Tag Archives: Italia

Italia Ténis Ump dilarang salila tujuh taun pikeun fixing patandingan

Pamaén ténis mariksa senar rékétna

Pajabat ténis Italia Lorenzo Chiurazzi parantos digantungkeun salami tujuh satengah taun kusabab ngalanggar ngatur pertandingan. [Image: Shutterstock.com]

Hukuman gancang

Wasit korsi ténis tingkat nasional Italia sareng juru garis Lorenzo Chiurazzi parantos dilarang ku Badan Integritas Ténis Internasional (ITIA) salami tujuh satengah taun pikeun ngalereskeun pertandingan.

denda $50.000, nu $33.500 geus ditunda

Pernyataan anu dileupaskeun Jumaah dikonfirmasi gantung Chiurazzi, ogé denda $ 50,000, anu $ 33,500 parantos ditunda. Masalahna direngsekeun dina “Proposal Disposition” ITIA, anu ngamungkinkeun lembaga pikeun ngahukum hukuman tanpa sidang.

Larangan éta bakal berlaku ti tanggal dakwaan dicabut, 12 Agustus 2022, dugi ka 11 Pebruari 2030.

Ngalanggar aturan

Pelanggaran Chiurazzi lumangsung nalika pertandingan di 2021 dina turnamén di Perugia, Italia. Patugas pertandingan ngalakukeun sababaraha pelanggaran, kalebet ngalambatkeun input skor, ngahaja ngunggah skor anu salah, sareng gagal ngiringan panyilidikan sareng ngalaporkeun korupsi.

Chiurazzi kapendak kaliru tina sababaraha tuduhan ngalanggar Program Anti Korupsi Tenis (TACP), anu didaptarkeun di handap:

  • Bagian D.1.b, nu mangrupa daptar ngalanggar judi nu bisa ngakibatkeun hukuman.
  • Bagian D.1.m, anu ngurus kumaha skor kudu diasupkeun dina ragam timely sarta tanpa manipulasi.
  • Bagian D.1.d, anu ngalarang nyiptakeun hiji acara.
  • Bagian D.2.bi, anu méré amanat ka saban pajabat pikeun nyobaan dipangaruhan ku pihak-pihak anu henteu berwenang ngalaporkeun kajadian éta.
  • Bagian F.2.b, nu nyebutkeun yen sakabeh pajabat kudu cooperate dina investigations.

Chiurazzi ngaku kana tuduhan sareng teras dilarang.

Ngaronjatkeun masalah sareng ngalereskeun pertandingan

Chiurazzi moal ilubiung dina sagala acara ténis nasional atawa internasional diatur dugi gantung na geus dijieun.

ogé nalungtik sasama kapala wasit Italia Francesco Totaro, anu dituduh ngalereskeun pertandingan

Samentara éta, ITIA ogé nalungtik sasama kapala wasit Italia Francesco Totaro, anu dituduh nangtukeun pertandingan dina bulan Juli. Salaku tambahan, tilu pajabat Tunisia digantungkeun kusabab dituduh ngalereskeun pertandingan dina minggu anu sami sareng Totaro.

ITIA miharep éta panjagaan tighter bakal nyadiakeun spasi aman pikeun olahraga .

“ITIA mangrupikeun badan mandiri anu diadegkeun ku Badan Pamaréntahan Ténis Internasional pikeun ngamajukeun, ngadorong, ningkatkeun sareng ngajaga integritas ténis profésional di sakuliah dunya,” saur pernyataan saatos gantung Totaro.

#Italia #Ténis #Ump #dilarang #salila #tujuh #taun #pikeun #fixing #patandingan

Flutter Ngabéréskeun akuisisi raksasa iGaming Italia Sisal

logo Flutter on smartphone kalawan PokerStars di tukang

Flutter Hiburan geus réngsé akuisisi operator judi Italia utama Sisal dina deal patut € 1,91 milyar. [Image: Shutterstock.com]

Meunangkeun deal ngaliwatan garis

Flutter Hiburan geus pinuh réngsé akuisisi raksasa Italia iGaming Sisal dina deal patut € 1,91 milyar ($ 1,94 milyar). Grup judi utama ngumumkeun yén deal ieu sacara resmi ditutup dina Kemis sanggeus meunang sagala approvals pangaturan relevan pikeun urus.

ngadegkeun posisi signifikan dina pasar diatur

Warta ngeunaan rencana Flutter pikeun nyandak alih Sisal mimiti muncul dina bulan Désémber. Flutter digariskeun dina waktos éta kumaha akuisisi tina kaulinan online sareng raksasa lotre bakal janten dorongan pikeun pendekatan perusahaan pikeun ngadegkeun posisi anu penting dina pasar anu diatur di sakumna dunya. Pikeun ngabiayaan akuisisi, Flutter nganggo fasilitas hutang.

operator judi utama

Sisal teh licensee pikeun lotre nasional di Italia, Turki jeung Maroko. Operasi Turki cooperates jeung bisnis lokal disebut Demirören Holding. Paling anyar, Sisal éta salah sahiji sakeupeul operator dina racikanana pikeun meunangkeun lisénsi lotre Nasional Britania kaopat, tapi tungtungna leungit kaluar mun Allwyn nuturkeun prosés aplikasi.

Italia teh kadua pangbadagna diatur judi pasar di Éropa, sanggeus Inggris. Total diperkirakeun pendapatan kaulinan kotor dina 2019 nyaéta € 19 milyar ($ 19.3 juta).

Salian mangrupa operator lotre, Sisal boga iGaming signifikan jeung operasi tohan di Italia. Éta ogé nembe dilegakeun ka pasar Spanyol dina kolaborasi sareng Sportnco. Sisal parantos masangkeun sababaraha nomer kauangan anu séhat ti saprak pengumuman awal ngahiji: dina genep bulan mimiti 2022, pendapatanna ningkat 58% sataun-taun, ngahontal £ 402 juta ($ 484 juta). Keuntungan operator sateuacan bunga, pajeg, depreciation sareng amortization (EBITDA) ningkat 51% dugi ka £ 120 juta ($ 144,5 juta).

Meunangna pikeun Flutter

Sisal ayeuna padamelan sakitar 2,500 urang sareng kantor pusatna di Milan. Éta parantos ngaramalkeun 2022 EBITDA ngahontal € 248 juta ($ 252 juta), kalayan diperkirakeun 59% tina total asalna tina operasi online sareng sésana tina operasi lotre sareng ritel. Sakitar 90% tina Sisal 2021 EBITDA bakal asalna ti pasar Italia.

merek judi online anjog Italia urang

Salaku hasil tina akuisisi, Flutter ayeuna bakal gaduh merek judi online terkemuka Italia salaku bagian tina portopolio na. Éta parantos ngagaduhan merek Betfair sareng PokerStars anu beroperasi di pasar. Dina total, tambahan 300.000 atawa leuwih pamaén bulanan rata-rata aktipitas online bakal gabung basis customer Flutter, kitu ogé leuwih ti 9,5 juta konsumén ritel.

#Flutter #Ngabéréskeun #akuisisi #raksasa #iGaming #Italia #Sisal

Italia Denda Google, Agénsi Advertising € 1,45 juta pikeun Iklan judi

palu dina duit

régulator Italia pencét Google jeung Iklan Top kalawan denda beurat pikeun ngajalankeun iklan judi ilegal. [Image: Shutterstock.com]

ngalanggar kahiji

Regulator iklan Italia Autorit per le Garanzie nelle Comunicazioni (Agcom) denda YouTube kolotna Google € 750.000 ($ 760.841) pikeun ngalanggar larangan nasional dina iklan judi.

tindakan munggaran anu dilakukeun ku kantor ngalawan panyadia ladenan video hosting ”

“Ieu mangrupikeun tindakan anu munggaran dilakukeun ku kantor ngalawan panyadia jasa hosting video (Video Sharing Platform) pikeun ngijinkeun panyebaran iklan terlarang anu aya hubunganana sareng kaulinan pikeun kameunangan tunai,” saur Agcom dina hiji pernyataan.

Agcom ogé didenda Top Ads, pencipta iklan éta, €700,000 ($710,119) pikeun peranna dina ngalanggar ilegal. Denda ieu disebarkeun saatos iklan judi muncul sacara teu pantes dina saluran YouTube Spike perusahaan.

Kasang tukang hukum

Sikep Italia dina iklan judi geus dijaga ngaliwatan “edicct of martabat”, hukum nu éféktif prohibits kamungkinan légal aya.

YouTube sateuacana ngajantenkeun Spike “pasangan anu diverifikasi”, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung kaliru tina palanggaran iklan. Agcom nyatakeun yén status anu ditingkatkeun ieu hartosna yén YouTube, sareng Google, tanggung jawab kana kontén anu muncul dina saluran éta.

Agcom panginten parantos ngaluarkeun denda kahijina pikeun YouTube, tapi parantos diurus Google sateuacanna

Agcom panginten parantos ngaluarkeun denda kahijina pikeun YouTube, tapi parantos diurus Google sateuacanna. Dina 2020, régulator ngahukum raksasa téknologi € 100,000 ($ 101,403) pikeun pariwara dina mesin pencari na. Kaputusan ieu ahirna dibatalkeun dina 2021.

masalah Éropa kalawan Iklan judi

Topik ngatur iklan judi geus jadi topik pisan kontroversial di Éropa.

Walanda ngayakeun debat meriah ngeunaan yurisdiksi iklan judi. Politikus sacara kabuka nentang Prévalénsi operator sareng lobi pikeun ngarobih waktos siaran na dina televisi.

Anyar-anyar ieu, perusahaan kaulinan Walanda kapaksa ngeureunkeun ngagunakeun panutan dina kampanye iklan.

Samentara éta, konstitusionalitas larangan iklan judi Spanyol ditinjau sacara yudisial. Kaputusan éta kedah dikuatkeun ku Mahkamah Konstitusi sanajan Mahkamah Agung mendakan larangan éta henteu konstitusional.

Di Inggris, Liga Utama aya di satengahing periode watesan dina sikep judi na. Pamarentah Britania diwenangkeun leagues mun balik jalan sorangan dina kapercayaan yén éta pamustunganana bakal larangan tohan sponsor-najan kitu, tim anu beuki dimimitian gabung pasukan jeung operator, nu bisa maksa campur pamaréntah.

gelut pikeun klub maén bal

Larangan Italia, samentawis éta, ogé mangrupikeun pasea pikeun klub maén bal. Henteu ngan éta loba klub baheulana sekutu jeung pausahaan kaulinan, tapi Prévalénsi sakabéh judi di dunya olahraga dibuka panto ka gains ékonomi badag.

Tim masih diidinan pasangan sareng operator di daérah sanés, sanaos kasempetan kauangan anu leungit masih katingali.

#Italia #Denda #Google #Agénsi #Advertising #juta #pikeun #Iklan #judi