Tag Archives: janten

LeoVegas janten Manchester City tohan Mitra

Logo Manchester Kota

LeoVegas ngagabung salaku pasangan tohan resmi Éropa sareng Kanada Manchester City. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

LeoVegas ayeuna mangrupikeun pasangan taruhan resmi Manchester City FC di Éropa sareng Kanada. LeoVegas Grup ngumumkeun warta ngeunaan partnership on Kemis; anjeunna yakin yén partnership ieu cocog sabab duanana pihak anu pamingpin di industri masing-masing.

Salaku hasil tina perjangjian, tim maén bal Inggris anu unggul bakal gawé bareng LeoVegas dina rupa-rupa eusi, ngawengku tim kahiji lalaki jeung awéwé klub. LeoVegas ogé bakal meunang aksés ka tipe séjén odds, kaasup pangalaman matchday unik.

branding bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55.000-korsi

Branding LeoVegas bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55,000 korsi, ditambah Stadion Akademi. Anu terakhir mangrupikeun tempat pikeun seueur latihan, ogé kaulinan bumi pikeun tim pangembangan elit sareng awéwé Manchester City. Fitur séjén tina kerjasama ieu nyaéta logo LeoVegas anu bakal disimpen dina leungeun baju kaos latihan tim kahiji lalaki salami usum 2022-2023.

Harepan tumuwuh

CEO LeoVegas Grup Gustaf Hagman spoke ngeunaan pikagumbiraeun asup kana perjangjian anyar ieu, nyebutkeun: “Manchester City mangrupakeun raksasa olahraga, jeung méntalitas kapamimpinan sarua LeoVegas; Kolaborasi ieu mangrupikeun kasempetan pikeun LeoVegas pikeun ngawangun kasadaran merek pikeun ngadukung kamekaran global urang.

ngabantuan bahan bakar salajengna di Éropa sareng Kanada”

Wakil présidén penjualan kemitraan global City Football Group Dina Ahmad ogé ngabagéakeun kemitraan éta, ngungkabkeun kumaha klub ngaharepkeun yén perjanjian éta bakal “ngabantosan kamekaran salajengna di Éropa sareng Kanada sareng ngamungkinkeun urang pikeun terus ngahontal pamirsa di sakumna dunya.”

pasangan panganyarna

Kasepakatan sareng LeoVegas sanés pertama kalina Manchester City damel sareng operator tohan. Ayeuna gaduh 8xBet salaku pasangan tohan resmi na di Asia. Klub ieu diserang kusabab gaduh Marathonbet anu didukung Rusia salaku pasangan taruhan saatos invasi Ukraina.

Manchester City FC mangrupikeun salah sahiji tim maén bal Inggris anu paling suksés dina dasawarsa ka tukang, meunang lima tina sapuluh gelar Liga Premier anu terakhir. Éta bagian tina City Football Group, anu ogé gaduh klub sapertos New York City FC sareng Melbourne City FC.

LeoVegas mangrupakeun online basis Swedia judi operator nu boga ayana kuat dina sektor. Salian ti nawiskeun tohan olahraga, éta ogé ngagaduhan kasino éksténsif, kasino live sareng produk bingo anu ditawarkeun. LeoVegas ayeuna dina prosés kaala ku parusahaan kasino AS MGM Resorts International pikeun $ 604 jutaan.

#LeoVegas #janten #Manchester #City #tohan #Mitra

BetMGM Janten Rakan Tohan NFL Resmi di Kanada

logo NFL di hareup témbok bal

BetMGM ayeuna pasangan tohan olahraga resmi NFL di pasar Kanada. [Image: Shutterstock.com]

Ngarecah jalan anyar

BetMGM ayeuna mangrupikeun pasangan tohan olahraga NFL resmi di Kanada. operator judi online ngumumkeun pasatujuan multi-taun anyar dimekarkeun on Salasa. Éta parantos janten pasangan tohan olahraga NFL di AS, saatos nandatanganan perjanjian khusus taun ka tukang.

tiasa nganggo logo sareng tanda NFL resmi di Kanada

Salaku bagian tina perjanjian, BetMGM bakal tiasa nganggo logo NFL resmi sareng tanda di sapanjang Kanada sareng ngiklankeun panawaran média digital liga di daérah éta. konsumén BetMGM Kanada ogé bakal meunang aksés ka jenis nu tangtu pangalaman NFL ekslusif.

Ngabagéakeun deal

Diomongkeun ngeunaan ngalegaan partnership jeung NFL, CEO BetMGM Adam Greenblatt ceuk: “Ngalegaan partnership kami jeung NFL ka Kanada susunan panggung pikeun kasempetan luar biasa nalika urang kick off usum bal upcoming.”

Anjeunna ogé dicatet yén BetMGM geus katempo minat kuat ti jalma di Ontario sarta yén deal anyar ngan bakal ngaronjatkeun pangalaman pamaké pikeun bettors ieu.

Unggal usum NFL biasana waktos kritis pikeun operator sportsbook, hasilna volume tohan badag./

Diréktur perusahaan Kanada NFL partnerships Gavin Kemp ogé ngabagéakeun deal, nyatakeun yén BetMGM brings a “platform kaulinan unik pikeun pasar munculna ieu sareng bakal ningkatkeun pangalaman kipas NFL di Kanada dina cara anyar jeung inovatif.”

Pilari pikeun ngaronjatkeun ayana di Kanada

hubungan BetMGM urang ayeuna jeung NFL di AS ngamungkinkeun pikeun meunangkeun aksés ka kasempetan iklan televisi di-game. operator judi ogé boga hubungan jeung leagues olahraga utama lianna sarta tim, nambahan jangkauan na diantara audiences olahraga.

BetMGM mangrupakeun partnership gabungan antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. merek séjén dina payung BetMGM kaasup partypoker, Partéi Kasino, sarta Borgata Kasino.

BetMGM éta salah sahiji operator judi munggaran pikeun ngajalankeun di pasar Ontario dina April. Cai mibanda hiji aktip tur ngajalankeun kasino online tur sportsbook di propinsi Kanada. Salaku otoritas judi Ontario geus komitmen pikeun ngan ngaleupaskeun operator swasta nu patali judi angka sharing unggal kuartal, hese nangtukeun sabaraha ogé BetMGM geus dipigawé jadi jauh di wewengkon. Naon deui, Komisi Alkohol jeung kaulinan Ontario teu ngarilis laporan quarterly saprak peluncuran pasar swasta.

#BetMGM #Janten #Rakan #Tohan #NFL #Resmi #Kanada

Bally janten resmi NY Yankees Olahraga tohan Mitra

logo New York Yankees

Bally Bet ayeuna parantos ngagabung salaku pasangan tohan olahraga New York Yankees resmi. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

Bally Bet ayeuna resmi New York Yankees olahraga tohan pasangan. Bally’s Corporation ngumumkeun detil perjanjianna sareng waralaba Liga Utama Baseball (MLB) anu paling dihias dina Senén.

bakal meunang aksés ka kasempetan pamasaran dina Stadion Yankee

Salaku bagian tina deal, Bally urang bakal tiasa ngagunakeun rupa designations pamasaran jeung mérek dagang ti New York Yankees. Perusahaan ogé bakal kéngingkeun aksés kana kasempetan pamasaran dina Stadion Yankee, sapertos iklan LED sapanjang tempat éta.

Salian Bally Bet janten pasangan tohan resmi pikeun juara Dunya Series 27-waktos, Bally Casino ayeuna mangrupikeun pasangan iGaming tim, Bally Play mangrupikeun pasangan bebas-maén, sareng Monyet Knife Fight mangrupikeun pasangan olahraga fantasi sapopoé. . Salaku tambahan, Bally’s Casino Atlantic City ayeuna mangrupikeun pasangan Yankees.

Ngalegaan jangkauan operator

Kapala Operating Officer Bally Interactive Amérika Kalér Adi Dhandhania ngabagéakeun deal sareng Yankees, nyatakeun yén partnership “bakal masihan Bally Bet sareng merek Bally Interactive kami anu sanés pisibilitas di New York.” Kasapukan éta mantuan operator pikeun dilegakeun jangkauan média na, sakumaha Yankees éta tim pang populerna jeung suksés dina sajarah MLB.

Bally’s Interactive mangrupikeun tohan olahraga sareng divisi digital Bally’s Corporation sareng kalebet Bally Bet, Bally Casino, Bally Play sareng Monyet Knife Fight merek.

New York Yankees Wakil Présidén Senior of Partnerships Michael J. Tusiani spoke ngeunaan pikagumbiraeun tina gawé bareng Bally urang, nyebutkeun yen “Kami miharep yén branding maranéhanana di Stadion Yankee babarengan jeung Dursasana customer dina Stadion bakal greatly nguatkeun sakabéh ayana kaulinan Bally di New York. ”

FanDuel parantos janten pasangan tohan Yankees resmi.

Tumuwuh operasi

Bally Bet nyaéta operator tohan olahraga online kasalapan sareng final pikeun langsung di pasar New York, diluncurkeun dina bulan Juli. Merek tohan olahraga ayeuna gaduh ayana di lima nagara bagian anu sanés: Arizona, Colorado, Iowa, Indiana, sareng Virginia. Éta ogé ngagaduhan rencana pikeun diluncurkeun di Ontario, Kanada sateuacan akhir taun 2022.

Bally urang Corporation mangrupakeun Bursa Saham New York parusahaan didaptarkeun nu owns tur ngatur 16 casinos di 11 nagara bagian, kitu ogé Bally urang Interactive.

Bally Bet nyaéta operator kaulinan resmi NBA, WNBA, NBA, NHL sareng MLB. Geus asup kana partnerships sarupa jeung tim olahraga utama lianna, kaasup nu NHL urang Nashville Predator, nu NFL urang Cleveland Browns, sarta WNBA urang Phoenix Mercury.

#Bally #janten #resmi #Yankees #Olahraga #tohan #Mitra