Tag Archives: Grosvenor

Grosvenor kasino Staf bakal narajang salaku UK Sweeping Proyék Act

Grosvenor kasino tanda

A neunggeul 150 pagawe kasino diatur pikeun tujuh tempat pa Grosvenor kasino di London ti Jumaah. [Image: Shutterstock.com]

Serangan di

Inggris tiasa gaduh perdana menteri énggal di Lizz Truss, tapi daérah éta masih seueur masalah. Salaku hasil tina rising biaya hirup jeung inflasi, neunggeul sakuliah Inggris sarta ultimatums union-dijieun disapu nagara, sarta Grosvenor kasino pagawe rencanana a gabung pihak nu.

sora dina ni’mat mogok 72 jam

Uni pangbadagna Britania Raya jeung Irlandia urang, Ngahijikeun Uni, dikaluarkeun hiji pernyataan dina Senén confirming yén 91% anggotana padamelan ku Grosvenor Casinos geus milih dina kahadean 72-jam neunggeul.

Ngahiji dibagikeun excerpts tina hiji pernyataan ku sekretaris jenderal Sharon Graham via Twitter, nu manehna nuduh pausahaan kasino Rank Grup meunang euyeub on kauntungan bari teu mayar pagawe na upah hirup.

150 pagawe kasino bakal neunggeul ti 6pm Jumaah mun 6am Senén. Tujuh tempat Grosvenor anu bakal kapangaruhan ku panarajangan aya di London, kalebet The Barracuda, The Gloucester, The Golden Horseshoe, The Park Tower, The Rialto, The St Giles and The Victoria.

réspon peunteun

pagawe kasino Grosvenor geus mecat pangmayaran bonus ingetan pa £ 600 ($ 693) jeung £ 800 ($ 925) salaku “lengkep inadequate”. Ngahiji ceuk maranéhna hayang deal bayar hadé “di satengahing biaya worsening tina krisis hirup.”

mertimbangkeun tawaran bayar bonus ingetan adil

Merk indungna Grosvenor, Grup Peunteun, nyandak rencana pikeun pertahanan. Juru bicara ngajelaskeun perusahaan salaku “kuciwa” kalayan niat pikeun nyerang. Éta ogé nganggap tawaran pangmayaran bonus ingetan adil.

“Ngalawan latar lingkungan dagang anu nangtang pisan pikeun Rank, sareng pikeun sektor sacara gembleng, kami parantos nawiskeun tawaran anu kuat anu kami yakin tiasa ngatasi biaya krisis hirup ayeuna,” saur juru bicara.

Unite, kumaha oge, boga pamadegan yén saprak Rank Grup balik £ 74m ($ 85m) dina kauntungan jadi jauh taun ieu, pausahaan kudu bisa nyadiakeun naékkeun gaji leuwih realistis. Graham nyatakeun yén panolakan Grosvenor pikeun mayar pagawé anu cukup pikeun hirup nyaéta “henteu katampa” sareng yén mogok éta negeskeun “amarah di sakuliah tenaga kerja ieu.”

staf kasino Grosvenor pasti moal hijina pagawe leupaskeun parabot. Pengacara pengadilan kriminal Inggris ngamimitian mogok Senén, kalayan bandara, rel, telekomunikasi, pos, angkutan umum sareng pagawe darmaga ogé sadayana ayeuna mogok atanapi ngajukeun biaya.

Industri dina vakum

Jeung kertas bodas Inggris on judi reformasi kadorong jadi jauh kana daptar prioritas pamaréntah urang nu bisa pernah katempo deui, neunggeul pagawe kasino nambihan bentang Wild West tumuwuh sakumaha industri judi UK terus beroperasi dina vakum.

Pamilihan Liz Truss salaku PM minggu ieu parantos ngajantenkeun reformasi sigana moal lami deui. Hasilna, naon loba nganggap deal sponsor sponsor hareup questionable yén merek judi utama Stake, W88 na Dafabet geus struck kalawan Liga Premier Inggris (EPL) franchise bal ayeuna mucunghul bisnis cageur.


#Grosvenor #kasino #Staf #bakal #narajang #salaku #Sweeping #Proyék #Act