Tag Archives: Iklan

UKGC Betway Denda £ 400.000 pikeun Iklan ka Barudak

Kaos West Ham

UKGC mangka kumaha raket mantau industri sanggeus pencét Betway kalawan denda hefty pikeun dua mikro-gagal anu kakeunaan barudak kana situs judi na. [Image: Shutterstock.com]

Régulator waspada

Bari pamaréntah Liz Truss geus diwenangkeun kertas bodas Inggris on judi reformasi dieunakeun ka handap baki na, nasional judi regulator geus teu diwenangkeun licensees na ngamangpaatkeun status quo.

Betway Limited bakal mayar denda £408,915 ($463,656)

Salasa, Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun yén perusahaan iGaming Betway Limited bakal mayar denda £ 408,915 ($ 463,656) pikeun ngijinkeun tautan branded pikeun muncul dina halaman barudak dina situs wéb Inggris Premier League (EPL).

UKGC ngabagikeun putusan sareng hukumanana via Twitter:

Logo anu ngalanggar muncul dina halaman wéb barudak tina waralaba maén bal London West Ham United “Young Hammers at Home” antara 14 April 2020 sareng 6 Nopémber 2021.

A logo kalawan tumbu deui ka loka judi operator basis London urang ieu ogé diulas dina ramatloka West Ham maturan barudak kasempetan pikeun nyitak Teddy biruang pikeun warna.

Operator ngingetkeun

Numutkeun release warta resmi UKGC urang, duanana kampanye pamasaran Betway dilanggar aturan nu stipulate yén iklan judi “kedah tanggung jawab sosial”.

Dina sékrési, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyatakeun: “Ngajagi barudak tina bahaya judi mangrupikeun manah anu urang lakukeun.”

“Euweuh saran” Betway ngahaja nargétkeun barudak

Oxley ngaku yen aya “euweuh saran” nu Betway ieu ngahaja nargetkeun barudak, atawa nu minors sabenerna judi . Henteu paduli, saurna, UKGC nyandak “naon waé ngalanggar aturan anu ditujukeun pikeun ngajagi barudak sacara serius.”

Diréktur penegak ogé ngingetkeun operator sanés pikeun “diajar tina hal ieu.”

Oxley ditambahkeun yén bari “aksi koréksi” geus dicokot ku Betway, operator sejenna kudu mastikeun yén aranjeunna “tanggung jawab” pikeun Ngahindarkeun palanggaran aturan. Cenah operator kudu boga “prosés ditangtoskeun di tempat jadi jaba aimed di barudak teu kaasup iklan judi.”

Sibuk ngalanggar aturan

pengumuman Betway ngeunaan denda hefty hartina UKGC neruskeun blitzkrieg na on breakers aturan nu culminated dina bulan Agustus.

The regulator warmed on August 1 nalika eta pencét LeoVegas kalawan £ 1.32m ($ 1.6m) denda pikeun anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. Saminggu ti harita, Smarkets didenda £630,000. ($714.807).

On 17 Agustus, UKGC outdid sorangan, fined Entain Grup pegatna catetan £ 17m ($20.6m) pikeun gagal ku bisnis online tur ritel na..

#UKGC #Betway #Denda #pikeun #Iklan #Barudak

Belanja Iklan Judi Online AS Bisa Ngahontal $1.8B ku 2022

Tumpukan kas

operator judi online AS diperkirakeun méakkeun $ 1,8 milyar taun ieu iklan kurban maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

pamutahiran badag

Sportsbook AS sareng operator iGaming parantos nyéépkeun iklan dina taun ieu pikeun ngamankeun pangsa pasar sabisa.

ngaronjat 80% sataun-leuwih-taun

Dina 2021, operator judi online AS nyéépkeun kira-kira $ 1 milyar pikeun ngiklankeun panawaranana. BIA Advisory Services ngira-ngira yén angka ieu bakal luncat ka $1.8 milyar pikeun 2022, anu bakal ngagambarkeun paningkatan 80% sataun-ka-taun.

Perkiraan firma panalungtikan industri média kalebet iklan pikeun tohan olahraga sareng kasino online. Dina laporan na, BIA Advisory Services ceuk “vertikal tina bisnis judi online nampilkeun dorongan neraskeun ka sellers média lokal operasi di nagara bagian mana judi nyaeta légal.”

Poténsi leveling off

ngobrol jeung Wall Street JournalNicole Ovadia, wakil presiden analisa sareng ramalan di BIA Advisory Services, ngarepkeun belanja pariwara disebarkeun rata taun payun, ngahontal sakitar $1.9 milyar. Nanging, éta nganggap yén nagara bagian California anu pangpadetna henteu ngaluncurkeun séktor tohan olahraga. Ieu bakal langkung jelas dina bulan Nopémber, kalayan referendum anu bakal dilaksanakeun dina topik éta.

Aya loba alesan pikeun kanaékan signifikan dina belanja iklan dina 2022. Salah sahiji panggerak badag nyaéta peluncuran pasar tohan olahraga New York, nu geus rutin kaayaan pangalusna-ngajalankeun dina watesan nyekel saprak bulan kahiji na. Piala Dunia FIFA dina ahir taun ogé disetél pikeun ngahasilkeun seueur kagiatan tohan olahraga, kalayan kompetisi maén bal internasional ngan ukur dilaksanakeun unggal opat taun.

Sababaraha operator motong deui

FanDuel, Caesars, sarta DraftKings geus mingpin jalan lamun datang ka méakkeun ad, mayar ratusan juta dollar nyobian pikeun meunangkeun pamaké anyar. Dina Q4 2021, DraftKings nyéépkeun $278 juta pikeun usaha pamasaranna.

sajumlah operator tohan ngurangan

Sababaraha pamikir sareng pemirsa industri parantos naroskeun kabijaksanaan nyéépkeun artos anu ageung pikeun iklan. Kanyataanna, sababaraha operator tohan motong deui sanggeus sadar maranéhna teu bisa bersaing. Caesars na WynnBET dua operator anu geus komitmen ka nyata ngadalikeun belanja iklan maranéhna.

Sanajan sababaraha operator geus dipilih pikeun motong deui, sababaraha nagara bagian kamungkinan siaran olahraga tohan taun hareup, kayaning Ohio, Massachusetts, sarta Maryland. The booming awal dina belanja iklan di nagara éta kamungkinan salaku operator bajoang mangtaun foothold a.

#Belanja #Iklan #Judi #Online #Bisa #Ngahontal #18B

Media Walanda Giant Timbangan Tantangan pikeun ngalarang Iklan judi

Widang tulip Walanda sareng kincir angin

KSA bisa ditantang ku parusahaan média Walanda Talpa leuwih larangan dina iklan judi. [Image: Shutterstock.com]

Waktos ngurangan

parusahaan média Walanda Talpa tempo nangtang larangan dina iklan judi.

kaulinan “non-sasaran” jeung “resiko tinggi”, kaasup kaulinan online tur kasino

Walanda ngenalkeun rupa-rupa aturan pikeun pangiklan sateuacan pergantian taun. Diantara loba larangan anu “non-sasaran” jeung “resiko tinggi” kaulinan, kaasup kaulinan online tur kasino.

Larangan éta maréntahkeun yén mimitian 1 Januari 2023, perusahaan moal tiasa ngamajukeun judi dina televisi, radio, atanapi di rohangan umum di jero ruangan sareng luar.

Naha aya larangan dina iklan judi?

Kaputusan Walanda pikeun ngalakukeun tindakan ngiringan gelombang tekanan politik anu ningkat. Walanda geus ngalaman kasusah régulasi pasar judi saprak peluncuran na di 2021, sarta loba politikus nu nelepon aturan stricter on iklan.

Larangan dina iklan judi bakal ngahapus iklan dina seueur platform umum sareng ogé ngalarang iklan anu henteu dituju. Khususna, iklan anu disasarkeun masih diidinan.

Tim éta bakal gaduh dugi ka 2025 pikeun ngarobih kana perjanjian sateuacana.

Operator ogé bakal ngan ukur diidinan ngiklankeun di tempat-tempat anu “rentan” grup-hartina anu gaduh sajarah kecanduan judi atanapi kelompok umur sahandapeun 24-henteu tiasa diaksés. Salaku tambahan, perusahaan anu dilisensikeun moal tiasa damel sareng stasiun televisi atanapi tim olahraga dina kapasitas naon waé. Tim éta bakal gaduh dugi ka 2025 pikeun ngarobih kana perjanjian sateuacana.

Baheula taun ieu, Kansspelautoriteit (KSA), régulator Walanda, dilaporkeun puncak 40 Iklan judi per jam dina televisi. Menteri Walanda pikeun Perlindungan Hukum, Franc Weeerwind, jangji bakal maksakeun aturan anu langkung ketat.

“Kami ningali yén séktor ieu ngembang,” saur Weerwind. “Kacindekan kuring nyaéta urang kedah netepkeun standar anu jelas sareng jelas.”

Sanajan kitu, Talpa, diperkirakeun ku Growjo boga revenues taunan $ 170,7 jutaan, teu yakin kana éta larangan bakal nerapkeun. Juru bicara perusahaan nyarios ka iGB yén aranjeunna “nalungtik” mogok hukum.

Cicing ka hareup

Walanda geus di forefront pangaturan judi amidst a booming pasar sakuliah dunya.

Sababaraha bulan kapengker, KSA ngaluarkeun peringatan ahir ka operator pikeun ngahapus fitur autoplay ti casinos online.

agen judi teu boga pangaweruh cukup ngeunaan asal duit konsumén maranéhna ‘

Dina awal musim semi, KSA ogé ngancam perusahaan anu aranjeunna karasa henteu patuh kana hukum kauangan anti-térorisme sareng anti pencucian. Perhatian pangbadagna nyaéta yén agén judi henteu gaduh pangaweruh anu cukup ngeunaan asal-usul artos palangganna, ngarah régulator nyimpulkeun yén “rupa-rupa kawajiban [being] teu cukup diturutan.”

Talpa sareng éntitas anu sanés sanés gaduh dugi ka 4 Séptémber pikeun ngabanding rencana anu diusulkeun. Upami parantos réngsé, larangan iklan siaran bakal berlaku dina tanggal 1 Januari 2023, sareng larangan sponsor televisi bakal berlaku dina tanggal 1 Januari 2024.

#Media #Walanda #Giant #Timbangan #Tantangan #pikeun #ngalarang #Iklan #judi

Pengeluaran Iklan Tohan Pulitik California Bisa Nepi ka $500bn

tagihan dollar AS

belanja iklan pulitik di California on olahraga tohan propositions bisa jadi saluhur satengah miliar dollar ku waktu sora Nopémber, nurutkeun para ahli. [Image: Shutterstock.com]

Nomer pegatna catetan

Sababaraha grup geus nyoba legalize tohan olahraga di California pikeun sawatara waktu. Dina momen pivotal taun, sababaraha propositions patali tohan geus nyieun jalan kana kartu keur mere sora Nopémber, jeung grup lawan méakkeun bucks badag nyoba ngamankeun sora.

total belanja bisa ngahontal satengah miliar dollar

Nepi ka ayeuna, biaya iklan pulitik pakait sareng dua ukuran alungan, Propositions 26 jeung 27, jumlahna kira $350 juta. Nalika sora Nopémber datang, para ahli yakin yén total belanja tiasa saluhur satengah miliar dolar, numutkeun Los Angeles Times.

Perbelanjaan catetan sateuacana anu aya hubunganana sareng voting di California sumping dina 2020 nalika perusahaan ngabagi perjalanan Lyft sareng Uber nyobian ngarobih undang-undang tenaga kerja nagara. Jumlahna aya $ 224 juta dipaké pikeun kampanye.

Dua dalil

Patarosan badag yén Californians nyanghareupan éta naha maranéhna rék ngenalkeun ékspansi judi signifikan jeung, lamun kitu, grup nu bakal Fedi paling kauntungan.

nelepon pikeun legalisasi tohan olahraga online

dalil 26 usaha pikeun ngawanohkeun tohan olahraga ritel légal dina racetracks na casinos tribal. Proposisi 27, Samentara éta, nelepon pikeun legalisasi tohan olahraga online, kalawan suku kaayaan bisa pasangan kalayan operator tohan komérsial, kayaning DraftKings na FanDuel, pikeun ngajalankeun tohan mobile.

Ngarojong duanana ukuran geus dibuka kampanye iklan éksténsif. Iklan ti tim Proposition 27, koalisi kaasup BetMGM, DraftKings, sarta FanDuel, narékahan pikeun ngayakinkeun pemirsa yén tohan olahraga online bakal ngahasilkeun pendapatan pajeg signifikan anu bisa mantuan ngalereskeun masalah homelessness serius nagara urang.

Kontras, iklan pikeun dalil 26 tribal-dijieun yén sportsbooks online ngan bakal nguntungkeun pausahaan rakus sarta ngakibatkeun kecanduan judi nyebar.

Pasar anu teu acan kapendak

Kusabab California mangrupikeun kaayaan anu pangpadetna di nagara éta, éta nawiskeun pasar tohan olahraga anu ageung kalayan poténsi anu teu kaédah. Para ahli ngira-ngira yén pasar bakal patut ngeunaan $ 3 milyar. Ieu naha saha kabetot dina spasi judi pajoang jadi teuas dina kaayaan.

DraftKings sareng FanDuel mangrupikeun dua pembeli panggedéna di California. Aranjeunna geus komitmen $ 150m ka kampanye pikeun ngarojong dalil 27. Loba suku nu boga kasino pledged $ 92m pikeun ngamajukeun dalil 26, bari suku séjén geus nyumbang $ 66m pikeun ngalawan dalil 27. Tungtungna, cardroom geus nyumbang $ 41m pikeun ngalawan dalil. 26 .

Propositions ngan merlukeun mayoritas basajan lulus. Henteu acan écés naon anu bakal kajadian upami dua usulan éta nampi persetujuan pamilih.

#Pengeluaran #Iklan #Tohan #Pulitik #California #Bisa #Nepi #500bn

Italia Denda Google, Agénsi Advertising € 1,45 juta pikeun Iklan judi

palu dina duit

régulator Italia pencét Google jeung Iklan Top kalawan denda beurat pikeun ngajalankeun iklan judi ilegal. [Image: Shutterstock.com]

ngalanggar kahiji

Regulator iklan Italia Autorit per le Garanzie nelle Comunicazioni (Agcom) denda YouTube kolotna Google € 750.000 ($ 760.841) pikeun ngalanggar larangan nasional dina iklan judi.

tindakan munggaran anu dilakukeun ku kantor ngalawan panyadia ladenan video hosting ”

“Ieu mangrupikeun tindakan anu munggaran dilakukeun ku kantor ngalawan panyadia jasa hosting video (Video Sharing Platform) pikeun ngijinkeun panyebaran iklan terlarang anu aya hubunganana sareng kaulinan pikeun kameunangan tunai,” saur Agcom dina hiji pernyataan.

Agcom ogé didenda Top Ads, pencipta iklan éta, €700,000 ($710,119) pikeun peranna dina ngalanggar ilegal. Denda ieu disebarkeun saatos iklan judi muncul sacara teu pantes dina saluran YouTube Spike perusahaan.

Kasang tukang hukum

Sikep Italia dina iklan judi geus dijaga ngaliwatan “edicct of martabat”, hukum nu éféktif prohibits kamungkinan légal aya.

YouTube sateuacana ngajantenkeun Spike “pasangan anu diverifikasi”, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung kaliru tina palanggaran iklan. Agcom nyatakeun yén status anu ditingkatkeun ieu hartosna yén YouTube, sareng Google, tanggung jawab kana kontén anu muncul dina saluran éta.

Agcom panginten parantos ngaluarkeun denda kahijina pikeun YouTube, tapi parantos diurus Google sateuacanna

Agcom panginten parantos ngaluarkeun denda kahijina pikeun YouTube, tapi parantos diurus Google sateuacanna. Dina 2020, régulator ngahukum raksasa téknologi € 100,000 ($ 101,403) pikeun pariwara dina mesin pencari na. Kaputusan ieu ahirna dibatalkeun dina 2021.

masalah Éropa kalawan Iklan judi

Topik ngatur iklan judi geus jadi topik pisan kontroversial di Éropa.

Walanda ngayakeun debat meriah ngeunaan yurisdiksi iklan judi. Politikus sacara kabuka nentang Prévalénsi operator sareng lobi pikeun ngarobih waktos siaran na dina televisi.

Anyar-anyar ieu, perusahaan kaulinan Walanda kapaksa ngeureunkeun ngagunakeun panutan dina kampanye iklan.

Samentara éta, konstitusionalitas larangan iklan judi Spanyol ditinjau sacara yudisial. Kaputusan éta kedah dikuatkeun ku Mahkamah Konstitusi sanajan Mahkamah Agung mendakan larangan éta henteu konstitusional.

Di Inggris, Liga Utama aya di satengahing periode watesan dina sikep judi na. Pamarentah Britania diwenangkeun leagues mun balik jalan sorangan dina kapercayaan yén éta pamustunganana bakal larangan tohan sponsor-najan kitu, tim anu beuki dimimitian gabung pasukan jeung operator, nu bisa maksa campur pamaréntah.

gelut pikeun klub maén bal

Larangan Italia, samentawis éta, ogé mangrupikeun pasea pikeun klub maén bal. Henteu ngan éta loba klub baheulana sekutu jeung pausahaan kaulinan, tapi Prévalénsi sakabéh judi di dunya olahraga dibuka panto ka gains ékonomi badag.

Tim masih diidinan pasangan sareng operator di daérah sanés, sanaos kasempetan kauangan anu leungit masih katingali.

#Italia #Denda #Google #Agénsi #Advertising #juta #pikeun #Iklan #judi

Iklan Saingan Merek Suku California “Éra, Ngahina”

Pangusaha kalayan sarung tinju

sarung barudak dihapus dina sambungan kalawan California olahraga tohan sanggeus koalisi suku Californian dikutuk hiji iklan ku rival komérsial maranéhanana. [Image: Shutterstock.com]

Serangan janten pribadi

Pertempuran heavyweight pikeun makuta tohan online California urang asup ka babak penultimate kalawan suku jeung sportsbooks komérsial bade head-to-head dina slugfest média beuki pribadi.

langsung nyerang pamingpin Suku California.

Salasa, tribal pencét deui dina iklan TV ditayangkan ku koalisi komérsial disebut Sumuhun on 27. Dina siaran pers, grup tribal digambarkeun iklan salaku “aib, aib,” nambahan yén éta “langsung nyerang pamingpin tribal of California. .”

Koalisi sportsbook, dirojong ku BetMGM, DraftKings, sareng FanDuel, ngajalankeun iklan kontroversial dina saminggu. Salila komérsial, a narator klaim ngeunaan casinos tribal, kaasup: “Suku euyeub ku casinos badag ngajadikeun milyaran bari suku leutik berjuang dina kamiskinan.”

Iklan langsung nujul kana dua inohong tribal nonjol. Ieu fitur stills of Santa Ynez Band of Chumash India pupuhu Kenneth Kahn ngalawan backdrop tina Chumash kasino Resort. Nya kitu, iklan nembongkeun wakil pupuhu dina Barona Band of Misi India Bet Glasco superimposed dina gambar tina Barona Resort na kasino .

Tanggapan ngahiji

The Yes on 27 komérsial geus sparked a backlash concerted ti suku Californian. Dina siaran pers Salasa ti koalisi suku disebut No on 27, pupuhu Alliance of Sovereign Nations of India’s Tribal Nations (TASIN) Lynn Valbuena, nyarios: “Perusahaan luar negeri di tukangeun iklan ieu kedah

geuwat ditarik anjeunna kaluar tina hawa sarta ménta hampura ka pamingpin suku.”

Valbuena ditambahkeun yén “kauntungan-disetir” pausahaan kungsi “ngagulung ka lows anyar ku ngaminimalkeun kamajuan nu kaayaan tribal California urang geus dijieun ngaliwatan kaulinan pamaréntah tribal”.

Chemehuevi India Suku lulugu Glenn Lodge, ngadawuh: “Ieu éra narajang hiji suku nu boga catetan lagu kabuktian babagi ratusan juta kalawan suku diwatesan sarta non-kaulinan kawas kuring.”

Ieu sanés pertama kalina dua kelompok anu nentang narékahan pikeun iklan. Dina 23 Juli, kubu No ngarilis iklan serangan anu nuduh koalisi perusahaan janten tukang bohong pikeun ngajalankeun iklan anu nampilkeun pribumi Amerika anu nyatakeun yén Proposition 27 nguntungkeun suku.

Kabéh maén

Lamun meunang 8 Nopember sora, nu qualifies pikeun Méi ku narima leuwih ti 1,6 juta tanda tangan, bakal Sportsbook-dijieun komérsial dalil 27 ngidinan tohan online sakuliah California jeung platform numbu ka casinos tribal.

dalil 26 bakal ngidinan tohan olahraga ritel di casinos tribal

dalil 26 mangrupa prakarsa tohan olahraga sejen anu bakal balik ka sora dina bulan Nopémber. Dirojong ku paling operator tribal, dalil 26 bakal ngidinan tohan olahraga ritel di casinos tribal kaayaan-dilisensikeun jeung lagu balap kuda.

Undianna ngan ukur tilu bulan, sareng éta sadayana bakal dimaénkeun di yurisdiksi AS anu pangpadetna. Kalayan seueur kaleungitan sareng kauntungan pikeun sadaya antagonis, VegasSlotsOnline News saméméhna dubbed perjuangan pulitik raksasa pikeun kadali pasar tohan online lucrative California urang “anyar Golden Swish”.

#Iklan #Saingan #Merek #Suku #California #Éra #Ngahina