Tag Archives: Hukum

Hakim nampik Hukum pikeun Atlantik Kota kasino Pajak

Pangusaha banging palu

Hiji hakim New Jersey geus dibikeun ka handap statute ngalanggar pajeg pikeun casinos Atlantik Kota, deeming eta unconstitutional. [Image: Shutterstock.com]

Ngalanggar konstitusi

Hiji hakim Pangadilan Tinggi New Jersey geus dibikeun ka handap hukum kaayaan anyar nu mere casinos di Atlantik Kota puluhan jutaan dollar patut putus pajeg.

Ngajelaskeun fatwa Senén urang, Atlantik County Tugas Hakim Michael Blee ceuk anggota DPRD ngaluluskeun hukum unconstitutional on grounds dubious. Lamun kaputusan nahan, kasino bakal nambahan jutaan leuwih kana coffers kaayaan lokal.

mantuan sektor kasino tanpa alesan valid

Grup konservatif nirlaba anu disebut Liberty and Prosperity 1776 nentang konstitusionalitas hukum. Anjeunna ngaklaim yén konstitusi nagara nyegah sagala bentuk perlakuan pajeg preferential. Salaku réspon, pejabat nyatakeun yén undang-undang énggal janten “tujuan umum anu diidinan.” Sanajan kitu, hakim Blee maréntah yén éta mantuan sektor kasino tanpa alesan valid.

Liberty and Prosperity ngabagéakeun kaputusan pangadilan dina hiji pernyataan Salasa. Hiji wawakil mendakan teu adil pikeun nyayogikeun dukungan tambahan pikeun hiji industri anu gering sareng sanés anu sanés dina waktos ékonomi susah.

Ningkatkeun liability pajeg

Anggota parlemén ngaluluskeun tagihan relief pajeg polarisasi dina bulan Désémber taun ka tukang saatos sési pamilihan marathon. Kasino naroskeun potongan pajak pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngatasi dampak pandémik COVID-19, anu gaduh dampak anu parah dina judi langsung. Sababaraha anggota parlemén ngaku yén gagal ngabantosan kasino bakal nyababkeun harta ditutup sacara permanén.

casinos Atlantik Kota geus pasti masalah maranéhanana taun. Aranjeunna nembé ngahindarkeun mogok karyawan anyar ku satuju kana “kenaikan gaji ageung” pikeun stafna. Samentara éta, New York City baris geura-giru boga imah tilu casinos anyar nu bakal tangtangan AC pikeun konsumén.

Hukum dasarna ngaluarkeun pendapatan kaulinan online tina total pendapatan kaulinan kasino nalika ngitung pangmayaran salaku pengganti pajeg harta (PILOT). Salaku hasil tina parobahan, total Liabilities PILOT pikeun Atlantik Kota casinos murag $ 55 juta taun ieu.

New Jersey kasino Asosiasi teu acan commented on putusan pangadilan. Pamirsa ngarepkeun litigation salajengna, kalayan nagara dilaporkeun nimbang banding.

recovery kuat pikeun AC kasino

Sanajan executives na lawmakers pamadegan yén sektor judi AC éta dina posisi precarious, casinos ieu geus némbongkeun tanda recovery kuat nalika bil relief pajeg diliwatan. Taun ka tukang, casinos Atlantik Kota dilaporkeun untung operasi kotor pa $ 767 jutaan. Panghasilan judi hirup malah geus ngaleuwihan inohong pre-pandémik.

kauntungan operasi kotor dina salapan casinos Atlantik Kota ngahontal $ 339m

Pikeun satengah munggaran 2022, total kauntungan operasi kotor di salapan casinos Atlantik Kota total $ 339 juta, ngaronjat 17% sataun-leuwih-taun.

Ieu nyababkeun Hakim Blee nyatakeun dina kaputusan na Senén ProPublicayén euweuh bukti nunjukkeun yen casinos teu bisa minuhan kawajiban PILOT urang salaku “industri reviving”.

#Hakim #nampik #Hukum #pikeun #Atlantik #Kota #kasino #Pajak

Gubernur Massachusetts Tanda Bill tohan Olahraga kana Hukum

Jalma anu nandatanganan dokumén

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil legalizing tohan olahraga di nagara. [Image: Shutterstock.com]

Nyieun kamajuan

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil olahraga tohan kana hukum. Gubernur – a supporter lila legalisasi tohan – ogé acted on 16 tagihan séjén Rebo.

geus disusun peraturan

Saatos nandatanganan tagihanana, Komisi kaulinan Massachusetts kedah ngabéréskeun peraturan sektor sareng ngawitan prosés lisénsi. Regulator kaulinan nagara parantos nyusun draf peraturan sareng rapat bakal dilaksanakeun dina Kemis pikeun ngabahas peluncuran tohan.

Rincian séktor

Numutkeun hukum tohan, ngan jalma 21 taun sarta leuwih bisa nempatkeun bets on olahraga profésional sarta kuliah. Ieu teu kaasup tohan dina tim kuliah Massachusetts, iwal maranéhna nyokot bagian dina turnamén nu ngandung sahanteuna tilu akademi séjén.

Tohan olahraga online sareng ritel bakal diluncurkeun di Amérika Serikat, kalayan tawaran ritel anu tiasa dikonci dina casinos, pusat langsung sareng kamar slot.

Massachusetts teh 15. kaayaan pangpadetna AS sarta mangrupa imah sababaraha tim olahraga suksés, ku kituna kamungkinan boast pasar tohan signifikan.

Commenting on Signing tina bil tohan olahraga, Gubernur Baker thanked legislatif pikeun karyana dina masalah ieu sarta cenah kasampak maju “pikeun ngarojong karya Komisi kaulinan Massachusetts on palaksanaan jawab hukum ngaliwatan sababaraha bulan ka hareup.”

Lila datang

Kusabab larangan féderal AS dina tohan réngsé dina Méi 2018, 30 nagara bagian séjén geus legalized tohan olahraga. Anggota parlemen Massachusetts parantos ngabahas legalisasi dugi ka musim semi 2018. Tapi, dugi ka 2020 diskusi formal leres-leres dikembangkeun ngeunaan hukum.

RUU tohan Gubernur Baker anu ditandatanganan Rebo nandaan masalah bisnis anu terakhir anu dikirimkeun ka anjeunna sateuacan ahir sési législatif formal 2022. Dina jam awal énjing-énjing, anggota parlemen di DPR sareng Sénat tungtungna ngahontal kasapukan ngeunaan final tagihanana. istilah.

bisa ngahasilkeun kira-kira $60 juta di sharing pajeg

Massachusetts lawmakers estimasi yén tohan olahraga légal bisa ngahasilkeun ngeunaan $ 60 juta di sharing pajeg taunan. Éta ogé ngarepkeun yén biaya lisénsi bakal ngahontal $ 80 juta, kalayan ieu peryogi pembaharuan unggal lima taun.

Sanajan kitu, aya sababaraha perhatian nu ngawatesan tohan dina tim kuliah bakal ngurangan tingkat earnings poténsial. Lawan ngajawab yén larangan ieu bisa ngakibatkeun jalma ka bookmakers pasar hideung.

#Gubernur #Massachusetts #Tanda #Bill #tohan #Olahraga #kana #Hukum