Tag Archives: Jawab

VSO California Olahraga Tohan Tanya Jawab Eksklusif No No di 27

Retak jeung kecanduan

Di California, perang politik ngalawan propositions tohan olahraga panas nepi. Di hiji sisi, koalisi operator tohan komérsial kalebet FanDuel sareng Draftkings parantos ngadukung Proposisi 27 pikeun tohan online. Samentara éta, mayoritas suku California ngarojong dalil 26 pikeun tohan hirup di casinos tribal.

belanja kampanye pulitik diperkirakeun pencét catetan kaayaan

Duanana grup perang desperately pikeun sora dina kartu keur mere sora Nopémber; misalna yén belanja kampanye pulitik digabungkeun diperkirakeun ngahontal catetan kaayaan $ 500 juta ku waktu kartu keur mere sora.

Kumargi kitu, VegasSlotsOnline News geus diomongkeun ka hiji sisi debat. Kathy Fairbanks of Bicker, Castillo & Fairbanks mingpin kampanye No on Proposition 27. Strategis urusan publik yakin yén tohan dikawasa ku operator komérsial nyaéta deal goréng pikeun Californians, sarta manehna ngabejaan. VSO News naha.

Mimiti, anjeun tiasa ngajelaskeun naha anjeun yakin Proposisi 27 mangrupikeun deal anu goréng pikeun California?

Operator komersil luar negeri di tukangeun Prop 27 ningali California salaku pasar anu ageung pikeun ngadamel artos ageung, sareng aranjeunna parantos nyerat inisiatif anu ngalakukeun éta pikeun aranjeunna. 90% tina kauntungan tina Proposisi 27 langsung ngalir ka luar California sareng kana kantong perusahaan luar nagara anu ngabiayaan éta.

Tina 10% aranjeunna ditunjuk pikeun California, aranjeunna parantos nyerat seueur celah anu henteu kéngingkeun urang California saloba anu diprediksi. Aranjeunna diidinan nahan pajeg féderal bahkan lisénsi $ 100 juta anu aranjeunna banggakeun bakal ngahasilkeun pendapatan ka California bakal dipotong tina 10%.

aranjeunna bisa neruskeun nawiskeun salaku cara pikeun ngurangan, ngurangan, ngurangan

Éta ogé geus ditulis loopholes pikeun ngidinan aranjeunna ngurangan bets bébas tur promosi tina total ieu, tur aya hiji stipulasi husus nu nyebutkeun euweuh wates ka sabaraha aranjeunna nawiskeun. Ku cara éta aranjeunna tiasa teras nawiskeun salaku cara pikeun ngirangan, ngirangan, ngirangan hutangna. Tungtungna, total anu ditampi California tiasa janten nol.

Sajaba ti éta, online judi leuwih adiktif ti tipe séjén. Bakal ngahurungkeun unggal ponsel, laptop, sarta tablet kana alat judi, sarta teu aya deui jalan pikeun nyegah judi underage. Barudak tiasa sacara gampil nyiptakeun akun palsu pikeun ngalangkungan kaamanan.

Naha anjeun yakin Proposisi 26 mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun urang California?

Prop 26 ngamungkinkeun para nasabah bet hirup dina sagala kasino tribal, kitu ogé opat lagu lomba diatur. Kami pikir ieu mangrupikeun cara anu langkung tanggung jawab pikeun ngawanohkeun tohan olahraga di California. Urang tiasa masihan palanggan naon anu dipikahoyong tapi aranjeunna kedah kaluar nyalira nunjukkeun ID na. Ku cara eta, hiji anggota staf bisa pariksa yen aranjeunna sawawa anu jum’atan bisa judi .

Mindahkeun ogé nyayogikeun dana pikeun California. Aya 10% pajeg dina liliwatan balapan on panghasilan tohan olahraga maranéhanana jeung suku asup kana perjangjian jeung nagara bagian nu aranjeunna bagikeun nyangkokkeun sabagian revenues judi maranéhna. Aranjeunna geus rengse eta kalawan casinos maranéhanana sarta dalil 26 bakal ningali jumlah ieu nambahan kalawan babagi kauntungan ngalir langsung ka California.

70% bakal dianggo pikeun dana umum nagara

Hiji bagian tina pendapatan ieu bakal dipaké pikeun masalah judi program kecanduan jeung judi panerapan, lajeng 70% bakal dipaké pikeun dana umum nagara urang. Kami pikir ieu mangrupikeun pendekatan anu pangsaéna sabab ngamungkinkeun para pejabat anu kapilih pikeun nyayogikeun dana dimana waé anu diperyogikeun, naha ieu pendidikan, kahuruan leuweung, transportasi, atanapi pikeun anu teu boga bumi. Kami henteu terang naon prioritas nagara lima dugi ka sapuluh taun ti ayeuna.

dalil 26 ogé ngajaga jangji California pamilih dijieun pikeun suku leuwih ti 20 sababaraha taun ka pengker nalika aranjeunna masihan aranjeunna hak ekslusif ka operasi kaulinan di nagara. Prop 27, Samentara éta, motong kana jangji éta sarta mandiri di suku.

Salaku kaayaan pangpadetna di AS, California diperkirakeun boast pasar tohan olahraga poténsi badag. [Image: Shutterstock.com]

Suporter Prop 27 parantos fokus kana anu teu boga bumi kalayan kampanye na. Saur anjeun aranjeunna overselling kamampuhan maranéhna pikeun mantuan masalah ieu?

Sumuhun. Nalika para pendukung Proposisi 27 nuju nyusun ukuranana, aranjeunna ngalakukeun hal anu diitung pisan. Aranjeunna ensured yén dana bakal dipaké pikeun tujuan husus yén Californians ngan lumangsung paduli. Aranjeunna posisi ieu salaku solusi pikeun homeless. Éta ridiculous sabab online judi leuwih adiktif ti tipe séjén judi , ku kituna bisa ngakibatkeun leuwih masalah judi sarta leuwih homelessness.

Maranehna lakonan hal nu sarua di Colorado

Urang tiasa ningali naon anu dilakukeun ku operator komérsial ieu di nagara-nagara sanés. Nalika aranjeunna nyobian nyandak ukuran dina kartu keur mere sora Florida, duit badag maranéhanana henteu indit ka homeless, éta indit ka atikan sabab surveyed Florida sarta kapanggih éta naon warga paduli. Aranjeunna ngalakukeun anu sami di Colorado dimana kualitas cai mangrupikeun masalah utama, janten inisiatifna dumasar kana éta.

Upami anjeun ngahapus lapisan sakedik, anjeun tiasa ningali éta sanés ngabantosan unggal nagara, tapi ngeunaan ngabeungharan perusahaan di luar nagara.

Salah sahiji titik fokus kampanye iklan maranéhanana éta Proposisi 26 bakal ngidinan laju nu leuwih gede mangtaun bari leutik leungit. Naon respon kana ieu?

Éta pisan teu jujur ​​dina pihak maranéhanana. Kusabab suku di California éta bisa ngawangun kaulinan dieu, aranjeunna geus dibagikeun sharing jeung suku non-kaulinan. Ieu bakal neruskeun dina dalil 26. Kanyataanna, eta bakal ampir ganda naon suku non-kaulinan narima.

Di sisi séjén, proponents of Proposition 27 ngaku yen aranjeunna sisihkan 15% tina panghasilan meager 10% maranéhna pikeun indit ka suku non-milu. Ayeuna aya tujuh dana tukangeun Proposisi. Mun aranjeunna nyetél warung di California, tujuh suku bakal pasangan kalayan aranjeunna kaluar tina 110. Cara dana maranéhanana diatur, unggal suku di California bakal berkas sarta ngaku yen 1%, jadi bakal aya kirang pikeun kaulinan non-tribal. Aranjeunna éncér nomer éta.

Henteu ngan éta, dina Prop 27 ogé aya katangtuan séjén anu merlukeun suku pikeun nyerah kadaulatan maranéhanana pikeun ilubiung dina pasaran. Lamun suku tangtangan ieu di pangadilan tur dibalikkeun, nu kamungkinan bakal jadi, dana dina Prop 27 pikeun suku non-kaulinan saukur ngaleungit.

éta munafik jeung nipu

Aranjeunna ngaku yén aranjeunna bakal ngabantosan suku-suku anu langkung alit tapi éta munafik sareng nipu. Aranjeunna teu ngabejaan Anjeun carita lengkep.

Kumaha yakin anjeun yén Proposisi 26 bakal suksés dina bulan Nopémber?

Kami yakin pisan. Kami sami upami henteu langkung yakin yén Prop 27 bakal dielehkeun. Kami geus polling duanana. Nalika pamilih ngartos yén hiji jalma hirup sareng anu sanés online, aranjeunna jelas gaduh bias kana judi online, khususna kusabab henteu mampuh ngawas platform sareng mastikeun murangkalih henteu tiasa maen judi.

Taun 2020, FanDuel mayar pinalti di New Jersey pikeun ngawenangkeun budak leutik pikeun maen judi online. Taun 2021, aranjeunna mayar denda di New Jersey sareng Indiana pikeun pamasaran ka budak leutik. Aranjeunna terang éta kajadian sareng aranjeunna henteu tiasa nyegah éta. Aranjeunna tiasa ngahias éta salaku solusi pikeun teu boga bumi tapi éta moal aya bédana pikeun pamilih.

#VSO #California #Olahraga #Tohan #Tanya #Jawab #Eksklusif