Tag Archives: ilegal

Makau judi sirah mungkir laundering, kaulinan ilegal

Lantai kasino di Makau

Alvin Chau, inohong nonjol dina Makau urang judi pamandangan, nampik sababaraha biaya nu patali jeung ilegal judi di pangadilan Senén. [Image: Shutterstock.com]

Tuduhan ngalawan Alvin Chau

Alvin Chau, a-profil tinggi judi eksekutif di Makau, nampik tuduhan tina ilegal judi , laundering duit jeung ngajalankeun hiji sindikat kriminal salila sidang na dina Senén.

ditahan dina nawaran nuduh anjeunna ilegal judi di daratan Cina

Chau boga fungsi minangka pupuhu luncheon Suncity Macau, nu mantuan ngatur kagiatan pikeun pamaén luhur Cina urang. Dina Désémber 2021, sabulan saatos anjeunna ditéwak ku surat nawaran nuduh anjeunna judi ilegal di daratan Cina, anjeunna dikaluarkeun tina jabatanna.

Makau mangrupakeun hiji-hijina wewengkon Cina dimana kasino judi diwenangkeun.

Meuntas ka daratan Cina

Chau ngawartoskeun pangadilan Cina dina Senén yén anjeunna henteu nyandak bagian dina sagala kagiatan judi ilegal jeung yén anjeunna teu aub dina laundering duit, nurutkeun TDM penyiar umum.

Patarosan ogé geus diangkat ngeunaan kapentingan na di Filipina, sanajan anjeunna mertahankeun yén bisnis na diatur ku otoritas lokal.

garis bisnis Chau ngawengku, diantara hal séjén, ngalegaan garis kiridit ka gamblers saméméh ngumpulkeun hutang dina otoritas kasino. Salaku kalawan kasino judi , ménta kiridit oge ilegal di daratan Cina.

Chau nyatakeun yén teu aya grup na nawiskeun kiridit di luar Makau.

ngahasilkeun 25% tina 2019 sharing kaulinan di Makau

Banquet di Suncity mangrupikeun salah sahiji anu paling suksés di Makau sateuacan pandémik coronavirus. Numutkeun eksekutif industri, éta diwangun ku 25% tina pendapatan kaulinan Makau 2019, anu jumlahna $ 36 milyar. Industri junket parantos ambruk saatos Chau ditewak

Teu lila sanggeus Chau ditahan, sakabéh kamar VIP Suncity ditutup. Pesaing sanésna runtuh saatosna, kalayan larangan perjalanan, protokol COVID, sareng stigma négatip umumna nahan pasar.

Masalah di Makau jeung saterusna

Chau urang teu hijina junket ti Makau nyanghareup kasulitan légal. Dina Januari, Levo Chan, rengking kadua di industri, ditahan dina kacurigaan organisasi kriminal, laundering duit, jeung judi ilegal. Anjeunna sareng Chau duanana di panjara Makau.

Wewengkon Cina kidul kasohor ku tawaran hiburan anu mewah, khususna ngeunaan judi. Anyar-anyar ieu, jutawan Malaysia anu namina Lim Kok Thay ngalamar idin judi di daérah éta, jumlahna aya tujuh pelamar.

Aya ngan genep lisensi sadia.

Pasar Asia Tenggara ngagaduhan jalan anu panjang pikeun ningkatkeun citra na

Sanajan suitors jegud, pasar Asia Tenggara boga cara lila balik pikeun ngaronjatkeun gambar na. Di Filipina, tarung antara otoritas nagara sareng Mogul Jepang nyababkeun usaha kudéta di Resort Okada anu kasohor di Manila.

Leuwih sabtu minggu teh, 60 Vietnam ngungsi a kasino Cambodian. Kajadian ieu nandaan kadua kalina dina bulan ieu grup Vietnam geus lolos ti kasino Cambodian.

#Makau #judi #sirah #mungkir #laundering #kaulinan #ilegal

Operasi Tohan Online Ilegal FBI ngancurkeun NY Mob

Garis pulisi

FBI henteu ngantepkeun blitz 2022 na dina mafia NY saatos ngeureunkeun operasi tohan online ilegal anu disangka diawasi ku kulawarga kajahatan Luchese. [Image: Shutterstock.com]

Urusan Lima Kulawarga

Penguasa féderal di Brooklyn parantos ngagantungkeun operasi tohan olahraga online ilegal anu disangka dijalankeun ku salah sahiji Lima Kulawarga New York.

kauntungan juta dollar

Kantor Jaksa AS pikeun Kacamatan Wétan New York (USAO-EDNY) ngumumkeun patung masif Rebo. Departemen Kaadilan (DOJ) engké nyandak ka Twitter pikeun nembongkeun yén dugaan bisnis tohan dijieun “jutaan dollar dina kauntungan” dina panangtayungan kulawarga kajahatan Luchese:

operasi pikeun leuwih 15 jeung, mob ngajalankeun usaha ngagunakeun “puluhan” bookmakers NY jeung situs tohan online hosted di Kosta Rika – katelah Badak Olahraga – nyandak jutaan bets olahraga ilegal.

Hiji dakwaan unsealed di Brooklyn Rebo muatan genep terdakwa, kaasup hiji prajurit jeung kulawarga Luchese, pikeun dugaan peran maranéhanana dina “ngawas sarta operasi bisnis judi online ilegal badag skala”.

pausahaan badag

Rebo, FBI nangkep opat terdakwa di New York, kalebet penegak hukum Luchese Anthony Villani sareng disangka mitra Louis “Tootch” Tucci Jr., Dennis Filizzola, sareng James “Gancang” Cououtsos. Ditéwak Michael “Platinum” Praino lumangsung dinten anu sami di West Palm Beach, Florida.

nampi langkung ti $1 juta per taun

Dakwaan ngaran Villani salaku pangawas operasi Rhino Sports – peran anu anjeunna narima leuwih ti $1 juta sataun. Anjeunna disangka nyewa ko-konspirator Tucci, Jr. sarta Filizzola salaku runner pikeun Badak Olahraga.

Numutkeun kana siaran warta DOJ, pajabat parantos ngadakwakeun Villani “pemerasan anu aya hubunganana sareng partisipasi dina sagala rupa skéma kriminal, kalebet judi ilegal, pencucian artos, sareng usaha extortion.”

bisnis judi ilegal disangka dioperasikeun tina sahanteuna 2004 nepi ka Désémber 2020. Rékaman dicokot tina situs judi ilegal nembongkeun yen aranjeunna rutin narima bets antara 400 jeung 1.300 bettors unggal minggu. The bettors lolobana dumasar di NY Kota jeung wewengkon metropolitan.

Peringatan dikaluarkeun

Asisten diréktur jawab kantor FBI di New York lapangan, Michael J. Driscoll, commented on operasi. Cenah eta sinyal mafia ieu nempel kana cara kriminal tradisional maranéhanana sanajan booming dina tohan olahraga légal.

Driscoll ditambahkeun yén anggota mafia anu disangka ngajalankeun hiji bisnis tohan ilegal ku ngabejaan konsumén “ngalakukeun sakumaha maranéhna ngomong atawa nyanghareupan konsekuensi pikareueuseun”.

Lalaki FBI mungkas pernyataan na kalawan peringatan: “Hiji hal penjahat ieu bisa bet – FBI bakal neruskeun ngungudag kami”.

#Operasi #Tohan #Online #Ilegal #FBI #ngancurkeun #Mob

Grup Anti-kaulinan nyerang kaulinan ilegal di Pennsylvania

Liberty Bell

Grup anti-kaulinan lobbied Pennsylvania pikeun ngaleungitkeun kaulinan mesin-skill ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Laporan incriminating

Grup anu disebut Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran pikeun nutup kaulinan ilegal di Quaker State.

Tribunal anti-kaulinan dumasar kana pernyataan na kana analisa Pennsylvania Lottery anu ngungkabkeun kira-kira $ 650 juta karugian kusabab “kaulinan mesin anu teu diatur di sakuliah Pasamakmuran.”

Grup éta ogé nyarios yén Polisi Propinsi Pennsylvania, Kantor Jaksa Agung sareng Dewan Kontrol kaulinan Pennsylvania nyarios yén alat anu teu diatur haram sareng bahaya.

Kasulitan di Pennsylvania

analisis, nu ogé nyadiakeun apdet ngeunaan dampak kaulinan skill, mangka dampak ékonomi masif unintended ngagunakeun kaulinan unregulated.

kahareupna bakal ngahasilkeun leuwih ti $200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal “

“Dina laporan di handap ieu, kami nampilkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit tina kaulinan mesin anu teu diatur dina Pasamakmuran,” rinci laporan. Dina basa sejen, produk awal $ 14,9 miliar dijual antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi leuwih ti 4,4 persén leuwih luhur, anu dina gilirannana bakal ngahasilkeun leuwih ti $ 200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal dina mangsa éta. ”

Panaliti ogé ngungkabkeun yén, saprak 2017, jumlah mesin kaulinan skill di tempatna parantos ningkat 17 kali. Jumlah retailers kalawan sahanteuna hiji kaulinan skill ogé geus dikali dalapan, jumlah kaulinan skill ku genep, sarta mesin skill geus permeated unggal wewengkon nagara.

Numutkeun grup ékspansi anti kaulinan, tumuwuhna gancang tina kaulinan skill kudu mungkas.

“Analisis ieu kedah janten lampu beureum anu kedip-kedip pikeun anggota parlemén,” saur juru bicara Pennsylvanians Ngalawan kaulinan ékspansi Pete Shelly. “Waktosna, sakali sareng kanggo sadayana, pikeun ngecas hukum nagara sareng mareuman mesin ieu.”

ékspansi Scramble

judi di Pennsylvania nyaeta légal dina ampir kabéh bentuk, kaasup hirup jeung online, tambah tohan olahraga.

Nagara 16 casinos dijieun $ 5,04 milyar dina fiskal 2021-22, catetan anyar tinggi, nurutkeun Pennsylvania kaulinan Board Control. Éta $1.2 milyar langkung seueur tibatan taun fiskal sateuacana, anu masih rekor caket $600 juta.

Nanging, kamekaran gancang nyababkeun seueur perdebatan ngeunaan kumaha carana ngontrol pasar. Kiwari, perangna ngeunaan Prévalénsi kaulinan-mesin skill tetep pisan dilombakeun.

Pikeun grup kawas Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan, négatip dibawa ku mesin outweigh positip.

aranjeunna ngiringan pendapatan tina program pikeun manula anu dibiayaan ku Pennsylvania Lottery.

“Mesin ieu teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan,”Sa Shelly. “Éta ogé mawa kajahatan kana komunitas sakuliah nagara, sarta aranjeunna draining sharing tina program pikeun manula dibiayaan ku Pennsylvania lotre.”

Gubernur Pennsylvania Tom Wolf geus nyokot pendekatan taneuh tengah judi . Saatos nandatanganan undang-undang pikeun dilegakeun jangkauan online sareng judi bata-na-mortir, anjeunna ngingetkeun anggota parlemen di 2020 yén programna parantos nyayogikeun para maen judi sareng “loba” pilihan. Anjeunna ogé ngadamel gelombang dina 2021 ku nyatakeun yén anjeunna hoyong ngalihkeun pajak kaulinan ka dana bantuan SPP.

Sababaraha casinos lokal anu fined saméméhna taun ieu pikeun ngidinan konsumén kaasup judi di fasilitas maranéhna.

#Grup #Antikaulinan #nyerang #kaulinan #ilegal #Pennsylvania

Badag ilegal judi Network Raja ditahan di Bangkok

kétang

A multi-juta dollar ilegal judi kingpin geus ditahan di Bangkok sarta nyanghareupan extradition ka Cina. [Image: Shutterstock.com]

Diudag-udag panjang

otoritas Bangkok geus ditahan a disangka multimillion-dollar ilegal judi parusahaan kingpin. Tersangka 40 taun dikabarkan geus ngajauhan pulisi Cina saprak 2012, ngarah pajabat nempatkeun hiji nawaran ditahan internasional ka anjeunna.

usaha kaulinan di Kamboja jeung Myanmar

Numutkeun laporan média, palaku, She Zhijiang, kungsi operasi judi sumebar ka sakuliah sagala rupa nagara. Ieu kaasup usaha kaulinan signifikan di Kamboja jeung Myanmar, kitu ogé operasi lotre dumasar di Filipina.

Nyanghareupan biaya di Cina

Pulisi Thailand negeskeun yén, saatosna ditewak, visa Thailand Zhijiang henteu sah deui. Aranjeunna nempatkeun anjeunna dina tahanan imigrasi bari ngantosan pamundut ekstradisi. Saurang pajabat pulisi Thailand nyarios: “Jaksa umum bakal ngalebetkeun pamundut (ditewak samentawis) ka pengadilan kriminal minggu payun.”

Numutkeun hiji bewara beureum Interpol ti Méi 2021, Zhijiang nyanghareupan tuduhan kriminal di Cina pikeun ngajalankeun operasi judi ilegal. Tuduhan mawa hukuman maksimal sapuluh taun panjara.

Zhijiang lahir di Propinsi Hunan, Cina tapi anjeunna ogé nyepeng paspor Cambodian. Jalma-jalma tiasa nampi kawarganagaraan di Kamboja upami aranjeunna nyumbang sahenteuna US $ 250,000 ka pamaréntah.

Ti Januari 2019 nepi ka Pébruari 2021, Zhijiang disangka sakongkolan jeung batur sapagaweanna pikeun ngadaptarkeun pausahaan, ngalengkepan panalungtikan, jeung nyetél situs judi online. Sababaraha situs judi ilegal anu namina kalebet Yiyou International, Yigou, sareng Hongshulin. Operasi aub leuwih ti 330.000 gamblers sarta dibangkitkeun untung leuwih ti AS $ 22,2 jutaan.

Otoritas ngalakukeun tindakan

Dina sababaraha taun katukang, otoritas Cina geus nempatkeun tekanan signifikan dina saha anu kalibet dina ilegal judi . Wewengkon administratif husus Cina urang Makau ogé geus diropéa aturan jeung peraturan sektor judi na pikeun ngidinan pikeun kontrol tighter leuwih operasi kasino.

pajabat ditahan Macau junket kingpin Alvin Chau Cheok-wa

Salah sahiji anu pang luhur-profil arrests patali ilegal judi lumangsung Nopémber panungtungan nalika pajabat ditahan Makau junket kingpin Alvin Chau Cheok-wa on kacurigaan laundering duit jeung cross-wates judi . Anjeunna disangka geus facilitated ngajalankeun online ilegal jeung operasi kaulinan fisik.

#Badag #ilegal #judi #Network #Raja #ditahan #Bangkok