Tag Archives: Hayang

BGC Hayang Aksi Langsung Pikeun Ngalawan Naékna Harga Énergi

Harga BBM naek

BGC nyauran otoritas Inggris pikeun ngabantosan sektor judi dumasar tanah sareng naékna biaya énergi. [Image: Shutterstock.com]

Penting pikeun ékonomi

Déwan Tohan sareng Kaulinan Inggris (BGC) nyauran Perdana Menteri daérah salajengna pikeun ngajagi séktor luang sareng silaturahmi tina naékna harga énergi anu signifikan. Badan standar industri pikeun industri kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris ngaluarkeun siaran pers dina Senén anu ngajelaskeun masalahna pikeun casinos darat sareng toko tohan.

Ayeuna, aya sakitar 6.500 toko tohan sareng 121 casinos di Inggris. Éta mangrupikeun dunungan langsung tina 44,000 individu, sareng ngabantosan ngadukung 48,000 padamelan sanés. Numutkeun inohong BGC, bisnis nyumbang sabudeureun £ 4bn ($ 4.7bn) per taun kana ékonomi Inggris, kitu ogé nyadiakeun pajeg patut sabudeureun £ 2bn ($2.35m) taunan.

naékna harga énergi kira-kira 300%

Salah sahiji masalah pangbadagna BGC nyaéta viability toko tohan mandiri. Aya 537 perusahaan sapertos anu beroperasi di Inggris, padamelan langkung ti 2,700 urang. Salila lima taun katukang, langkung ti 200 toko tohan mandiri kedah ditutup. Salaku hasil tina krisis énergi di sakuliah dunya lumangsung, usaha geus kungsi nyanghareupan hiji rata dilaporkeun kanaékan harga énergi sabudeureun 300%.

Masalah urgent

Ngan minggu panungtungan, UK-fokus kasino jeung operator bingo réngking Grup outlined sabaraha biaya énergi dina taun finansial panganyarna na geus ngahontal £ 23 jutaan ($ 27 jutaan), £ 10 jutaan ($ 11,8 jutaan) leuwih ti taun saméméhna. Pausahaan ngira-ngira yén kalayan naékna harga énergi ayeuna, biaya pikeun taun kauangan salajengna tiasa ngahontal £46m ($54m).

bisa boga konsekuensi fatal.”

Commenting on krisis énergi, ceuk lulugu eksekutif BGC Michael Dugher biaya ngalakonan usaha pikeun operator judi dumasar tanah-naek éksponénsial. Anjeunna yakin upami otoritas Inggris henteu nyandak tindakan langsung yén naékna harga “tiasa gaduh dampak anu cilaka dina séktor silaturahmi sareng luang, kalebet nganiaya anggota kami.”

Dugher catetan anu casinos mangrupakeun bagian dasar tina sektor pariwisata sarta silaturahmi di kota sakuliah Inggris. Saatos perjuangan anu aya hubunganana sareng pandémik, usaha ieu ayeuna nuju nyanghareupan angin anu énggal

Loba karusuhan pulitik

Nalika politikus Inggris nyarankeun sababaraha ukuran pikeun ngabantosan pembayar pajak sareng usaha tina naékna harga énergi utama, aranjeunna henteu nyandak léngkah anu penting pikeun ngajagaan séktor luang sareng silaturahmi, numutkeun BGC. Badan éta nyarioskeun ieu khususna pikeun usaha nalika aranjeunna nyiapkeun usum usum tiis.

BGC ayeuna ngawakilan sakitar 95% tina bisnis kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris.

Alatan kaributan pulitik anu lumangsung di Inggris, teu mungkin aya kamajuan dina masalah ieu bakal datang dina mangsa nu bakal datang. Pilarian pikeun Perdana Mentri anyar malah geus dimaksudkan yén kertas bodas lila-tunggu on UK judi hukum geus ditunda sakali deui. Anggota parlemén ngarepkeun Perdana Menteri anyar bakal diumumkeun dina 5 Séptémber.

#BGC #Hayang #Aksi #Langsung #Pikeun #Ngalawan #Naékna #Harga #Énergi

Stacey Abrams Hayang Legalize Tohan Olahraga di Géorgia

Stacey Abrams

Calon gubernur Géorgia Stacey Abrams hayang legalize judi jeung olahraga tohan dina kaayaan dirina. [Image: Shutterstock.com]

Teu sugema ku nu boga kalungguhan

Calon gubernur Géorgia Démokratik Stacey Abrams nembe diumumkeun rencana ékonomi anyar nu bakal legalize kasino judi sarta tohan olahraga.

anjeunna tiasa nunjuk saloba ramo anu dipikahoyong.”

Abrams, salah sahiji Demokrat anu paling boga pangaruh ayeuna di kantor, parantos nyepetkeun seueur masalah ékonomi Georgia ayeuna ka Gubernur Brian Kemp ayeuna, nyatakeun yén “anjeunna tiasa nunjuk saloba ramo anu anjeunna resep” sareng “ieu ékonomi anu anjeunna ciptakeun.” ” atanapi henteu.”

kampanye Abrams pikeun kasino légal judi saluyu jeung rencana na ngahontal panongton lega. Anjeunna ngarepkeun yén mawa langkung seueur pamilon kana ékonomi bakal nyéépkeun langkung seueur artos ka minoritas sareng pamilik usaha lokal.

tohan olahraga Géorgia meunang shot

Olahraga tohan teu légal mana di Géorgia. Anggota DPRD nagara ngalakukeun usaha anu wani dina 2021 sareng 2022 tapi ditutup sateuacan ngamankeun sora anu diperyogikeun.

Abrams, kumaha oge, hayang make kasino judi jeung revenues tohan olahraga pikeun mantuan ngabiayaan program bantuan keuangan. Ngaliwatan ieu, anjeunna bakal tiasa investasi deui di nagara éta tanpa ngarobah alokasi cadangan anu tos aya.

ngulik proyék poténsi milyaran aya dina dana dampak ékonomi “

“Ieu bakal janten sumber panghasilan permanén pikeun mastikeun aksés anu langkung ageung kana pendidikan,” saur Abrams. “Studi éta ngarencanakeun poténsi milyaran pikeun aya dina dana dampak ékonomi anu henteu ngan ukur ngabiayaan usaha urang pikeun ngeusian sareng ngalegaan Beasiswa Harapan, tapi ogé bakal nyayogikeun Georgia kasempetan ékonomi énggal anu tiasa ngembangkeun padamelan sareng ngajantenkeun ékonomi urang langkung kuat pikeun sadayana. . ”

Dua per tilu Sénat Georgia sareng Déwan Perwakilan Rakyat kedah nyatujuan usulan éta sateuacan tiasa angkat ka pamilih.

Tujuan anu sanés dina rencana Abrams kalebet kuliah téknis gratis pikeun warga di nagara éta, dana pertumbuhan usaha leutik, pembaharuan tawaran kontrak, ékspansi Medicaid, sareng aksés langkung gampang ka sakola pertanian.

Ngukur iklim

Dina 11 Agustus, FiveThirtyEight ngagaduhan incumbent Kemp ngarah Abrams dina polling, 48,9% dugi ka 44,0%. Platform tohan olahraga tetep janten pilar konci dina jalan satapak kampanye na.

Urang tiasa nanggung éta sareng urang kedah.”

“Urang bisa nanggung eta jeung urang kudu,”Sa Abrams lamun ngobrol ngeunaan tohan olahraga légal.

Georgians kudu optimism yén ahirna bakal aya parobahan, sanajan mimiti 2022 pasamoan législatif gagal pikeun ngahasilkeun panerapan anyar. Speaker DPR David Ralston saméméhna ngomong: “… aya kahayang Kuring geus kungsi katempo saméméh ngalakukeun hiji hal.”

Peach State bakal janten pasar anu lumayan pikeun seueur operator upami pasar dibuka. Atlanta Falcons, Atlanta Hawks, Atlanta Braves, sareng Atlanta United FC mangrupikeun atraksi utama dina olahraga masing-masing.

The Georgia Bulldogs, juara nasional maén bal kuliah, ogé bakal narik sababaraha adonan anu serius. Kaulinan Championship nyalira gaduh diperkirakeun $ 1 milyar sadunya unggal taun.

Géorgia ogé boga kasempetan pikeun megatkeun precedent régional ku legalizing tohan olahraga. Hiji-hijina nagara tenggara anu nawiskeun jasa kaulinan olahraga nyaéta Tennesse sareng Mississippi, atanapi upami istilah “régional” diliberalisasi, Propinsi Sulawesi Tenggara sareng Louisiana, ngantosan kaputusan pengadilan ngeunaan deal Florida.

Pamilihan gubernur Georgia bakal dilaksanakeun dinten Salasa, 8 Nopémber.

Tohan olahraga komérsial dijieun $ 4,3 milyar di AS dina 2021, ngaronjat 179,7% sataun-leuwih-taun.

#Stacey #Abrams #Hayang #Legalize #Tohan #Olahraga #Géorgia