Tag Archives: Ganja

Las Vegas Gamblers Bisa Langsung Bersantai di Kamar Ganja

tutuwuhan ganja

Las Vegas bersiap-siap pikeun muka ruang tunggu ganja saatos pamilihan dewan anyar. [Image: Shutterstock.com]

Skip sora

The ganja lounge datang ka kota Las Vegas pas.

sora Déwan Kota Rebo swayed 5-1 dina ni’mat ruang tunggu, kalawan councilor Victoria Seaman nangtung salaku hiji-hijina ngalawan. Kota ieu sacara otomatis milih dina prosés lisénsi ku gagal ngabales surat ti Déwan Pematuhan Marijuana Nevada awal bulan ieu, tapi masih gaduh kasempetan pikeun mundur ku sora Rebo.

jualan alkohol bakal ngalarang

Unincorporated Clark County sarta Las Vegas bakal ngabogaan hak pikeun host lounge, sanajan diobral alkohol bakal dilarang. Pangunjung bakal tiasa ngaroko ganja sacara sah di luar bumi, salami aranjeunna tetep dina harta éta.

Aturan pikeun ruang tunggu ganja

Gosip ngeunaan ruang tunggu ganja anu datang ka Nevada parantos ngagulung salami sababaraha bulan. Pamilih nagara ngalégalkeun panggunaan ganja pikeun rekreasi di 2016, tapi diperkirakeun 40 juta wisatawan taunan teu kalebet sareng dipaksa ngaroko sacara ilegal di kamar hotél, garasi parkir, atanapi ngan saukur di jalan.

Hasilna, ngalanggar parantos naék salami mangtaun-taun, khususna nalika usaha-usaha teras ngawangun deui pangkalan palanggan saatos pandémik. Councilwoman Seaman nyebutkeun manehna prefers sistem trial-jeung-kasalahan leuwih langsung masihan lounges kamampuhan pikeun nyetél warung.

Nyarios pikeun konstituénna, Seaman ogé nyarios yén anjeunna langkung resep ningali lounges di daérah komersil langkung seueur tibatan padumukan.

lolobana idin bakal disebarkeun ka 17 apoték kota

Lisensi kaayaan teu dijamin pikeun ngalamar wae, najan dianggap paling lisensi bakal disebarkeun ka 17 apoték kota kalawan napel na kamar ngantosan caket dieu.

Dua puluh lisénsi ogé bakal dipasihkeun ka pelamar mandiri, sareng satengahna bakal dipasihan ka “pelamar kaadilan sosial” anu dipangaruhan négatip ku undang-undang ganja sateuacan ngabalikeun 2016.

Salila lisénsi nagara, pelamar bakal milih yurisdiksi dimana aranjeunna hoyong beroperasi. Saatos ngalakukeun kitu, lisénsi kota bakal dimimitian.

Las Vegas ekspektasi bisnis pas

Ngalamar parantos tiasa ngalangkungan sababaraha target tina daptar tempat badarat. Pangacara Kota Bryan Scott ngawartoskeun dewan anu North Las Vegas, Henderson, Batu gede Kota tur Mesquite geus opted kaluar.

Seueur pamekaran anu bakal datang bakal ngandelkeun Tempat Pamakéan Sosial 2019, anu netepkeun aturan pikeun rohangan konsumsi. Leuwih ti éta, paling kota bakal defenseless ngalawan 2021 kaputusan pikeun legalize lounges.

Jandéla aplikasi sapuluh poé dibuka dina Oktober-Clark County rushing pikeun finalize peraturan lisénsi na.

optimistis sababaraha lounges bakal muka saméméh ahir taun

Las Vegas ngaharepkeun muka jandela aplikasi na di 2023. Samentara éta, Komisaris keletik Segerblom optimistis sababaraha lounges bakal muka bisnis saméméh ahir taun.

Anggota dewan Olivia Diaz ogé gumbira ngeunaan kasempetan bisnis anu tiasa sumping tina nambihan daérah bisnis anu sanés kana tawaran Vegas.

“Kuring pikir penting pikeun kota mertimbangkeun kasempetan bisnis anu bakal dibawa ku lounges konsumsi, kitu ogé sababaraha masalah anu sering urang kadenge ayeuna kusabab kami henteu nawiskeun tempat pikeun jalma-jalma anu leres-leres ngonsumsi nalika aranjeunna mésér, Diaz ngawartoskeun Las Vegas Review-Jurnal sanggeus sora Rebo. “Kami masih gaduh sababaraha cara sareng sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun.”

#Las #Vegas #Gamblers #Bisa #Langsung #Bersantai #Kamar #Ganja