Tag Archives: Géorgia

Stacey Abrams Hayang Legalize Tohan Olahraga di Géorgia

Stacey Abrams

Calon gubernur Géorgia Stacey Abrams hayang legalize judi jeung olahraga tohan dina kaayaan dirina. [Image: Shutterstock.com]

Teu sugema ku nu boga kalungguhan

Calon gubernur Géorgia Démokratik Stacey Abrams nembe diumumkeun rencana ékonomi anyar nu bakal legalize kasino judi sarta tohan olahraga.

anjeunna tiasa nunjuk saloba ramo anu dipikahoyong.”

Abrams, salah sahiji Demokrat anu paling boga pangaruh ayeuna di kantor, parantos nyepetkeun seueur masalah ékonomi Georgia ayeuna ka Gubernur Brian Kemp ayeuna, nyatakeun yén “anjeunna tiasa nunjuk saloba ramo anu anjeunna resep” sareng “ieu ékonomi anu anjeunna ciptakeun.” ” atanapi henteu.”

kampanye Abrams pikeun kasino légal judi saluyu jeung rencana na ngahontal panongton lega. Anjeunna ngarepkeun yén mawa langkung seueur pamilon kana ékonomi bakal nyéépkeun langkung seueur artos ka minoritas sareng pamilik usaha lokal.

tohan olahraga Géorgia meunang shot

Olahraga tohan teu légal mana di Géorgia. Anggota DPRD nagara ngalakukeun usaha anu wani dina 2021 sareng 2022 tapi ditutup sateuacan ngamankeun sora anu diperyogikeun.

Abrams, kumaha oge, hayang make kasino judi jeung revenues tohan olahraga pikeun mantuan ngabiayaan program bantuan keuangan. Ngaliwatan ieu, anjeunna bakal tiasa investasi deui di nagara éta tanpa ngarobah alokasi cadangan anu tos aya.

ngulik proyék poténsi milyaran aya dina dana dampak ékonomi “

“Ieu bakal janten sumber panghasilan permanén pikeun mastikeun aksés anu langkung ageung kana pendidikan,” saur Abrams. “Studi éta ngarencanakeun poténsi milyaran pikeun aya dina dana dampak ékonomi anu henteu ngan ukur ngabiayaan usaha urang pikeun ngeusian sareng ngalegaan Beasiswa Harapan, tapi ogé bakal nyayogikeun Georgia kasempetan ékonomi énggal anu tiasa ngembangkeun padamelan sareng ngajantenkeun ékonomi urang langkung kuat pikeun sadayana. . ”

Dua per tilu Sénat Georgia sareng Déwan Perwakilan Rakyat kedah nyatujuan usulan éta sateuacan tiasa angkat ka pamilih.

Tujuan anu sanés dina rencana Abrams kalebet kuliah téknis gratis pikeun warga di nagara éta, dana pertumbuhan usaha leutik, pembaharuan tawaran kontrak, ékspansi Medicaid, sareng aksés langkung gampang ka sakola pertanian.

Ngukur iklim

Dina 11 Agustus, FiveThirtyEight ngagaduhan incumbent Kemp ngarah Abrams dina polling, 48,9% dugi ka 44,0%. Platform tohan olahraga tetep janten pilar konci dina jalan satapak kampanye na.

Urang tiasa nanggung éta sareng urang kedah.”

“Urang bisa nanggung eta jeung urang kudu,”Sa Abrams lamun ngobrol ngeunaan tohan olahraga légal.

Georgians kudu optimism yén ahirna bakal aya parobahan, sanajan mimiti 2022 pasamoan législatif gagal pikeun ngahasilkeun panerapan anyar. Speaker DPR David Ralston saméméhna ngomong: “… aya kahayang Kuring geus kungsi katempo saméméh ngalakukeun hiji hal.”

Peach State bakal janten pasar anu lumayan pikeun seueur operator upami pasar dibuka. Atlanta Falcons, Atlanta Hawks, Atlanta Braves, sareng Atlanta United FC mangrupikeun atraksi utama dina olahraga masing-masing.

The Georgia Bulldogs, juara nasional maén bal kuliah, ogé bakal narik sababaraha adonan anu serius. Kaulinan Championship nyalira gaduh diperkirakeun $ 1 milyar sadunya unggal taun.

Géorgia ogé boga kasempetan pikeun megatkeun precedent régional ku legalizing tohan olahraga. Hiji-hijina nagara tenggara anu nawiskeun jasa kaulinan olahraga nyaéta Tennesse sareng Mississippi, atanapi upami istilah “régional” diliberalisasi, Propinsi Sulawesi Tenggara sareng Louisiana, ngantosan kaputusan pengadilan ngeunaan deal Florida.

Pamilihan gubernur Georgia bakal dilaksanakeun dinten Salasa, 8 Nopémber.

Tohan olahraga komérsial dijieun $ 4,3 milyar di AS dina 2021, ngaronjat 179,7% sataun-leuwih-taun.

#Stacey #Abrams #Hayang #Legalize #Tohan #Olahraga #Géorgia