Tag Archives: Grup

Star Hiburan Grup Ngirim Tanggapan pikeun Request NSW

jaba béntang Sydney

Star Hiburan ngaharepkeun neruskeun operasi na kasino Sydney, ngirimkeun hiji rencana perbaikan pikeun tinimbangan ku NICC. [Image: Shutterstock.com]

Ngaku kasalahan

Star Hiburan Grup geus Filed respon resmi pikeun panalungtikan di New South Wales (NSW) nu kapanggih eta pantes hiji nyekel lisénsi kasino di propinsi. Salasa, parusahaan kasino narima papanggihan laporan panalungtikan.

NICC bakal mutuskeun upami rencana éta cekap

Ogé outlines rencana perbaikan éksténsif eta hoyong nuturkeun lamun NSW bebas kasino komisi (NICC) ngamungkinkeun eta neruskeun operasi na kasino Sydney. NICC bakal mutuskeun rencana éta cukup pikeun ngidinan operasi Sydney neruskeun.

Dina réspon resmina, Star Entertainment ngaku kagagalan signifikan anu diwincik dina Bell Report. Pausahaan kasino nyatakeun yén éta parantos ngamimitian parobihan anu penting pikeun operasina, kalebet nambihan langkung seueur “resiko, patuh sareng kaamanan staf, persetujuan téknologi panjagaan anu ningkat sareng permanén kaluar tina junket sareng nutup Marquee nightclub.”

Nyobian mulang ka jalur

Rencana remediasi bakal ngakibatkeun transformasi utama budaya, kamampuan, akuntabilitas, governance, patuh sareng sistem manajemén résiko dina perusahaan. Parobihan bakal dugi ka akhir taun 2024 pikeun réngsé, sareng Star ngarencanakeun pikeun ngabéréskeun rencana anggaran dina minggu anu bakal datang.

Star Entertainment Group ogé milarian CEO énggal. CEO Interim Geoff Hogg nyerahkeun pengunduran diri na dina Senén, ngan ukur nyandak alih ti tilas CEO Matt Bekier dina Juni.

Pupuhu eksekutif Star Entertainment Group Ben Heap parantos komitmen pikeun ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun perusahaanna cocog pikeun ngoperasikeun casinos di Sydney. Anjeunna yakin yén ngahontal milestones tangtu sarta tunduk kana scrutiny sengit kedah masihan NICC kapercayaan pikeun ngidinan Star Hiburan neruskeun operasi na di Sydney. Gemblengna, rencana éta ngagaduhan 130 tonggak anu ditujukeun ku perusahaan salami dua taun.

Kagagalan nyebar

Pelepasan Bell Report sumping sababaraha minggu ka tukang, masihan Star Entertainment 14 dinten pikeun ngaluarkeun tanggapan resmi na. Pausahaan ogé nanganan panalungtikan sarupa di Queensland.

sub-standar counter-térorisme jeung sistem waragad anti laundering duit

Star Hiburan dipikanyaho geus nyieun gagal signifikan dina jangka waktu nu lila bari operasi di NSW. Salah sahiji masalah pangbadagna nyaéta ngahaja miscategorizing pangmayaran ti konsumén Cina salaku waragad hotél tinimbang duit judi. Aya ogé masalah sareng tautanna ka operator junket utama sareng sistem pendanaan anti-térorisme sareng anti pencucian uang anu substandard.

Sektor kasino di Australia geus di kaributan pikeun sababaraha taun. Salian perjuangan Star Entertainment, perusahaan kasino saingan Crown Resorts ogé nyanghareupan patarosan anu penting ngeunaan operasina di sakuliah nagara. Crown Resorts nembe nampi lampu héjo pikeun ngamimitian operasi na kasino Sydney sanggeus dianggap teu cocog pikeun leuwih ti 18 bulan.

#Star #Hiburan #Grup #Ngirim #Tanggapan #pikeun #Request #NSW

Saham kasino Makau Soar sakumaha Cina Tour Grup mulih

Wangunan Pasir Cina

Dina tonggong warta yén Makau bakal ngabagéakeun deui grup wisata ti daratan Cina dina bulan Nopémber, biasa di casinos Wewengkon Administratif Husus geus soared, kaasup Sands Cina. [Image: Shutterstock.com]

Loba diperlukeun mulang

saham Sands Cina geus meunang 13% sanggeus CEO Makau Ho Iat Seng ngumumkeun grup wisata Cina daratan bisa balik deui ka hub judi dina bulan Nopémber. Dina sabtu minggu, lulugu eksekutif ngumumkeun yén Wewengkon Administratif Khusus (SAR) bakal ngaluncurkeun deui “skéma e-visa pikeun wisatawan daratan sareng ngijinkeun tur grup.”

MGM Cina jeung SJM Holdings biasa luncat 8% unggal

Sands Cina, cabangna Las Vegas Sands, nempo gain harga dibagikeun na pangluhurna diantara operator kasino Makau, sakabéh nu nempo tumuwuh mimiti Senén. Dumasarkeun kana Reuters, Saham Wynn Makau naek 7%, bari biasa MGM Cina jeung SJM Holdings ucul 8% unggal. Galaxy Entertainment, ningali saham na naek 10%.

Nalika Mekah judi ngabagéakeun grup wisata daratan Cina anu munggaran dina bulan Nopémber sakumaha anu direncanakeun, éta bakal nyirian pertama kalina dina tilu taun yén grup anu lumayan bakal nganjang ka Makau salaku hasil tina pandémik COVID-19.

Balik deui ka normal?

Sakumaha dilaporkeun Reuters, analis JP Morgan Hong Kong DS Kim outlined merits tina pengumuman anyar. Anjeunna ngadawuh: “The resumption of e-visa sarta wisata grup kedah ngurangan gesekan pikeun iinditan ka Makau, kitu ogé sinyal ka loba jalma yén éta téh OK didatangan”. Tungtungna, Kim ngungkabkeun rasa lega, nambahan: “Ahirna urang ngarasa urang tiasa nyarioskeun deui ka normal.”

Nalika perjalanan antara daratan sareng Makau parantos lumangsung salami dua taun ka pengker, para maen judi Cina ayeuna henteu tiasa nampi layanan e-visa anu aranjeunna dianggo sateuacan pandémik pikeun ngadamel pesenan grup instan. Pangunjung Cina ayeuna kedah mesen janjian visa, anu sateuacanna prosés persetujuan saminggu.

Dumasarkeun kana Reuters, Makau moal ngidinan grup ti unggal wewengkon Cina sakaligus. Sabalikna, pejabat bakal dikelompokeun sacara bertahap tina sababaraha propinsi. Fase kahiji bakal ningali grup anu diidinan ti Guangdong, Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, sareng Fujian. Propinsi ieu ngagambarkeun ampir 60% kunjungan darat ka SAR dina 2019.

Natal datang mimiti

pendekatan uncompromising Cina pikeun COVID-19 geus ngabalukarkeun ngarugikeun serius ka industri kasino Makau urang, utamana salaku nu maen judi daratan jawab ngeunaan 90% tina total panghasilan kasino yurisdiksi urang.

Sanajan kitu, sababaraha analis yakin pengumuman Sabtu urang ti CEO Makau sumping saméméhna ti ekspektasi. Aranjeunna ngan ukur ngarepkeun uih deui e-visa sareng perjalanan grup dina awal 2023, numutkeun Reuters.

Pikeun Sands jeung sasama operator kasino Makau-kaasup Wynn anu kahiji contemporaries na panawaran pikeun lisénsi kasino Makau anyar dina bulan Séptember-Natal sigana geus anjog mimiti.

#Saham #kasino #Makau #Soar #sakumaha #Cina #Tour #Grup #mulih

Chicago Grup mulih Bally kasino pikeun Ngaronjatkeun ka Riverfront

walungan Chicago

rencana Bally pikeun kota munggaran Chicago kasino geus narima rojongan ti ngabela walungan anu nyebutkeun proyék bakal ningkatkeun revitalisasi riverside Chicago urang. [Image: Shutterstock.com]

Gelombang geus tungtungna balik

Sanggeus taun battling a chorus pernah-tungtung of dissenters, pasang geus tungtungna ngancik dina kahadean kota Chicago munggaran kasino .

bisa maénkeun peran utama dina revitalisasi lumangsung Riverfront Chicago urang

Nurutkeun jerona WBEZ Chicago fitur on Salasa, grup advokasi disebut Friends of Walungan Chicago jeung pamaén konci séjén yakin rencanana Bally urang kasino bisa maénkeun peran utama dina revitalisasi lumangsung di Riverfront Chicago urang.

Babaturan direktur eksekutif Walungan Chicago Margaret Frisbie ceuk grup dirina yakin yén “situs kasino bisa nyanghareupan héjo, cageur, walungan alam di perkotaan.”

Samentara éta, ex-Chicago Tribune kritikus arsitéktur Blair Kamin nyebutkeun “kasino téh badag” […and important] sapotong” nu nyambungkeun kota Chicago jeung kaéndahan riverfront nu manjangan ka Kalér jeung Cabang Selatan.

kasempetan loba pisan

Saméméhna, lawan rencana kasino Chicago dikedalkeun mamang leuwih lalulintas sarta noise masalah, masalah judi, revenues pajeg, jeung naha Bally urang éta pilihan katuhu pikeun proyék kasino. Sanajan kitu, grup lingkungan jeung arsitéktur kiwari geus dibawa sababaraha positip loba-diperlukeun kana proyék kasino.

nangkeup jalan cai jeung tumut kana akun loba spasi héjo

Para pendukung ningali rencana Bally’s Corporation salaku kasempetan pikeun ngalaksanakeun pangwangunan sisi walungan kalayan cara anu leres, nangkeup saluran cai sareng nganggap seueur rohangan héjo anu gampang diakses ku masarakat tina darat atanapi walungan.

American Institute of Arsiték Chicago diréktur eksekutif Jen Masengarb ngomong yén transformasi walungan sabudeureun situs Bally “bakal salah sahiji parobahan paling dramatis kami geus kungsi katempo dina walungan.”

Komisaris departemén perencanaan sareng pamekaran Kota Chicago, Maurice Cox, ngagaduhan visi anu langkung lega, nyatakeun yén “distrik kasino ayeuna nyiptakeun tujuan.” Anjeunna nambahan yén proyék éta bakal nyetél patokan pikeun kumaha “sésa walungan kedah berkembang.”

Lengkah saterusna

Déwan Kota Chicago disatujuan rencana kasino Bally dina Méi sanggeus rapat dipanaskeun. Ayeuna, sigana rupa-rupa éntitas Chicago anu kalibet mimiti nyanyi tina lambaran tembang anu sami.

Desain Bally ayeuna ngawengku hiji Promenade umum kalawan aréa makan, taman terraced disambungkeun ka taman aya via sasak pedestrian, sarta kasino kaca-walled kalawan staircase lega turun ka riverbank mana taksi cai tiasa dok.

Dumasarkeun kana WBEZjuru carios departemén tata ceuk “rencana leuwih final diperkirakeun pas,” nu pajabat bakal assess nurutkeun kana tungtunan design walungan Chicago.

Sakali disatujuan, rencana kudu meunang jempol ti Komisi Perencanaan Chicago, panitia zoning Déwan Kota, sarta, tungtungna, dewan pinuh. Bally urang, Samentara éta, masih ngantosan lisénsi ti Illionis kaulinan Board sanggeus ngadaptar bulan panungtungan.

#Chicago #Grup #mulih #Bally #kasino #pikeun #Ngaronjatkeun #Riverfront

Grup Anti-kaulinan nyerang kaulinan ilegal di Pennsylvania

Liberty Bell

Grup anti-kaulinan lobbied Pennsylvania pikeun ngaleungitkeun kaulinan mesin-skill ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Laporan incriminating

Grup anu disebut Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran pikeun nutup kaulinan ilegal di Quaker State.

Tribunal anti-kaulinan dumasar kana pernyataan na kana analisa Pennsylvania Lottery anu ngungkabkeun kira-kira $ 650 juta karugian kusabab “kaulinan mesin anu teu diatur di sakuliah Pasamakmuran.”

Grup éta ogé nyarios yén Polisi Propinsi Pennsylvania, Kantor Jaksa Agung sareng Dewan Kontrol kaulinan Pennsylvania nyarios yén alat anu teu diatur haram sareng bahaya.

Kasulitan di Pennsylvania

analisis, nu ogé nyadiakeun apdet ngeunaan dampak kaulinan skill, mangka dampak ékonomi masif unintended ngagunakeun kaulinan unregulated.

kahareupna bakal ngahasilkeun leuwih ti $200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal “

“Dina laporan di handap ieu, kami nampilkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit tina kaulinan mesin anu teu diatur dina Pasamakmuran,” rinci laporan. Dina basa sejen, produk awal $ 14,9 miliar dijual antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi leuwih ti 4,4 persén leuwih luhur, anu dina gilirannana bakal ngahasilkeun leuwih ti $ 200 juta pikeun Pennsylvanians heubeul jeung usaha lokal dina mangsa éta. ”

Panaliti ogé ngungkabkeun yén, saprak 2017, jumlah mesin kaulinan skill di tempatna parantos ningkat 17 kali. Jumlah retailers kalawan sahanteuna hiji kaulinan skill ogé geus dikali dalapan, jumlah kaulinan skill ku genep, sarta mesin skill geus permeated unggal wewengkon nagara.

Numutkeun grup ékspansi anti kaulinan, tumuwuhna gancang tina kaulinan skill kudu mungkas.

“Analisis ieu kedah janten lampu beureum anu kedip-kedip pikeun anggota parlemén,” saur juru bicara Pennsylvanians Ngalawan kaulinan ékspansi Pete Shelly. “Waktosna, sakali sareng kanggo sadayana, pikeun ngecas hukum nagara sareng mareuman mesin ieu.”

ékspansi Scramble

judi di Pennsylvania nyaeta légal dina ampir kabéh bentuk, kaasup hirup jeung online, tambah tohan olahraga.

Nagara 16 casinos dijieun $ 5,04 milyar dina fiskal 2021-22, catetan anyar tinggi, nurutkeun Pennsylvania kaulinan Board Control. Éta $1.2 milyar langkung seueur tibatan taun fiskal sateuacana, anu masih rekor caket $600 juta.

Nanging, kamekaran gancang nyababkeun seueur perdebatan ngeunaan kumaha carana ngontrol pasar. Kiwari, perangna ngeunaan Prévalénsi kaulinan-mesin skill tetep pisan dilombakeun.

Pikeun grup kawas Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan, négatip dibawa ku mesin outweigh positip.

aranjeunna ngiringan pendapatan tina program pikeun manula anu dibiayaan ku Pennsylvania Lottery.

“Mesin ieu teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan,”Sa Shelly. “Éta ogé mawa kajahatan kana komunitas sakuliah nagara, sarta aranjeunna draining sharing tina program pikeun manula dibiayaan ku Pennsylvania lotre.”

Gubernur Pennsylvania Tom Wolf geus nyokot pendekatan taneuh tengah judi . Saatos nandatanganan undang-undang pikeun dilegakeun jangkauan online sareng judi bata-na-mortir, anjeunna ngingetkeun anggota parlemen di 2020 yén programna parantos nyayogikeun para maen judi sareng “loba” pilihan. Anjeunna ogé ngadamel gelombang dina 2021 ku nyatakeun yén anjeunna hoyong ngalihkeun pajak kaulinan ka dana bantuan SPP.

Sababaraha casinos lokal anu fined saméméhna taun ieu pikeun ngidinan konsumén kaasup judi di fasilitas maranéhna.

#Grup #Antikaulinan #nyerang #kaulinan #ilegal #Pennsylvania

Keluhan Grup Ngeunaan Prakték Koléksi Data Sky Bet

logo Langit Bet dina smartphone

Langit bet dituduh mishandling informasi customer ku amal anu ngarugikeun judi . [Image: Shutterstock.com]

jelas judi

Grup kampanye Bersih Up judi ngajukeun keluhan sareng Kantor Komisaris Émbaran (ICO) pikeun ngalacak data palanggan dina Sky Bet.

dugaan “operasi pangolahan invasif” dina retrieving data

Keluhan éta nyatakeun “operasi pamrosésan invasif” dina nyandak data ti sémah sareng anggota anonim. Bersih Up judi ceuk ogé yén prosés kempelan aub “ilegal nyebar”.

Dumasarkeun kana Usaha iGaming, ICO masih dina tahap awal ngevaluasi kiriman. ICO ogé henteu ngungkabkeun naha penilaian ayeuna dumasar kana prosedur standar, atanapi naha aranjeunna mendakan bukti pikeun ngadukung klaim kampanye.

Tuduhan ngalawan Langit bet

The Clean Up judi keluhan sumping dina laporan commissioned saméméhna taun. Numutkeun grup, loba Sky Bet datang teu sadar kumaha data maranéhanana dilacak jeung dipaké.

Saatos ngupingkeun résponna, ngabersihkeun judi dipénta panalungtikan pinuh ku Sky Bet sareng prosesor data pihak katilu na.

Sky Bet dituduh ngarékam sareng ngirimkeun kagiatan sémah dina halaman wéb sareng nganggo alamat emailna pikeun kéngingkeun inpormasi browsing tambahan. Éta ogé disangka nyiptakeun propil kalayan inpormasi para nasabah ngeunaan metode interaksi anu dipikaresep sareng cara pikeun mamingan aranjeunna deui ka situs Sky Bet.

sababaraha kasus husus ngeunaan naon maranéhna nganggap kagiatan ngabahayakeun

Keluhan éta ogé nyorot sababaraha kasus khusus ngeunaan naon anu aranjeunna anggap kagiatan jahat.

Saterusna, bersih Up judi ceuk nu idin dibikeun ku nasabah ka Langit bet teu nerapkeun. Numutkeun keluhan éta, Sky Bet henteu nyayogikeun inpormasi anu cukup pikeun para nasabah pikeun masihan idin anu leres.

sajarah panjang

Masalah anu diwincik dina surat Judi Bersih sigana parantos lami sareng henteu énggal. Numutkeun surat éta, Sky Bet parantos logging unggal interaksi palanggan dina platformna sahenteuna sapuluh taun.

Langit tohan ogé geus datangna dina seuneu pikeun informasi cukup ngeunaan cookies, nu bisa ngalanggar aturan 6 tina Privasi sarta Peraturan Komunikasi éléktronik 2003. Datang ngan ditémbongkeun hiji “nampi” kotak sanggeus bewara ngeunaan cookie dirumuskeun.

aya loba pausahaan aub, jeung sababaraha teu didaptarkeun dina ICO

Bersih Up judi menyimpulkan ku nyebutkeun éta can écés nu processor éta penjahat utama dina dugaan palanggaran Sky Bet. Sanajan kitu, aranjeunna nyatakeun yén aya loba pausahaan aub, sarta sababaraha teu didaptarkeun dina ICO.

Bersih Up judi dipingpin ku 32 taun heubeul Matt Zarb-Misan anu ogé ko-ngadegkeun anti judi parusahaan software Gamban. Anjeunna sateuacana damel salaku juru carios politikus Inggris anu janten Pamimpin Oposisi sareng Pamimpin Partai Buruh ti 2015-20.

Sky Bet parantos didenda £ 1.17m ($ 1.41m) pikeun ngirim email promosi ka individu anu teu kalebet awal taun ieu.

#Keluhan #Grup #Ngeunaan #Prakték #Koléksi #Data #Sky #Bet