Tag Archives: Grizzlies

Memphis Grizzlies Mitra kalawan Caesars on deal ekslusif

Panglawungan FedEx

Caesars jeung Memphis Grizzlies ngagabung kakuatan dina partnership panganyarna antara arena olahraga profésional sarta judi raksasa. [Image: Shutterstock.com]

“Usum husus”

Caesars Hiburan ngumumkeun yén sportsbook Caesars na bakal sponsor Memphis Grizzlies salila usum NBA upcoming.

Tennesse mangrupikeun kaayaan anu penting pikeun urang, pinuh ku peminat olahraga anu gairah.

“The Memphis Grizzlies mangrupikeun tim NBA ngora anu pikaresepeun sareng éta saé pikeun ngumumkeun kerjasama ieu sateuacan usum khusus pikeun waralaba,” saur Co-Présidén Caesars Digital Chris Holdren dina pengumuman éta. “Tennessee mangrupa kaayaan penting pikeun urang, ngeusi fans olahraga gairah”.

Perjangjian multi-taun masihan Caesars aksés kana dagangan Grizzlies, logos, sareng promosi dinten kaulinan. Ogé bakal mantuan nyieun Caesars Sportsbook lounge di aula utama FedEx Forum, arene imah Memphis ‘.

Memphis Grizzlies tetep meunang

Caesars boga ayana di Tennesse, nu mangrupakeun titik jual salila hungkul. Buta hiburan ogé ningali deal anyar salaku sasak nyadiakeun fans petualangan saméméhna unfulfilled.

“Kami embracing kasempetan pikeun nguatkeun sambungan kami di wewengkon Memphis ngaliwatan Resort warisan caket dieu urang, Horseshoe Tunica,”Sa Holdren. “Kolaborasi ieu ngamungkinkeun urang kalibet leuwih fans olahraga bari nyadiakeun hiji pangalaman aranjeunna moal bisa meunang mana sejenna.”

Waktos pamindhahan ogé pas sareng naékna tim pikeun pinunjul.

Waktos pamindhahan ogé pas sareng naékna tim pikeun pinunjul. Skuad Memphis taun ka tukang réngsé usum 56-26, ngahijikeun rekor waralaba pikeun kalolobaan kameunangan dina hiji usum. Éta ogé masihan aranjeunna unggulan nomer dua dina Playoff Konférénsi Kulon.

Grizzlies ogé ngagaduhan salah sahiji béntang baskét anu paling electrifying, Ja Morant, anu mingpin lapangan tukang. Athletics alien-kawas sarta kaulinan sorot na teu ngan bakal tetep Memphis dina warta, eta oge bakal earn aranjeunna langkung primetime liang televisi, sahingga ngaronjatkeun pisibilitas maranéhna.

Presiden tim, Jason Wexler, éta overjoyed salila pengumuman partnership.

“Kami bungah pasangan kalayan Caesars Sportsbook, salah sahiji ngaran pangbadagna di olahraga jeung hiburan,”Sa Wexler. “The alignment of Caesars Sportsbook kalawan acara digital grind Kota Media urang, Eusi sarta fitur bakal ningkatkeun ngembangkeun kontinyu sarta pangiriman eusi pangalusna-di-kelas pikeun sakabéh fans olahraga ngarasakeun”.

“Kami ogé ngarepkeun kasempetan pikeun ngabagéakeun fans kami ka FedExForum pikeun nganjang ka Caesars Sportsbook Lounge anu nembé namina namina pikeun nonton program olahraga karesepna atanapi janten tuan rumah acara pribadi.”

Caesars ngagabung daptar tumuwuh

Sportsbooks gawé bareng tim olahraga profésional sarta stadion geus jadi beuki umum di AS.

Salila perang législatif Missouri urang panganyarna ngeunaan tohan olahraga, boga tim olahraga profésional banded babarengan pikeun mantuan push panerapan. Tujuan utama maranéhanana sanggeus achieving status légal, mangrupakeun ngahijikeun olahraga tohan jeung acara di arene.

Olahraga séjén ogé ngembang; DC United nembe janten tim MLS munggaran anu ngabagéakeun operator tohan dina halaman na, ngadaptar FanDuel salaku pasangan na di Audi Field.

NBA, Samentara éta, ngalaman resurgence dina viewership. Final usum kamari antara Golden State Warriors sareng Boston Celtics rata-rata 12.4 juta pemirsa, naék sacara signifikan tina 2021 Finals sareng 2020 Finals, anu gagal ngahontal 10+ juta pintonan dina hiji pertandingan.

Fans sareng pundits ngaduga yén paningkatan paritas dina liga parantos nyababkeun kamekaran. Memphis mangrupikeun salah sahiji seueur tim anu teu dipikanyaho sateuacana anu parantos kabisat pikeun pinunjul.

Usum NBA 2022-23 bakal dimimitian dina Salasa, 19 Oktober.

#Memphis #Grizzlies #Mitra #kalawan #Caesars #deal #ekslusif