Tag Archives: Jersey

Coyote Signs Sponsor of NHL’s First Native American Jersey

Arizona Coyote Logo

Arizona Coyotes janten tim munggaran di NHL kalawan NHL salaku sponsor jersey, gawé bareng jeung Gila Walungan Resorts & Casinos. [Image: Shutterstock.com]

brand jersey imah

Arizona Coyotes parantos ngabantosan ngawangun bab énggal dina sajarah NHL ku ngadaptarkeun sponsor jersey NHL munggaran di liga.

kahiji dimana tim anu diwenangkeun Ngaiklan judi sponsor on jerseys

Gila Walungan India Komunitas, nu saméméhna disponsoran tim di arene heubeul maranéhanana, bakal nempatkeun Gila Walungan Resorts & Casinos patch dina seragam imah tim usum hareup, kahiji nu tim anu diwenangkeun Ngaiklan judi sponsorships on jerseys. Sanajan kitu, aturan NHL ogé stipulate yén tim teu bisa ngamajukeun judi sponsor dina seragam jalan.

Suku ogé bakal janten “sponsor presentasi” kanggo Coyote sareng bakal ngayakeun kagiatan papacangan di sabudeureun Arizona State University, dimana tim bakal maén usum hareup. The Coyote masih néangan sponsor pikeun jerseys jalan maranéhanana.

Arizona Coyote nyieun sajarah

Dina beungeut cai, deal anyar mangrupakeun hambalan maju dina diversity. Sanajan kitu, Coyotes nempo partnership tim urang jeung suku salaku “leuwih ti ngan hiji sponsor brand”.

nangkeup unggal aspék masarakat urang.”

“Kuring geus nerangkeun yén tilu pilar rencana bisnis urang téh dampak, inklusi jeung inovasi,” ceuk Presiden Coyotes sarta CEO Xavier A. Gutierrez. “Henteu ngan ukur nyangking sora anu rupa-rupa pikeun organisasi urang tapi dina nangkeup unggal aspék komunitas urang.”

Coyotes ogé disponsoran ku Mad Walungan India Komunitas salila maranéhanana tetep di Glendale. City milih pikeun ngeureunkeun kontrakan tim 18 taun saatos ahir usum kamari sareng namina tempatna janten Desert Diamond Arena dina bulan Agustus.

Sanajan transisi, Gutierrez gumbira neruskeun gawé bareng Komunitas India Walungan Mad. Anjeunna yakin yén ngaran suku salaku sponsor jersey tim urang bakal ngabantu ngahasilkeun kauntungan gede.

“Éta bakal janten pasangan panghasilan anu langkung ageung pikeun urang taun ieu ti kantos,” saur Gutierrez. “Kanggo total pakét, aranjeunna parantos ningkatkeun belanjana. Simkuring gaduh mitra lila-ngadeg anu yakin kana naon urang ngalakukeun, anu percanten ka klub jeung yakin kana lokasi samentara sarta intim dimana urang maén. Aranjeunna ningali sareng ngartos.”

Manggihan imah

Coyotes bakal nyéépkeun sahenteuna tilu taun maén di fasilitas multiguna di kampus Arizona State. Antukna, tim ngaharepkeun ngawangun arena anyar di tanah milik kota di Tempe.

fasilitas ieu nahan ngeunaan 10.000 fans pangsaeutikna ti taneuh trampling saméméhna

Mullett sarena, dingaranan sponsor utama program Sun Devils, bakal nampung 4.800-5.000 urang keur pertandingan upcoming. Hanjakal keur fans tim urang, fasilitas nahan ngeunaan 10.000 fans pangsaeutikna ti taneuh trampling saméméhna di Glendale.

Bari Coyotes bisa jadi teu terang dimana maranéhna bakal maén lima taun ti ayeuna, aranjeunna masih mantuan pikeun nyorong profil tohan olahraga maju, sakumaha bakal Arizona Cardinals. Baheula taun ieu, Cardinals ngayakeun upacara motong pita pikeun bubuka sportsbook ritel munggaran di stadion, disponsoran ku BetMGM.

The Coyotes ngamimitian usum maranéhanana dina Oktober 13 kalawan gelut ngalawan Pittsburgh pinguin. Saatos tur Basisir Wétan, maranéhna bakal maén game home kahiji maranéhanana ngalawan Winnipeg Jets on 28 Oktober.

#Coyote #Signs #Sponsor #NHLs #Native #American #Jersey

NFL Stock Market Style Mojo App ngajalankeun di New Jersey

logo olahraga mojo

Mojo, aplikasi tohan olahraga anyar anu ngalacak pamaén sapertos saham, diluncurkeun Senén. [Image: Shutterstock.com]

Mojo pencét pasar

Mojo, aplikasi pelacak data olahraga anu didamel ku Alex Rodriguez, parantos diluncurkeun di New Jersey.

pamaén diatur skor dumasar kana stats aranjeunna diperkirakeun earn

Aplikasi ieu nuturkeun antarmuka anu sami sareng aplikasi dagang saham, kalayan pamaén di skor dumasar kana statistik anu dipiharep bakal dimeunangkeun. Nilai turun naek gumantung kana kinerja, pintonan tim, sarta variabel confounding séjén.

Mojo parantos ngangkat langkung ti $ 100 juta berkat Rodriguez, Pamilik Minnesota Timberwolves Marc Lore, sareng téknologi Bart Stein sareng Vinit Bharara.

Puluhan taun produk

Sanaos Mojo nembé diluncurkeun dina Senén, éta parantos janten proyék mangpuluh-puluh taun, numutkeun kapamilikanana.

Dina ahir taun 1990-an, Lore sareng Bharara nyiptakeun “The Pit,” anu janten pusat gaya pasar saham pikeun kartu olahraga dagang. Proyék ieu pamustunganana dijual ka Topps di 2001 pikeun $ 5,7 juta.

“Kami panginten éta bakal saé pikeun peminat olahraga sapopoe upami aranjeunna tiasa investasi di atlit sapertos saham – kumaha upami urang tiasa nyiptakeun anu kami sebut pasar saham olahraga,” saur Bharara dina wawancara. “Teruskeun gancang 20 taun saatosna sareng Marc nyauran kuring, sareng anjeunna nyarios, ‘Ideu ieu kami parantos lami, ideu pasar saham olahraga ieu, urang kedah ngalakukeun deui. Urang kudu ngalakukeun cara nu bener.’”

versi langkung modern tina tohan jangka panjang

Mojo dibéré lisénsi Komisi kaulinan New Jersey saméméh asupna panganyarna na kana pasar. Pajabat ngajelaskeun éta salaku versi anu langkung modéren tina tohan jangka panjang, sareng patok pamuter mangrupikeun pananda pikeun ngalacak taruhan. Pausahaan boga rencana saharita rék dilegakeun ka salapan nagara bagian sejen tur hoyong lagu sejenna olahraga dina database na.

Dina Maret, Mojo ngumumkeun dana $ 75 juta Series A anu dipimpin ku Thrive Capital, perusahaan investasi pikeun perusahaan téknologi. Tambahan $ 25 juta parantos diangkat ti saprak éta, kalayan kontribusi ti Asosiasi Pamaén NFL (NFLPA), Chris Rock, sareng Gary Vaynerchuk, sareng anu sanésna.

“Kami ningali kasempetan anu hadé pikeun Mojo pikeun ngarobih fandom olahraga ku cara ngadeukeutkeun fans ka pamaén anu aranjeunna kenal sareng dipikacinta,” saur presiden NFLPA Steve Scebelo dina hiji pernyataan.

Diversifikasi pasar

The uniqueness of Mojo mangrupa conto sejen tina kamajuan lumangsung di dunya tohan olahraga. Baheula dina sasih, platform micro-tohan Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi gratis-to-muter, dimana pangguna museurkeun kana acara kaulinan leutik tinimbang hasil skala ageung.

Hiji aplikasi katelah “Juice Reel” ogé geus miboga notoriety pikeun pendekatan -na pikeun nyukcruk tur aggregating data tohan, sahingga pamaén pikeun manggihan garis nguntungkeun kalayan gampang.

Sanajan kitu, aya precedent négatip nu looms leuwih Mojo jeung tim jegud na. Dina 2021, platform tohan maén bal anu katelah “Indéks Football,” anu ogé ngamungkinkeun pamaén dilacak sapertos pilihan saham, runtuh, nyésakeun $ 125.4 juta artos nasabahna dina résiko.

“[Mojo] mangrupa salah sahiji tantangan pangbadagna Kuring geus kungsi digawé dina karir mah,” ceuk Stein. “Anjeun peryogi modal, anjeun peryogi téknik, anjeun peryogi jalma, sareng anjeun kedah gaduh waktos pikeun dasarna sareng lengket kana sagala aturan éta.”

#NFL #Stock #Market #Style #Mojo #App #ngajalankeun #Jersey