesi Tenggara. Cai mibanda dua casinos up na ngajalankeun dina kaayaan imahna: Harrah urang Cherokee kasino jeung Harrah urang Cherokee Valley Walungan. suku ogé meuli Caesars Southern Indiana kasino taun ka tukang pikeun $ 250 juta ti Caesars Hiburan.

#Suku #Mitra #Jeung #Caesars #Virginia #kasino #Resort