Tag Archives: hits

UKGC Hits Betfred Induk Company Jeung £ 2,9m

Betfred tanda luar warung tohan di Inggris

Perusahaan induk Betfred nampi denda £2.9m ($3.1m) ti UKGC pikeun anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Ngungkulan balukarna

Petfre (Gibraltar) Limited parantos dihukum ku pinalti kauangan £ 2.9m ($ 3.1m) salaku hasil tina anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun denda Rebo pikeun operator merek Betfred sareng Oddsking. Salian sanksi kauangan, perusahaan ogé nampi peringatan resmi ti régulator Inggris.

Petfre pinuh gawé bareng sareng panalungtikanana

Panaliti UKGC ngeunaan Petfre mendakan rupa-rupa pelanggaran antara Oktober 2019 sareng Désémber 2020. UKGC nyatakeun yén Petfre sapinuhna gawé bareng sareng panyilidikanana sareng langsung ngadamel parobihan pikeun ngatasi kagagalan éta. Aya ogé euweuh bukti yén dana kriminal ieu spent dina salah sahiji platform Petfre.

gagalna husus

Dina watesan kagagalan tanggung jawab sosial, UKGC manggihan yén henteuna kontrol bakal ngeureunkeun konsumén anyar ti overspending dina waktu anu singget. Dina hiji kasus, pangguna anyar tiasa kaleungitan sakitar £70,000 ($75,000) dina sapuluh jam. Petfre ogé geus diatur pemicu pikeun leuwih aman judi interaksi dina tingkat teuing tinggi. Ieu ngandung harti yén nalika belanja palanggan tinangtu ningkat sacara signifikan, sering henteu aya ulasan akun anu pas.

Aya sababaraha kagagalan anti pencucian uang anu béda. Petfre kapanggih henteu leres ngitung pembiayaan téroris sareng résiko anti pencucian artos anu aya dina industrina.

kurangna ngawaskeun sateuacan nasabah ngahontal pemicu finansial

Teu aya sistem anu pas pikeun ngirangan résiko ieu. Ambang anu tangtu henteu cekap sareng aya kurangna ngawaskeun sateuacan nasabah ngahontal pemicu finansial. Sababaraha masalah anu sanésna kalebet karyawan anu henteu nampi pelatihan anu leres sareng dana palanggan anu teu efektif sareng cek karajinan.

Henteu nyandak tawanan

Ngomongkeun hukuman kauangan pikeun pamilik Betfred, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Ieu mangrupikeun conto salajengna ngeunaan urang ngalakukeun tindakan pikeun nalungtik sareng ngahukum kagagalan anu pikahariwangeun.”

Anjeunna naroskeun ka lisénsina anu sanés pikeun marios kagagalan Petfre pikeun ningali naha aya perbaikan anu tiasa dilakukeun kalayan patuh sorangan. Upami standar ieu henteu ningkat, Oxley negeskeun yén penegak anu tangguh bakal nuturkeun.

Betfred mangrupikeun merek judi premium Petfre, anu ngagaduhan operasi ritel sareng online. Salian tohan olahraga, kurban judi online Betfred ogé ngawengku kaulinan kasino online, bingo na poker .

UKGC geus nyokot tindakan ngalawan Panyekel lisénsi nu boga tanggung jawab sosial jeung/atawa kagagalan anti laundering duit. Dina bulan Agustus, anjeunna ngaluarkeun denda £ 17 juta ($ 18 juta) pikeun juragan Ladbrokes Entain dina jinis masalah anu sami. Operator anu sanés nampi denda tujuh angka dugi ka taun 2022 kalebet SpreadEx, 888 UK, sareng Camelot.

#UKGC #Hits #Betfred #Induk #Company #Jeung #29m

Komisi judi UK hits SpreadEx Jeung £ 1,36M Rupa

Pangusaha nyokot karung duit

UKGC parantos ngaluarkeun denda £ 1.36 juta ($ 1.6 juta) ka SpreadEx pikeun anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Nguruskeun operator anu salah

Komisi Garawangi Inggris (UKGC) denda perusahaan judi online SpreadEx Limited £ 1,36 jutaan ($ 1,6 jutaan). UKGC ngumumkeun hukuman dina Kemis, kalayan palanggaran operator anu aya hubunganana sareng anti pencucian artos sareng prakték tanggung jawab sosial. Anu ngabalukarkeun tanggung jawab sosial bakal jadi panarima tina pinalti finansial salaku bagian tina pakampungan UKGC. Komisi mendakan kagagalan saatos ulasan pangaturan ka SpreadEx saatos aya masalah anu diangkat nalika penilaian patuh.

kami perhatikeun tindakan anu gancang sareng decisive anu dilakukeun ku Penerima Lisensi pikeun mulangkeun patuh”

Nyarioskeun kagagalan SpreadEx, diréktur intelijen sareng penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Sanaos kuciwa ningali pelanggaran anti pencucian artos sareng tanggung jawab sosial lumangsung sanaos kasus anu diterbitkeun sacara éksténsif anu nyorot kagagalan anu sami, kami perhatikeun tindakan anu gancang sareng kuat. nyandak dirina deui kana ta’at.

Oxley stressed ogé yén UKGC ekspektasi operator lianna di sektor judi a kalibet sarta komitmen ka raising bar dina cara nu sarua.

gagalna husus

Komisi outlines palanggaran husus dina siaran pers na announcing hukuman finansial. Kagagalan anu aya hubunganana sareng tanggung jawab sosial kalebet SpreadEx anu henteu gaduh peringatan kauangan anu épéktip, anu hartosna para nasabah tangtu tiasa kaleungitan jumlah anu signifikan dina waktos anu pondok.

leuwih-reliance dina pamakéan panggeuing finansial pikeun ngaidentipikasi gamblers berpotensi picilakaeun

Aya ogé leuwih-reliance on pamakéan ngabejaan finansial pikeun ngaidentipikasi gamblers berpotensi picilakaeun. SpreadEx kapanggih henteu leres ngarékam sareng ngaevaluasi interaksi palanggan. Dina hiji hal, SpreadEx ngidinan pamaké pikeun deposit £ 1.7 juta ($ 2 juta) jeung leungit £ 500.000 ($ 591.751) dina ngan hiji bulan. Interaksi palanggan dina hal ieu henteu dievaluasi leres sareng henteu aya tindakan wijaksana anu dilakukeun ku operator.

Dina kasus kagagalan anti pencucian duit, aya instansi pamaké bisa deposit na maen judi jumlah badag duit tanpa leres sasuai jeung sumber dana sarat. Dina hiji conto, pamaké SpreadEx nyimpen £365,000 ($431,978) sareng kaleungitan £284,000 ($336,114) salami tilu bulan tanpa nangtukeun sumber dana na.

Teu sieun nyandak tindakan

UKGC mangrupakeun salah sahiji strictest judi régulator di dunya, ngajalankeun hiji kapal ketat lamun datang ka pangawasan. Salah sahiji fokus badag na mastikeun yén licensees ngajaga gamblers leres. Éta pisan sababna naha aya sababaraha denda ditumpukeun anyar pikeun anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial.

SpreadEx mangrupikeun operator anu berbasis di Inggris anu nawiskeun tohan sumebar olahraga, tohan sumebar finansial sareng tohan olahraga odds tetep.

Ngan minggu panungtungan, UKGC ngaluarkeun catetan-megatkeun £ 17m ($ 20m) denda pikeun judi grup Entain pikeun jenis ieu ngalanggar. Éta ogé parantos ngirimkeun seueur denda tujuh angka dugi ka taun 2022, kalebet denda £ 9.4m ($ 11m) pikeun 888 Inggris sareng pinalti £ 3.15m ($ 3.7m) pikeun Camelot.

#Komisi #judi #hits #SpreadEx #Jeung #136M #Rupa