Tag Archives: Hirup

Palatih Ténis Dilarang pikeun Hirup kusabab Perbaikan Pertandingan

Bola ténis sareng rakét

Saurang palatih ténis nampi larangan hirup tina olahraga saatos ngalakukeun jumlah pelanggaran nyinggung pertandingan. [Image: Shutterstock.com]

Daptar panjang nyinggung

Hiji palatih ténis ti Chili geus dibikeun larangan hirup tina olahraga sanggeus anjeunna kapanggih kaliru tina jumlah catetan nyinggung pertandingan-ngaropéa. Dina total, Sebastián Rivera kapanggih kaliru tina 64 ngalanggar, paling kapanggih ku Badan Integritas Ténis Internasional (ITIA) jeung urut Unit Integritas Tenis (TIU) pikeun hiji jalma.

gagal kalibet bermakna kalayan prosés disiplin”

Kalayan larangan saumur hirup, Rivera henteu tiasa deui ngiringan atanapi ngahadiran acara ténis anu diidinan ku badan pamaréntahan ténis resmi. Ieu lumaku pikeun duanana maén sarta ngalatih. Anjeunna ogé kedah mayar denda $ 250,000. Patugas Hearings Anti Korupsi Jane Mulcahy QC ceuk Rivera kapanggih geus “gagal kalibet meaningfully jeung prosés disiplin”.

Sababaraha palanggaran

Aya opat daérah utama Program Tenis Anti Korupsi (TACP) ti 2017 sareng 2018 katutupan ku pelanggaran éta. aturan ieu umumna nyaram pihak mana wae nu kalibet dina acara ténis tinangtu tohan on hasilna sagala cara.

Salaku pamaén, Rivera rengking saluhureun #705 di dunya sateuacan janten pelatih.

ITIA teu nyadiakeun specifics, tapi ngan Citer porsi tina TACP nu Rivera dilanggar. Ieu kaasup soliciting atawa facilitating batur dina tohan dina hasil pertandingan, ngahaja mangaruhan hasil pertandingan, nyogok batur mun maledog pertandingan, atawa narima nyogok pikeun maksa batur ngalungkeun pertandingan.

Masalah serius

Match-fixing dina ténis masalah anu utamana mangaruhan rungs handap sirkuit profésional. Pamaén sering bajoang pikeun ngahasilkeun artos sareng tiasa janten target pikeun jalma anu hoyong ningkatkeun kaulinan. Aya seueur conto fixing pertandingan dina ténis dina taun-taun ayeuna, nyorot masalah anu aya.

ITIA diadegkeun dina 2021 salaku badan mandiri pikeun nyobian ngajaga sareng ningkatkeun integritas kaulinan di sakumna dunya. Larangan panjang parantos dipasihkeun ka sababaraha pamaén sareng pelatih akhir-akhir ieu. Salah sahiji palaku anu pang menonjol nyaéta palatih Walanda anu kasohor Max Wenders, anu nampi larangan 12 taun dina bulan Juli saatos ngaku kaliru kana sagala rupa pelanggaran pikeun ngatur pertandingan.

#Palatih #Ténis #Dilarang #pikeun #Hirup #kusabab #Perbaikan #Pertandingan

Grassroots Poker Hirup jeung Sehat sakumaha Jeffrey ngéléhkeun Goliath

Jeffrey éta lalaki panungtungan nangtung

Bulan kamari, Barcelona Estrellas peupeus catetan keur meuli langsung pangbadagna € 1.100 ($ 1.092) dina sajarah poker Éropa. Minggu kamari, édisi kasapuluh tina Grosvenor Goliath peupeus catetan keur turnamén poker live pangbadagna diayakeun di luar Las Vegas.

ngaleuwihan 10.583 pamilon endah pisan

Salaku lebu netep, Kyle Jeffrey éta lalaki panungtungan nangtung, sanggeus surpassed hiji luar biasa 10,583 entrants di luar biasa ieu £ 150 ($ 173) meuli-in meunang £ 200,000 ($ 230,236). Energized ku rel rowdy alus-natured, anjeunna ngéléhkeun sabangsa Lukas Cheslin dina skirmish pondok sanggeus tabel final pisan lila.

Bari aya loba duit di stake, Grosvenor pro Andy Hills nekenkeun aspék fun festival, nétélakeun VegasSlotsOnline News:

“Goliath sok hebat tapi taun ieu mangrupikeun anu pangsaéna – ngarecah rekor hadir dina sadaya acara, sareng suasanana saé sapertos anu kuring émut, sareng unggal pamaén kuring.geus ngobrol ngeunaan senang, meunang atawa eleh.

Glimpse na Hardcastle dina kandang meunangna urang

10,584 pamaén dina dalapan penerbangan awal diréduksi jadi ngan 1,075 pikeun Poé 2 dinten Saptu, opat di antarana nyaéta pro disponsoran Grosvenor Katie Swift, Euan McNicholas, Andy Hills sareng Jamie Nixon. Swift, anu runner-up dina acara di 2015, ogé spoke ka VSO News:

“Goliath mangrupikeun festival anu paling pikaresepeun dina sataun. Salian ti finish kadua, kuring geus cashed di unggal taun, kaasup nalika maén online salila taun COVID lockdown. Éta catetan anu kuring reueus pisan. Kalawan satelit unggulan dina préparasi hébat pikeun acara, babarengan jeung jadwal festival cemerlang nu nawarkeun acara pikeun nyocogkeun anggaran unggal pamuter poker urang, metot massa.

Abdi parantos ngarep-ngarep yén éta bakal langkung ageung sareng langkung saé usum panas payun!

Bagian tina pamutahiran éta acara Goliath Ladies, hosted ku Swift tur dimeunangkeun ku populér Unibet Poker kedutan streamer Emily Glaancy. Pamuter anu berbakat, rajin sareng rajin, anjeunna ngéléhkeun lapangan éntri 219 pikeun kéngingkeun £ 5,865 ($ 6,751) sareng korsi Acara Utama pikeun skor langsung anu pangsaéna.

Ogé dina taneuh winners éta rising béntang poker Jack Hardcastle anu fielded nu £ 1,000 ($ 1,151) mésér-in Grosvenor UK poker Tour (GUKPT) Acara Utama. Dianggap ku loba nu salah sahiji pamaén turnamén pangalusna di Inggris, ngéléhkeun widang 549 pikeun ngarekam kadua judulna GUKPT Main Acara, nambahan hiji neruskeun impressive nu ngawengku sababaraha Dunya Poker Tour judul na 888 judul.

Ending seru pikeun festival epik

Ngan 42 pamaén anu dugi ka Poé 3 dinten Minggu, sadayana ningali tempat kahiji dina struktur pembayaran anu tangguh. Pamimpin chip tadi poé éta Saied Yolmeh anu indung sadaya spin-up dina Poé 2, ti 19.800 (2,5 blinds badag sarta tumpukan shortest di rohangan) ka 15.350.000.

Yolmeh bakal ngahurungkeun kalungguhan éta kana penampilan final dina tabél, antukna nabrak kaluar dina tempat kagenep. Kalayan sésana 27 lalaki, David Reed anu lincah sareng katingalina teu tiasa dielehkeun dina posisi pole. Anjeunna masih dina korsi kotak nepi ka panungtungan waktu méja sakumaha Phil ‘The Tower’ Heald jeung Jay Harwood commented dina tungtung seru ka festival epik.

Georgescu Georgia, Charlie Tarimo, Reed, Cheslin jeung Jeffrey quintet maénkeun éta

Kalawan lima sésana, aya omongan deal a, tapi euweuh bisnis bisa sapuk jeung quintet of Georgescu Géorgia, Charlie Tarimo, Reed, Cheslin, sarta Jeffrey maénkeun éta. Moal lami deui sanggeus rundingan peupeus, Cheslin ngoleksi ganda-up, nyekel dina kalawan Kings versus Nines pikeun kalungguhan. Georgescu murag dina kalima, dituturkeun ku Reed anu balik ka tarung kalawan runtuyan saperti teu mirip double-up tapi pamustunganana bakal ragrag pondok dina kaopat.

Nalika Tarimo dileungitkeun dina tempat katilu, pamandangan disetél pikeun Jeffrey sareng Cheslin anu ngagaduhan éta langsung.

Panungtungan Table Finishing Posisi

1. Kyle Jeffrey £200.000 ($230.244)

2. Luke Cheslin £134,000 ($154,263)

3. Charlie Tarimo £89,120 ($102,596)

4. David Reed £60,960 ($70,178)

5. Georgescu Georgia £39,020 ($44,920)

6. Saied Yolmeh £26,820 ($30,875)

7. Young Seo Yoon £20,730 (23,865)

8. Gareth Cresswell £17,070 ($19,651)

9. Peter Norton £14,630 ($16,844)

poker hirup jeung ogé

Judul, piala tapi anu langkung penting £ 200,000 ($ 230,244) angkat ka Jeffrey anu nyarios ka Heald (anu ngarangkep Goliath MC) dina tungtungna:

“Duit téh ngarobah kahirupan. Abdi tiasa ngalakukeun pisan sareng éta. Abdi tiasaeuweuh ngantosan. Tapi kuringKuring bakal ngalakukeun leuwih poker , étanaon abdiAbdi milarian ka payun.

Goliath premiered di 2011 – nami janji widang raksasa. Éta henteu nguciwakeun sabab 1,765 pamaén sumping pikeun naon anu aya dina waktos turnamen utama. Saprak harita, eta geus tumuwuh leuwih taun, ngabuktikeun kaséhatan ékosistem poker di tingkat akar umbi.

Salila Poé penultimate taun, sora sora badag rang kaluar di kamar poker nalika diumumkeun yén hadiah kolam renang geus swelled ka £ 1 juta ($ 1,2 juta) pikeun kahiji kalina dina festival. Aya babak sejen tina keprok di mimiti Poé panungtungan 1 nalika jumlah pamilon meuntas 9.300 pikeun turnamén poker megatkeun catetan diayakeun di luar Las Vegas. A babak katilu tina keprok sumping engké dinten nalika jumlahna surpassed 10.000 – a milestone luar biasa dina sajarah poker Éropa.

Grassroots poker hirup jeung ogé.


#Grassroots #Poker #Hirup #jeung #Sehat #sakumaha #Jeffrey #ngéléhkeun #Goliath

Tohan Olahraga di Kansas Hirup Sareng Genep Buku Olahraga

Kansas ngabagéakeun anjeun asup

Kansas olahraga tohan dibuka kalawan opat casinos jeung genep buku olahraga on Kemis. [Shutterstock.com]

tohan olahraga Kansas ayeuna hirup

tohan olahraga Kansas ayeuna sacara resmi hirup, sahingga bettors nempatkeun bets dina salah sahiji opat casinos atawa genep aktip.

bakal aya “peluncuran pinuh” dina persis saminggu

Gubernur Laura Kelly nandatanganan Bill Sénat 84 awal taun ieu, ngamungkinkeun pikeun peluncuran Séptémber. Bakal aya “peluncuran pinuh” dina persis saminggu, dimana sadaya operator online bakal pencét pasar pas dina waktos usum maén bal.

Nagara Sunflower ayeuna kaayaan 31st kalawan tohan olahraga légal. Missouri, Oklahoma, sareng caket dieu Nebraska tacan pencét pasar.

Undian utama

Kansas gabung di dunya tohan olahraga kalawan bang. The lotre kaayaan disatujuan FanDuel, DraftKings, BetMGM, Caesars, Barstool Sportsbook, sarta PointsBet pikeun nampa bets online dugi lawang pinuh on Kemis 8. September.

Sanajan ngan 35. kaayaan pangpadetna, Kansas diperkirakeun mangrupa draw utama pikeun gamblers. The Kansas City Chiefs geus kabuktian jadi powerhouse paling konsisten dina NFL leuwih satengah dasawarsa kaliwat (tim ieu dumasar di Missouri, tapi ngan meuntas wates ti Kansas jeung mangrupakeun kapentingan rooting NFL utama pikeun Kansans), sedengkeun nu. Kansas City Jayhawks mangrupakeun juara NCAA Turnamén defending.

Aya perhatian badag yén Kansas moal nepi na ngajalankeun dina waktu keur kickoff NFL. Sanajan kitu, kamajuan gancangan di tingkat luhur pamaréntah mantuan ngéléhkeun ramalan nguntungkeun.

Unggal opat casinos nagara urang tiasa pasangan nepi ka tilu operator online.

Unggal opat casinos nagara urang tiasa pasangan nepi ka tilu operator online. Salapan tina 12 sportsbooks online anu dialokasikeun parantos ditandatanganan sareng parantos disatujuan pikeun diluncurkeun.

Ngalamar pikeun tilu slot sésana bakal vetted tuntas; timeline pikeun integrasi maranéhna bakal diumumkeun engké.

pilihan kasino jeung sportsbook

Bettors di Kansas moal boga kakurangan pilihan sanajan pasar kakarék dibuka.

Boot Hill kasino & Resort di Dodge Kota tur na 700 liang , 16 kaulinan tabel sarta klub pamuter geus teamed up kalawan Bally alungan, DraftKings sarta emas Nugget. DraftKings ngadamel peluncuran awal, sedengkeun Bally Bet diperkirakeun ngiringan pasar dina kadalapan. Golden Nugget mangrupikeun buku olahraga anu dipiboga DraftKings anu tiasa gabung dina kadalapan atanapi engké, masihan DK 1/6 pangsa pasar.

tohan olahraga komérsial dijieun $ 4,33 miliar di Amérika Serikat taun ka tukang, ngaronjat 179,7% sataun-leuwih-taun, nurutkeun Association kaulinan Amérika.

Kansas Star kasino di Mulvane numbu up kalawan FanDuel na BetMGM pikeun ngagedekeun kurban na, nu ngawengku 1.700 liang jeung 50 kaulinan méja. Mitra anu berprofil tinggi bakal ngabantosan langkung narik minat ka daérah anu kirang ti 7,000 penduduk, numutkeun data panganyarna.

Hollywood kasino pa Kansas Speedway di Kansas Kota geus draw utama, jeung 2.000 liang , 52 kaulinan tabel sarta liliwatan balapan. Éta ogé gawé bareng sareng Barstool sareng ayeuna bakal ngabantosan ngaluncurkeun Barstool Sportsbook. FOX Bet ngaluncurkeun tanggal 1 Séptémber, tapi sateuacana ngadamel deal sareng Hollywood Kasino sareng inohong gaduh peluncuran pinuh dina saminggu.

Kansas Pameuntasan kasino & Hotél di Pittsburgh nawaran 600 liang , 14 kaulinan tabel sarta amenities séjén. Ngaluncurkeun BetMGM, Caesars, sareng PointsBet, hartosna sadaya mitra onlinena beroperasi.

#Tohan #Olahraga #Kansas #Hirup #Sareng #Genep #Buku #Olahraga