Tag Archives: hutang

Alabama Sheriff ngajalin injeuman mayar off judi hutang

Lalaki ngasongkeun tumpukan kas

Ex-Alabama sheriff kapaksa illegally ngarobah hiji aplikasi injeuman ku kituna manéhna bisa ngagunakeun duit pikeun mayar kaluar hutang judi. [Image: Shuttestock.com]

Bray bohong

William “Ray” Norris, urut sheriff Alabama, ngaku salah Senén mun filing hiji aplikasi injeuman pikeun mantuan mayar hutang judi unpaid.

Norris ogé ngaku yén anjeunna ngadamel pernyataan palsu ka agénsi anu diasuransikeun federally

Tilas pejabat nyarios yén anjeunna ngagunakeun hasil pikeun nutupan biaya operasi di kantor, tapi panilitian anu langkung jero ngungkabkeun yén anjeunna parantos nganggo sababaraha artos pikeun mayar deui bets anu gagal, nurutkeun jaksa. Norris ogé ngaku yén anjeunna ngadamel pernyataan palsu ka agénsi anu diasuransikeun federally, sedengkeun tuduhan anu sanés ngalawan anjeunna ditolak.

Norris, 44, nyanghareupan hukuman maksimal 30 taun di penjara sareng denda $ 1 juta. Anjeunna oge bisa cocog keur tilu taun release diawasan.

Hutang judi ngabalukarkeun pengunduran diri

Norris mundur ti Departemen Sheriff Clarke County dina Juni 2021 saatos tuduhan ngalawan anjeunna munggaran dilakukeun. Anjeunna didakwa, sarta rencana pikeun impeach anjeunna gancang jadi panas. Tapi, H mundur, sateuacan prosésna réngsé.

Alabama Jaksa Agung Steve Marshall éta di puseur gugatan ti mimiti na tetep aub dina kasus.

pengunduran dirinya kedah janten relief ka masarakat.

“Sheriff Norris henteu tiasa dipercanten deui salaku PNS atanapi salaku perwira penegak hukum, sareng pengunduran diri na kedah janten lega pikeun masarakat,” saur Marshall dina hiji pernyataan. “Kaputusan Sheriff Norris pikeun mundur tina jabatanna, kumaha ogé, henteu ngaluarkeun kamungkinan yén tuduhan kriminal bakal diajukeun ngalawan anjeunna.”

Numutkeun situs warta régional AL.comNorris dilarapkeun pikeun opat gajian ti dua bank lokal – Town County National Bank di Camden jeung Sweet Cai State Bank di Sweet Cai – dina 2017 jeung 2018. Norris ogé ganda-dipped Town County Bank Nasional, lajeng aktipitas mitra bisnis panawaran pikeun gajian ngaleuwihan. $ 192.000 ti 2017-20.

Tilas sheriff nyarios yén anjeunna nyandak artos pikeun nutupan biaya suplai kantor sareng tuangeun pikeun tahanan. Hanjakal, éta engké ditangtukeun yén duit dipaké pikeun ngabiayaan hutang judi na, rekening pribadi kosong, sarta expenses non-karya, teu ngarojong karyana.

Norris ogé nganggo pinjaman $ 75,000 pikeun ngabantosan mayar $ 25,000 dina pinjaman pribadi.

Salajengna sumping

penampilan panganyarna Norris ‘di pangadilan sanes na munggaran. Anjeunna ogé saméméhna didakwa dina lima cacah pamakean ilegal kontribusi kampanye, pamakéan kantor keur kauntungan pribadi, sarta ngajauhan pajeg panghasilan, nurutkeun situs warta lokal. Alabama Dintenlaporan.

Norris ngalanggar sababaraha undang-undang, kalebet UU Praktek Kampanye Adil sareng Pernyataan Kapentingan Ékonomi, dina ngalakukeunana.

pasatujuan plea geus ditangtayungan anjeunna nalika anjeunna di kantor

Hakim Alabama Braxton Kittrell mecat biaya dina Maret, arguing yén Norris geus pasrah sarta yén perjangjian plea geus ditangtayungan anjeunna bari anjeunna di kantor.

Sheriff DeWayne Smith diangkat sheriff of Clarke County ku Gubernur Kay Ivey on June 28, 2021. Saacanna éta, manéhna geus 29 taun pangalaman dina penegak hukum jeung digawé di militer jeung pamaréntah.

Léngkah salajengna pikeun Norris nyaéta sidang hukuman sareng hakim, dimana anjeunna bakal terang sabaraha lami anjeunna bakal panjara. Anjeunna bakal tetep di kandangan dugi tanggal diatur sarta tungtungna ngahontal.

#Alabama #Sheriff #ngajalin #injeuman #mayar #judi #hutang

Kasempetan gelar Barcelona ditunda kusabab hutang $ 1.3 milyar

Ngajalankeun naskah pilem

Hutang ampir hiji satengah miliar dollar, henteu mampuh pikeun ngadaptar pamaén anyar, sarta runtuhna hiji kakaisaran-ieu carita FC Barcelona.

Mangtaun-taun salah urus kauangan sareng sababaraha usaha nekat pikeun nyaimbangkeun kaayaan parantos nyababkeun salah sahiji tim maén bal anu kasohor di dunya runtuh sacara internal, tapi kumaha waé ngajaga gambar éksternal anu sami.

Janten, naon anu lumangsung sareng Barcelona sareng kumaha éta tiasa mangaruhan odds tohan tim pikeun usum 22/23 LaLiga? Urang tingali.

Ngaberesihkeun nu kacow

Barca parantos bajoang pikeun ngalereskeun karusakan anu disababkeun ku tilas juragan Josep Maria Bartomeu, anu mundur wengi sateuacan pamilih pikeun ngaleungitkeun anjeunna taun 2020. Salian ti ngumpulkeun hutang anu ageung, Bartomeu kalibet dina seueur kajadian musibah. Ieu kalebet usaha pikeun ngabentuk Liga Super Éropa anu difitnah, ngadorong pamaén pangbadagna klub Lionel Messi kaluar panto tukang, sareng ngaluncurkeun kampanye smear ngalawan urut pamaén sareng palatih aktip.

Sanggeus Bartomeu indit, tim ahirna netep di leungeun Joan Laporta, anu saméméhna mingpin tim ti 2003-10. Sanajan kitu, leungitna bakat jeung bahaya finansial impending nempatkeun anjeunna dina posisi hésé.

“Nalika kami sumping sataun katukang, klub éta dina kaayaan kritis,” saur Laporta dina Juni, nyimpulkeun:

Kami ngalihkeun anjeunna ka perawatan intensif. ”

Rencana Laporta pikeun nyered klub kaluar tina hutang datang ngaliwatan pamakéan disebut “levers”. Lever kahiji ngalibatkeun ngajual 10% hak siaran tim ka firma investasi Amérika Sixth Street, sareng anu kadua masihan 15% deui ka perusahaan anu sami. Bursa éta nyéépkeun klub Catalan € 517m ($ 534.3m) jumlahna 25% tina hak televisina salami 25 taun ka hareup.

Dina 1 Agustus, Laporta ngungkabkeun yén Barcelona parantos siap ngaktipkeun tuas katilu na. Nu boga tim dikonfirmasi anjeunna geus sapuk pikeun ngajual 25% tina Barca Studios, hub klub pikeun kreasi eusi digital sarta distribusi, ka platform kipas basis blockchain Socios.com kontroversial pikeun € 100 juta ($ 103,3 juta).

Sanaos éta henteu cekap pikeun narik klub deui kana cai, sareng Laporta ngajual 24,5% tina panangan média. Pangsa minoritas kadua ieu ka GDA Luma, perusahaan anu dijalankeun ku presiden Cirque du Soleil, pikeun tambahan € 100 juta ($ 103,3 juta).

angka questionable

Dongeng fantasi Barcelona ngeunaan rehabilitasi kauangan henteu ngan ukur ditungtungan ku narik uas. Di sisi séjén, maranéhna ogé bisa ngalawan … sorangan.

Numutkeun kana radio Spanyol Cadena de Ondas Populares Españolas (COPE), Barca nganggo € 150m ($ 155.06m) artosna sorangan pikeun ningkatkeun harga jual dua pengungkit munggaran. Ieu naha tim ngaklaim diobral dibawa dina € 667 juta ($ 689,4 juta), tapi Kagenep Street mayar ngan € 517 juta ($ 534,3 juta).

mugia moal aya tafsiran anu béda.”

Raksasa Spanyol disangka ngawujudkeun ieu ku gawé bareng sareng Sixth Street pikeun nyiptakeun perusahaan induk basis AS anu disebut Locksley Invest. Aranjeunna ngaku Locksley mangrupikeun pembeli nyata sareng nyéwakeun hak ka Sixth Street.

Laporta teu acan tiasa narik perhatian LaLiga. Liga éta ngan ukur nampi € 517 juta ($ 534.3m) sanaos panyambatna “yén anjeunna ngarepkeun moal aya interpretasi anu béda.”

Pendaptaran ditunda

Kalayan usum 48 jam jauh ti kick-off, Barca masih teu acan daptar seueur pamaén penting dina skuad na. Daptar éta kalebet Robert Lewandowski, Franck Kessié, Andreas Christensen, Raphinha, Ousmane Dembélé, Jules Koundé, sareng Sergi Roberto. Mindahkeun pikeun tilu anggota daptar (Lewandowski, Koundé sareng Raphinha) biaya gabungan € 160 ($ 165,4 juta), dua (Christensen sareng Kessié) mangrupikeun agén gratis, sareng dua (Dembélé sareng Roberto) mangrupikeun pamaén anu lami di Camp Nou. .

Kagagalan ngadaptar hartina pamaén moal ngabogaan hak pikeun bersaing di LaLiga. Hasilna, kapamilikan Barca parantos ngagunakeun metode anu langkung ekstrim pikeun nyiptakeun kabébasan kauangan, kalebet ngancam pamaén ayeuna.

Anu umurna 25 taun parantos ngahutang € 17 juta ($ 17.6 juta) pikeun mayar

Gelandang Walanda, Frenkie de Jong, parantos nyerang serangan Barca. Numutkeun laporan média, yuswa 25 taun parantos ngahutang € 17 juta ($ 17.6 juta) dina pamayaran sareng bakal nampi sakitar € 21 juta ($ 21.7 juta) taun ieu. Laporta parantos masihan ultimatum ka pamaén: nampi potongan gaji 50% atanapi milarian klub énggal.

Video anyar di luar latihan tim nunjukkeun fans lokal kutukan sareng ngagorowok ka de Jong, anu nolak nampi potongan gaji tapi nolak ninggalkeun klub impian na.

Duanana tim na pamuter nu diasupkeun jam nekat sakumaha agén na terus papanggih jeung dewan. Masa depanna sigana bakal diputuskeun dina dinten-dinten anu bakal datang, sareng Manchester United sareng Chelsea duanana nyatakeun minat pikeun ngadaptarkeun Walanda.

Kasempetan gelar turun?

Barca réngsé usum kamari kadua di LaLiga, 13 poin di belakang Real Madrid sareng dua di payun Atletico Madrid. Éta ogé ngalaman eleh ampir dua kali ka Sevilla anu aya di tempat kaopat.

Nyebutkeun yén Barça peryogi investasi usum panas dina skuad anu ditampi bakal janten understatement. Tilas pamaén sareng legenda klub Xavi parantos nunjukkeun jangji salaku manajer ngora, tapi anjeunna kurang jero anu diperyogikeun pikeun ngajaga tangtangan gelar anu leres.

Tapi, Barcelona tangtos tiasa sesah deui upami henteu tiasa kéngingkeun pamaén énggal. Duanana agén bébas Christensen sareng Kessié tiasa leumpang, sedengkeun henteuna calon Ballon d’Or taunan Lewandowski sacara signifikan ngirangan kakuatan serangan na. Artis penipu Brasil Raphinha ogé ngagaduhan fans bungah dina kaulinan pra-musim pikeun klub.

Barcelona ayeuna gaduh kasempetan pangsaéna pikeun meunang liga Spanyol

Numutkeun kana buku olahraga luhur, kalebet DraftKings sareng FanDuel, Barcelona ayeuna gaduh kasempetan pangsaéna pikeun meunang liga Spanyol dina +120. Sanajan kitu, kasempetan nu hangs dina kasaimbangan. Lamun tim gagal pikeun ngadaptar pamaén na, odds pasti bakal ngalaman panurunan signifikan.

Barcelona henteu acan meunang liga ti saprak 2019 nalika Messi, Luis Suarez sareng Antoine Griezmann sadayana di klub éta. Kaulinan kahiji maranéhanana usum anyar datang Sabtu ngalawan Rayo Vallecano. Teu diragukeun, fans Barca sareng bettors anu ngarep-ngarep bakal tetep ngarep-ngarep yén tim éta tiasa ngalangkungan kaayaan anu ayeuna.


#Kasempetan #gelar #Barcelona #ditunda #kusabab #hutang #milyar